Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: to20ja
Gość: katrin22
Majster wskakuje do środka i zanurza się w nim. Po pewnym czasie wynurza się i mówi:
- Podaj klucz 20-stkę.
Daje nura, po chwili wynurza się znowu i mówi:
- Podajcie "żabkę".
Wreszcie kończy robotę, wychodzi z szamba i mówi do pomocników:
- Chłopcy uczcie się, bo inaczej całe życie będziecie klucze podawać.
Gość: katrin22
Rozsypał się cukier - na zgodę.
Rozsypała się kokaina - będą wizje.
Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego.
Jaskółki nisko latają - będzie deszcz.
Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina.
Pękło lustro - będzie nieszczęście.
Pękł rozporek - będzie wstyd. Mniejszy lub większy.
Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro.
Swędzi nos - będzie pijaństwo.
Swędzi cenzura - mydło upadło.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A kawał chyba "z życia wzięty", bo jako przeciętny obywatel RP, nie mam pojęcia, co to takiego ta żabka :)
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: l0ginka
-A co robicie z niedopalonymi resztkami świec?
-Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do producenta i raz w roku przysyłają nam świece za darmo.
-Aha..
Po chwili namysłu:
-A co robicie z okruszkami chleba po jedzeniu?
-Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do piekarza, w zamian raz w roku dostajemy bochenek chleba za darmo
-Aaa..
Myśli, myśli i w końcu:
A co robicie z tymi wszystkimi napletkami po obrzezaniu?
-Wszystko skrzętnie zbieramy, wysyłamy do Urzędu Skarbowego i raz w roku przysyłają nam ch*ja na kontrole.
Gość: alis1955
http://www.youtub...&v=LP3w-oJjH8I#!
Gość: hittmanka
- Co może Pani powiedzieć o tym człowieku?
Blondynka nr 1 patrzy i patrzy, i mówi:
- On ma tylko jedno ucho...
Komisja załamana wyrzuca blondynkę nr 1 i prosi następną. Pokazują jej to samo zdjęcie i zadają to samo pytanie. Blondynka nr 2 patrzy i mówi:
- On ma tylko jedno ucho...
Tą też wyrzucają i znudzeni zadają to samo pytanie trzeciej. Blondynka nr 3 patrzy i mówi:
- On nosi szkła kontaktowe.
Gliniarze wertują papiery... i rzeczywiście facet nosi szkła. Pytają się jej, jak to wydedukowała.
- Nie może nosić okularów, bo ma tylko jedno ucho... - odpowiada blondynka.
-Ty impotencie! Przez 15 lat naszego małżeństwa pukasz mnie po ciemku wibratorem a ja myślałam, że z ciebie taki ogier!
Na co mąż:
-Ja się jakoś z tego wibratora wytłumaczę ale TY z trójki dzieci chyba nie.
W związku z aferą końską pojawiła się nowa marka parówek ''Pegaz''. Już nikt nie będzie narzekał na koninę w wyrobie drobiowym.
A na wypadek grubszej afery zaklepaliśmy już dla kiełbasy markę ''Centaur''.
Jeżeli twoja żona kupiła sobie nowy płaszcz, zmieniła fryzurę, zrobiła manicure, pedicure, możesz śmiało jechać na ryby. Pozwoli.
Przerażone, uciekły w pośpiechu przedzierając się przez pobliskie gęste krzaki, w obawie aby nikt ich nie zobaczył...
Na drugi dzień w barze spotykają się ich mężowie. Pierwszy mówi:
-Wasze żony też się dziwnie zachowywały po powrocie, bo moja majtek nie miała i nie wiem co mam sobie o tym pomyśleć? Chyba mnie zdradza!
Na to drugi:
-Moja nie dość że nie miała majtek to jeszcze całą pupę miała podrapaną i też do takich wniosków doszedłem. No chyba ma kogoś!
Na to trzeci:
- To jeszcze nic, moja nie dość że wróciła bez majtek, a cała pupa była podrapana, to jeszcze miała szarfę między nogami: "nigdy cię nie zapomnimy koledzy z Wałbrzycha".
- Nie, Urząd Skarbowy, ale też wiemy, jak się to robi!
- Barman, whisky!
- Z lodem?
- Nie, bez loda!
Gość: zeida
http://demotywato...ki-tydzien-mody-2013
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój facet chyba zna ten kawał, bo mi dziś zakomunikował, że coś tam posprząta "na święta"
to by się zgadzało pod warunkiem, że to jest jego odpowiedź na Twoją prośbę z grudniowych świąt
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest to raczej zapowiedź en-tych świąt w przyszłości - chyba najbliższy obiadek również pojawi się na stole dopiero w dniu świątecznym