Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#4939609 Napisano: 05.01.2012 07:58:07
artemia napisał(a):

Wkurza mnie że do tej pory nie ma wyników ani Prymat ani avonu z payback!!!! emotka emotka emotka

ooo... avon też mnie wkurza emotka
0 0

zarania

#4939613 Napisano: 05.01.2012 07:59:19
bartula napisał(a):

mnie wkurza,że pytam grzecznie o coś na pw a ktoś mnie zlewa a jest na forum emotka

To, że jest zalogowany nie znaczy, że czytał PW. Przykładowo, w ciągu dnia, często jestem zalogowana, a zajmuję się pracą i sporadycznie spoglądam na forum czy pocztę.
0 0

#4939619 Napisano: 05.01.2012 08:01:46
hittmanka napisał(a):

artemia napisał(a):

Wkurza mnie że do tej pory nie ma wyników ani Prymat ani avonu z payback!!!! emotka emotka emotka

jeszcze zmienili termin do 9 stycznia emotka
0 0

bartula

#4939622 Napisano: 05.01.2012 08:03:08
zarania napisał(a):

bartula napisał(a):

mnie wkurza,że pytam grzecznie o coś na pw a ktoś mnie zlewa a jest na forum emotka

To, że jest zalogowany nie znaczy, że czytał PW. Przykładowo, w ciągu dnia, często jestem zalogowana, a zajmuję się pracą i sporadycznie spoglądam na forum czy pocztę.

może....,też chcę tak myśleć ale jak jest cały dzień do d.... to wszystko inne sprawia że jest jeszcze bardziej smutno emotka
0 0

baja31

#4939637 Napisano: 05.01.2012 08:11:29
fryteczka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

watpie.... emotka

pamieta
emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Wszystkiego najlepszego i wybacz męzowi faceci tak maja emotka
0 0

Gość: april211

#4939645 Napisano: 05.01.2012 08:15:23
emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: polec

#4939647 Napisano: 05.01.2012 08:15:44
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: artemia

#4939662 Napisano: 05.01.2012 08:24:30
hittmanka napisał(a):

hittmanka napisał(a):

artemia napisał(a):

jeszcze zmienili termin do 9 stycznia emotka

Dopiero teraz zauważyłam że do 9 emotka emotka emotka
Super emotka Pewnie zraz Prymat to samo zaraz wykręci emotka emotka
Wkurza mnie że na razie ten rok na zero, dlatego czekam na te wyniki jak głupia emotka emotka
0 0

Gość: artemia

#4939670 Napisano: 05.01.2012 08:27:57
dorota19791 napisał(a):

oj jak mnie wkurza moj maz..... emotka
malo ze zapomnial ze dzis mam urodziny i nie zlozyl mi nawet zyczen to po pracy wybiera sie na pokera do kolegow emotka emotka emotka emotka
co za swinia...
codziennie gdzies wylazi a ja w domu z dziecmi emotka

Wzystkiego Naj
emotka emotka emotka emotka emotka
Nie przejmuj się, to taki inny gatunek, mój też nie pamięta nigdy, kiedy był ślub też nie, najlepsze że gdy poszedł odebrać wyniki młodego (jak był w szpitalu, żeby przenieść z pracowni na oddział) i pytali o datę urodzenia, a dziecko miało kilka!!! dni, to nie wiedział jaka była, więc żeby mu je dali, powiedział, że nie wie, bo jest wujkiem emotka emotka emotka
0 0

Gość: plocia

#4939671 Napisano: 05.01.2012 08:28:08
dorota19791 napisał(a):

oj jak mnie wkurza moj maz..... emotka
malo ze zapomnial ze dzis mam urodziny i nie zlozyl mi nawet zyczen to po pracy wybiera sie na pokera do kolegow emotka emotka emotka emotka
co za swinia...
codziennie gdzies wylazi a ja w domu z dziecmi emotka

nic nie mówiłaś o urodzinkach emotka złożyłabym Ci już wczoraj życzenia emotka
Dorotka faceci tak mają, mój miesiąc temu też zapomniał a jak zadzwoniła moja mama powiedzieć że przyjedzie to zapytał mnie a co to za święto że przyjeżdżają? dobrze że jechaliśmy samochodem bo inaczej bym go udusiła emotka o swoich urodzinach to trąbił mi już na 2 tyg. przed emotka emotka
Dorotka ale my tu Wszyscy Ci lubiani i Ci mniej życzymy Ci pociechy z dzieci emotka mega wygranych -> myślę tu o sesji dla Idy emotka i 3mam kciuki za ..... no wiesz za co, będzie dobrze i są ludzie co Tobie pomogą i w potrzebie wysłuchają emotka emotka emotka emotka 100 lat emotka emotka emotka emotka i jeszcze więcej emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#4939678 Napisano: 05.01.2012 08:30:51
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią??

