Popraw sobie humor...

pioge7

#6330370 Napisano: 08.03.2017 12:35:58
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie wiem czy śmiać się czy płakać emotka
zostawilem mamie u mnie na ławie (dość niska) paczkę do wysłania i na paczce 15 zł. Teraz mama dzwoni że 5 zł jest a 10 zł jest tylko kawałeczek bo resztę zjadł nasz półroczy pies emotka  wszystko franca je   emotka

co tam 10 zł, mój ze złosci kiedys zzarl (pogryzł) nowa koszule i krawat emotka

Hahah ja się tam nie przejmuje 10 zł (dobrze że stówy nie zostawiłem bo chciałem żeby mi rozmienili na poczcie) ale ostatnio ma taki okres że je wszytsko... mamie już wykopała 5 krokusów, róże zjadła, drzewko już ledwo stoi małe bo tak podkopane jest i zjedzone kawałki korzeni, a wszelkie śmieci które widzi na sadzie przychodzi i przynosi przed wejście... tata nieraz jak sprząta to dwie łopatki emotka  Ciekawe co se myślą ludzie jak do nas idą a tu śmieci przed wejściem emotka   
2 brucee, joan 0

joan

#6330375 Napisano: 08.03.2017 12:37:04
cb656 napisał(a):

Czy tylko ja uważam, że to logo ma seksistowskie zabarwienie? emotka

Brakuje trzeciego szczytu  emotka  żeby nieco złagodzić skojarzenia.

Aczkolwiek grafik zobaczy tutaj dwa ołówki. Matematyk - dwa kąty ostre. A gdy spytasz dziecka, pewnie jeszcze coś zupełnie innego   emotka
0 0

pioge7

#6330383 Napisano: 08.03.2017 12:41:07
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

zostawilem mamie u mnie na ławie (dość niska) paczkę do wysłania i na paczce 15 zł. Teraz mama dzwoni że 5 zł jest a 10 zł jest tylko kawałeczek bo resztę zjadł nasz półroczy pies emotka  wszystko franca je   emotka

Hahah ja się tam nie przejmuje 10 zł (dobrze że stówy nie zostawiłem bo chciałem żeby mi rozmienili na poczcie) ale ostatnio ma taki okres że je wszytsko... mamie już wykopała 5 krokusów, róże zjadła, drzewko już ledwo stoi małe bo tak podkopane jest i zjedzone kawałki korzeni, a wszelkie śmieci które widzi na sadzie przychodzi i przynosi przed wejście... tata nieraz jak sprząta to dwie łopatki emotka  Ciekawe co se myślą ludzie jak do nas idą a tu śmieci przed wejściem emotka   

Widzę, że ma apetyt, niczym koza z kultowego "Siódmego wtajemniczenia" E. Niziurskiego. emotka

Hahaha może.. już robiliśmy jej badania czy brakuje jakiejś witaminy czy co.. dostała tabletki i po miesiącu jest to samo emotka mam nadzieję że jak podrośnie to samo to zniknie (ten apetyt na wszystko) bo z torbami pójdę... skarpetki to już 4 pary wyrzuciłem bo tak podziurawiła emotka  a wykładam wszytsko wyżej i pieron dalej sięga emotka  
1 brucee 0

1mariusz

#6330729 Napisano: 08.03.2017 22:56:47
bruce napisał(a):

Ava, podaję dalej, zgodnie z obietnicą emotka :
https://scontent....7514&oe=596C8318

toż, to najprawdziwsza prawda!!!emotka emotka
1 brucee 0

1mariusz

#6330737 Napisano: 08.03.2017 23:14:00
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Widzę, że ma apetyt, niczym koza z kultowego "Siódmego wtajemniczenia" E. Niziurskiego. emotka

Hahaha może.. już robiliśmy jej badania czy brakuje jakiejś witaminy czy co.. dostała tabletki i po miesiącu jest to samo emotka mam nadzieję że jak podrośnie to samo to zniknie (ten apetyt na wszystko) bo z torbami pójdę... skarpetki to już 4 pary wyrzuciłem bo tak podziurawiła emotka  a wykładam wszytsko wyżej i pieron dalej sięga emotka  

zamówiłam mojemu szczęściu sandały przez neta.Na wakacje wyjeżdżamy  w piątek a tu nerwówka -przyjdą?Nie przyjdą? Przyszły parę godzin przed wyjazdem !Nagle moje szczęście dzwoni do mnie wkurzone tak ,że piana wylewa mi się  z telefonu-to rude bydle zeżarło mi moje sandały! Wtedy się dowiedziałam ,że jednak można umrzeć ze śmiechu...Wytłumaczyłam chłopu ,że pies w trosce o jego stopy zmemłał mu skórę aby mu żadne pryzgle ,czy inne odciski czasem nie zepsuły wakacji! A Dżekuś za mój bolący brzuch ze śmiechu dostał kiełbasę.(a sandały nosił 2 sezony,nawet ja gdy miałam założony gips to sięgnęłam po jeden)emotka
1 pioge7 0

trebor1

#6331144 Napisano: 09.03.2017 19:23:16
Jacek Syriusz-Wolski zajął drugie miejsce wśród Polaków ubiegających się o stołek Szefa Rady Europy! Tusk dopiero przedostatni...
1 slonko365 0

trebor1

#6331146 Napisano: 09.03.2017 19:27:24
pioge7 napisał(a):

jak to mówią: 10pln jak psu w d... wsadził !

