Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
nie wiem z jakiej strony dałem się Tobie poznać, skoro masz takie ale do mojej osoby
Gość: marielu
Jeśli taka Ochojska albo Owsiak by przy każdej krytyce się tak przejmowali już dawno nie robili by tego co robią z sukcesem od lat.
Gość: aneczka155
Generalnie to, że pomagasz innym jest ok,naprawdę fajnie ,że poświęcasz swój czas i pewnie niejednokrotnie pieniądze dla dobra innych. Ale...z lekka irytujące jest, czytanie już któryś raz jakieś takie uskarżanie się a to, że ktoś podał nie takie adresy, a to wplatanie w inne wątki,że pomagasz. Nie miej tego za złe, ale mnie osobiście irytujesz wplataniem do każdej sprawy faktu, że pomagasz innym.
szkoda, ze najwięcej do powiedzenia mają Ci, co najmniej robią
Gość: pola731
napiszę jak było u mnie z kaloszami - dostałam od miłej osóbki kalosze dla dziewczyny, której się nie przelewa a ja byłam winna przysługę - calutki dzień w domu byłam , adres podałam dobry -a kurier nie zadał sobie trudu ,zeby przyjechać - tylko zadzwonił na wygrany numer... i zanim się dogadałam (a minęło tylko 2 godziny) już kurier odnotował w systemie zwrot do nadawcy... zeszło mi kolejne 2 na telefonie i odkręcanie - co ciekawe , paczkę ,którą system widział jako zwróconą nadawcy kurier miał wciąż na samochodzie i jeszcze był w terenie , u mnie zawinił kurier - bo warowałam jak pies i nawet do sklepu nie wyszłam a on nie zadał sobie trudu podejść do domofonu
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu sugerujesz, że ktoś najmniej robi ?
Być może aneczka155 pomaga na wiele innych sposobów, nie robiąc z tego wielkiego halo
Ok szacun za pomoc, ale czasem na prawde irytujące jet to, że w każdym wątku podkreślasz to co robisz.
Wiele osób tutaj na forum pomaga w taki, lub inny sposób, czy to obcym, czy tutaj na forum, ale nie koniecznie zaznacza to na każdym kroku.
Czasem odrobina powściągliwości też jest wskazana.
I nie traktuj tego jako atak na swoją osobę,bo tak nie jest.
A pomyłka adresu czasem jest możliwa, sama raz nie wiem czemu podałam inny nr domu i tylko dlatego, że dzwoniąca pani z agencji pamiętała mnie to sama się spytała czy nie pomyliłam się
a myślisz, że Oni nie mają chwili słabości i zwykłego ludzkiego doła
wydajesz się bardzo inteligentną osobą, tylko szkoda, że tam gdzie potrzeba zwykłej ludzkiej empatii i zrozumienia, Ty szukasz dziury w całym i odwracasz kota do góry ogonem
masz racje jestem zwykłym burakiem.
Nie mam prawa wyrażać opinii, brać udziału w dyskusji .
Moge jedynie świniom dawać, i pitolić o pasztetowej...
A co do Aneczki155 wylazł z ciebie burak , nie znasz dziewczyny a oceniłeś . Sam uważasz że inni nie mają prawa Ciebie oceniać. Co wolno wojewodzie... achaaaa...
Kufa , kciałam dyplomatycznie, miło, grzecznie , by kufa nie urazić nikogo ale no nie da sie... tsza pierdzielnonc kapciem w dekiel na pobudke.
cudaczek121
Postów 6834
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie wiem jak można pomylić numer domu.Ludzie nie znają swoich adresów czy jak
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
bo to życie, a nie jakiś horror rodem z ogródka
albo raczej ktoś kombinował, że przyjdzie paczka na biedną schorowaną emerytkę, a trafi pod inny adres
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że każdy rozumny człowiek, zrozumiał co miałaś na myśli i duża część przyznała CI rację.
wściekły obrażając kogoś nie znając jego, jak i jego czynów upadłeś mega nisko
A co do twojego posta ostatniego, mimo, że nie tyczył się mnie
empatia, zrozumienie ? to chyba uczucia, które powinny być kierowane do osób biednych,chorych ... których nikt tutaj nie krytykował,ani nie obrażał.
Ktoś zwrócił grzecznie uwagę na twoje zachowanie, a ty w odwecie zaczełeś obrażać
I właśnie takim osobą się nie ufa ...
kuchennych epitetów na co dzień nie używam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niedługo wtedy mieszkałam pod tym adresem, wczeniej w niedługim czasie mieszkałam w 2 innych miejscach i po prostu nie przestawiłam się jeszcze, jak mieszka się gdzieś od urodzenia, czy iluś tam lat to ok, ale jak od niedawna toco innego
Zresztą każdy ma prawo do pomyłki
Gość: czarnygreg
zdaje się ze jeszcze parę osób szukało takiego paragonu i nikt nie oberwał, chyba nagrody nie były tak cenne i serca nie bolały
wkurza mnie że jednej osobie się dostaje za wiele innych, jak tak to skasujmy ten watek i w razie czego niech potrzebujący u znajomych szukają,
prawdę mówiąc o wiele bardziej dla mnie wkurzająca jest sytuacja kiedy ktoś notorycznie, niemal po każdym konkursie szuka paragonu, a są tu tacy, i co? wolno im?
az żałuję ze tego paragonu nie mam, oddałabym za dziękuję, sama marzę o wycieczce....
tak mnie od paru dni zbierało i sobie ulżyłam,
przecież facet uprzejmie szuka, grzecznie pyta, nie rozumiem
Ja też bym oddała chociaż by z tego powodu że ktoś kiedyś wołał nie oddawajcie paragonów jest rezerwa a teraz woła oddajcie wygrana jak nie macie paragonów i jakoś nie ma z tym problemów
Gość: xagadee
człowieku - Ty takim zachowaniem właśnie zrażasz do siebie innych: oskarżasz, oceniasz nie znając faktów, insynuujesz coś, czego nie ma
zapomniałeś już o swoim zachowaniu podczas akcji Colgate w Rossmanie?
może Ty się obudź wreszcie i przetrzyj oczy - urządzasz innym (jak to było?) jakiś horror rodem z ogródka?...
1) wprowadzanie w błąd przez niektóre osoby z forum, które podają błędne adresy lub całe dane.
Taki adres istnieje, ale mieszka pod nim kto inny i jak się trafi kurier-formalista, nie wyda paczki na inne dokumenty i dane.
Gorzej gdy ja szukam paczki, obdzwaniam agencję i staję na głowie, żeby przesyłka została wysłana ponownie. Mam chyba wtedy prawo się wściec
2) zazwyczaj w tym topie wszyscy narzekają na ból głowy, paskudną pogodę, chłopa, teściową, brak wygranych..., dlaczego więc nagle tak ktoś się oburza, że Wściekły czasem też sobie chce ponarzekać
żyję innymi problemami, więc narzekam na co innego
czy to tak trudno zrozumieć i zaakceptować
wiesz akurat nie oskarżam bezpodstawnie, bo przy okazji szukania przesyłki wyszło na jaw, że pod podanym adresem mieszka nie schorowana emerytka, ale osoba z forum, która sądziła, że na dane tamtej Pani załapie się na kalosze
Gość: xagadee
to obiektywnie oceń swoje słowa w stosunku do aneczki i krzysza
a później napisz raz jeszcze nie oskarżam bezpodstawnie
dawno się nie śmiałam w głos - mam na to ochotę