Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek jak się uparłam, że urodze w dzień dziecka i tak urodzilam ( mimo, że przed północą stwierdziłam, że już nie chce dnia dziecka)
A ty się nie przejmuj dniem kobiet, zobacz jaki plus, babki nie będą mogły Berniemu robić wymówek, że zapomniał o dniu kobiet, bo same też będą musiały pamiętać o jego urodzinach
Gość: quaqua
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie nie było wesoło, jeszcze pierwsze kilka godzin luz bo skurcze były w miarę lekkie i krótkie, ale potem ostatnie 22h to skurcze niemal non stop i silne ze na ktg skali brakowało... Błagałam o dobicie ;(
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-mamo to ja (mam zaprenumerowane)
-paczka od bobovity
-paczka z hippa ( to ta kolejna po ankiecie z szpitala a w niej m.in. kupony -20% na produkty hippa w rossmanie)
-i kupony rabatowe z tesco na produkty dla dzieci
ale wysyp
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh... A u nas nie było żadnych ankiet
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też na szkołe chodziłam ale tylko 2 lekcje bo potem lekarz kazał leżec.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie Mamo to ja przyszło wczoraj razem z blankietem od opłaty, kiepsko czytelnym. Dobrze że przypomniałaś to od razu im przelew zrobię.
Gość: dianek
skurcze były rano, później sobie poszły
boli mnie serducho i straszniem zmęczona - pewnie przez to że tej nocy baaardzo źle mi się spało (prawie w ogóle się nie spało)
KTG wyszło ok, ale praktycznie bez skurczy (cośtam się pojawiło, ale nic takiego)
za to... Bernard chyba się nie chce rodzić w dzień kobiet
ogólnie dzisiaj zamiast do przodu to do tyłu
mężu mnie za to na pyyyyszną pizzę zabrał
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha jednak ci się syn w dniu goździka nie chce urodzić
jak się nastawiłam że nie rodzę to miałam skurcze 80-130... ale sobie poszły jak zaczęłam myśleć o rodzeniu
zdecydowane sobie muszę na luz wrzucić, więc zaraz kolacyjka i serio chyba odpalam jakąś wciągającą grę żeby się zrelaksować
albo konkursy porobię.. tylko ostatnio coś nic wygrać nie mogę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mi dziś piłka adidasa wpadła
Na kompie też nie ma czasu popykać. Jestem z doskoku na kompie ;(
Gość: katrin22
To i ja czekam
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7719
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki -będzie dobrze
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
joan
Postów 18712
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gratulacje
PS: Włażę tu co chwilę sprawdzać, czy dianek urodziła, a ta - jak na złość - nie rodzi
Gość: rachel
gratulacje:))))
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje ogromne
Gość: grusia25
gratki wielkie endzi Super ,że juz mamsz to za sobą - opuściłaś mnie
Ps. Dziewczyny majtki poporodowe do testowania -zgłaszajcie się:
https://www.facebook.com/BabyOno