budryska

#6332609 Napisano: 14.03.2017 07:36:49
Muszę bardziej dbać o siebie emotka
Dziś moja córka stwierdziła: "Mamusiu, wiesz co? Ja też mam włosy na nogach" 

ewikewikk

#6333312 Napisano: 15.03.2017 12:29:57
aniabania napisał(a):

Muszę bardziej dbać o siebie  emotka

W końcu zima jest, nie? emotka
1 budryska 0

jokan

#6333359 Napisano: 15.03.2017 14:03:02
z Fb

Pewien bezrobotny inżynier nie mogąc od dłuższego czasu znaleźć zatrudnienia postanowił zmienić fach i założyć własną klinikę.
Na budynku wywiesił szyld z napisem “Wyleczymy twoją dolegliwość za 500 zł, w przeciwnym wypadku damy ci 1000 zł”.
Przechodzący obok lekarz postanowił to wykorzystać i trochę zarobić.
... - Dzień dobry, nie wiem co się stało, straciłem smak…
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze. Proszę otworzyć usta…
- Fuj… przecież to benzyna!
- Gratulacje, odzyskał pan smak, 500 zł. się należy.
Wściekły lekarz zapłacił. Po kilku dniach wrócił do kliniki:
- Dzień dobry, straciłem pamięć, pomóżcie mi ją odzyskać…
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze, już podaję…
- Ale przecież tam jest benzyna!
- Gratuluję, odzyskał pan pamięć, 500 zł się należy.
Jeszcze bardziej zdenerwowany lekarz zapłacił, jednak po kilku kolejnych dniach ponownie postanowił się odgryźć:
- Dzień dobry, straciłem wzrok, proszę mi pomóc…
- Przykro mi, nie mamy na to lekarstwa. Proszę, tu jest pana 1000 zł.
- Ale tu jest tylko 500 zł…
- Gratuluję, odzyskał pan wzrok, należy się 500 zł.

stamp2

#6333511 Napisano: 15.03.2017 16:59:50

moniazr

#6333531 Napisano: 15.03.2017 17:57:32
aniabania napisał(a):

A moja córka powiedziała: "Mamo wiesz, że babcia ma pod pachami wąsy?".
1 budryska 0

aurorcia

#6333532 Napisano: 15.03.2017 18:08:00
moniazr napisał(a):

aniabania napisał(a):

A moja córka powiedziała: "Mamo wiesz, że babcia ma pod pachami wąsy?".

A mój syn wczoraj z telefonem przy uchu mówi "Halo! Moja mama ma włosy pod pachami" Ech, trzeba się opamiętać po zimie  emotka

freyja88

zina

#6335463 Napisano: 20.03.2017 14:39:21

iwona0103

#6336874 Napisano: 22.03.2017 22:01:24
Kup dowolny produkt Always lub Naturella i wyślij smsa:
Używam produkty Always i Naturella poniewaz...

Czy tylko mnie śmieszy to konkursowe pytanie? emotka emotka
3 joan, mia, freyja88 0

joan

#6337658 Napisano: 24.03.2017 11:59:41
iwona0103 napisał(a):

Czy tylko mnie śmieszy to konkursowe pytanie?  emotka emotka

I jeszcze: "6. Jeden uczestnik może dokonać dowolną ilości zgłoszeń w konkursie"

emotka
0 0

monisss

#6337674 Napisano: 24.03.2017 12:16:58
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy tylko mnie śmieszy to konkursowe pytanie?  emotka emotka

I jeszcze: "6. Jeden uczestnik może dokonać dowolną ilości zgłoszeń w konkursie"
emotka

Och, to tylko ludzkie zagubienie w gąszczu form gramatycznych emotka
Mnie zawsze rozwalają zadania z gatunku: "O czym jest książka, którą możesz wygrać w naszym konkursie?"
Trąci bezsensem - jeśli znam odpowiedź, znaczy, że czytałem. Jesli czytałem, prawdopodobnie już mam.
Tak, wiem - mogłem czytać w bibliotece i tak się spodobała, że chciałbym mieć na własnej pólce - dopuszczam też takie tłumaczenie.
Co nie zmienia faktu, że takie zadania konkursowe mnie śmieszą emotka

a mnie się od razu nasuwa jak można użyć na raz i Always i Naturellę?:P i ciekawa jestem ile odpowiedzi wyślą mężczyźni emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6338553 Napisano: 27.03.2017 10:20:37
cb656 napisał(a):

Bójka na krakowskim placu zabaw! Matylda S. poszła do piachu! emotka

W miniony poniedziałek dochody z zakładów bukmacherskich Krak&Smok, zlokalizowanych przy krakowskim placu zabaw nr 1525, osiągnęły rekordowy wynik. Wszystko za sprawą dwóch odważnych matek: Barbary G. i Matyldy S., które stanęły w obronie małego, bezbronnego wiaderka z ekologicznego polipropylenu, w kolorze jasnej chmury muśniętej promieniami zachodzącego słońca, model na lato 2017...

Ciąg dalszy tej mrożącej krew w zyłach historii na stronie emotka

cb656 sam to napisałeś? Bo to takie w Twoim stylu emotka
0 0

Gość: tusienka