Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ładne mi fakowe konta, na koncie mojego męża i przyjaciółki nawet fotki były prawdziwe, pełne imię, nazwisko, data urodzenia, realni ludzie wśród znajomych. Na szczęście skany powinny poskutkować.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
notta
Postów 8887
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie mówie że Fakowe konta tylko w ten sposób dokonują selekcji.. bo jak nie masz dowodu tożsamości to konto jest nierealne ale jak masz wszystko to nie masz się czym przejmować
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: wsciekly
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a mnie o odcisk palca
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez miałam zablokowane, musiałam skan dowodu wysłac
a jak niektórzy mają po kilkanascie lub kilkadziesiąt - to jak mogą korzystać z tych kont?
zarania
Postów 3646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie o rozmiar spodni...szczyt bezczelnosci!
zarania
Postów 3646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie wolę podawać skan dowodu niż rozmiar odzieży
ale serio z tym kontem
Latem ubiegłego roku jak zaczęli waruatkowo z tymi weryfikacjami, coś takiego pojawiało się opcjonalnie do podawania nr telefonu
Pisaliśmy do Adminow, ale przez miesiąc nie dało się z 2 kont korzystać
zarania
Postów 3646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już mi lepiej jak się wyżaliłam.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Jakbym chciala na duza skale wyludzac dane to wlasnie taki sposob bym wykorzystala, bo kazdemu wyswietli komunikat wyslij dowod, i wystarczy ze co 10 osoba to zrobi, a tylko co 20 zamaże serie, numer, pesel...i mam piekna baze danych.
gdzie jest taki regulaminowy wymóg
i za co
Przecież to nie FB jest organizatorem jakichkolwiek konkursów
Gość: april211
nie no rozumiem dowódale konto ? powaliło ich chyba juz
Gość: amif
Rossnet też mnie wkurza - 300 nagród i nie mam szczotki
pioge7
Postów 8461
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zablokowali mi konto a jak chce dać weryfikacje to dali mi:
Żadna metoda weryfikacji nie jest obecnie dostępna. Spróbuj później.
w końcu jak sie uda to mam weryfikować kto jest na zdjęciach a większość zdjęć takich konkursowych że tylko znaczniki są i nie wiem kto tam jest
Gość: anavaX
najbardziej ta cisza konkursowa
Gość: pola731
u nas nie potrzeba skierowania do dermatologa - terminy wizyt od 3 do 7 dni - wizyta na nfz
specjal
Postów 496
Data rejestracji 03.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dopiero pachnie tandetą
Gość: goralecka
a jest gdzies w sieci lista placowek, ktore maja takowa umowe z NFZ podpisana?wiem, ze teraz sa zawirowania bo nie wszyscy maja jeszcze umowy podpisane itd. Ale ciekawa jestem czy w ogole cos takiego istnieje.
Gość: ewikewik
Kurczę, zamiast zazdrościć weź się do roboty. Zamiast gnoić to co lepsze daj sobie szansę na poznanie tego czego nie masz, zanim skrytykujesz...
To jak rozmowa ze ślepym o kolorach. Wytłumacz komuś jak rozwija się na skórze przez wiele godzin markowy zapach, jak się zmienia...