Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ee no ja też bez szafowa tymczasowo
no dobra niech Ci będzie przyjmuję twoją łapkę i wybaczam
Gość: marielu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmm możemy się tulić
stary poszedł do sklepu, bo jajec bo mufinek zabrakło, świeczka na stole się pali, więc atmosfera akurat na tulenie
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałem zaproponować taką opcje, czarnygreg był szybszy
Gość: czarnygreg
nick gwiznęłam męzowi
Gość: barcza
troche to dziwne bo akurat na kalosze z tej firmy kurierzy wcale nie jada do danej osoby tylko dzwonia mialam 3 kalosze/inne miasta/ 1 moje 2 dla znajomych na moje telefony i co wszyscy dzwonili na fonki czy jestem w domku jak tak to podjada i dopiero jak sie dodzwonili to jechali wiec podalm im nr fona do kuriera zadzwonili i dopiero podjechal do nich z kaloszami
14 to nie, ale tak 24 to chciałabym
eehhh, było, minęło
dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary
Gość: wsciekly
a gdzie zadzwonisz, jeśli paczka jedzie do tak biednej osoby, że telefon jest dla niej kosmicznym luksusem
wówczas kurier ma obowiązek zapukać do drzwi, bo jeszcze nikt nie dostarczał poczty przez telefon
no, nawet nie brałam Wojtka pod uwagę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki
oczy chcą, a ...
nigdy w życiu bym nie chciała by ktoś o mnie pisał (mówił) biedna
po drugie:
martwiła bym się jak opłacić rachunki lub kupić jedzenie, pieluchy, leki.... a nie czy dotrze do mnie dvd czy kalosze.
PS. Nawet bez pieniędzy , miała bym aktywny nr telefonu - bo szukała bym pracy i liczyła bym że ktoś w końcu zadzwoni?
Zaraz napiszesz że sie czepiam
ALE WIDAÆ że raczej nigdy Ci bieda w oczy nie zajrzała..
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
wiesz co marielu, tylko Ty znasz życie, tylko Ty masz prawo się wypowiadać, każdy musi żyć jak Ty sobie wymyślisz, tylko Ty i tylko TY...
ale świat nie jest w pełen klonów marielu...
sorki, że taki jeden bezczelny Wściekły wszedł Ci w paradę
biedny mąż
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam
hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie