Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#4941171 Napisano: 06.01.2012 09:08:44
dzasmina napisał(a):

wsciekly napisał(a):

I gdzie te moje PW emotka emotka

emotka emotka to w sumie powinieneś mi być wdzięczny za to 'ale', bo przy okazji dowiedziałeś się, że coś Ci nie gra. emotka

już odwiedziłem top CZAS NA ZMANY ze stosownym wpisem

Thx do potęgi n-tej emotka
0 0

kalisto1986

#4941298 Napisano: 06.01.2012 10:50:00
wsciekly napisał(a):

I gdzie te moje PW emotka emotka

ja już od jakiegoś czasu zauważyłam że pw nie zawsze dochodzą emotka nie jednokrotnie to miałam i wiem jakie to jest wkurzające.

W temacie wkurza mnie młodsza siostra, siedziałam 4 godziny robiłam damie próbne fryzury na studniówkę, jako, że daaaawno już nie czesałam kogoś, a przynajmniej nie tak długo ręce mi opadały, a tej jak zwykle ciągle coś się nie podobało.
Wrrr pogryze ją jak już będe robiła ostateczną fryzure emotka
Ma szczęście, że lituje się nad nią bo już powiedziałam, że jak mnie wkurzy to pójdzie do fryzjera zapłaci 80 zł i będzie tak samo uczesana, ale bez moich nerwów, a, żeby było ciekawiej wrobiła mnie jutro w pasemka, więc jak będe burczała na kogoś, to usprawiedliwiam się od razu emotka
0 0

karolkas

#4941560 Napisano: 07.01.2012 10:39:48
Wkurzam się na ospę, (ale mam powód) czemu ta choroba jest taka głupia, że nie zarazi dwójki dzieci na raz, jak jedno już prawie zdrowieje, to teraz drugie dziecko zaczyna. Od świąt tkwię w domu i nie wychodzę i nastepne 2 tyg mnie czeka, normalnie sfiksuję. emotka No i przez to że drugie dziecko zachorowało, to tego starszego nie mam jak do szkoły prowadzać emotka
0 0

zarania

#4941905 Napisano: 07.01.2012 03:12:35
Może nie wkurza, ale bawi i zarazem irytuje mnie głupota ludzka - ludzie nie czytają regulaminów i przykładowo po 16.00 17 osób straciło szansę na wygraną w quzie, bo wysłali swoje zgłoszenia kilkadziesiąt sekund, a nawet kilka minut zbyt późno. Chyba, że to wielcy optymiści. emotka
0 0

zarania

#4941921 Napisano: 07.01.2012 03:21:41
zarania napisał(a):

Może nie wkurza, ale bawi i zarazem irytuje mnie głupota ludzka - ludzie nie czytają regulaminów i przykładowo po 16.00 17 osób straciło szansę na wygraną w quzie, bo wysłali swoje zgłoszenia kilkadziesiąt sekund, a nawet kilka minut zbyt późno. Chyba, że to wielcy optymiści. emotka

Do grona w/w dołączyło kolejne 8 osób. emotka
0 0

onlyrybka

#4941923 Napisano: 07.01.2012 03:22:59
karolkas napisał(a):

Wkurzam się na ospę, (ale mam powód) czemu ta choroba jest taka głupia, że nie zarazi dwójki dzieci na raz, jak jedno już prawie zdrowieje, to teraz drugie dziecko zaczyna. Od świąt tkwię w domu i nie wychodzę i nastepne 2 tyg mnie czeka, normalnie sfiksuję. emotka No i przez to że drugie dziecko zachorowało, to tego starszego nie mam jak do szkoły prowadzać emotka

U mnie to samo tylko x 3 emotka nie chorują na raz, tylko jedno po drugim emotka
0 0

#4941927 Napisano: 07.01.2012 03:25:10
zarania napisał(a):

Różnie bywa emotka może liczą na przysłowiowy łut szczęścia emotka

ja na przykład ostatnio wysłałem 3 eski z batonów i jakimś cudem wpadł... Ipad 2

a gość z 2-ch pierwszych miejsc miał po... 300 zgłoszeń

tak więc nie wszystko można skalkulować i przewidzieć emotka
0 0

isiulka

#4942054 Napisano: 07.01.2012 04:51:32
Wkurza mnie, że nie ma w co grać emotka

Ps.Drogi A* chwilowo nie mam gg emotka
0 0

jola29k

#4942098 Napisano: 07.01.2012 05:15:16
onlyrybka napisał(a):

karolkas napisał(a):

