Popraw sobie humor...

Gość: kubatbg

#5631818 Napisano: 10.04.2013 13:21:41
i weź tu, zamów Taksówkę emotka
http://www.youtub...ture=player_embedded
0 0

marines27

#5632124 Napisano: 10.04.2013 18:48:10
- Panie doktorze, bardzo mnie boli łokieć.
- Proszę jutro przynieść mocz do analizy.
Zdenerwował się facet, bo co ma wspólnego analiza moczu z bólem łokcia.
Postanowił zakpić sobie z lekarza i do naczynia wlał mocz swój, córki, żony i to wszystko doprawił
zużytym olejem silnikowym.
Na drugi dzień otrzymuje wyniki dogłębnej analizy moczu:
- Córka jest w ciąży.
- Żona z kimś pana zdradza.
- Silnik w pańskim samochodzie jest do wymiany. A pan powinien przestać się onanizować w
czasie kąpieli, bo uderza pan
łokciem w brzeg wanny i stąd ten ból.
0 0

Gość: pawel1615

#5632758 Napisano: 11.04.2013 15:17:23

marines27

#5634325 Napisano: 13.04.2013 18:02:15
Dyskusja dwóch licealistek po
sprawdzianie z biologii:
A: Wiesz może gdzie znajduje się
centralny ośrodek kontroli
oddawania moczu?
B: W korze mózgowej, a co?
A: Kurcze... Napisałam że we
Wrocławiu...

:) emotka emotka
0 0

Gość: cosinus

#5635102 Napisano: 15.04.2013 11:00:54
0 0

Gość: alis1955

#5637602 Napisano: 18.04.2013 15:15:43

zdolnabestia

#5638187 Napisano: 19.04.2013 14:44:21

Gość: l0ginka

#5639246 Napisano: 21.04.2013 23:21:03
Pani pyta dzieci w szkole, kim chcą zostać w przyszłości.
- Prawnikiem. Lekarzem. - odpowiadają dzieci.
- Harleyowcem - wyrywa się z ostatniej ławki Jasio!!!
- A co robi taki Harleyowiec? - pyta Pani.
- Jak to co?? Jeździ na Harleyu, pije piwo i posuwa panienki...
- Jasiu, no wiesz co?!
- A ja już jestem młodym Harleyowcem - odpowiada Jasio.
- A co robi młody Harleyowiec?
- Młody Harleyowiec jeździ na rowerze, pije oranżadę i wali konia...
emotka
0 0

Gość: amif

#5639274 Napisano: 22.04.2013 08:29:42
Historia stworzenia świata z punktu widzenia jamnika:
1. Pierwszego dnia Bóg stworzył Jamnika.
2. Drugiego dnia Bóg stworzył człowieka, żeby rozpieszczał Jamnika.
3. Trzeciego dnia Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, aby Jamnik miał za czym biegać.
4. Czwartego dnia Bóg stworzył pracę, żeby człowiek wychodził regularnie z domu, a Jamnik mógł swobodnie po nim buszować.
5. Piątego dnia Bóg stworzył piłkę tenisową, żeby Jamnik mógł ją aportować albo i nie.
6. Szóstego dnia Bóg stworzył weterynarza, żeby Jamnik był zdrowy, a człowiek ubogi.
7. Siódmego dnia Bóg chciał odpocząć, ale musiał wziąć Jamnika na spacer.
0 0

awe

#5639277 Napisano: 22.04.2013 08:32:03
amif napisał(a):

Historia stworzenia świata z punktu widzenia jamnika:
1. Pierwszego dnia Bóg stworzył Jamnika.
2. Drugiego dnia Bóg stworzył człowieka, żeby rozpieszczał Jamnika.
3. Trzeciego dnia Bóg stworzył wszystkie zwierzęta, aby Jamnik miał za czym biegać.
4. Czwartego dnia Bóg stworzył pracę, żeby człowiek wychodził regularnie z domu, a Jamnik mógł swobodnie po nim buszować.
5. Piątego dnia Bóg stworzył piłkę tenisową, żeby Jamnik mógł ją aportować albo i nie.
6. Szóstego dnia Bóg stworzył weterynarza, żeby Jamnik był zdrowy, a człowiek ubogi.
7. Siódmego dnia Bóg chciał odpocząć, ale musiał wziąć Jamnika na spacer.

