Wkurza mnie...

Gość: jopi

#4916147 Napisano: 22.12.2011 07:51:15
Wkurzyłam się (na SIEBIE)

Miałam jechać jutro do Szczecina
odebrać Dove
i właśnie się zorientowałam,że dziś mija termin emotka

a byłam pewna,że termin jest do 24.12
0 0

bridget

#4916156 Napisano: 22.12.2011 07:58:58
jopi napisał(a):

odebrać Dove

to ja ostatnio byłam bez kuponow zapytac sie o dove to Pani mi powiedziała ze juz po terminie teraz popatrzyłam na ulotke ze do dzis:] no co za babsko u mnie w Tesco:/
0 0

Gość: iskierka

#4916176 Napisano: 22.12.2011 08:08:29
ja niedawno wchodziłam na fb w tą zakładkę gdzie rozdawali dove i napisane jest że odbiór do 12.grudnia -myslę sobie już przepadło ,wczoraj patrzę na moje kupony z myślą żeby je wyrzucić a tam odbiór do 22.grudzień emotka
0 0

slonecznik1309

#4916266 Napisano: 22.12.2011 09:01:27
rozwiązany niezgodnie z regulaminem konkurs T Mobile na Fb emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4916273 Napisano: 22.12.2011 09:06:12
jopi napisał(a):

odebrać Dove

ale spróbować zawsze możesz - nam kiedyś wydali dzień po terminie i nikt nie zwrócił uwagi na datę
0 0

#4916276 Napisano: 22.12.2011 09:07:29
keiti78zg napisał(a):

jopi napisał(a):

odebrać Dove

to ja ostatnio byłam bez kuponow zapytac sie o dove to Pani mi powiedziała ze juz po terminie teraz popatrzyłam na ulotke ze do dzis:] no co za babsko u mnie w Tesco:/

napisz do nich na FB, że personel Inmedio wprowadził Cię w błąd

może przyślą coś do domu
0 0

Gość: krzyszu

#4916284 Napisano: 22.12.2011 09:09:46
http://www.youtube.com/user/Selena2292 Jaka patologia emotka kazać dziecku przeklinać, kręcić to a potem wrzucać na YT emotka
0 0

bridget

#4916312 Napisano: 22.12.2011 09:28:27
wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jopi napisał(a):

odebrać Dove

napisz do nich na FB, że personel Inmedio wprowadził Cię w błąd

może przyślą coś do domu

wysłałam wieczorem meza z kuponami wieczorem na zakupy:) inmedio do 22, Pan przejety szukał mowi ze nic ma.. napisałam na stronie dove
0 0

#4916333 Napisano: 22.12.2011 09:45:30
keiti78zg, pewnie tamto babsko zabrało
0 0

Gość: estrella

#4916392 Napisano: 22.12.2011 10:21:17
wkurza mnie że chce komuś wygrać nagrodę, poświęcam bezinteresownie swój własny czas i jak juz wygram to się okazuje że dostałam dane które okazują się nieprzydatne bo nie da się zalogować albo nie pełne emotka skoro już się pisze pw żeby wygrać to kurcze moze warto poczekac 10 min na odp nie znikac z forum? sory musiałam się uzewnętrznić... jestem zmęczona i chce mi się spać a mam otworzoną stronę z wygraną i czekam na pw którego pewnie nie dostane emotka never again... i żeby to raz się zdarzyło a to już 4 raz tak...?
0 0

dolly

#4916456 Napisano: 22.12.2011 11:42:51
karolkas napisał(a):

toka napisał(a):

karolkas napisał(a):

Jeny co mam robic? mielismy jechać do tesciowej na święta, a dzis dzwonia do nas ze nasza siostrzenica na ospę jest chora.Własnie wysypało ją. Co mam robić? jak pojedziemy, to niby oni nie przyjdą, ale czy te wirusy są w mieszkaniu? jak oni tam chodza teraz? Jak zostaniemy, to doslownie nic na wigilię nie mam emotka

moze się mylę ale ospa chyba nie jest juz groźna jak wysypie-najpierw poczytaj a potem się martw emotka

no wlasnie ja tez tak myslalam, czytam w internecie ze właśnie jest zakaźna na dwa dni przed krostkami i az do czasu odpadniecia strupków. A w ogóle nawet jak ktoś już chorował to i tak moze zachorować na półpaśca.

za Chiny bym nie pojechała, jak Oni nie przyjdą? skoro tam mieszkają, (tak odbieram Twoje info) to jasne, że w którymś momencie wyjdą do Was.
Sytuacja niekomfortowa, ale ja bym wolała zostać w domu. Swoja drogą troche późno Was poinformowali.
0 0

Gość: swibek

#4916458 Napisano: 22.12.2011 11:44:11
estrella napisał(a):

wkurza mnie że chce komuś wygrać nagrodę, poświęcam bezinteresownie swój własny czas i jak juz wygram to się okazuje że dostałam dane które okazują się nieprzydatne bo nie da się zalogować albo nie pełne emotka skoro już się pisze pw żeby wygrać to kurcze moze warto poczekac 10 min na odp nie znikac z forum? sory musiałam się uzewnętrznić... jestem zmęczona i chce mi się spać a mam otworzoną stronę z wygraną i czekam na pw którego pewnie nie dostane emotka never again... i żeby to raz się zdarzyło a to już 4 raz tak...?

