Wkurza mnie...

tereniagno

#4918852 Napisano: 25.12.2011 06:02:38
sylzab2294 napisał(a):

wkurza mnie, że Colgate przestał zgłoszenia przyjmować..wrrrr
Po co te regulaminy??? emotka

Też wczoraj się wkurzyłam,co oni sobie wyobrażają emotka W regulaminie piszą co inne,a robią co inne!!!!
0 0

Agnes

#4918855 Napisano: 25.12.2011 06:08:11
a ja się wkurzyłam
dałam mamie na Gwiazdkę wygraną mp4 w Real w konku z lodami
i co? nie działa
pamietam że odbierałam ją w BOK i nie kojarzę bym dostała gwarancję
0 0

mia

#4918862 Napisano: 25.12.2011 06:15:48
Agnes napisał(a):

a ja się wkurzyłam
i co? nie działa

No to faktycznie super...
Ja tak miałam kiedyś z budzikiem, jakimś kolorowym świecącym i grającym dla córki w prezencie - po wręczeniu okazało się, że dziadostwo nie działa.
Akurat był kupiony w sklepie i bez problemu wymieniłam, no ale prezent był mega emotka
0 0

dzasmina

#4918939 Napisano: 25.12.2011 07:53:52
wiki1985r napisał(a):

dzasmina napisał(a):

gorszych świąt chyba nie było, i oby się już nie powtórzyły emotka

Ja o swoich myślę tak samo,tylko w moim przypadku nie napisałabym chyba emotka Już drugi dzień ryczę po kątach a końca tych magicznych dni nie widać emotka
Trzymaj się jakoś emotka

i mi dziś emocje wzięły górę i wypłakałam co miałam. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuje matka kiedy jedno dziecko leży na OIOMie a drugie w innym szpitalu. jak siostra opowiadała w jakim stanie był mój chrześniak jak go przewozili, to serce się kroi i nawet boję się myśleć, co by było gdyby. na szczęście wygląda na to, że najgorsze minęło, czego i Tobie życzę emotka
podziwiam ją, ja chyba bym się załamała.
i ucieszyłam kiedy będąc u młodszego zajęłam go książeczką i w końcu przestał płakać.
0 0

agusia147

#4918951 Napisano: 25.12.2011 08:05:09
dzasmina napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

dzasmina napisał(a):

gorszych świąt chyba nie było, i oby się już nie powtórzyły emotka

Ja o swoich myślę tak samo,tylko w moim przypadku nie napisałabym chyba emotka Już drugi dzień ryczę po kątach a końca tych magicznych dni nie widać emotka
Trzymaj się jakoś emotka

i mi dziś emocje wzięły górę i wypłakałam co miałam. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuje matka kiedy jedno dziecko leży na OIOMie a drugie w innym szpitalu. jak siostra opowiadała w jakim stanie był mój chrześniak jak go przewozili, to serce się kroi i nawet boję się myśleć, co by było gdyby. na szczęście wygląda na to, że najgorsze minęło, czego i Tobie życzę emotka
podziwiam ją, ja chyba bym się załamała.
i ucieszyłam kiedy będąc u młodszego zajęłam go książeczką i w końcu przestał płakać.

Trzymajcie się kochane...

Mnie to ciągle coś boli, od wczoraj np kręgosłup tak u góry i promieniuje na całą klatkę... Booooli ;(
0 0

dzasmina

#4919471 Napisano: 26.12.2011 11:40:38
z tego wszystkiego nie podziękowałam Wam za przytulaski, a to miłe było emotka
dziś przenieśli młodego z oiomu na zwykły oddział i oby było już tylko lepiej.
jak to inne problemy, których też nie mało, stały się takie niepoważne.
0 0

karolkas

#4919921 Napisano: 26.12.2011 07:39:28
no to się wkurzyłam, nie pojechałam na świeta specjalnie do teściowej, na ostatnią chwilę robilam i gotowałam na wigilię, tylko po to żeby moje dzieci się nie zaraziły na ospę od siostrzenicy, a dziś patrzę mój Kacper cały wysypany. Normalnie przez telefon się zaraził chyba, aż mi się śmiać chce z bezsensowności sytuacji.Dostałam od kolezanki Pudroderm i gencjanę, coś jeszcze potrzebuję? mam iśc do lekarza jutro, żeby stwierdzić na 100% że to ospa a nie np różyczka?
0 0

mia

#4919927 Napisano: 26.12.2011 07:43:00
karolkas napisał(a):

no to się wkurzyłam, nie pojechałam na świeta specjalnie do teściowej, na ostatnią chwilę robilam i gotowałam na wigilię, tylko po to żeby moje dzieci się nie zaraziły na ospę od siostrzenicy, a dziś patrzę mój Kacper cały wysypany. Normalnie przez telefon się zaraził chyba, aż mi się śmiać chce z bezsensowności sytuacji.Dostałam od kolezanki Pudroderm i gencjanę, coś jeszcze potrzebuję? mam iśc do lekarza jutro, żeby stwierdzić na 100% że to ospa a nie np różyczka?

