Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4952284 Napisano: 13.01.2012 02:08:49
kolastynka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

postscript napisał(a):

i wkurzaja mnie ludzie, ktorzy nie sprzataja po swoich psach

ooo tak!
Dzieci nie mają gdzie się bawić normalnie, każdy kawałek trawy jest obs...any! Jak mnie to wkurza. Tylko synek wyleci na trawę i wraca z miną na bucie. Wrrrrrrrrr
Codziennie widzę na trawniku przed blokiem przynajmniej 2 osoby, które wychodzą z pieskami na kupkę emotka i ani myślą posprzątac po nich!

Trawnik to jeszcze pół biedy, ja rano do szkoły to zygzakiem po chodniku idę bo taki obs...any. Czasem ktoś nie zauważy i potem to już po całości rozniesione. Jak kiedyś zwróciłam takiej jednej panci uwagę to mi odpowiedziała żebym lepiej po swoich dzieciach sprzątała emotka

trudno miec pretensje do zwierzecia, dlatego... strzelalbym do wlascicieli
0 0

ela

#4952292 Napisano: 13.01.2012 02:15:24
postscript napisał(a):

kolastynka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

postscript napisał(a):

i wkurzaja mnie ludzie, ktorzy nie sprzataja po swoich psach

ooo tak!
Dzieci nie mają gdzie się bawić normalnie, każdy kawałek trawy jest obs...any! Jak mnie to wkurza. Tylko synek wyleci na trawę i wraca z miną na bucie. Wrrrrrrrrr
Codziennie widzę na trawniku przed blokiem przynajmniej 2 osoby, które wychodzą z pieskami na kupkę emotka i ani myślą posprzątac po nich!

Trawnik to jeszcze pół biedy, ja rano do szkoły to zygzakiem po chodniku idę bo taki obs...any. Czasem ktoś nie zauważy i potem to już po całości rozniesione. Jak kiedyś zwróciłam takiej jednej panci uwagę to mi odpowiedziała żebym lepiej po swoich dzieciach sprzątała emotka

trudno miec pretensje do zwierzecia, dlatego... strzelalbym do wlascicieli

wczoraj taki sam problem miał Janek z Barw szczęścia .Proponuje taka sama metodę jaką on zrobił - chorągiewki:)
0 0

joan

#4952311 Napisano: 13.01.2012 02:22:18
W temacie psich odchodów, kolega puścił mi kiedys taki oto film:
http://www.youtub.../watch?v=stF1V28_olY

Bardzo blisko mnie jest fajna polana, i-d-e-a-l-n-a na rodzinne pikniki i zabawę z dzieciakami w każdym wieku. Niestety, właścicielki psów okupują to miejsce całymi dniami. A może raczej, to psy oKUPują polanę emotka Niby biegają i się bawią, ale wiadomo, o co chodzi, g* sprawa. I jak tu komuś zwrócić uwagę, gdy primo - zawsze biega tam mnóstwo zwierząt i niektóre z nich zdecydowanie nie zasługują na miano 'przyjaciela' człowieka. A po drugie, przecież 'park jest dla wszystkich' emotka Niewykluczone jednak, że w końcu stracę cierpliwość emotka
0 0

ludzka_istota

#4952313 Napisano: 13.01.2012 02:23:29
Wkurza mnie pogoda. Dujeeeee, jakby się jakiś pijak powiesił emotka
0 0

kachna1111

#4952336 Napisano: 13.01.2012 02:32:54
mnie wkurza ten wirus wyskakujacy na e-konkach

tylko ja tak mam?
0 0

Gość: nocti

#4952338 Napisano: 13.01.2012 02:34:00
Znowu jest wirus na stronie! emotka
Lepiej niech sobie każdy kompa przeskanuje.
0 0

#4952613 Napisano: 13.01.2012 05:09:53
joan napisał(a):

W temacie psich odchodów, kolega puścił mi kiedys taki oto film:
http://www.youtub.../watch?v=stF1V28_olY

Bardzo blisko mnie jest fajna polana, i-d-e-a-l-n-a na rodzinne pikniki i zabawę z dzieciakami w każdym wieku. Niestety, właścicielki psów okupują to miejsce całymi dniami. A może raczej, to psy oKUPują polanę emotka Niby biegają i się bawią, ale wiadomo, o co chodzi, g* sprawa. I jak tu komuś zwrócić uwagę, gdy primo - zawsze biega tam mnóstwo zwierząt i niektóre z nich zdecydowanie nie zasługują na miano 'przyjaciela' człowieka. A po drugie, przecież 'park jest dla wszystkich' emotka Niewykluczone jednak, że w końcu stracę cierpliwość emotka

cudowny film. a ja duzo jezdze na rowerze jak szaleniec. musze tylko maske sobie sprawic emotka
0 0

slonecznik1309

#4952784 Napisano: 13.01.2012 07:06:46
wkurzyłam się na maxa emotka po raz pierwszy napisałam do organizatora reklamację dotyczącą tego, że nagrodzone prace są niezgodne z regulaminem, bo naruszają prawa autorskie emotka trzeba było nagrac filmik z życzeniami świątecznymi dla bliskich; nagrodzone filmy zwierały m.in. muzykę np. Mariah Carey czy zdjęcia choinki ściągnięte żywcem z internetu...itp napisałam jasną, długą rekalację powołując się na ustawe o prawach autorskich, podając przykłady....a organizator wynajął radcę prawnego i dziś dostałam pismo, w którym stwierdza - (w dużym skrócie), ze jesli uczestnik konkursu oswiadcza, ze posiada pełnie praw autorskich do przesłanego przez nich matriału ...to oni jako oragnizator nie maja narzedzi do sprawdzenia czy tak jest naprawdę i ufaja uczestnikowi, że jesli oswiadcza to oni zakładają, ze tak jest emotka Mają w takim razie wszystko w d....ie, bo to uczestnik jest odpowiedzialny za ewentualne naruszenie praw autorkich, a ich to nie obchodzi, bo uczestnik oswiadcza, że ma... emotka Dla mnie jest to chore i nie zgadzam się z tym .... bo od razu jest jasne, ze prawa autorkie zostały naruszone...Co o tym sądzicie? mowa o konkursie na fb T-Mobile
0 0

trebor1

#4952945 Napisano: 13.01.2012 08:22:48
wkurza że mi wyskakuje monit o trojanie gdy wschodzę w zakładkę wiadomości na e-konkursach
0 0

zaczytana-pola

#4952958 Napisano: 13.01.2012 08:31:07
trebor1 napisał(a):

wkurza że mi wyskakuje monit o trojanie gdy wschodzę w zakładkę wiadomości na e-konkursach

Mi wyskoczyła na zakończonym konkursie z Martini Asti, też mnie to wkurza emotka
0 0

#4953506 Napisano: 14.01.2012 10:20:28
asiabuczkowska napisał(a):

wkurzyłam się na maxa emotka po raz pierwszy napisałam do organizatora reklamację dotyczącą tego, że nagrodzone prace są niezgodne z regulaminem, bo naruszają prawa autorskie emotka trzeba było nagrac filmik z życzeniami świątecznymi dla bliskich; nagrodzone filmy zwierały m.in. muzykę np. Mariah Carey czy zdjęcia choinki ściągnięte żywcem z internetu...itp napisałam jasną, długą rekalację powołując się na ustawe o prawach autorskich, podając przykłady....a organizator wynajął radcę prawnego i dziś dostałam pismo, w którym stwierdza - (w dużym skrócie), ze jesli uczestnik konkursu oswiadcza, ze posiada pełnie praw autorskich do przesłanego przez nich matriału ...to oni jako oragnizator nie maja narzedzi do sprawdzenia czy tak jest naprawdę i ufaja uczestnikowi, że jesli oswiadcza to oni zakładają, ze tak jest emotka Mają w takim razie wszystko w d....ie, bo to uczestnik jest odpowiedzialny za ewentualne naruszenie praw autorkich, a ich to nie obchodzi, bo uczestnik oswiadcza, że ma... emotka Dla mnie jest to chore i nie zgadzam się z tym .... bo od razu jest jasne, ze prawa autorkie zostały naruszone...Co o tym sądzicie? mowa o konkursie na fb T-Mobile

nic nie myslimy. na miejscu t-mobile zrobilbym to samo, bo:
- w internecie za duzo jest cwaniactwa i bydla, zeby dochodzic, czy ktos sam cos zrobil, czy nie;
- odpowie3dzialnosc spada na samych uczestnikow - gdy ktos przyczepi sie do organizatora, ze zlamal prawa autorskie, ten skieruje go do uczestnika. on ma sprawe z glowy i czyste rece, a uczestnik niech sie martwi, ze musi nagle zastawic dom, zeby zaplacic za naruszenie praw autorskich takiemu EMI czy Sony BMG. inna sprawa, ze w naszym kraju ciagle malo jest takich sytuacji, Polacy sa nauczceni, ze wszystko sobie biora za darmo i winny jest wlasciwie kazdy - od posiadaczy pirackiego Windowsa po tych, co sciagaja cudza piosenke, zeby wyslac ja w podkladzie swojej pracy konkursowej.
na przyszlosc omijaj takie konkursy i startuj w innych. ja tak robie, zeby nerwow nie tracic.
0 0

