Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: hittmanka
ooo... avon też mnie wkurza
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że jest zalogowany nie znaczy, że czytał PW. Przykładowo, w ciągu dnia, często jestem zalogowana, a zajmuję się pracą i sporadycznie spoglądam na forum czy pocztę.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
jeszcze zmienili termin do 9 stycznia
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może....,też chcę tak myśleć ale jak jest cały dzień do d.... to wszystko inne sprawia że jest jeszcze bardziej smutno
baja31
Postów 143
Data rejestracji 21.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego i wybacz męzowi faceci tak maja
Gość: april211
Gość: polec
Gość: artemia
Dopiero teraz zauważyłam że do 9
Super
Wkurza mnie że na razie ten rok na zero, dlatego czekam na te wyniki jak głupia
Gość: artemia
Wzystkiego Naj
Nie przejmuj się, to taki inny gatunek, mój też nie pamięta nigdy, kiedy był ślub też nie, najlepsze że gdy poszedł odebrać wyniki młodego (jak był w szpitalu, żeby przenieść z pracowni na oddział) i pytali o datę urodzenia, a dziecko miało kilka!!! dni, to nie wiedział jaka była, więc żeby mu je dali, powiedział, że nie wie, bo jest wujkiem
Gość: plocia
nic nie mówiłaś o urodzinkach
Dorotka faceci tak mają, mój miesiąc temu też zapomniał a jak zadzwoniła moja mama powiedzieć że przyjedzie to zapytał mnie a co to za święto że przyjeżdżają? dobrze że jechaliśmy samochodem bo inaczej bym go udusiła
Dorotka ale my tu Wszyscy Ci lubiani i Ci mniej życzymy Ci pociechy z dzieci
cudaczek121
Postów 6837
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
On naprawdę tak powiedział do nauczycielki
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka
Ktoś może wie gdzie go można obejrzeć bez ściągania?
Swoją drogą to mnie też wkurza to, że media w ogóle nie mówią o prawdziwych podłożach kryzysu i tym co ważne tylko zamydlają nam oczy nic nie znaczącycmi sloganami
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to raczej jestem załamana..ile ja się nie natłumaczę a i tak często ryczę z powodu tego,ze zawsze mówi prawdę i nie rozumie,ze nie zawsze prawda jest dobra..To co widzi to co czuje to mówi..Czasami jest wesoło z tego powodu ale często mam doła.
Jeszcze jeden tekst który miał byc komplementem;
Ja wiem dlaczego pani jest taka gruba,bo pani takie smaczne ciasta piecze...
ludzka_istota
Postów 4197
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 49
Jesli nauczycielka madra i wie, że mały musi mówić co myśli- to się nie stresuj (mówię jako nauczycel, któy mimo krótkiego stażu pracy niejedno widział, słyszał, przezył z dziećmi).
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja teściowa wylądowała w szpitalu więc wczoraj po nocce do niej pojechalam i nie zrobiłam żadnych zakupów... dzisiaj wstałam i nie mam NIC na obiad... totalnie NIC
będą kluski kładzine z sosem z torebki
porażka... mój się chyba ze mną rozwiedzie za taki świąteczny obiad
cudaczek121
Postów 6837
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie przejmuj się, w końcu ten dzień jest świąteczny dopiero po raz pierwszy w tym roku, więc miałaś prawo zapomnieć
Wkurza mnie,że obiecałam sobie nie przejmować się pierdołami i olać ludzi,którzy mnie od jakiegoś czasu też olewają,ale nadal tak nie potrafię
Gość: wsciekly
Bo ktoś przysyła PW z jakimśale jakbym nie chciał w czymś pomóc
A u mnie cały dzień 0 wiadomości na PW
To dziwne, bo stale ktoś pisze do Wściekłego Mikołaja
Gość: kawoszka
Pierwszy tekst akurat był świetny