Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój synek ma nową zabawę, mianowicie leży sobie na macie i gada do wiszących motylków. A gada z takim przekonaniem i ożywieniem
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
No i kto tu ma szczęście
Do nas przyszła nasza nagroda, fajna, Kuba od razu ją ochrzcił
Ja na wywarze właśnie dla męża i dla siebie sosik robię, albo jakaś zupkę
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do obiadku dałam łyżeczkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ale dziś ma zatwardzenie mały a obiadek tak jak pisałam mam resztę tej marchewki z łyzeczką ryżu +miesko więc chyba mu nie pomoże...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
A Mikuś codziennie robi kupki? Mój Kuba co 2-3 dni.
Ja dziś ugotowałam suszoną śliwkę i podam Kubusiowi pół rozdrobnionej i pomieszanej z jabłuszkiem
Gość: dianek
aguś do motylków to spoko... Bernard gada do naszej fioletowej ściany w sypialni i do ratanowego oparcia łóżka...
Gość: grusia
Gość: ania75
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
codziennie, nawet jak ma zatwardzenie to robi zbite bobki...
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
patrzylas na allegro ? zawsze mozesz zaznaczyc w opcjach krakow i odbierzesz osobiscie..
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
moj ostatnio tez tak miał..męczył sie a mało co było w pieluszcze , kuleczka . Dałam mu wtedy sliweczki ze słoiczka i pomogło . Załatwia sie codziennie
Gość: dianek
i kupiłam takie biustonosze po 6zł na allegro - jestem bardzo zadowolona
grusia ja daję łyżeczkę suszy warzywnego do mięska, bo fajny potem jest aromat mięska, a oddzielnie gotuję warzywka i też daję plasterek pietruszki dodatkowo, ale można i na marchewce i pietrsuzce ugotować mięsko, a można potem podać takie warzywka?, bo jakby nie patrząc są one na tym rosołkju, a rosół może uczulić
Dajecie może szpinak swoim pociechom?
Mam mrożony i zastanawia mnie, czy jeden brykiet ugotować z ziemniakiem i podać Kubie na obiadek.
Gość: grusia
Gość: grusia25
wielkie gratulacje!! Dużo zdrówka dla mamy i synusia
Ps. Moja Michalinka dzisiaj ma 2 miesiące
Szczypta soli nie wzmacnia smaku, a raczej dostarcza jodu. Czasami daję szczyptę, ale nie chodzi tu o smak. W słoiczkach jest więcej soli (tylko nie jest to napisane w składzie, wiem, bo znajomi pracowali w Nutricii)
A susz to susz, tam są same suszone warzywka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze jedno czy żeby rozrzedzić tą papkę jaka mi wyszła to mogę dodać teraz wody? ona gotowana była przedwczoraj wieczorek na wczoraj -ale chce dać do niej dziś świeżo ugotowanego ziemniaka i nie chcę by było za gęste...
Masakra tyle pytań mam i was męczę
Jasne, że możesz dodać wody, by rozdzedzić zupkę. Ja tak często robię, bo trudno ucelować idelanie