Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: size
Polecam Quixx spray do nosa od 6 mc. Dostaliśmy go niedawno na katarzysko, jest super. Delikatny i skuteczny. Młoda moja (choć już stara) lubiła go znacznie bardziej niż te dotychczas stosowane. Też uważam, jak poprzedniczki, żeby wziąć odciągarę do nosa, którą macie i siłą wyciągać, żeby nie doszło do powikłań. Powyje i przestanie. Popłaczowe katarki otrzeć z miłością i koniec. Gęsty katarek niestety często powoduje też inne zakażenia.
Kiedyś stosowaliśmy na katar Euforbium - krople homeopatyczne, chyba w 8 miesiącu, przeszło ładnie, ale z prawdziwie bakteryjnym pewnie nie dałyby rady. Teraz na opakowaniu jest zaznaczone, by nie stosować poniżej 2. r.ż. kiedyś było inaczej. Najlepiej zapytać specjalistę.
I zdrówka życzę
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My ostatnio mieliśmy tzn Mikołaj bakteryjny i zreszta od zawsze tylko izotoniczny roztwor wody morskiej uzywamy bo moze byc tez do codziennego uzytku uzywana, teraz mamy dokładnie DISNEMAR i jest bardzo fajny - mgiełka i podzielony na dawki wiec ładnie zapsika a nie leci nie wiadomo ile co niestety było przy poprzedniej wodzie morskiej...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: eywa
Gość: size
Różnice tutaj np. :
http://wizaz.pl/f...wthread.php?t=509739
Gość: grusia
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
szkoda, że wcześniej się nim nie zainteresowałam, ma lepszy skład od Bebilonu (przede wszystkim mniej laktozy)
w środę/czwartek będziemy chyba próbować
Gość: grusia
Nas nadal wysypuje delikatnie po mleku i miewamy klopoty z brzuszkiem wiec moze to jest mysl by przejsc na to mleko ?Pomysle nad tym ale po przejrzeniu netu sie zastanawiam bo nie znalazlam mleka nr 4 ( 3-ka jest po 8 miesiacu )czy dla roczniaka taka trojka bedzie wlasciwa i pelnowartosciowa ? Co ze starszymi dziecmi ?Czy to mleko ma kontynuacje dla juniorow ?
ja nawet nie widziałam co tam mają, bo męża wysłałam na ślepo po tą dwójkę
stwierdziłam że jak będzie lipa to jakoś te 15zł przeboleję - będzie miał młody najwyżej do kaszki ryżowej czy coś
ale skład wygląda bardzo dobrze
a w praktyce dopiero wyjdzie co i jak i dam znać
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: emilka1705
Chyba też spróbuję tego rossmanowego mleka. Już przy Emi się nad nim zastanawiałam ale jakoś się nie skusiłam.
Gość: katrin22
grusia wyobraziłam sobie Ciebie na tej porodówce, akcja jak z filmu.
Co do mleka, to u nas Bebilon sprawdza się bardzo dobrze, ale Mały już chyba nie ma alergii, bo wcina masełko i jogurty i ani jednej krostki.
Na inne nie będziemy póki co przechodzić, no chyba, że na Bebilon 3, a to już niedługo
Kobitki muszę się Wam pochwalić, dzięki akcji kulinarnej wygrałam wypiekacz do chlebka
Na razie wirtualnie.
hm.. nie wiem czy są inne opakowania, ale mąż przytargał 600g za 15zł
eywa - trzymamy kciuki, żeby to jednak było coś mniej poważnego... a jeśli epilepsja faktycznie - to może nieco pocieszę - kuzyn ma, w dzieciństwie miał ataki, cały czas jest na lekach, ostatni tak miał jak miał 6 lat... obecnie ma prawie 35 i praktycznie nie pamięta, że jest chory - żyje normalnie, tylko raz dziennie łyka tabletkę
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo to dobra cena, my za 13 kupowalismy 350g bebiko
Gość: eywa
Gość: spin
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś te babydream mnie nie przekonuje np. słoiczki...
Ale to nie znaczy że są złe po prostu do mnie nie przemawiają...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No więc dlatego jak czytałam niektóre hipertoniczne nie są polecane dla maluszków tylko od pewnego wieku i to typowo na katary cięzkie, a izotoniczne pomagaja na katar i obkurczaja i moga służyć do nawilzania normalnie gdy dziecko nie ma kataru, a fizjologiczne bo takie są te zwykłe tylko nawilżają.