Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo fakt, po co te chusteczki nawilżane, skoro zaraz się ja zmywa...
Gość: dianek
bo mi wygodniej przetrzeć chusteczką, która dobrze zmywa co ma zmyć i później przetrzeć wacikiem namoczonym w wodzie, niż najpierw młodego zmoczyć, namydlić i spłukać
a sam suchy papier i woda średnio zmyje
Gość: grusia
Gość: grusia
Gość: agasiam
Co do higieny to myślę że rozmawiamy o cenzurae bo każda z nas dba o dzieci a kwestia użycia chusteczkii zawsze to drugorzędna sprawa. Moja mama popłakała się ze śmiechu jak jej przeczytałam dzisiejszy wątek. Powiedziała mi że co się dziwie sama też taka jestem. Przesadnie nadopiekuńcza i zwracam uwagę na pierdoły. Ale to podobno przechodzi z wiekiem, choć jak przypomne sobie przysłowiowe teściowe to nie każdej. I pokazała mi zdjęcie z pierwszego tygodnia, zrobione przy łóżeczku syna. Ja, mój synek a w tle cała półka kosmetyków od pierwszego dnia życia. Istna drogeria. Z drugim dzieckiem chyba będzie łatwiej?
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam jedno dziecko, więc jak synek był mały to świrowałam ze wszystkim, teraz myślę, że najważniejszy jest zdrowy rozsądek - niech każda mama robi tak, jak ona uważa
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a my dziś po zakupach - mały obkupiony na zimę więc już nam nie będzie groźna
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Picola historia o smoczku niezła
Gość: katrin22
ja swojego usypiam...a spac nie chce
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie może być dobrze , no nie może dopiero co zakończyłam kuracje na nerki i w ten sam dzień rozbolał mnie tak ząb,że normalnie chodziłam po ścianach
Wczoraj 2 razy wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym, babka włożyła mi lekarstwo po którym miałam taki ból, że porodowy to pikuś
Teraz nie mogę dotknąć nawet tego zęba
Sorki za nieprzyjemne opowieści, ale chyba musiałam się wyżalić, bo już ledwo żywa jestem
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kg, sie jeszcze nie martw
do 6kg max. ale bardziej bym obstawiała ok 2-3kg
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten kalkulator mnie nie uspokoił
Dobrze, że w poniedziałek mam wizyte u lekarza ...
Jestem w 18 tygodniu ( w poniedziałek zaczynam 19 tydz), a przed akcją zębową byłam na plusie 1 kg, a teraz mam wagę jak przed ciążą
wiem, wiem nadrobię to, ale przez to, że ciągle mnie się coś chwyta martwię się
Na pocieszenie, wcześniej czułam delikatne ruchy, chociaż lekarz mówił, że raczej to nie to. Wczoraj smarowałam dziąsło rozrobionym olejkiem goździkowym i chyba dzieciaczkowi spodobało się to, bo po prostu odprawiał takie harce, że aż śmiałam się. Co kilka godzin smarowanie olejkiem i momentalnie dzidzia tańcowała
Gość: katrin22
Gość: dianek