Wkurza mnie...

zarania

#4949201 Napisano: 11.01.2012 10:02:57
iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

wkurza mnie dezaktywacja kont na FB (pewnie zawdzięczam ją życzliwej osobie z forum, która miała zastrzeżenia co do tego, że moi znajomi wygrali sporo w kilku konkursach i pomstowała na tablicach FB), ale mam nadzieję, że po przesłaniu skanów dowodów osobistych reaktywują konta. emotka

aż do tego doszło, ze dowodów chcą emotka

dowody są potrzebne do weryfikacji konta.. tak lustrują fakowe konta.. już im telefonicznie nie wystarcza..

Ładne mi fakowe konta, na koncie mojego męża i przyjaciółki nawet fotki były prawdziwe, pełne imię, nazwisko, data urodzenia, realni ludzie wśród znajomych. Na szczęście skany powinny poskutkować.
0 0

notta

#4949209 Napisano: 11.01.2012 10:05:41
zarania napisał(a):

iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

wkurza mnie dezaktywacja kont na FB (pewnie zawdzięczam ją życzliwej osobie z forum, która miała zastrzeżenia co do tego, że moi znajomi wygrali sporo w kilku konkursach i pomstowała na tablicach FB), ale mam nadzieję, że po przesłaniu skanów dowodów osobistych reaktywują konta. emotka

dowody są potrzebne do weryfikacji konta.. tak lustrują fakowe konta.. już im telefonicznie nie wystarcza..

Ładne mi fakowe konta, na koncie mojego męża i przyjaciółki nawet fotki były prawdziwe, pełne imię, nazwisko, data urodzenia, realni ludzie wśród znajomych. Na szczęście skany powinny poskutkować.

Nie mówie że Fakowe konta tylko w ten sposób dokonują selekcji.. bo jak nie masz dowodu tożsamości to konto jest nierealne ale jak masz wszystko to nie masz się czym przejmować emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4949216 Napisano: 11.01.2012 10:06:57
mnie kiedyś poprosili o nr konta bankowego i wszelkie dane do niego emotka
0 0

isiulka

#4949220 Napisano: 11.01.2012 10:07:45
wsciekly napisał(a):

a mnie o odcisk palca emotka
0 0

anta

#4949223 Napisano: 11.01.2012 10:08:42
iva napisał(a):

zarania napisał(a):

iva napisał(a):

wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

Nie mówie że Fakowe konta tylko w ten sposób dokonują selekcji.. bo jak nie masz dowodu tożsamości to konto jest nierealne ale jak masz wszystko to nie masz się czym przejmować emotka

tez miałam zablokowane, musiałam skan dowodu wysłac

a jak niektórzy mają po kilkanascie lub kilkadziesiąt - to jak mogą korzystać z tych kont?
0 0

zarania

#4949226 Napisano: 11.01.2012 10:09:37
Wiem iva, że nie to miałaś na myśli, ale irytuje mnie, że przez jednego zawistnika muszę walczyć o swoje prawa. Rozumiem jeszcze usuwanie kont fikcyjnych, ale to?
0 0

malutka456

#4949227 Napisano: 11.01.2012 10:09:58
isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mnie o rozmiar spodni...szczyt bezczelnosci! emotka
0 0

zarania

#4949230 Napisano: 11.01.2012 10:11:18
malutka456 napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mnie o rozmiar spodni...szczyt bezczelnosci! emotka

w takim razie wolę podawać skan dowodu niż rozmiar odzieży emotka
0 0

#4949238 Napisano: 11.01.2012 10:13:54
isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ale serio z tym kontem

Latem ubiegłego roku jak zaczęli waruatkowo z tymi weryfikacjami, coś takiego pojawiało się opcjonalnie do podawania nr telefonu

Pisaliśmy do Adminow, ale przez miesiąc nie dało się z 2 kont korzystać
0 0

zarania

#4949250 Napisano: 11.01.2012 10:20:51
Dobrze, że jeszcze zdążyłam wygrać bilet do kina i zapytać na tablicy o 2 zaległe nagrody z FB.
Już mi lepiej jak się wyżaliłam. emotka Jeszcze tylko jeden skan muszę zrobić i przesłać.
0 0

isiulka

#4949260 Napisano: 11.01.2012 10:24:46
Dla mnie to zwykłe wyłudzanie, znaleazli sobie sposob na cenzuraów (sorki za określenie), ale skoro ktos jest w stanie podać tak scisle dane tylko dla mozliwosci korzystania z portalu internetowego to jest to dla mnie przegiecie.

