Popraw sobie humor...

Gość: giuliettaX

#6370849 Napisano: 22.06.2017 22:21:11
petunija1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

Ostatnie punkty karne... emotka https://www.e-kon...na/209/#p6370832Jaki piękny przegląd! Teraz urażony autor ma już wszystko na tacy. emotka Edit:
Ogólnie nie do śmiechu mi dzisiaj, ale mało się nie posikałam, jak ten wybór cytatów poczytałam. emotka
Więc oczywiście bardzo mi przykro z powodu karniaków, ale dziękuję wszystkim ukaranych za solidną poprawę humoru! emotka

jeżeli już jest coś takiego..... to należy wskazać podstawę prawną czy urażony autor ma rację  emotka  podać link do wpisu, fotki i dane autora  emotka

giulietta tylko czy to autora nie urazi? emotka
Wiesz urazić urażonego to ban. emotka

takie są przepisy i trzeba je znać emotka  

wrrrryyy

#6370851 Napisano: 22.06.2017 22:23:01
Tez będę nosił swojego karnika z dumą emotka I od razu humor sie poprawił emotka
2 @gnieszk@, mia 0

bethan

#6370897 Napisano: 23.06.2017 00:07:28

cb656 napisał(a): 

Lol emotka
0 0

agicho

#6370902 Napisano: 23.06.2017 05:54:37
giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

Ostatnie punkty karne... emotka https://www.e-kon...na/209/#p6370832Jaki piękny przegląd! Teraz urażony autor ma już wszystko na tacy. emotka
Edit:
Ogólnie nie do śmiechu mi dzisiaj, ale mało się nie posikałam, jak ten wybór cytatów poczytałam. emotka
Więc oczywiście bardzo mi przykro z powodu karniaków, ale dziękuję wszystkim ukaranych za solidną poprawę humoru! emotka

jeżeli już jest coś takiego..... to należy wskazać podstawę prawną czy urażony autor ma rację  emotka  podać link do wpisu, fotki i dane autora  emotka

Dokładnie, to ich subiektywne odczucia, jak odbierają innych opinie.Nie każdy musi się zachwycać tym samym. W tych wypowiedziach brakuje obraźliwych tekstów : "ty taki a taki" - koś wyraził swoją opinię i nie widzę by obrażał przy tym autorów zdjęć ,za co miałby ponosić brzemię kary w postaci karniaka. A sąd/ admini/ powinni być obiektywni na przyszłość.
1 grandprix 0

Gość: mattadore

#6370937 Napisano: 23.06.2017 09:22:50
agicho napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

Ostatnie punkty karne... emotka https://www.e-kon...na/209/#p6370832Jaki piękny przegląd! Teraz urażony autor ma już wszystko na tacy. emotka Edit:

Dokładnie, to ich subiektywne odczucia, jak odbierają innych opinie.Nie każdy musi się zachwycać tym samym. W tych wypowiedziach brakuje obraźliwych tekstów : "ty taki a taki" - koś wyraził swoją opinię i nie widzę by obrażał przy tym autorów zdjęć ,za co miałby ponosić brzemię kary w postaci karniaka. A sąd/ admini/ powinni być obiektywni na przyszłość.

Te karniaki teraz, dają przyzwolenie tym co " nie zmieniają odzieży do zdjęcia", co mają mgr. z photoshopa na robienie tego dalej. I nikt na forum do nich się nie spruję. emotka emotka   Ja też czuję się urazony, IDĘ DO PRAWNIKA !!! 
1 agicho 0

Gość: mattadore

#6370939 Napisano: 23.06.2017 09:25:55
Czy wszyscy co nabijali się z Pani Kartonowej też dostali karniaki ?? emotka emotka
2 nkba, agicho 0

joan

#6370943 Napisano: 23.06.2017 09:31:40
mattadore napisał(a):

Czy wszyscy co nabijali się z Pani Kartonowej też dostali karniaki ??  emotka emotka

Nie, bo lista kandydatów jest tak długa, że jeszcze ze 3 dni zajmie jej robienie tego spisu emotka

ludzka_istota

#6371096 Napisano: 23.06.2017 15:00:42
Autentyk z dzisiaj (mnie dotyczy, to piszę).

