Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
My też na standardowych butelkach, ale też myślę o niekapku.
Gość: bc14
Mam pytanko
http://www.hema.n...esjas-%2833205060%29
dziewczynką które urodził się w czerwcu ze wzrostem 56-58cm.
Płaszczyki są raczej jesienno - wiosenne. Poradzcie na jaki wzrost kupić;)
Ta cena sie opłaca?
fryteczka
Postów 4251
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: grusia
Noworodek w takich ubrankach moze i ładnie wyglada ale czy jest mu wygodnie ?Niesadze. Ba nawet rączki ma podkulone wiec ciezko bedzie go ubrac cos takiego.
A na wyrost ciezko kupowac bo nie niezmiernie trudno wstrzelic sie z rozmiarowką
Gość: dianek
http://allegro.pl...ory-i2478901911.html
http://allegro.pl...-4m-i2478901906.html
są u tego samego sprzedawcy, nie wiem czy nie wezmę obu na spróbowanie...
Gość: bc14
ja do tej pory zawsze kupowałam dresik aż jedna koleżanka dała mi do zrozumienia,ze dresik sama sobie może kupić i oczekuje jakiś lepszych ubranek
a teraz ta kuzynka do której sie wybieram jest równie wymagająca ... to może poszukam jakiś kiecuszek:)
mam sporo ciuszków Hemy, są rewelacyjnej jakości - nasze najlepsze ubranka, więc polecam zdecydowanie ciuszki tej firmy
jeśli chodzi o wygodę - nasz maluch urodził się w marcu, było nieźle zimno, wszystkie maluchy poubierane w kombinezony, grube pajacyki, śpiochy, kaftaniki...
a my nie mieliśmy kombinezonu, pajace były dla nas z wielorazówkami niewygodne, a śpiochy są paskudne...
więc młody miał kurtkę, ocieplane spodnie, t-shirt i bluzę
wyglądał jak człowiek i było mu wygodnie (a nam było wygodnie go tak ubierać)
więc jeśli młoda będzie miała jesienią ok. 4 miesięcy (czyli tyle co teraz Bernard) to ja przeszkód nie widzę w ubieraniu jej w taki płaszczyk
rozmiar? jak Bernard się urodził to miał 57cm, teraz ma równe 4 miesiące i ma 63cm, ale jest w 25centylu wzrostowym
na Twoim miejscu wzięłabym rozmiar 74 - nawet jak będzie troszkę za duży, to lepszy taki niż za mały
my teraz też nosimy większość ciuszków na 74 (u góry Benio szeroki w barach, na dole mamy wielorazówkę, która jest większa od pampersa) i jeszcze długo w nich pochodzi z tego co widzę
Gość: grusia
mam nadzieje że coś z tego będzie...
Gość: brenda
https://www.faceb...979606985&type=1
Gość: quaqua
gratulacje quaqua, trzymamy kciuki
mam nadzieję że dojdą przed weekendem
bo teraz znów zjadł cyca i dojadł 50ml Pepti z kielona...
przy okazji mnie ugryzł 3 razy, bo czemu by nie
i tylko do 5 miesiąca pociągnęliśmy, choć pokarm produkował mi się jeszcze długo, długo, ale nie na tyle, by móc ściągać.
Mnie ten Easy Learning ciekawi, chyba kupię ten z miękkim smokiem.
Gratuluję
Na pewno wszystko będzie <ok>
Teraz masz 6- ty tydzień, a zobaczysz jak to szybko leci
Ja chciałabym brzuszek tak na jeden dzień
katrin, ja właśnie chcę, żeby zrezygnował... ale on ma inne plany
chcę przejść tylko na mleko modyfikowane... tylko ciężko mi to idzie bo on butli nie chce
a z nowych nowości - Benio ostatnio strasznie się interesuje tym co jem, dzisiaj wyciągnął rękę po ziemniaka którego miałam na widelcu
dałam mu polizać i dotknąć - ale był zainteresowany
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa bo on na cycu to później rozszerza się dietę. My Kamisiowi powoli rozszerzamy. Lekarka ostatnio się dziwiła, że mały tylko jabłko i banana próbował. I kazał powoli wprowadzać inne warzywa/owoce + próbować z chudziutkim mięskiem, kaszką manną na wodzie itp.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
nasz nie dość że do tej pory tylko na cycu, to jeszcze alergik - więc w ogóle musimy spokojnie i bez pośpiechu
no i jutro dopiero 4 miesiące kończy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw