Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#5063722 Napisano: 09.03.2012 04:43:59
koper napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

A my jesteśmy po usg wszystko jest ok i podobno będzie synek emotka emotka

Drugi synek emotka Gratulacje emotka Ja mam jedną córeczkę emotka

A to dzidzi na Twoim blogu to córeczka?
0 0

koper

#5063799 Napisano: 09.03.2012 05:18:06
katrin22 napisał(a):

Tak, to moja Iga, zdjęcia z ugiegłorocznych wakacji, za 2 miesiące będziemy robić tort na 2-gie urodziny emotka
0 0

Gość: dianek

#5063839 Napisano: 09.03.2012 05:33:01
rachel ja od 3 tygodni rodzę, jak nie dłużej emotka

dajcie mi spokój z wszelkimi terminami, wróżeniami etc.

3h prawie siedzieliśmy w szpitalu - dwie kobitki zdążyły urodzić emotka

a u nas nuda - ładne skurcze, Bernard fika koziołki a mnie plery bolą jakbym właśnie zdjęła 10kg plecak po 2 tygodniach maszerowania....

jest bosko emotka

i wygrałam na ekomaluchu tą wyprawkę dla mojego eko-brzdąca http://ekomaluch....azwa=Nanaf%20Organic emotka wreeeszcie, po tylu dniach suszy
0 0

agusia147

#5063856 Napisano: 09.03.2012 05:38:48
Nie wiem czy widziałyście: http://www.groupo...extra/orlech/3840253

Ale cena za kule do prania wygląda mi ok.
0 0

#5064034 Napisano: 09.03.2012 06:49:37
koper napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Tak, to moja Iga, zdjęcia z ugiegłorocznych wakacji, za 2 miesiące będziemy robić tort na 2-gie urodziny emotka

Fajna niunia emotka
0 0

leoniu

#5064231 Napisano: 09.03.2012 08:14:50
dianek napisał(a):

a u nas nuda - ładne skurcze, Bernard fika koziołki a mnie plery bolą jakbym właśnie zdjęła 10kg plecak po 2 tygodniach maszerowania....

jest bosko emotka

i wygrałam na ekomaluchu tą wyprawkę dla mojego eko-brzdąca http://ekomaluch....azwa=Nanaf%20Organic emotka wreeeszcie, po tylu dniach suszy

Dianek, ja już nawet w pracy sprawdzam, czy ty już... emotka
0 0

agusia147

#5064293 Napisano: 09.03.2012 08:33:40
leoniu napisał(a):

dianek napisał(a):

jest bosko emotka

Dianek, ja już nawet w pracy sprawdzam, czy ty już... emotka

Haha też ciągle wchodzę z ciekawości emotka A tu Diana zbuntowała się i nie rodzi, tylko skurcze pochwala jakie to ładne są.
0 0

#5064323 Napisano: 09.03.2012 08:42:34
W ciąży i można 42 tygodnie chodzić emotka ale życzę Diance, by szybciej zrzuciła brzusio emotka i w końcu małego mieszkańca przytuliła emotka
0 0

dolly

#5064451 Napisano: 09.03.2012 09:08:50
eeee to ja też z ciekaowści zaglądam, co i jak

mnie siostra na koniec powiedziała:

no co Ty? jak słonica bedziesz 2 lata chodzić?

ja już telefonów nie odbierałam, bo zamiast słucham odbierałam CZEGOemotka

w końcu przestali do mnie dzwonić..... zaczeli do męża emotka
0 0

#5064478 Napisano: 09.03.2012 09:13:14
dolly napisał(a):

emotka emotka emotka
To fakt, że ludzie są niecierpliwi, a to, że czujemy się jak słoń to nie czyni nas słonicami emotka
0 0

dolly

#5064498 Napisano: 09.03.2012 09:17:53
katrin22 napisał(a):

emotka emotka emotka
To fakt, że ludzie są niecierpliwi, a to, że czujemy się jak słoń to nie czyni nas słonicami emotka

moja przyjaciółka wyglądała jak istna wielorybica, jak schodziła po schodach to się odbijała od poręczy do poręczy, a spódnica szeroka tak falowała, jakby ktoś dmuchawami dawał- jak do mnie doszła , to się zwijałam ze śmiechu.
Teraz jest taka, jak za czasów młodości czyli waży może z 50kg, dlatego tak swobodnie o tym piszę, bo w innym przypadku wiem, że by nie wypadało emotka
0 0

#5064597 Napisano: 09.03.2012 09:39:34
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka emotka

moja przyjaciółka wyglądała jak istna wielorybica, jak schodziła po schodach to się odbijała od poręczy do poręczy, a spódnica szeroka tak falowała, jakby ktoś dmuchawami dawał- jak do mnie doszła , to się zwijałam ze śmiechu.
Teraz jest taka, jak za czasów młodości czyli waży może z 50kg, dlatego tak swobodnie o tym piszę, bo w innym przypadku wiem, że by nie wypadało emotka

Niestety nie każda wróci do formy, ja nie narzekam, bo wróciłam do wagi z przed ciąży, ale myślałam, że więcej zrzucę, ale chyba jestem zachłanna, mam nadzieję, że wiosna mnie uratuje emotka i skoczę w swoje mini spódniczki jeansowe emotka a brzuch nie będzie górą wyłaził emotka
0 0

dolly

#5064933 Napisano: 09.03.2012 10:58:28
katrin22 napisał(a):

Niestety nie każda wróci do formy, ja nie narzekam, bo wróciłam do wagi z przed ciąży, ale myślałam, że więcej zrzucę, ale chyba jestem zachłanna, mam nadzieję, że wiosna mnie uratuje emotka i skoczę w swoje mini spódniczki jeansowe emotka a brzuch nie będzie górą wyłaził emotka

spokojnie, daj sobie jeszcze 3 miesiące emotka
skóra się ułozy nie bedzie nic wyłazić górą... no chyba , że piersi emotka
0 0

#5065002 Napisano: 10.03.2012 06:24:32
dolly napisał(a):

hehe, no do mnie już nawet nie śmią pisać smsów czy na fejsie - wszystko do biednego męża leci

a on już ma szablon odpowiedzi i tylko leci krótko tak, urodziliśmy 3 miesiące temu, jutro chrzest, możecie wpaść emotka

btw - ciężka noc... dzisiaj też nie najlżej się zaczyna..a tu mieszkanie trzeba wysprzątać emotka emotka emotka eh... damy rady

wiosna idzie, może ten mój niedźwiedź w końcu się obudzi z tego zimowego snu i wylezie z gawry zwanej mamą emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#5065068 Napisano: 10.03.2012 08:33:41
a może czeka na dwunastego marca, żeby wyjść w dniu imienin emotka
0 0

#5065127 Napisano: 10.03.2012 09:25:01
faktycznie, 12 marca jakieś imieniny Bernardowe wypadają emotka

kto wie emotka

a mnie od wczoraj żołądek boli i jelita emotka trochę nic zjeść nie mogę... eh, wiem wiem, już niedługo...

grusia25, a Ty jak tam? rodzimy? emotka
0 0

agusia147

#5065227 Napisano: 10.03.2012 10:47:52
dolly napisał(a):

Haha do mnie też nie dzwonili tylko od męża... Cała rodzina dzień w dzień telefony czy już nie rodzę... Ja to odbierałam telefony z tekstem, że jeszcze nie rodzę
emotka

A ja ważę 5 kilo mniej niż przed ciążą emotka Mam nadzieję, że jeszcze w dół waga pójdzie.
0 0

Gość: rachel

#5065407 Napisano: 10.03.2012 01:03:59
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

Haha do mnie też nie dzwonili tylko od męża... Cała rodzina dzień w dzień telefony czy już nie rodzę... Ja to odbierałam telefony z tekstem, że jeszcze nie rodzę
emotka

A ja ważę 5 kilo mniej niż przed ciążą emotka Mam nadzieję, że jeszcze w dół waga pójdzie.

Agusia megaaa szybko, ale z tego co pamiętam to ty chyba niewiele w ogóle przytyłas?? co?? Ile zesszło Ci od porodu?? My wczoraj przekroczyliśmy magiczną 10- tkę kilogramową od momentu poczęcia do 36 tygodnia. Coś mi sie wydaje ze ciezko bedzie wracac do formy...ale widac można:)))
0 0

dolly

#5065424 Napisano: 10.03.2012 01:16:16
Ja się przyznam, bez bicia, że nic nie robiłam, znaczy nie byłam na diecie, nie cwiczyłam bo mi sie nie chciało- po 3 miesiącach wchodziłam w spodnie z przed ciąży ( a noszę dopasowane), ale dopiero po hm.. tak myśle pół roku, byłam zadowolona.
Z tym, że ja karmiłam cycem, więc to tez inaczej, przy butelce myślę, że trzeba troszkę bardziej się postarać...

0 0

Gość: grusia25

#5065444 Napisano: 10.03.2012 01:30:36
dianek napisał(a):

faktycznie, 12 marca jakieś imieniny Bernardowe wypadają emotka

kto wie emotka

a mnie od wczoraj żołądek boli i jelita emotka trochę nic zjeść nie mogę... eh, wiem wiem, już niedługo...

grusia25, a Ty jak tam? rodzimy? emotka

ehh dianek chciałabym już rodzić a tu nic , u nas też ciągle tylko telefony ,smsy czy urodziłam wkurza mnie to jak cholera (pewnie dlatego zebrać się nie mogę) tłumaczenie ludziom ,że termin mam na 18 marca nic nie daje emotka kurcza niewiem na co oni czekają- przecież to moje i męża dziecko będzie a nie ich emotka hehehe
Ja nawet dzisiaj czuje się dość byłam na zakupach potem kawka u teściowej teraz troszkę odpoczywam bo nogi odmawiają posłuszeństwa , ale fajnie było by już rodzić -byle mieć to za sobą. Tylko u mnie trochę problem bo dzisiaj zaczyna się 40 tydzień a brzuch mi wogle nie opadł ,no ale ponoć w rodzince to normalka ,że nie wszystkim brzuchy opadają emotka emotka emotka mam nadzieję bo kolejne 2-3 tygodnie na pewno chodzic nie mam zamiaru emotka emotka Chce rodzić ,chce rodić emotka
0 0