Idź zdecydowanie.
Choroby z wysypką są bardzo do siebie podobne, poza tym lekarz może jeszcze przepisać np. lekarstwa antywirusowe, które złagodzą przebieg choroby. emotka
0 0

noemix

#4919954 Napisano: 26.12.2011 08:17:09
Racja idź,zapisują leki antywirusowe, my walczymy z ospą 4 tydzień. Najpierw młody zachorował (miałam nadzieję, że siostra bliźniaczka zachoruje równocześnie) a równe 2 tygodnie po nim młoda! I to 3 dni przed samymi świętami. Wigilia na szczęście w szybkim tempie przeniesiona do nas, ale pierwsze święto odizolowani spędziliśmy w domu zamiast na chrzcinach szwagra synka.
0 0

Gość: amif

#4919955 Napisano: 26.12.2011 08:17:16
to widzę, że nie tylko ja miałam kiepskie święta, zamiast usiąść przy wigilijnym stole musiałam zostać w pracy bo mój zmiennik miał gdzieś dyżur i sobie po prostu nie przyszedł, z pracy wyszłam o 7.30 następnego dnia a barszczyk z uszkami jadłam w I dzień świąt emotka
0 0

cudaczek121

#4920001 Napisano: 26.12.2011 08:51:04
Wkurzam się,bo przez 2 dni świąt tak się objadłam,a ja mam chyba bardzo mały żołądek,bo tak mi niewiele trzeba,żebym czuła się najedzona emotka Dziś pojechaliśmy do mojej mamy siostry i praktycznie nic tam nie zjadłam,bo nie mogę już patrzeć na jedzenie emotka No i jeszcze rozwalił mnie w Wigilię tekst mojej Mamy,która życzyła nam,abyśmy zawsze siedzieli przy tak suto zastawionym stole emotka
0 0

Gość: pola731

#4921011 Napisano: 27.12.2011 01:52:34
Agnes napisał(a):

a ja się wkurzyłam
i co? nie działa

protokół do tych mp4 jest gwarancją - przy odbiorze podpisywałaś - ja sobie zażyczyłam kopię , bo podpisywało się tylko jeden egzemplarz - ale powinni w BOK odszukać i reklamację przyjąć
0 0

Gość: justys807

#4921037 Napisano: 27.12.2011 02:04:36
a mnie wkurza ospa wietrzna mojej córki... Dzień przed Wigilią dostała i to cholerstwo chyba ustąpić i opuścić jej nie zamierza... Chodzi, płacze, że swędzi emotka Ehh na szczęście mimo tego, że ma dopiero 3 latka to rozumie, że drapać nie wolno...
0 0

mkrzysiek

#4921316 Napisano: 27.12.2011 04:22:30
Wkarza mnie Euro rscg nie wiedzą gdzie wsiąchła moja pralka z września E zablyśnij emotka
0 0

jokan

#4921358 Napisano: 27.12.2011 04:49:31
wkurza mnie, że nie udało mi się na Kruszwicy emotka

3 podejścia i nic, nigdy więcej się nie skuszę na podobny konkurs, bo gdyby nie święta, to zostałabym z margarynami (nie za często piekę) emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4921362 Napisano: 27.12.2011 04:52:23
justys807 napisał(a):

a mnie wkurza ospa wietrzna mojej córki... Dzień przed Wigilią dostała i to cholerstwo chyba ustąpić i opuścić jej nie zamierza... Chodzi, płacze, że swędzi emotka Ehh na szczęście mimo tego, że ma dopiero 3 latka to rozumie, że drapać nie wolno...

no to mnie tez wkurza i moj 15 letni syn dostal to w dodatku w swoje urodziny emotka 23.XII emotka tak wiec jeszcze czeka mnie przechodzenie przez to samo z 3 latka za jakies kilka dni emotka
0 0

Gość: goralecka

#4921582 Napisano: 27.12.2011 06:35:34
ze bilety do kina z Amici są juz niewazne choc pisali co innego emotka
0 0

Agnes

#4921692 Napisano: 27.12.2011 07:43:22
pola731 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja się wkurzyłam
i co? nie działa

protokół do tych mp4 jest gwarancją - przy odbiorze podpisywałaś - ja sobie zażyczyłam kopię , bo podpisywało się tylko jeden egzemplarz - ale powinni w BOK odszukać i reklamację przyjąć

dzięki
0 0

mia

#4921715 Napisano: 27.12.2011 07:58:22
jokan napisał(a):

wkurza mnie, że nie udało mi się na Kruszwicy emotka

3 podejścia i nic, nigdy więcej się nie skuszę na podobny konkurs, bo gdyby nie święta, to zostałabym z margarynami (nie za często piekę) emotka

Mnie wkurzają po kolei:
Kruszwica, na szczęście tylko razy dwa posłane, więc przez święta margaryny wykorzystane;
Pawełek, z definicji;
Edipresse (polki.pl), które tak wspaniale zapakowało moją wygraną, że w stanie ciekłym poszła do zwrotu;
Nutella, która przyznała mi kapcie (zdecydowanie wolałabym już kocyk);
Delecta, że mam zapas budyni na rok i na tym koniec;
Plus wszystkie agencje, które wysyłają nagrody z takim opóźnieniem, że już zapominam, co wygrałam...
emotka emotka emotka
0 0

bachacz

#4923150 Napisano: 28.12.2011 02:23:25
Ogarnia mnie bezsilna wściekłość na informacje ,którymi w dniu dzisiejszym mnie uraczono.Od 1 stycznia moje dojazdy do pracy kosztować będą nie 4,50 tylko 6,50 w jedną stronę czyli razy 2 ...a mieszkanie o metrażu 44 m 575 zł w zabitej dechami dziurze ,którą trudno nazwać metropolią.Czarna rozpacz i totalne wku....nie.Czy tu kiedyś będzie może nie dobrze ale chociaż lepiej emotka emotka
0 0