Wkurza mnie...

jola29k

#4935937 Napisano: 04.01.2012 10:34:13
pogoda mnie wkurza i to mocno , pada deszcz jeszcze troche i depresji dostane
0 0

jola29k

#4935940 Napisano: 04.01.2012 10:35:10
ivisia napisał(a):

a mnie po raz kolejny wkurza moje auto!!! ten stary dziad już drugi raz zepsuł się w ciągu miesiąca a naprawę wstępnie wycenili na 1000zł, do tego ubezpieczenie muszę w styczniu zapłacić emotka ehhh mojej wypłaty na to braknie a przecież na ślub muszę $$ zbierać emotka

skąd ja to znam jeszcze go nie spłaciłam (Mąż) a juz drugi raz do naprawy
0 0

ziolko

#4935943 Napisano: 04.01.2012 10:35:50
wkurzają mnie kolejki do lekarzy

właśnie dzwoniłam i babka zapisała mnie na... 20 sierpnia emotka
bo to na fundusz, a jak prywatnie to wiadomo emotka
0 0

Gość: amif

#4935962 Napisano: 04.01.2012 10:41:43
wkurza mnie, że mimo iż posiadam paszport ważny do końca lipca 2012 to muszę już wyrobić nowy, żeby gdziekolwiek wyjechać musi być ważny co najmniej 6 miesięcy, na dodatek wszystkie fajne wyjazdy to wyloty z Katowic albo Warszawy, nic ciekawego nie ma z Krakowa, oferty biur podrózy co innego w katalogu jeszcze inne na stronkach
emotka emotka
na dodatek od rana leje deszcze i zaraz muszę wyjść do pracy emotka
0 0

Gość: jenny21

#4935980 Napisano: 04.01.2012 10:48:34
wkurza mnie ze jestem przeziebiona, musze chodzic do pracy i mam katar!
0 0

zarania

#4935992 Napisano: 04.01.2012 10:51:26
amif napisał(a):

wkurza mnie, że mimo iż posiadam paszport ważny do końca lipca 2012 to muszę już wyrobić nowy, żeby gdziekolwiek wyjechać musi być ważny co najmniej 6 miesięcy, na dodatek wszystkie fajne wyjazdy to wyloty z Katowic albo Warszawy, nic ciekawego nie ma z Krakowa, oferty biur podrózy co innego w katalogu jeszcze inne na stronkach
emotka emotka
na dodatek od rana leje deszcze i zaraz muszę wyjść do pracy emotka

a propos paszportu to muszę wziąść 2 dni wolnego i pojechać do miasta odległego o 100 km żeby złożyć wniosek i odebrać paszport, bo 15 km od mojego miejsca zamieszkania można wyrabiać paszporty, ale to inne województwo, nie nasz rejon. emotka
0 0

Gość: nocti

#4936016 Napisano: 04.01.2012 11:03:34
A mnie wkurza, że ten tydzień pracy (mimo, że krótszy) ciągnie się niemiłosiernie emotka Kaszel mnie męczy, pogoda fatalna, szaro, ponuro, godziny mijają powoli. Jeszcze trochę trzeba poczekać do weekendu emotka
0 0

Gość: kotek11

#4936052 Napisano: 04.01.2012 11:20:03
http://www.bankie...-latkow-2464564.html

to mnie wku**** skoro miało byc od 2012 to niech będzie... a nie.. teraz bede 2 lata zyla w niepewnosci czy moje dzieck pojdzie do szkoly w wyzu czy nie.... jestem ciekawa za co sprzedali nasze dzieciaki ... za rolnikow i doplaty dla nich ?? czy za jakies przywileje dla sedziow ew. policjantow emotka
0 0

delfinka101

#4936235 Napisano: 04.01.2012 12:22:36
Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;
Chyba pani mniej już pali bo tak nie śmierdzi... emotka
Czy jak go uduszę to mnie uniewinnią??
0 0

malutka456

#4936245 Napisano: 04.01.2012 12:26:41
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie moj mały szkodnik.Za kanapą tabletki, za moim łóżkiem tabletki,w łazience w toalecie pływała inne tabletki.Udaje,ze łyka i wywalaW dodatku ostatnio w szkole popisał się tak,ze az mi się ryczeć chce.Ciezkie jest zycie z inteligentnym aspergerowcem.
Na lekcji przyrody nauczycielka omawia szkodliwy wpływ palenia papierosów na co mój syn;jo jo a pani sama pali emotka

po tygodniu rozmów i tłumaczeniu,że to nie jego sprawa,ze nie wolno tak się odzywać w ramach złagodzenia konfliktu mówi;

emotka emotka emotka pewnie mina nauczycielki bezcenna!
0 0

sonata

#4936255 Napisano: 04.01.2012 12:31:18
Pazerność, która nie zna granic:
http://www.tvn24....prawo,wiadomosc.html