rewelacja i czysta prawda-12 lat mam jamniczkę emotka
0 0

slavek

#5639407 Napisano: 22.04.2013 11:41:14
Wnuk mówi do dziadka:
- Kiedyś to mieliście niefajnie. Nie było internetu, komórek, czatu ani Gadu-Gadu... Jak ty w ogóle babcię poznałeś?
- No jak nie było? Wszystko to było! - odpowiada dziadek.
- Ale jak to?
- No przecież babcia mieszkała w internacie, jak wracała ze szkoły to stałem na czatach, wychodziłem z babcią na gadu-gadu, a jakby nie komórka, to i ciebie i twojego ojca by nie było...
0 0

pionas

#5643708 Napisano: 29.04.2013 07:47:14
0 0

ludzka_istota

#5644181 Napisano: 29.04.2013 20:38:35
Uczę dzieci mowy ojczystej. W klasie IV mamy serię tematów patriotycznych -poczytajcie i pośmiejcie się- Cytaty z klasy czwartej (pisownia oryginalna, komentarze moje złośliwe, powstrzymać się nie mogę) :

Pytanie: Kto i kiedy stworzył polski hymn?
- hymn Polski stworzył Mazurek Dąbrowskiego. {jaka głębia przemyśleń!}
- Jan Madejko w 1978roku. {znaczy się jestem tylko trochę odeń młodsza}
- Mazurek dąbrowskiego stworzył Mazur Dąbrowski, stworzony powstał w roku 1798. {wybitna składnia! niczym przemowa filozofa}
- w 1957 roku, niewiem kto. {chociaż szczerze...}
- Hymn Polski stworzył "Józef Wybicki". Stworzyli ok. 1958- 1999. {to kilku ich było??}
- Juliusz Słowacki, 1831. { a to romantyk jeden!}
- juzew wibicki. {no comment}

Pytanie: Gdzie i z jakiego powodu powstał hymn polski?
- Powstał z takiego powodu, że polska wygrała bitwę. {każdy powód dobry}
- Powstał w Polsce, z takiego powodu żeby Polacy wieżyli w siebie. {chyba za bardzo uwierzyli...}
- na porzegnanie z Bonapartę. {jestę Bonapartę?}
- we Warszawie, albo we włoszech. {Są wszak Włochy koło Warszawy, czy jakoś tak...}
- z takiego powodu, żeby {i wszystko jasne...}
0 0

madzia34

#5644191 Napisano: 29.04.2013 21:03:01
ludzka_istota napisał(a):

Uczę dzieci mowy ojczystej. W klasie IV mamy serię tematów patriotycznych -poczytajcie i pośmiejcie się- Cytaty z klasy czwartej (pisownia oryginalna, komentarze moje złośliwe, powstrzymać się nie mogę) :

Pytanie: Kto i kiedy stworzył polski hymn?
- hymn Polski stworzył Mazurek Dąbrowskiego. {jaka głębia przemyśleń!}
- Jan Madejko w 1978roku. {znaczy się jestem tylko trochę odeń młodsza}
- Mazurek dąbrowskiego stworzył Mazur Dąbrowski, stworzony powstał w roku 1798. {wybitna składnia! niczym przemowa filozofa}
- w 1957 roku, niewiem kto. {chociaż szczerze...}
- Hymn Polski stworzył "Józef Wybicki". Stworzyli ok. 1958- 1999. {to kilku ich było??}
- Juliusz Słowacki, 1831. { a to romantyk jeden!}
- juzew wibicki. {no comment}

Pytanie: Gdzie i z jakiego powodu powstał hymn polski?
- Powstał z takiego powodu, że polska wygrała bitwę. {każdy powód dobry}
- Powstał w Polsce, z takiego powodu żeby Polacy wieżyli w siebie. {chyba za bardzo uwierzyli...}
- na porzegnanie z Bonapartę. {jestę Bonapartę?}
- we Warszawie, albo we włoszech. {Są wszak Włochy koło Warszawy, czy jakoś tak...}
- z takiego powodu, żeby {i wszystko jasne...}

sory,ale mnie to jakos nie śmieszy-to nasza szkolna rzeczywistość,w 4 klasie takie byki i niewiedza-to czego uczyli sie przez poprzednie lata??(i nie winie tu samych nauczycieli,rodzice tez nic nie robia,a i dostosowanie materiału chyba nie jest dobre)
0 0

zaczytana-pola

#5644198 Napisano: 29.04.2013 21:11:54
madzia34 napisał(a):

sory,ale mnie to jakos nie śmieszy-to nasza szkolna rzeczywistość,w 4 klasie takie byki i niewiedza-to czego uczyli sie przez poprzednie lata??(i nie winie tu samych nauczycieli,rodzice tez nic nie robia,a i dostosowanie materiału chyba nie jest dobre)

Masz rację emotka Chodziło się do szkoły, 6- 8 godzin lekcji, do domu, obiad i w książki i tak w kółko. Dzieciaki w sumie na dobrą sprawę powinny siedzieć w książkach od rana do wieczora.
0 0

madzia34

#5644206 Napisano: 29.04.2013 21:21:28
zaczytana-pola napisał(a):

madzia34 napisał(a):

Masz rację emotka Chodziło się do szkoły, 6- 8 godzin lekcji, do domu, obiad i w książki i tak w kółko. Dzieciaki w sumie na dobrą sprawę powinny siedzieć w książkach od rana do wieczora.

kurcze przeciez nie napisałam ze maja siedziec non stop w ksiazkach ale przydałaby sie porzadna reforma szkolnictwa bo teraz to prawdziwy"rozpiździaj" jest,a traca na tym NASZE dzieci
0 0

zaczytana-pola

#5644208 Napisano: 29.04.2013 21:24:05
madzia34 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

madzia34 napisał(a):

kurcze przeciez nie napisałam ze maja siedziec non stop w ksiazkach ale przydałaby sie porzadna reforma szkolnictwa bo teraz to prawdziwy"rozpiździaj" jest,a traca na tym NASZE dzieci

Ale mi właśnie o siedzenie w książkach chodzi emotka Ja z czasem doszłam do wniosku, że będę uczyła się tylko z tego, z czego uczyć się lubię... bo na dobrą sprawę dziecko ucząc się z wszystkiego nie miałoby czasu na nic innego. emotka Ale żadnych reform na plus się nie spodziewam. Już tak nam wszystko zreformowali, że bokiem wychodzi emotka
0 0

slavek

#5644222 Napisano: 29.04.2013 21:45:08
słuchajcie ale to wątek Popraw sobie humor... więc ludzka_istota zacytowała to co napisały dzieci i - jak mniemam - sama będąc zatrwożona nie gloryfikuje tej niewiedzy czy braku zdrowego rozsądku a zwraca uwagę na komiczność tych odpowiedzi

sam kiedyś zrobiłem demotywatora http://demotywatory.pl/4098491/Wandale i ludzie zaraz naskoczyli na mnie, że nie byłoby mi do śmiechu, gdyby to działo się na moim terenie, a ja po prostu chciałem wywołać uśmiech pokazując absurdalność napisu

kurcze, czy ktoś zrozumiał co napisałem, bo mam wrażenie, że napisałem ten tekst na poziomie tych czwartoklasistów emotka
0 0

Gość: magdaa

#5644239 Napisano: 29.04.2013 22:07:20
slavek napisał(a):

słuchajcie ale to wątek Popraw sobie humor... więc ludzka_istota zacytowała to co napisały dzieci i - jak mniemam - sama będąc zatrwożona nie gloryfikuje tej niewiedzy czy braku zdrowego rozsądku a zwraca uwagę na komiczność tych odpowiedzi

sam kiedyś zrobiłem demotywatora http://demotywatory.pl/4098491/Wandale i ludzie zaraz naskoczyli na mnie, że nie byłoby mi do śmiechu, gdyby to działo się na moim terenie, a ja po prostu chciałem wywołać uśmiech pokazując absurdalność napisu

kurcze, czy ktoś zrozumiał co napisałem, bo mam wrażenie, że napisałem ten tekst na poziomie tych czwartoklasistów emotka

mniemam, że napisu na ścianie Ty nie zrobiłeś emotka
0 0

slavek

#5644292 Napisano: 29.04.2013 23:17:43
no raczej emotka
0 0