emotka zawsze możesz wpisać moje dane emotka nie obrażę się! emotka a tak poważnie to też bym się wkurzała, a będąc na miejscu osoby, której świadczysz taką pomoc to siedziałabym z podkulonym ogonem i wdzięczna za wygranie.. emotka ech, co za ludzie.. emotka
0 0

#4916471 Napisano: 23.12.2011 12:06:53
a co powiesz, swibek, na to...

od czasu do czasu ratuję czyjąś wygraną, gdy brak paragonu lub załączony jest zły (nieczytelny lub ze złą datą)

nic za to nie chcę dla siebie - ktoś deklaruje jedynie wysłanie paczki lub wygranie jakichś gadżetów dla osób w trudnej sytuacji

gdy uratowana nagroda już prawie w domu, nagle okazuje się, ze nie ma żadnych wygranych gadżetów, bo ktoś sobie... zapomniał, a paczka idzie pod inny adres, bo tylu jest przecież potrzebujących na tym świecie...

i tylko Wściekły Mikołaj ma zgryz, bo ktoś czeka na obiecane rzeczy...

gorzej, jeśli wstrzymany jest cały transport, bo jakaś paczka jeszcze nie nadeszła

i jak tu pomagać ludziom emotka emotka emotka

czy ktoś sobie nie pomyśli, że jak raz nawalił, to drugi raz nie ma po co prosić o pomoc ???

oczywiście są na tym forum wspaniałe osoby, które za Bóg zapłać pomagają, ale wystarczy parę takich dziur w całym, aby zepsuć człowiekowi nastrój
0 0

Monika11

#4916569 Napisano: 23.12.2011 07:56:06
A mnie wkurza to ze weszłam sobie teraz na e-konki i dostałam taką wiadomość-przepraszam ze kopiuję
stetmaier dnia 2011-12-22 22:10:28 napisał(a):
Fajnie ukraść komuś 30 zł. Żal mi takich ludzi.

Ta osoba jest na liście zwycięzców w Ducku napisałam tej osobie na gg -tylko że jest na samym końcu listy .Ludzie czytajcie troszku ze wysyłali Ducki do 4 tygodnia emotka I barzdo mi przyro ze dzień przed Świętami ktoś rzuca takie oskarzenie i nie zapyta się o nic -tylko prosto z mostu WYZYWA OD ZŁODZIEI emotka
0 0

delfinka101

#4916574 Napisano: 23.12.2011 08:02:56
dolly napisał(a):

karolkas napisał(a):

toka napisał(a):

karolkas napisał(a):

Jeny co mam robic? mielismy jechać do tesciowej na święta, a dzis dzwonia do nas ze nasza siostrzenica na ospę jest chora.Własnie wysypało ją. Co mam robić? jak pojedziemy, to niby oni nie przyjdą, ale czy te wirusy są w mieszkaniu? jak oni tam chodza teraz? Jak zostaniemy, to doslownie nic na wigilię nie mam emotka

moze się mylę ale ospa chyba nie jest juz groźna jak wysypie-najpierw poczytaj a potem się martw emotka

no wlasnie ja tez tak myslalam, czytam w internecie ze właśnie jest zakaźna na dwa dni przed krostkami i az do czasu odpadniecia strupków. A w ogóle nawet jak ktoś już chorował to i tak moze zachorować na półpaśca.

za Chiny bym nie pojechała, jak Oni nie przyjdą? skoro tam mieszkają, (tak odbieram Twoje info) to jasne, że w którymś momencie wyjdą do Was.
Sytuacja niekomfortowa, ale ja bym wolała zostać w domu. Swoja drogą troche późno Was poinformowali.

Chętnie pojechałabym z moim szkodnikiem:) Spał u mojej koleżanki aby zarazic się od jej dzieci (3 chłopców),gdzie jeden po drugim chorowali więc ospa w różnym stadium , chodził do kolego chorego,teraz był u rodziny gdzie ospa i znowu nic..aż sie boję,ze jak dorośnie to ospa go dopadnie ze zdwojoną siłą..
0 0

dolly

#4917347 Napisano: 23.12.2011 03:18:39
ugryzę się w język i nie skomentuję...
0 0

Gość: szogun102

#4917360 Napisano: 23.12.2011 03:25:45

dolly napisał(a):

a ja to skomentuję tak http://www.wiadom..._dziecko_220467.html
emotka
0 0

delfinka101

#4917361 Napisano: 23.12.2011 03:25:47
dolly napisał(a):

A komentuj:) Ja naprawdę wolałabym aby teraz sie zaraził niż ma przechodzic jak mój brat w wieku 20 lat (bardzo cieżko przeszedł ospę)
0 0

assal

#4917378 Napisano: 23.12.2011 03:35:17
Koleżanka miała ospę jako dziecko, ale złapała półpaśca niedawno. Nawet nie wiedziałam, że żeby mieć półpaśca, trzeba wcześniej chorować na ospę.
Wirus ten sam. W jej przypadku 2 miesiące miała wyrwane z życiorysu emotka
Dziecka swojego bym nie wysłała, by łapał ospę na życzenie...
0 0

Gość: hittmanka

#4917397 Napisano: 23.12.2011 03:46:24
U osób dorosłych zachorowanie na ospę może w niektórych przypadkach prowadzić nawet do śmierci. W porównaniu z dziećmi w wieku od 1 do 4 lat, osoba dorosła ma aż 25-krotnie zwiększone ryzyko zgonu z powodu ospy...
0 0