Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jopi
Miałam jechać jutro do Szczecina
odebrać Dove
i właśnie się zorientowałam,że dziś mija termin
a byłam pewna,że termin jest do 24.12
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja ostatnio byłam bez kuponow zapytac sie o dove to Pani mi powiedziała ze juz po terminie teraz popatrzyłam na ulotke ze do dzis:] no co za babsko u mnie w Tesco:/
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: iskierka
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
ale spróbować zawsze możesz - nam kiedyś wydali dzień po terminie i nikt nie zwrócił uwagi na datę
napisz do nich na FB, że personel Inmedio wprowadził Cię w błąd
może przyślą coś do domu
Gość: krzyszu
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysłałam wieczorem meza z kuponami wieczorem na zakupy:) inmedio do 22, Pan przejety szukał mowi ze nic ma.. napisałam na stronie dove
Gość: estrella
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za Chiny bym nie pojechała, jak Oni nie przyjdą? skoro tam mieszkają, (tak odbieram Twoje info) to jasne, że w którymś momencie wyjdą do Was.
Sytuacja niekomfortowa, ale ja bym wolała zostać w domu. Swoja drogą troche późno Was poinformowali.
Gość: swibek
od czasu do czasu ratuję czyjąś wygraną, gdy brak paragonu lub załączony jest zły (nieczytelny lub ze złą datą)
nic za to nie chcę dla siebie - ktoś deklaruje jedynie wysłanie paczki lub wygranie jakichś gadżetów dla osób w trudnej sytuacji
gdy uratowana nagroda już prawie w domu, nagle okazuje się, ze nie ma żadnych wygranych gadżetów, bo ktoś sobie... zapomniał, a paczka idzie pod inny adres, bo tylu jest przecież potrzebujących na tym świecie...
i tylko Wściekły Mikołaj ma zgryz, bo ktoś czeka na obiecane rzeczy...
gorzej, jeśli wstrzymany jest cały transport, bo jakaś paczka jeszcze nie nadeszła
i jak tu pomagać ludziom
czy ktoś sobie nie pomyśli, że jak raz nawalił, to drugi raz nie ma po co prosić o pomoc ???
oczywiście są na tym forum wspaniałe osoby, które za Bóg zapłać pomagają, ale wystarczy parę takich dziur w całym, aby zepsuć człowiekowi nastrój
Monika11
Postów 7742
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stetmaier dnia 2011-12-22 22:10:28 napisał(a):
Fajnie ukraść komuś 30 zł. Żal mi takich ludzi.
Ta osoba jest na liście zwycięzców w Ducku napisałam tej osobie na gg -tylko że jest na samym końcu listy .Ludzie czytajcie troszku ze wysyłali Ducki do 4 tygodnia
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętnie pojechałabym z moim szkodnikiem:) Spał u mojej koleżanki aby zarazic się od jej dzieci (3 chłopców),gdzie jeden po drugim chorowali więc ospa w różnym stadium , chodził do kolego chorego,teraz był u rodziny gdzie ospa i znowu nic..aż sie boję,ze jak dorośnie to ospa go dopadnie ze zdwojoną siłą..
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: szogun102
a ja to skomentuję tak http://www.wiadom..._dziecko_220467.html
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A komentuj:) Ja naprawdę wolałabym aby teraz sie zaraził niż ma przechodzic jak mój brat w wieku 20 lat (bardzo cieżko przeszedł ospę)
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wirus ten sam. W jej przypadku 2 miesiące miała wyrwane z życiorysu
Dziecka swojego bym nie wysłała, by łapał ospę na życzenie...
Czekając na...
Gość: hittmanka