Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kawoszka
Czy wiesz, co znaczy gonić króliczka?
Gość: lukaszroony1989
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też byłam wściekła, bo miałam ważne dla mnie pytanie, na które 'ktoś' mógłby odpowiedzieć i ... cicho.
i po pierwsze, to 'ale' było bardzo kulturalne,
po drugie wysłane po dniu oczekiwania,
a po trzecie do mnie pw dochodzą, jeśli coś masz, to pisz. ja odpisuję
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: l0ginka
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam jednego ucznia z zespołęm Aspergera i on dotyka moje rzeczy, puka non stop w coś, gada do siebie, strasznie się wścieka bez powodu, stoi na przerwie w stronę ściany i do niej mówi.... i ja to rozumiem i nie reaguję na to...
tylko, że ma dziwną mamę... mimo iż szkoła od lat zgłaszała problemy to mama twierdziła, że robimy z jej dziecka głupiego i była oburzona... w końcu psycholog szkolna namówiła ją na badania i wyszedł zespół Aspergera właśnie...
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
Gość: wsciekly
ale ja zapytałem o co chodzi
Nie mogę pomóc jak nie wiem w czym rzecz
I każdemu staram się odpowiadać, ale jak mam pytanie
Może coś u Ciebie padło lub PW nie doszło
chodziło o kalosze czy Palmolive ?
Wściekły Mikołaj też człowiek
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wsciekły dostałeś ode mnie pw z pytaniem o pustego smsa? bo nie dostałam odp
Nie widzę
Ja to sobie tłumacze tym, że jestem nieraz równocześnie zalogowany na różnych urządzeniach (stacjonarny komp, laptop, Ipad i smartfon)
Czasem się zdarza, że ostatnie kilka lub nawet kilkanaście PW stale wyświetla mi jako nieprzeczytane, a czasem w okienku nowe wiadomości stale widnieje cyfra 0
może wchodzić w grę błąd na forum
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś na przykład jedna osoba z forum pyta czy przydały się 4 numery na kalosze, a do mnie nic nie doszło
Przed północą musiałem gnac na pocztę na świętokrzyską, żeby nie przepadły
różnie więc bywa
Jak ja komuś nie napiszę:
- thx
- wielkie dzięki
- stokrotne
- sorki, odezwę się później
to znaczy, że coś z PW nie tak
bo Wściekły Mikołaj zawsze odpisuje
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane
było minęło
no bo ja jezdem w gorącej wodzie kąpany
Gość: errorr
W temacie
Ps.Krety w styczniu to już przesada
były wściekłe jak te styczniowe krety
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wsciekly tez do Ciebie pisalam
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
moskala22
Postów 3537
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- mechanik się kłania (około 300-400 zł)
- przegląd samochodu
- mąż potrzebuje nowego płaszcza i garnituru
- rachunki
przydałoby się przerwać urlop wychowawczy i iść do pracy, ale najpierw trzeba znaleźć tanie przedszkole i żłobek. No i nową pracę, bo w starej mnie już nie chcą
ech, musiałam się wygadać i od razu mi lepiej
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
dzasmina
Postów 2372
Punkty karne 0
Konkursy dodane