Jednak rozbawił mnie komentarz: Producenci samochodów już o tym myślą emotka
0 0

Gość: kotek11

#4936259 Napisano: 04.01.2012 12:32:06
delfinka101 napisał(a):

oplułam monitor.. popraiwlas mi na chwilke humor ... ale i tak wku***** mnie reforma szkolna....
0 0

Gość: postscript

#4936651 Napisano: 04.01.2012 02:49:26
kotek11 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

oplułam monitor.. popraiwlas mi na chwilke humor ... ale i tak wku***** mnie reforma szkolna....

dorby tekst. mlody w zyciu sobie poradzi!
0 0

monia24

#4936669 Napisano: 04.01.2012 02:54:44
postscript napisał(a):

kotek11 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

dorby tekst. mlody w zyciu sobie poradzi!

Delfinko jeśli Cię to pocieszy to nie tylko Twoje dziecko jest takie. Mój chodzi do pierwszej klasy podstawówki i na samym początku roku pani im powiedziała że na weekendy nie ma zadań domowych. Tydzień później zadała. Mój tak się wykłócił że do dzisiaj jak daje na weekend to mówi że dla chętnych a kto nie zrobi będzie robił po niedzieli
emotka
0 0

ktosiu

#4936755 Napisano: 04.01.2012 03:26:28
Jestem wściekła na siebie. Tyle się napracowałam na konkurs Pudliszki. Wreszcie wysłałam. I teraz się zorientowałam, że paragon miał być 3 dni wstecz. A ja zrozumiałam że przynajmniej 3 dni. I wysłałam 4 dnia pracę emotka I nie wiem co teraz... Jestem wściekła i rozczarowana...
0 0

zaczytana-pola

#4936769 Napisano: 04.01.2012 03:33:43
ktosiu napisał(a):

Jestem wściekła na siebie. Tyle się napracowałam na konkurs Pudliszki. Wreszcie wysłałam. I teraz się zorientowałam, że paragon miał być 3 dni wstecz. A ja zrozumiałam że przynajmniej 3 dni. I wysłałam 4 dnia pracę emotka I nie wiem co teraz... Jestem wściekła i rozczarowana...

emotka emotka emotka emotka nic nawet nie pisz emotka
0 0

ktosiu

#4936777 Napisano: 04.01.2012 03:36:17
ilonar2301 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Wiem, że los lubi drwić i nagradzać w niewłaściwych momentach. Mogliby uznawać paragony z całego czasu trwania konkursu.
emotka
0 0

Gość: gimikiss

#4936794 Napisano: 04.01.2012 03:41:55
ktosiu napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Wiem, że los lubi drwić i nagradzać w niewłaściwych momentach. Mogliby uznawać paragony z całego czasu trwania konkursu.
emotka

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest zakup 2 koncentratów marki Pudliszki w okresie 3 dni od wysłania zgłoszenia

czyli jak - wysyłam np. pracę dzisiaj i muszę kupic koncentrat np. jutro, w piątek lub w sobotę? dobrze rozumiem?

Wkurzają mnie owe zawiłości..
0 0

ktosiu

#4936797 Napisano: 04.01.2012 03:43:02
gimikiss napisał(a):

ktosiu napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

emotka

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest zakup 2 koncentratów marki Pudliszki w okresie 3 dni od wysłania zgłoszenia

czyli jak - wysyłam np. pracę dzisiaj i muszę kupic koncentrat np. jutro, w piątek lub w sobotę? dobrze rozumiem?

Wkurzają mnie owe zawiłości..

podobno tak
0 0

ktosiu

#4936802 Napisano: 04.01.2012 03:44:47
Jestem wściekła cały czas, ale pomyślałam, że może kupię dziś te 2 Pudliszki jeszcze raz i jeszcze raz wyślę tą samą pracę. Ale z czytaniem ze zrozumieniem coraz gorzej u mnie. Jestem naprawdę wściekła emotka emotka
0 0