Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
A to dzidzi na Twoim blogu to córeczka?
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to moja Iga, zdjęcia z ugiegłorocznych wakacji, za 2 miesiące będziemy robić tort na 2-gie urodziny
Gość: dianek
dajcie mi spokój z wszelkimi terminami, wróżeniami etc.
3h prawie siedzieliśmy w szpitalu - dwie kobitki zdążyły urodzić
a u nas nuda - ładne skurcze, Bernard fika koziołki a mnie plery bolą jakbym właśnie zdjęła 10kg plecak po 2 tygodniach maszerowania....
jest bosko
i wygrałam na ekomaluchu tą wyprawkę dla mojego eko-brzdąca http://ekomaluch....azwa=Nanaf%20Organic
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale cena za kule do prania wygląda mi ok.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Fajna niunia
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek, ja już nawet w pracy sprawdzam, czy ty już...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha też ciągle wchodzę z ciekawości
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie siostra na koniec powiedziała:
no co Ty? jak słonica bedziesz 2 lata chodzić?
ja już telefonów nie odbierałam, bo zamiast słucham odbierałam CZEGO
w końcu przestali do mnie dzwonić..... zaczeli do męża
To fakt, że ludzie są niecierpliwi, a to, że czujemy się jak słoń to nie czyni nas słonicami
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja przyjaciółka wyglądała jak istna wielorybica, jak schodziła po schodach to się odbijała od poręczy do poręczy, a spódnica szeroka tak falowała, jakby ktoś dmuchawami dawał- jak do mnie doszła , to się zwijałam ze śmiechu.
Teraz jest taka, jak za czasów młodości czyli waży może z 50kg, dlatego tak swobodnie o tym piszę, bo w innym przypadku wiem, że by nie wypadało
Niestety nie każda wróci do formy, ja nie narzekam, bo wróciłam do wagi z przed ciąży, ale myślałam, że więcej zrzucę, ale chyba jestem zachłanna, mam nadzieję, że wiosna mnie uratuje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie, daj sobie jeszcze 3 miesiące
skóra się ułozy nie bedzie nic wyłazić górą... no chyba , że piersi
hehe, no do mnie już nawet nie śmią pisać smsów czy na fejsie - wszystko do biednego męża leci
a on już ma szablon odpowiedzi i tylko leci krótko tak, urodziliśmy 3 miesiące temu, jutro chrzest, możecie wpaść
btw - ciężka noc... dzisiaj też nie najlżej się zaczyna..a tu mieszkanie trzeba wysprzątać
wiosna idzie, może ten mój niedźwiedź w końcu się obudzi z tego zimowego snu i wylezie z gawry zwanej mamą
Gość: nniewidzialnaa
kto wie
a mnie od wczoraj żołądek boli i jelita
grusia25, a Ty jak tam? rodzimy?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha do mnie też nie dzwonili tylko od męża... Cała rodzina dzień w dzień telefony czy już nie rodzę... Ja to odbierałam telefony z tekstem, że jeszcze nie rodzę
A ja ważę 5 kilo mniej niż przed ciążą
Gość: rachel
Agusia megaaa szybko, ale z tego co pamiętam to ty chyba niewiele w ogóle przytyłas?? co?? Ile zesszło Ci od porodu?? My wczoraj przekroczyliśmy magiczną 10- tkę kilogramową od momentu poczęcia do 36 tygodnia. Coś mi sie wydaje ze ciezko bedzie wracac do formy...ale widac można:)))
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym, że ja karmiłam cycem, więc to tez inaczej, przy butelce myślę, że trzeba troszkę bardziej się postarać...
Gość: grusia25
ehh dianek chciałabym już rodzić a tu nic , u nas też ciągle tylko telefony ,smsy czy urodziłam wkurza mnie to jak cholera (pewnie dlatego zebrać się nie mogę) tłumaczenie ludziom ,że termin mam na 18 marca nic nie daje
Ja nawet dzisiaj czuje się dość byłam na zakupach potem kawka u teściowej teraz troszkę odpoczywam bo nogi odmawiają posłuszeństwa , ale fajnie było by już rodzić -byle mieć to za sobą. Tylko u mnie trochę problem bo dzisiaj zaczyna się 40 tydzień a brzuch mi wogle nie opadł ,no ale ponoć w rodzince to normalka ,że nie wszystkim brzuchy opadają