Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Gość: allice
Ja jestem w 30 tygodniu i moja mała waży niecałe 1500g i lekarz mówi, że to dobra waga
Gość: allice
230
Gość: dianek
Pepti je ze smakiem, w każdej formie tylko nie z butelki
25.07 idziemy do alergologa to nam może trochę sprecyzuje na co młody uczulony dokładniej
no i da recepty na pepti - bo na razie to skupuję z gumtree za jakieś grosze, bo w aptece drogie
Gość: mooniq82
i ja kliknęłam
Gość: mooniq82
i dwie koleżanki zaraz zagłosują
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukuję opakowań 800g / 1200g / 350g tańszych niż w sklepie.
Mogą być pojedyncze opakowania, albo większa ilość.
Jeżeli ktoś ma Bebilony na zbyciu, albo pozostały mu zbędne nienapoczęte opakowania z mlekiem, to proszę o kontakt.
Mogę zapłacić gotówką, albo wymienić się, np. zrewanżować się słodyczami dla Waszych pociech, czy wymienić na pieluchy Huggies.
Zaznaczam, że poszukuję Bebilonu w okazyjnych cenach (taniej niż w sklepie).
Czekam na propozycje. Proszę pisać na PW
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
I z oddali słyszę dziękuję, przyda się więcej, patrzę o co biega
Idę już do kasy i patrzę a ten facet (nawet przystojny haha) swoje zakupy wkłada do wózka i patrzy na mnie i w brecht, ja też się chichram, a mina mojego męża bezcenna
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: minka77
Gość: grusia
Najcenniejsza wygrana - to ta kiedy jury doceni a nie znajomi naklikaja bez wzgledu na to czy foto fajne czy nie
Zatem trzymam kciuki za wybor jury
Ja dziś zakupiłam kojec, ale Kubuś ma radochę, a i ja mam chwilkę spokoju, bo w bujaczku już Mu się nudziło i marudził.
nazbierał*, przepraszam za literówki
Gość: emilka1705