Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
ja wierzę że w jakiś sposób mogą szkodzić, a z drugiej strony od 23 lat u mnie w rodzinie każde dziecko taki posiadało, a żyjemy i nogi mamy proste, zdrowe tak jak i stawy biodrowe i miednice. Emilce nie kupowałam bo stwierdziłam ze nie chce jej szkodzić, ale się złamałam (zniosłam taki po siostrzenicy) i powiem że nie załuje. Liwia ma taki do pchania. Jednak zastanawiam się nad zakupen takiego tradycyjnego.
Gość: katrin22
Nie wiem co Co poradzić, musisz sama zdecydować.
Jak nie planujecie następnego bobo to radzę udać się po plastry
Co do chodzików to ja mam mieszane szanse, bo niby bardzij polecane są pchacze. Mam jeszcze czas na to, bo Kuba jeszcze nie siedzi nawet, ani nie stoi samodzielnie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie planujemy, choć mąż mówi, że fajnie by było mieć drugie, ale dla mnie to za wcześnie. Może za rok, dwa, ale nie teraz.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w sumie jeśli nie wsadza sie na dlugo dziecka to nie powinno zaszkodzić...
A są teraz takie a'la kołyski że dziecko może sobie poskakac gdy jest za małe na chodzik a potem gdy moze to śmiga w chodziku - też fajne chyba
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Gość: dianek
z resztą chodziki niezbyt dobrze wpływają na to co chłopcy mają w majtkach - bo jest spory nacisk na to miejsce
jak będzie potrzebował pomocy przy nauce chodzenia to właśnie mu się jakiegoś pchacza kupi i będzie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ola2493
A ja mówię stanowczo nie Twojemu ględzeniu
Wybacz,ale i tak się długo hamowałam
Może nie zdajesz sobie z tego sprawy,ale 90% mamusiek z tego wątku ma dosyć Twojego pitolenia
Wiesz po co chodzik?
Żeby mamusia spokojnie się mogła wysiusiać na przykład albo chwilę odetchnęła,różne są dzieci i nie wszystkie są aniołkami,wiem co mówię
Uważam,że wszystko z umiarem i tyle w temacie.
Czasami zbytnia sterylność i ekologiczny tryb życia przynoszą odwrotny efekt.
Amen.
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A synek zupelne przeciwienstwo, lobuziak niesamowity, na chwile nie moge Go z oczu spuscic o chodziku nie bylo mowy, bo najzwyczajniej w swiecie nie spodobal mu sie, wolal raczkowac
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S.Pozdrawiam mamusie z ktorymi koresponduje poza forum
Ola śmiech na sali tyle Ci powiem
Czy jest na tej sali ktoś oprócz Ciebie?
Ola jszcze tylko Ty ale nei jestes kompanem do rozmowy - szkoda mi wkopywac sie w ziemie
Chcesz dalej dyskutować?
I nie wiem po co wstawiasz te sztuczne uśmiechy,bo życzliwa to Ty na pewno nie jesteś
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Toba dyskutowac nie mam zamiaru bo nie wiesz co to dyskusja
Po co ferment siejesz ? Fajnie bylo jak Cie nie bylo.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane