Wkurza mnie...

toka

#4947618 Napisano: 11.01.2012 06:33:55
mia napisał(a):

Wkurza mnie, ze właśnie skopałam zgłoszenie do Tesco, zostawione na ostatnia chwile, a w dodatku mail wrócił: Mail Delivery Subsystem... emotka

Znowu mają zapchana skrzynkę?! Tam holender same prezentacje idą, czy co? emotka emotka emotka

mi też wrócił emotka
0 0

Gość: nocti

#4947623 Napisano: 11.01.2012 06:39:22
Wkurzam się na siebie. Znów za późno poszłam spać, zaspałam i bieg do pracy. Makijaż zrobiony przy biurku, a i tak wyglądam jak idź stąd i nie wracaj... emotka Proszę o weekend... emotka
0 0

staszek

#4947625 Napisano: 11.01.2012 06:40:56
toka napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie, ze właśnie skopałam zgłoszenie do Tesco, zostawione na ostatnia chwile, a w dodatku mail wrócił: Mail Delivery Subsystem... emotka

Znowu mają zapchana skrzynkę?! Tam holender same prezentacje idą, czy co? emotka emotka emotka

mi też wrócił emotka

Mi wracał kilka razy, ale w poniedziałek już bez problemu poszedł
0 0

Gość: postscript

#4948119 Napisano: 11.01.2012 01:05:47
agawa78 napisał(a):

evja napisał(a):

agawa78 napisał(a):

Pisę w tym wątku, bo nie wiem w którym.... Strasznie się wkurzyłam z rozmową z panem ze strony pobieraczek.pl Czy ktoś miał do czynienia ze stroną pobieraczek.pl?Zarejestrowałam się do niej - jako bezpłatna 10dniowa próba (chciałam ściągnąć 1 piosenkę, - w ogóle mi się to nie udało) A teraz oni wysyłają mi maile i grożą kosmicznymi karami, że mam im zapłaćić 100 zł - czy ktoś spotkał się z taką sytuacją> Płacił im - proszę o pomoc i z góry dziękuję

Tylko straszą, naciągają. Moich znajomych też straszyli mailami, ale po kilku miesiącach zamilkli emotka

Dzięki za odpowiedź, chyba też po prostu ich oleję - ale OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED REJESTRACJ¡ NA TEJ STRONIE

Sto lat temu pisalem o tym artykul.
http://td-24.pl/n...bieraczek-nacigaczek
Z nowosci dodam, ze moja informatorka dostala pare miesiecy temu poczta pisemne wezwanie do zaplaty. Tradycyjnie - nie odpowiedziala. To jedyna taktyka na tych oszustow. Ale oczywiscie iles osob sie przestraszy i im zaplaci.
0 0

Gość: postscript

#4948122 Napisano: 11.01.2012 01:07:15
wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie, ze w konkursach zaczyna widać kryzys. Może agencje jeszcze nie doszły do siebie po świętach lub sylwestrze, ale o dobry konkurs teraz jest ciężko. Kolejne marketowe gazetki wychodzą i jest lipa emotka
Jak żyć?. Konkursowicze, jak żyć?

jak zawsze w styczniu. nikt nie ma jeszcze budzetu, cisza medialna. trzeba poczekac
0 0

ktosiu

#4948124 Napisano: 11.01.2012 01:09:33
postscript napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wkurza mnie, ze w konkursach zaczyna widać kryzys. Może agencje jeszcze nie doszły do siebie po świętach lub sylwestrze, ale o dobry konkurs teraz jest ciężko. Kolejne marketowe gazetki wychodzą i jest lipa emotka

jak zawsze w styczniu. nikt nie ma jeszcze budzetu, cisza medialna. trzeba poczekac

Przed Walentynkami ruszy, aż nie będziemy mogli nadążyć z pisaniem emotka
0 0

notta

#4948128 Napisano: 11.01.2012 01:11:08
ktosiu napisał(a):

postscript napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Przed Walentynkami ruszy, aż nie będziemy mogli nadążyć z pisaniem emotka

Żyję z tą nadzieją.. bo widzę ze susza.. moi drodzy coraz gorzej emotka . Kryzys sięga nawet do konkursów emotka
0 0

magdus8

#4948505 Napisano: 11.01.2012 04:51:20
delfinka101 napisał(a):

Niby rozumieją ale nadal ich to szokuje...mnie zresztą też.Zespół Aspergera to dziwna choroba-nie choroba.

Bo to nie choroba tylko zaburzenie, jednak w placówkach to chętnie by się pozbyli takich dzieci. A że ciężko żyć z takim łobuzem z ZA to znam z autopsji. Jednak często jest wesoło emotka bo też potrafi coś palnąć, a ja świecę oczami.
0 0

delfinka101

#4948543 Napisano: 11.01.2012 05:10:07
magdus8 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Niby rozumieją ale nadal ich to szokuje...mnie zresztą też.Zespół Aspergera to dziwna choroba-nie choroba.