#4953509 Napisano: 14.01.2012 10:22:31
ilonar2301 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Mi wyskoczyła na zakończonym konkursie z Martini Asti, też mnie to wkurza emotka

przeciez to nie kwestia konkursu, tylko reklam, ktore sie wyswietlaja. bannery sa losowane, wiec u kazdego moze wyjsc jakis inny. ale fakt, wirusow tu jest od groma i to juz X raz. w kazdym razie podziwiam tych, ktorzy nie aktualizuja antywirusa lub nie maja go wcale i wchodza tutaj. ich komputery p[rawdopodobnie maja juz w sobie oprogramowanei szpiegowskie oraz sluzace do DoS (tworzenia sieci komputerow sluzacej do ataku na serwery).
0 0

dzasmina

#4953849 Napisano: 14.01.2012 02:44:41
postscript napisał(a):

przeciez to nie kwestia konkursu, tylko reklam, ktore sie wyswietlaja. bannery sa losowane, wiec u kazdego moze wyjsc jakis inny. ale fakt, wirusow tu jest od groma i to juz X raz. w kazdym razie podziwiam tych, ktorzy nie aktualizuja antywirusa lub nie maja go wcale i wchodza tutaj. ich komputery p[rawdopodobnie maja juz w sobie oprogramowanei szpiegowskie oraz sluzace do DoS (tworzenia sieci komputerow sluzacej do ataku na serwery).

masz kogoś konkretnego na myśli? emotka
0 0

Gość: friq

#4953862 Napisano: 14.01.2012 02:56:11
postscript napisał(a):

Przesadzacie emotka Odkąd jestem na e konach (od maja) eset raz mi piszczał, owszem trafiła się jakaś reklama z wirem, ale to nie znaczy, że jest ich od groma. Na reklamach strona też zarabia np. na hosta. A i firma też zyskuje, że są reklamy, więc nie ma szans aby wszystkie banery były zasyfione. Niektórym coś wykrywa, czasem może coś byś lecz np. ze strony jakiegoś konka lub fałszywy alarm (czytaj.AVAST). Wystarczy dobry antywir + firewall (choć sam nie używam) i można spać spokojnie. Ew. jakiś dodatkowy skaner (raz na jakieś 2- 3 tyg przeskanować kompa).

0 0

Gość: katrin22

#4953920 Napisano: 14.01.2012 03:39:49
Mój szanowny małżonek zaprosił (bez mojej wiedzy) znajomych, którzy nie mają dzieci, psa, ani nawet rybki i przede wszystkim POCZUCIA CZASU!
I na dodatek to ma być spotkanko przy emotka z %
Wrrrrr, a komu zostanie sprzątanko?- JEMU!
Nawet soboty człowiek nie może mieć spokojnej.
Jak nie było dziecka to OK, można się spotykać, imprezować, ale teraz się nie da tak często i głośno, ale znajomi bez zobowiązań tego nie rozumieją.
emotka
0 0

#4953947 Napisano: 14.01.2012 03:53:13
friq napisał(a):

postscript napisał(a):

Przesadzacie emotka Odkąd jestem na e konach (od maja) eset raz mi piszczał, owszem trafiła się jakaś reklama z wirem, ale to nie znaczy, że jest ich od groma. Na reklamach strona też zarabia np. na hosta. A i firma też zyskuje, że są reklamy, więc nie ma szans aby wszystkie banery były zasyfione. Niektórym coś wykrywa, czasem może coś byś lecz np. ze strony jakiegoś konka lub fałszywy alarm (czytaj.AVAST). Wystarczy dobry antywir + firewall (choć sam nie używam) i można spać spokojnie. Ew. jakiś dodatkowy skaner (raz na jakieś 2- 3 tyg przeskanować kompa).

od maja... to sie zdazalo juz duzo wczesniej, ale i tak zazdroszcze Ci wiedzy komputerowej emotka bardzo mnie teraz uspokoiles
0 0

Gość: friq

#4953973 Napisano: 14.01.2012 04:08:16
postscript napisał(a):

friq napisał(a):

postscript napisał(a):

od maja... to sie zdazalo juz duzo wczesniej, ale i tak zazdroszcze Ci wiedzy komputerowej emotka bardzo mnie teraz uspokoiles

Widza nie wiedza emotka Jak to młodsze pokolenie siedzę w kompach i tyle. A jakoś zawsze miałem fioła na punkcie wirów. Jak ktoś się obawia to jak pisałem firewall + dobry antywir (ew. jakiś skaner dodatkowy) i można być bezpiecznym. Większe prawdopodobieństwo, że złapiemy wira poprzez torrenty, różne pliki z nieznanych stron niż wejście na stronę. Czasami są to nawet fałszywe alarmy z tymi baneram.
0 0

Gość: marielu

#4954148 Napisano: 14.01.2012 05:49:52
emanuela24 napisał(a):

kużwa ludzie uważajcie na ekonkach znowu trojan

emotka no ale trojan na ekonkach je od marca 2006 emotka no on je całkiem miły , taki nasz , miejscowy... nie groźny emotka nie wiem jak Wy ale ja siem go tam wcale nie boje o ! emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4955128 Napisano: 15.01.2012 01:36:25
w dzisiejszych konkurach PROMOCYJNYCH na 5 dodanych konków aż 4 stanowią akcje serwisu msz Zawada

zróbta wreszcie z tym porządek emotka

dodatkowa kategoria dla małolatów by się przydała
0 0

Gość: pola731

#4955147 Napisano: 15.01.2012 01:44:11
wkurza mnie że już połowa stycznia a u mnie cisza w wygranych - i mało konkursów , które są dla mnie interesujące
0 0