Jakbym chciala na duza skale wyludzac dane to wlasnie taki sposob bym wykorzystala, bo kazdemu wyswietli komunikat wyslij dowod, i wystarczy ze co 10 osoba to zrobi, a tylko co 20 zamaże serie, numer, pesel...i mam piekna baze danych.
0 0

#4949323 Napisano: 11.01.2012 10:48:09
ja bym ich olal a nie wysyłał ksero dowodu

gdzie jest taki regulaminowy wymóg emotka

i za co emotka emotka

Przecież to nie FB jest organizatorem jakichkolwiek konkursów emotka
0 0

Gość: april211

#4949330 Napisano: 11.01.2012 10:53:42
wsciekly napisał(a):

isiulka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ale serio z tym kontem

Latem ubiegłego roku jak zaczęli waruatkowo z tymi weryfikacjami, coś takiego pojawiało się opcjonalnie do podawania nr telefonu

Pisaliśmy do Adminow, ale przez miesiąc nie dało się z 2 kont korzystać

nie no rozumiem dowódale konto ? powaliło ich chyba juz
0 0

Gość: amif

#4949595 Napisano: 12.01.2012 09:03:01
wkurza mnie Duck - ile można czekać na nagrody!!
Rossnet też mnie wkurza - 300 nagród i nie mam szczotki emotka emotka
0 0

pioge7

#4949643 Napisano: 12.01.2012 09:33:54
wkurza mnie fb:
zablokowali mi konto a jak chce dać weryfikacje to dali mi:
Żadna metoda weryfikacji nie jest obecnie dostępna. Spróbuj później.
w końcu jak sie uda to mam weryfikować kto jest na zdjęciach a większość zdjęć takich konkursowych że tylko znaczniki są i nie wiem kto tam jest
0 0

Gość: anavaX

#4949726 Napisano: 12.01.2012 10:18:47
wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka

najbardziej ta cisza konkursowa emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4949731 Napisano: 12.01.2012 10:22:26
emanuela24 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

mia napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie chciałem się zapisać do Dermatologa na fundusz pierwszy wolny termin 7 grudzien 2012 emotka a dopiero mamy styczeń
Więc jutro idę prywatnie (tylko ciekawe gdzie są moje składki emotka )

Pewnie tam gdzie moje... emotka emotka emotka

łoo emotka

ostatnio się zapisywałem do dermatologa gdzieś,gdzie mają umowę z NFZ i miałem tydzień później wizytę. Może nie było to publiczne, ale za darmo emotka

ja miałam w ten sam dzień placówka PRYWATNA mająca umowę z NFZ ( między pacjentów bo mnie po znieczuleniu u denta wysypało u dermatologa w przychodni to by ze mną nawet nie gadali ) do denta też chodzenie do placówki PRYWATNEJ mającej umowę z NFZ (kolejka 2-3 dni)
ludzie omijają placówki prywatne bo im się wydaje że tam się płaci i wolą iść do swojej przychodni i taki efekt że w prywatnych mają na NFZ krótkie kolejki a w przychodniach jakaś masakra emotka

u nas nie potrzeba skierowania do dermatologa - terminy wizyt od 3 do 7 dni - wizyta na nfz
0 0

specjal

#4949738 Napisano: 12.01.2012 10:25:23
A mnie nic nie wkurza tylko śmieszy, że niektóre człowieki myślą, że jak cenzura będzie droższe od chleba to w dobrym tonie będzie je jeść emotka
To dopiero pachnie tandetą emotka a-von mi stąd emotka sio!
0 0

Gość: goralecka

#4949811 Napisano: 12.01.2012 10:57:45
emanuela24 napisał(a):

ja miałam w ten sam dzień placówka PRYWATNA mająca umowę z NFZ ( między pacjentów bo mnie po znieczuleniu u denta wysypało u dermatologa w przychodni to by ze mną nawet nie gadali ) do denta też chodzenie do placówki PRYWATNEJ mającej umowę z NFZ (kolejka 2-3 dni)
ludzie omijają placówki prywatne bo im się wydaje że tam się płaci i wolą iść do swojej przychodni i taki efekt że w prywatnych mają na NFZ krótkie kolejki a w przychodniach jakaś masakra emotka

a jest gdzies w sieci lista placowek, ktore maja takowa umowe z NFZ podpisana?wiem, ze teraz sa zawirowania bo nie wszyscy maja jeszcze umowy podpisane itd. Ale ciekawa jestem czy w ogole cos takiego istnieje.
0 0

Gość: ewikewik

#4949819 Napisano: 12.01.2012 11:00:08
Cóż kompleksy, kompleksy...
Kurczę, zamiast zazdrościć weź się do roboty. Zamiast gnoić to co lepsze daj sobie szansę na poznanie tego czego nie masz, zanim skrytykujesz...
To jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Wytłumacz komuś jak rozwija się na skórze przez wiele godzin markowy zapach, jak się zmienia...
0 0