On naprawdę tak powiedział do nauczycielki
emotka Niezły jest,hehe. U mnie w klasie w liceum na lekcji polskiego nauczycielka powiedziała do mojej koleżanki-palaczki,że nie będzie jej dziś odpytywać,kiedy ta podeszła do biurka, bo polonistka stwierdziła: dziecko,jedzie od Ciebie na kilometr emotka Koleżance było to akurat na rękę,bo jak zwykle była nieprzygotowana emotka
0 0

okrysia

#4939681 Napisano: 05.01.2012 08:31:55
dorota19791

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#4939851 Napisano: 05.01.2012 09:43:48
wkurza mnie, że usunęli z youtuba film Inside Job/Anatomia kryzysu emotka
Ktoś może wie gdzie go można obejrzeć bez ściągania?
Swoją drogą to mnie też wkurza to, że media w ogóle nie mówią o prawdziwych podłożach kryzysu i tym co ważne tylko zamydlają nam oczy nic nie znaczącycmi sloganami emotka
0 0

delfinka101

#4940129 Napisano: 06.01.2012 08:50:00
cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;

emotka Niezły jest,hehe. U mnie w klasie w liceum na lekcji polskiego nauczycielka powiedziała do mojej koleżanki-palaczki,że nie będzie jej dziś odpytywać,kiedy ta podeszła do biurka, bo polonistka stwierdziła: dziecko,jedzie od Ciebie na kilometr emotka Koleżance było to akurat na rękę,bo jak zwykle była nieprzygotowana emotka

Ja to raczej jestem załamana..ile ja się nie natłumaczę a i tak często ryczę z powodu tego,ze zawsze mówi prawdę i nie rozumie,ze nie zawsze prawda jest dobra..To co widzi to co czuje to mówi..Czasami jest wesoło z tego powodu ale często mam doła.
Jeszcze jeden tekst który miał byc komplementem;

Ja wiem dlaczego pani jest taka gruba,bo pani takie smaczne ciasta piecze... emotka
0 0

ludzka_istota

#4940132 Napisano: 06.01.2012 08:55:17

Jesli nauczycielka madra i wie, że mały musi mówić co myśli- to się nie stresuj (mówię jako nauczycel, któy mimo krótkiego stażu pracy niejedno widział, słyszał, przezył z dziećmi).
0 0

delfinka101

#4940139 Napisano: 06.01.2012 09:01:19
Niby rozumieją ale nadal ich to szokuje...mnie zresztą też.Zespół Aspergera to dziwna choroba-nie choroba.
0 0

#4940322 Napisano: 06.01.2012 11:15:50
a mnie wkurza a raczej śmieszy,że zapomniałam że dzisiaj jest święto i wszystkie sklepy są zamknięte emotka
Moja teściowa wylądowała w szpitalu więc wczoraj po nocce do niej pojechalam i nie zrobiłam żadnych zakupów... dzisiaj wstałam i nie mam NIC na obiad... totalnie NIC emotka
będą kluski kładzine z sosem z torebki emotka

porażka... mój się chyba ze mną rozwiedzie za taki świąteczny obiad emotka
0 0

cudaczek121

#4940357 Napisano: 06.01.2012 11:43:44
hittmanka napisał(a):

a mnie wkurza a raczej śmieszy,że zapomniałam że dzisiaj jest święto i wszystkie sklepy są zamknięte emotka
Moja teściowa wylądowała w szpitalu więc wczoraj po nocce do niej pojechalam i nie zrobiłam żadnych zakupów... dzisiaj wstałam i nie mam NIC na obiad... totalnie NIC emotka
będą kluski kładzine z sosem z torebki emotka

porażka... mój się chyba ze mną rozwiedzie za taki świąteczny obiad emotka

Nie przejmuj się, w końcu ten dzień jest świąteczny dopiero po raz pierwszy w tym roku, więc miałaś prawo zapomnieć emotka
Wkurza mnie,że obiecałam sobie nie przejmować się pierdołami i olać ludzi,którzy mnie od jakiegoś czasu też olewają,ale nadal tak nie potrafię emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4940558 Napisano: 06.01.2012 01:48:32
Wściekły emotka

Bo ktoś przysyła PW z jakimśale jakbym nie chciał w czymś pomóc

A u mnie cały dzień 0 wiadomości na PW

To dziwne, bo stale ktoś pisze do Wściekłego Mikołaja emotka
0 0

Gość: kawoszka

#4940579 Napisano: 06.01.2012 02:00:57
delfinka101 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja to raczej jestem załamana..ile ja się nie natłumaczę a i tak często ryczę z powodu tego,ze zawsze mówi prawdę i nie rozumie,ze nie zawsze prawda jest dobra..To co widzi to co czuje to mówi..Czasami jest wesoło z tego powodu ale często mam doła.
Jeszcze jeden tekst który miał byc komplementem;

Ja wiem dlaczego pani jest taka gruba,bo pani takie smaczne ciasta piecze... emotka

Pierwszy tekst akurat był świetny emotka . Lubię takich szczerych ludzi. Czuję, że ten maluch byłby moim ulubieńcem emotka
0 0