Jestem nauczycielem. Między innymi uczę maluchy w 1- 3. Jako, że to koniec roku, dzieci przyszły z kwiatkami. Stoi sobie kolo mnie dziewczynka z klasy drugiej, trzyma różyczkę i rzecze:
- To dla pani.
A ja (wredna belfrzyca):
- A za co ten kwiatek?
- (milczenie)
- Z jakiej to okazji? (znowu ja)
- (milczenie połączone z niepewnym wzrokiem)
- Justynko, kim ja jestem?
- No.... nauczycielem?
- I co robiłam w tym roku?
- Krzyczała pani na nas.
Kurtyna.

petunija1

#6371278 Napisano: 23.06.2017 21:08:18
mattadore napisał(a):

Czy wszyscy co nabijali się z Pani Kartonowej też dostali karniaki ??  emotka emotka

może nie dostali dlatego,że Pani po prostu nie poczuła się urażona i nie "poszła" na skargę.emotka
0 0

1mariusz

#6371347 Napisano: 23.06.2017 23:33:53
ludzka_istota napisał(a):

Autentyk z dzisiaj (mnie dotyczy, to piszę).Jestem nauczycielem. Między innymi uczę maluchy w 1- 3. Jako, że to koniec roku, dzieci przyszły z kwiatkami. Stoi sobie kolo mnie dziewczynka z klasy drugiej, trzyma różyczkę i rzecze:
- To dla pani.
A ja (wredna belfrzyca):
- A za co ten kwiatek?
- (milczenie)
- No.... nauczycielem?
- Krzyczała pani na nas.
Kurtyna.

Dopiero co doprowadziłam klawiaturę do porządku po opluciu kawą.Czy ktoś może wie jak usunąć papkę po Grześkach z tegoż urządzenia??(kiedy ja się nauczę,że na tym forum jakakolwiek konsumpcja jest  absolutnie ZAKAZANA!?!?!?)

Gość: giuliettaX

#6371351 Napisano: 23.06.2017 23:39:25
1mariusz napisał(a):

Autentyk z dzisiaj (mnie dotyczy, to piszę).Jestem nauczycielem. Między innymi uczę maluchy w 1- 3. Jako, że to koniec roku, dzieci przyszły z kwiatkami. Stoi sobie kolo mnie dziewczynka z klasy drugiej, trzyma różyczkę i rzecze:- To dla pani.
A ja (wredna belfrzyca):
- A za co ten kwiatek?
- (milczenie)
- No.... nauczycielem?
- Krzyczała pani na nas.
Kurtyna.

Dopiero co doprowadziłam klawiaturę do porządku po opluciu kawą.Czy ktoś może wie jak usunąć papkę po Grześkach z tegoż urządzenia??(kiedy ja się nauczę,że na tym forum jakakolwiek konsumpcja jest  absolutnie ZAKAZANA!?!?!?)

a mnie to wcale nie śmieszy..., dla dziecka z psychologicznego punktu widzenia krzyk to trauma na całe życie... jak widać ta dziewczynka już ją będzie mieć... przy okazji wrócę do wątku "z kiedyś" ludzka istoto łabędzie w moim profilu na fb z których się śmiałaś..... to osoby, które nie żyją........ 
0 0

1mariusz

#6371357 Napisano: 23.06.2017 23:48:19
giulietta napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Autentyk z dzisiaj (mnie dotyczy, to piszę).Jestem nauczycielem. Między innymi uczę maluchy w 1- 3. Jako, że to koniec roku, dzieci przyszły z kwiatkami. Stoi sobie kolo mnie dziewczynka z klasy drugiej, trzyma różyczkę i rzecze:- To dla pani.A ja (wredna belfrzyca):
- A za co ten kwiatek?
- (milczenie)
- No.... nauczycielem?
- Krzyczała pani na nas.
Kurtyna.

a mnie to wcale nie śmieszy..., dla dziecka z psychologicznego punktu widzenia krzyk to trauma na całe życie... jak widać ta dziewczynka już ją będzie mieć... przy okazji wrócę do wątku "z kiedyś" ludzka istoto łabędzie w moim profilu na fb z których się śmiałaś..... to osoby, które nie żyją........ 

giulietta-spoko wodza,maluchy wcale nie są takie ,,miętkie,,! Co najwyżej ludzaka istota w przyszłym roku dostanie jednego kwiatka mniej.A u Justynki ,po prostu rodzice kazali zanieść -to zaniosła! emotka
1 brucee 0

mia

#6371950 Napisano: 26.06.2017 11:46:18
Nie mogę się już doczekać miny męża, kiedy odbierze od listonosza szminkę l'Oreal z wygrawerowanym swoim imieniem... emotka

slavek

agniehaha89

#6373692 Napisano: 29.06.2017 08:48:24

venix

#6374611 Napisano: 30.06.2017 22:34:39
bruce napisał(a):

-Violka- napisał(a): Jest jakiś konkurs whisky? Jakoś głupio tak kupować bez  emotka  

emotka emotka

To nie był żart emotka ten typ tak ma  emotka
1 brucee 0

slavek

#6375093 Napisano: 03.07.2017 07:46:47
Należy kliknąć by powiększyć emotka

nel1984

#6375096 Napisano: 03.07.2017 07:58:13
Świetne zdjęcia emotka
1 slavek 0

freyja88

#6376438 Napisano: 05.07.2017 23:01:20