U mnie to samo tylko x 3 emotka nie chorują na raz, tylko jedno po drugim emotka

a ja chce zeby mała zachorowała a ona nie chce im szypciej tym lepiej
0 0

Gość: pola731

#4942137 Napisano: 07.01.2012 05:40:04
wkurzył mnie mąż - graliśmy w Realu w konkursie śnieżynkowym - nie dostaliśmy pytania a miał 800 śnieżynek - niewielka co prawda ,ale szansa że mało osób grało jest

a on dziś zaniósł smycz psią do reklamacji i zostawił paragon ... i na nim była zgrzewka wody

i wkurzam się na siebie ,że znowu zrobiłam konkursowe zakupy ze zwykłymi- nie brałam pod uwagę ,że smycz tak szybko się zepsuje ,ale że pogna od razu do reklamacji też nie -a już tego ,że zostawi paragon ...wrrr....
0 0

Gość: dorota19791

#4942143 Napisano: 07.01.2012 05:47:53
jola29k napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

karolkas napisał(a):

oj... mnie ta ospa tez juz meczy od swiat ..:(
0 0

Gość: plocia

#4942166 Napisano: 07.01.2012 06:04:45
dorota19791 napisał(a):

jola29k napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

karolkas napisał(a):

oj... mnie ta ospa tez juz meczy od swiat ..:(

współczuję dziewczyny, mnie to jeszcze czeka, na szczęście Dorotka nie dała mi jej w kieszeni heheheh
0 0

Gość: czarnygreg

#4942185 Napisano: 07.01.2012 06:29:07
pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mąż - graliśmy w Realu w konkursie śnieżynkowym - nie dostaliśmy pytania a miał 800 śnieżynek - niewielka co prawda ,ale szansa że mało osób grało jest

a on dziś zaniósł smycz psią do reklamacji i zostawił paragon ... i na nim była zgrzewka wody

i wkurzam się na siebie ,że znowu zrobiłam konkursowe zakupy ze zwykłymi- nie brałam pod uwagę ,że smycz tak szybko się zepsuje ,ale że pogna od razu do reklamacji też nie -a już tego ,że zostawi paragon ...wrrr....

ja mam taki paragon jak data będzie ok to ci oddam w razie potrzeby emotka
0 0

fryteczka

#4942204 Napisano: 07.01.2012 06:43:48
witam w grupie. moj 4,5 miesieczny tez wlasnie ospe zlapal emotka bidulek moj
0 0

masza

#4942237 Napisano: 07.01.2012 06:58:16
mnie Empik .com;
wygrałam kod rabatowy do Empik z Pawełka na FB, który będzie ważny od przyszłego tygodnia z powodu awarii, ale wrzuciłam sobie juz towary do koszyka/ Dziś zaglądam a tam zmieniona cena towarów i to znacznie:( czy nie jest tak jakby towar w koszyku już na mnie czekał? Może się zmienić jego cena? emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#4942262 Napisano: 07.01.2012 07:17:35
wsciekly napisał(a):

ja na przykład ostatnio wysłałem 3 eski z batonów i jakimś cudem wpadł... Ipad 2

o racja !

ja tes mam ipada a nie wysłałam żadnego sesemesa , cóóót normalnie
emotka
0 0

koper

#4942270 Napisano: 07.01.2012 07:22:39
masza napisał(a):

mnie Empik .com;
wygrałam kod rabatowy do Empik z Pawełka na FB, który będzie ważny od przyszłego tygodnia z powodu awarii, ale wrzuciłam sobie juz towary do koszyka/ Dziś zaglądam a tam zmieniona cena towarów i to znacznie:( czy nie jest tak jakby towar w koszyku już na mnie czekał? Może się zmienić jego cena? emotka emotka

Przeczytaj sobie regulamin tych kodów rabatowych.

http://www.empik.com/rabat

szczególnie punkt 4
4. Rabat uzyskany w związku z użyciem w zamówieniu kodu rabatowego – nie łączy się z innymi rabatami lub promocjami na stronie empik.com.

Czyli nawet jak masz w koszyku coś w promocji, to z tym kodem tak jakby zapłacisz za pełną cenę produktu.
0 0

#4942293 Napisano: 07.01.2012 07:35:34
marielu napisał(a):

wsciekly napisał(a):

pefnie za puł tony pysnej pastetowej

o racja !

ja tes mam ipada a nie wysłałam żadnego sesemesa , cóóót normalnie
emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#4942364 Napisano: 07.01.2012 08:11:31
fryteczka napisał(a):

Współczuję:(
A mój lekarz zawsze twierdził,że dzieci do pierwszego roku życia nie chorują na ospę emotka
0 0

Gość: marielu

#4942372 Napisano: 07.01.2012 08:21:35
ola2493 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Współczuję:(
A mój lekarz zawsze twierdził,że dzieci do pierwszego roku życia nie chorują na ospę emotka

chorują , mało tego potrafią chorować więcej niż 1 raz, bo ospa cytuje pediatrę w obecnych czasach się mutuje...
0 0