Wkurza mnie...

aerdna

#4915140 Napisano: 22.12.2011 08:48:31
Wkurza mnie śnieg i mróz za oknem
0 0

sonata

#4915151 Napisano: 22.12.2011 08:56:42

Gość: wsciekly

#4915153 Napisano: 22.12.2011 08:57:57
efelinkaaa napisał(a):

wygrałam fajną nagrodę i musze ją oddać, bo zostałą wysłana mi przez pomyłkę.. echh życie emotka

to w końcu wygrałaś czy nie wygrałaś emotka emotka
0 0

ela

#4915158 Napisano: 22.12.2011 09:01:37
kala405 napisał(a):

moja szwagierka:/

stare panny powinni w pewnym wieku usypiać bo to kurna szkodliwe dla społeczeństwa dziadostwo emotka emotka emotka emotka emotka

masz absolutną racje emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

ela

#4915159 Napisano: 22.12.2011 09:03:23
wkurza mnie jeszcze duck myślałam że dotrze do świąt emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4915188 Napisano: 22.12.2011 09:24:55
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wygrałam fajną nagrodę i musze ją oddać, bo zostałą wysłana mi przez pomyłkę.. echh życie emotka

wygrałam nagrodę niespodziankę i przyszło coś, co mi się podobało.. wczoraj zadzwonił pan i spytał czy mogłabym zwróćić, obo to było nie dla mnie - a przyślą mi coś innego..
0 0

toka

#4915204 Napisano: 22.12.2011 09:37:20
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wygrałam nagrodę niespodziankę i przyszło coś, co mi się podobało.. wczoraj zadzwonił pan i spytał czy mogłabym zwróćić, obo to było nie dla mnie - a przyślą mi coś innego..

masakra emotka Powiedz ze nie mozesz bo juz dałas w prezencie emotka Wygrałas niespodzianke-dostałas niespodzianke a jak oni się pomylili to ich problem emotka
0 0

picola

#4915213 Napisano: 22.12.2011 09:40:40
toka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

masakra emotka Powiedz ze nie mozesz bo juz dałas w prezencie emotka Wygrałas niespodzianke-dostałas niespodzianke a jak oni się pomylili to ich problem emotka

też tak miałam w konku nestle wygraj z duszkiem, dostałam gitarę, a miałam dostać wieloryba,oczywiście odesłałam gitarkę i nie było problemu, każdy może się pomylić, a dla mnie ważne jest żeby być fair:)
0 0

olunka

#4915214 Napisano: 22.12.2011 09:40:45
toka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

tez pierwsze słyszę,żeby odsyłać i jeszcze może na twoj koszt emotka
jak kiedys przysłali dzieciecy szlafrok zamiast damskiego to w ramach rekompensaty dosłali jeszcze pościel, nie mówiąc już o lego co dostaliśmy po drugim zestawie wszyscy bo sie pomylili
0 0

picola

#4915220 Napisano: 22.12.2011 09:43:01
Efelinkaaa, może dostaniesz coś fajniejszego:)
0 0

karolkas

#4915222 Napisano: 22.12.2011 09:45:24

ja kiedys w tesco wygrałam ciężarowkę policyjną lego, przysłali statek. Szczerze nawet nie zauważylam, że cos innego przyszlo.A po tygodniu przyslali ciężarówkę i jeszcze przeprosili ze błędny zestaw przysłali. Oczywiście statku nie odsyłałam z powrotem, dziecko już się dawno nim bawiło.
0 0

monia24

#4915223 Napisano: 22.12.2011 09:45:25
olunka napisał(a):

toka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

tez pierwsze słyszę,żeby odsyłać i jeszcze może na twoj koszt emotka
jak kiedys przysłali dzieciecy szlafrok zamiast damskiego to w ramach rekompensaty dosłali jeszcze pościel, nie mówiąc już o lego co dostaliśmy po drugim zestawie wszyscy bo sie pomylili

ja odsyłałam karty z winiar po 100 zł, ale to organizator przysłał kuriera na swój koszt.
0 0

efelinkaaa

#4915252 Napisano: 22.12.2011 09:53:28
dzisiaj przyjedzie kurier na ich koszt.. powiedzieli, że coś mi wyślą w ramach rekompensaty. Trochę mi przykro, chciałam oddac to szwagrowi maniakowi gier komputerowych i d.. blada emotka

ALe trudno się mówi, każdemu zdarzy się pomyłka emotka
0 0

isiulka

#4915287 Napisano: 22.12.2011 10:17:51

Ze schwarzkopfa też kiedyś kazali odsyłac kosmetyki , przyjeżdzał kurier i zabierał emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4915290 Napisano: 22.12.2011 10:19:26
ja bym nie odesłała emotka ich wina, że się pomylili.
A mogłaś już zacząć używać tej rzeczy.
0 0

monia24

#4915312 Napisano: 22.12.2011 10:26:43
Iwonciaaa mnie jakoś nie ciągnie do nie swojego. Co innego jeśli się nie zorientuję i zacznę używać albo coś. Ale jeśli widzę że coś nie gra to czekam, tak właśnie było z kartami, facet zadzwonił, poprosił o zwrot. Jakoś nie umiałabym Mu powiedzieć że nie dam i że ma wyciągnąć z własnej kieszeni.
0 0

efelinkaaa

#4915318 Napisano: 22.12.2011 10:32:33
monia24 napisał(a):

Iwonciaaa mnie jakoś nie ciągnie do nie swojego. Co innego jeśli się nie zorientuję i zacznę używać albo coś. Ale jeśli widzę że coś nie gra to czekam, tak właśnie było z kartami, facet zadzwonił, poprosił o zwrot. Jakoś nie umiałabym Mu powiedzieć że nie dam i że ma wyciągnąć z własnej kieszeni.

no mnie też nie ciągnie, tzn. fajna nagroda, ale dzownił pan z przeprosinami i powiedział, że miałby ogromne problemy gdybym nie oddała, bardzo przepraszał.. No mam w domu to oddam, żaden problem, chociaż to coś było fajne emotka (nie mogę napisac co to bo to tajemnica pdoobno, jeszcze nei ma tego na polskim rynku emotka )
0 0

dolly

#4915346 Napisano: 22.12.2011 10:56:40
efelinkaaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

no mnie też nie ciągnie, tzn. fajna nagroda, ale dzownił pan z przeprosinami i powiedział, że miałby ogromne problemy gdybym nie oddała, bardzo przepraszał.. No mam w domu to oddam, żaden problem, chociaż to coś było fajne emotka (nie mogę napisac co to bo to tajemnica pdoobno, jeszcze nei ma tego na polskim rynku emotka )

też bym oddała, ktoś czeka na ten prezent, nawet jeżeli nie wie dokładnie co to jest emotka
0 0

Gość: awi

#4915350 Napisano: 22.12.2011 11:00:02

Ja też bym oddała ale trochę bym się podroczyła, np że muszą przysłać przystojnego kuriera po odbiór emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4915351 Napisano: 22.12.2011 11:00:14

monia24 napisał(a):

o to właśnie mi chodziło
zazwyczaj jeśli dostaję jakąś niespodziankę to zaczynam od razu eksploatować;)
ściągam folię itd, itp
0 0