Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas też tylko waża, kiedyś mierzyłam na samym początku stycznia w innej przychodni gdy mały miał 2 miesiaće to miał coś ok 63cm, teraz nie wiem ile ale pomału 74 cm ubranka robią się na styk.
na szczęście fotelik samochodowy mamy od 9kg i wspaniale mu się jeździ w nowym foteliku, a zapasowo do innego auta gdy taty nie ma z nowym mamy ten stary fotelik nosidełko
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
U nas 74 są ok, bo jeszcze pampek dochodzi.
My sami zmierzyliśmy, ale tak nie dokładnie, bo mały miał lekko zgięte nóżki.
Dzieci chyba tak sporo przybierają do 6 miesiąca, potem już po pół kg tylko i dobrze, bo nie dam rady z ubrankami.
Nasz smok właśnie wypił na raz 160ml kaszki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój Skarb o 20 poszedł spać, a wcześniej wypił ok 130ml mleczka +30ml kleiku łyżeczką.
Budzi się raz w nocy ok 3, i pije wtedy ok 80 do 130ml mleka. potem się budzi jak mąż idzie do pracy o 7 i jak chce mu dać mleko to teraz tylko max 70ml wypija, a prawdziwe śniadanko jak trochę polula i dopiero o 9 rano 130ml wypije lekkim dytkiem
za to powiem wam że bardzo lubi sok marchwiowo-jabłkowy, sam jabłkowy mu nie służy jednak, no i marcheweczki zjadł dziś pół sloiczka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przy moich skurczach nie mogłam wysiedzieć w wannie ;(
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój ma niecałe 3 tygodnie i włazi w ciuszki 3-6mcy. Te 0-3 robią się przymałe powoli. Kolos z niego...
Przyznaj się
Gość: nniewidzialnaa
Gość: ola2493
dlaczego tak myślisz?
Gość: grusia
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie by było jakby już urodziła, już jest po terminie, ja urodziłam 10 dni po terminie i wiem jak męczące jest takie czekanie i pytania z każdej strony, to już?, albo jeszcze nie urodziłaś? miałam dość
A dzisiaj mi się śniło, że Dianek urodziła, ale dziecko było już od razu takie kilkumiesięczne
Gość: ola2493
myslałam,że masz jakieś info
domyślam się jakie to musi być upierdliwe, ja tego nie doświadczyłam, bo mojemu Mateuszkowi trochę się spieszyło i wyszedł miesiąc przed
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój pierwszy 14 dni po... Ale ja wtedy kombinowałam żeby szybciej wyszedł. I nic z tego! Dzidziusiom w brzuszku dobrze i sami muszą chcieć wyjść. Dużo czekania ale za to jaka nagroda
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my zdecydowaliśmy się na coletto sportivo - przymierzaliśmy w sklepie i do Mikołaja i do auta i pasuje
fakt jest od 9kg dlatego maly jeździ na maxa w pozycji leżącej (tam jest regulacja) a dodatkowo pod pupę by nie wpadał za głęboko daliśmy mała podusie jaśka takiego cienkiego -teraz ma lepiej niż w nosidełku, wygodnie, bezpiecznie, pasy dobrze naciagnięte, główka ochroniona - dla nas super!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
z łóżka wstać nie mogłam
jedziemy na KTG
skurczy brak, nerka mnie całą noc bolała razem z serduchem z resztą... a teraz od rana mam plecy jakby mi ktoś obok kręgosłupa jakiś patyk wsadził...
więc ogólnie - nic ciekawego
jak będę rodzić to emanuela24 dostanie smska
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nasz tez sie ledwo miescił w nosidełku i nozki wystawały, jak kupowalismy nowy to ten wypadł najlepie w rozsadnej cenie bo taniego byle jakiego nie chcielismy a znowu tysiac za fotelik to tez nas nie stac dac. jestesmy bardzo zadowoleni