Bo to nie choroba tylko zaburzenie, jednak w placówkach to chętnie by się pozbyli takich dzieci. A że ciężko żyć z takim łobuzem z ZA to znam z autopsji. Jednak często jest wesoło emotka bo też potrafi coś palnąć, a ja świecę oczami.

Oj co prawda to prawda..Najpierw jest mi wstyd a potem..smiejemy sie w domu z tego byle tylko mały szkodnik nie usłyszał.Natan na szczęscie jest umiarkowanym aspergerowcem.Jednak jego teksty bywają zabójcze...
0 0

magdus8

#4948552 Napisano: 11.01.2012 05:16:52
delfinka101 napisał(a):

magdus8 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Oj co prawda to prawda..Najpierw jest mi wstyd a potem..smiejemy sie w domu z tego byle tylko mały szkodnik nie usłyszał.Natan na szczęscie jest umiarkowanym aspergerowcem.Jednak jego teksty bywają zabójcze...

mój ostatnio mamie swojej koleżanki z przedszkola powiedział, że jest dlatego taka dziwna (kobieta jest bardzo otyła) bo je dużo kotletów. Nie wiedziałam gdzie podziać oczy emotka
0 0

edith

#4948818 Napisano: 11.01.2012 07:43:49
Mało tego ale mnie nie wkurza bo jestem wściekła,rozżalona i strasznie zła na NFZ emotka emotka emotka Dzisiaj byłam z synem w Prywatnej Klinice gdzie miał w maju miec rekonstrukcję więzadel krzyżowych i te skur...... nie dali im refundacji zabrali wszystko a operacja prywatnie kosztuje 13 tysięcy emotka emotka Szkoda gadac zaczynam sprzedawac wszystkie wygrane aby mieć na leczenie syna emotka
0 0

79magda

#4948831 Napisano: 11.01.2012 07:52:57
cobra176 napisał(a):

Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? emotka
Wkurza mnie, że przez ciążę i poród (choć czas był cudowny...) to nie mogę wskoczyć w rytm konkursowy! Nie wygrałam już nic tak dawno emotka
Mam konkursowego kaca. emotka

Witaj, pamiętam doskonale, miło Cię widzieć
emotka emotka emotka
życzę wygranych

a w temacie - wkurza mnie to, że im bardziej się staram, tym gorzej wychodzi emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4948842 Napisano: 11.01.2012 07:58:57
edith napisał(a):

Mało tego ale mnie nie wkurza bo jestem wściekła,rozżalona i strasznie zła na NFZ emotka emotka emotka Dzisiaj byłam z synem w Prywatnej Klinice gdzie miał w maju miec rekonstrukcję więzadel krzyżowych i te skur...... nie dali im refundacji zabrali wszystko a operacja prywatnie kosztuje 13 tysięcy emotka emotka Szkoda gadac zaczynam sprzedawac wszystkie wygrane aby mieć na leczenie syna emotka

nie działaj pochopnie.... popytaj w innych szpitalach i klinikach, to że ten w którym byłaś nie dostał kontraktu nie oznacza, że inni nie dostali emotka
znam problem sprzed kilku lat.... mój mąż też powinien zrobić rekonstrukcję ale jakoś to olał emotka
0 0

edith

#4948860 Napisano: 11.01.2012 08:14:56
hittmanka napisał(a):

edith napisał(a):

nie działaj pochopnie.... popytaj w innych szpitalach i klinikach, to że ten w którym byłaś nie dostał kontraktu nie oznacza, że inni nie dostali emotka
znam problem sprzed kilku lat.... mój mąż też powinien zrobić rekonstrukcję ale jakoś to olał emotka

Ten lekarz jest wspaniałym czlowiekiem i znakomitym ortopedą a klinika specjalizuje się w laparoskopi pewnie że mogę mu to zrobic w panstwowym szpitalu tylko że jego kolega jest po operacji niestety trochę nie udanej a syn marzy o AWF i musi mieć sprawne to kolano jest szansa bo lekarz ma walczyc o krotkoterminową dotację i może się uda emotka
0 0

masza

#4948883 Napisano: 11.01.2012 08:26:20
cobra176 napisał(a):

Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? emotka
Wkurza mnie, że przez ciążę i poród (choć czas był cudowny...) to nie mogę wskoczyć w rytm konkursowy! Nie wygrałam już nic tak dawno emotka
Mam konkursowego kaca. emotka

Witaj emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4948996 Napisano: 11.01.2012 09:09:21
coś mnie wkurza, ale przyznam się szczerze, ze sam nie wiem co emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#4949014 Napisano: 11.01.2012 09:14:54
cobra176 sssssssss w samom pore frócilas , wjadomo od lutego cekajom cie fajne wygrane emotka

szczała Renia emotka Mary Cje ma f pamjenci wjadomo emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4949023 Napisano: 11.01.2012 09:17:49
niciewo nie panimaju emotka
0 0

Gość: buskowianka

#4949025 Napisano: 11.01.2012 09:18:03
wkurzyła mnie dzis szefowa

emotka emotka

ale po wpisie Marielu
marielu napisał(a):