Wkurza mnie...

kalisto1986

#4967909 Napisano: 21.01.2012 05:15:11
marielu napisał(a):

ja to lubie z szafy ale mam wsie szafy w zabudowie i wjadomo zanikła psyjemnosc i to mje wkurza emotka

ee no ja też bez szafowa tymczasowo emotka
no dobra niech Ci będzie przyjmuję twoją łapkę i wybaczam emotka
0 0

Gość: marielu

#4967923 Napisano: 21.01.2012 05:26:03
ale bendziemy sie tera psytulac? ubrałam strój foki , pjenkny je.... ^^
0 0

kalisto1986

#4967928 Napisano: 21.01.2012 05:27:34
marielu napisał(a):

ale bendziemy sie tera psytulac? ubrałam strój foki , pjenkny je.... ^^

mmm możemy się tulić emotka
stary poszedł do sklepu, bo jajec bo mufinek zabrakło, świeczka na stole się pali, więc atmosfera akurat na tulenie emotka
0 0

wrrrryyy

#4967935 Napisano: 21.01.2012 05:29:38
xagadee napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

szkoda ze nie ma tu na tym forum funkcji zeby ustawić posty niektórych osób jako niewidoczne, emotka

trzeba to zgłosić adminom jako sugestię, zrobi się jakoś tak przejrzyściej? emotka

Miałem zaproponować taką opcje, czarnygreg był szybszy emotka Jestem jak najbardziej za emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4967963 Napisano: 21.01.2012 05:56:49
chciałam tylko dodac, bez zadnego wkurzania sie że jestem płci żeńskiej emotka
nick gwiznęłam męzowi emotka
0 0

#4967972 Napisano: 21.01.2012 06:06:05
to prowokacja na pewno masz na imie Wojtek i masz 14 lat emotka
0 0

Gość: barcza

#4967981 Napisano: 21.01.2012 06:11:21
nocti napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ludzie, szukając pomocy u Wściekłego Mikołaja, podajcie prawidłowe adresy emotka emotka emotka

ja nie mam czasu ani kasy na telefony, żeby do każdego człowieka dzwonić i sprawdzać wszystkie dane emotka emotka

zamawiam kalosze, potem je reklamuje, bo nie wiadomo dlaczego przesyłka nie doszła do adresatki i chyba kurier nawalił
paczka na usilne prośby zostaje wysłana ponownie i... znowu nie zostaje odebrana

powód emotka zmiana jednej cyferki w adresie emotka

ludzie - szkoda mojej fatygi, paragonów i wygranych numerów telefonu, które ktoś oddał z dobrego serca

to po prostu niepoważne emotka emotka emotka emotka emotka

No i masz...
emotka emotka emotka

troche to dziwne bo akurat na kalosze z tej firmy kurierzy wcale nie jada do danej osoby tylko dzwonia mialam 3 kalosze/inne miasta/ 1 moje 2 dla znajomych na moje telefony i co wszyscy dzwonili na fonki czy jestem w domku jak tak to podjada i dopiero jak sie dodzwonili to jechali wiec podalm im nr fona do kuriera zadzwonili i dopiero podjechal do nich z kaloszami emotka
0 0

#4967984 Napisano: 21.01.2012 06:13:02
marielu napisał(a):

to prowokacja na pewno masz na imie Wojtek i masz 14 lat emotka

14 to nie, ale tak 24 to chciałabym emotka
eehhh, było, minęło
0 0

#4968000 Napisano: 21.01.2012 06:26:21
Ha , ale co do Wojtkanie było zastrzeżeń emotka

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4968002 Napisano: 21.01.2012 06:27:07
barcza napisał(a):

nocti napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ludzie, szukając pomocy u Wściekłego Mikołaja, podajcie prawidłowe adresy emotka emotka emotka

ja nie mam czasu ani kasy na telefony, żeby do każdego człowieka dzwonić i sprawdzać wszystkie dane emotka emotka

zamawiam kalosze, potem je reklamuje, bo nie wiadomo dlaczego przesyłka nie doszła do adresatki i chyba kurier nawalił
paczka na usilne prośby zostaje wysłana ponownie i... znowu nie zostaje odebrana

powód emotka zmiana jednej cyferki w adresie emotka

ludzie - szkoda mojej fatygi, paragonów i wygranych numerów telefonu, które ktoś oddał z dobrego serca

to po prostu niepoważne emotka emotka emotka emotka emotka

No i masz...
emotka emotka emotka

troche to dziwne bo akurat na kalosze z tej firmy kurierzy wcale nie jada do danej osoby tylko dzwonia mialam 3 kalosze/inne miasta/ 1 moje 2 dla znajomych na moje telefony i co wszyscy dzwonili na fonki czy jestem w domku jak tak to podjada i dopiero jak sie dodzwonili to jechali wiec podalm im nr fona do kuriera zadzwonili i dopiero podjechal do nich z kaloszami emotka

a gdzie zadzwonisz, jeśli paczka jedzie do tak biednej osoby, że telefon jest dla niej kosmicznym luksusem emotka emotka

wówczas kurier ma obowiązek zapukać do drzwi, bo jeszcze nikt nie dostarczał poczty przez telefon
0 0

#4968013 Napisano: 21.01.2012 06:31:09
marielu napisał(a):

dopra lala nawet jak masz 24 i więcej to i tak masz mniej jak stara zdrętwiała Mary emotka , nic tylko pozostało mi zgnić z zazdrości emotka

no, nawet nie brałam Wojtka pod uwagę emotka ten wiek mi się rzucił, 24 to CHCIAŁABYM mieć, nie wiadomo kto tu starszy, ale miło mi że piszesz:lala, muszę chłopu powtórzyć, niech wie!
0 0

kalisto1986

#4968021 Napisano: 21.01.2012 06:33:05
marielu napisał(a):

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
Ja je młoda więc mój wiek mnie nie wkurza emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
A najlepsze, że zjem pewnie 1 a reszte wywiozę do teściowej i mamuśki emotka
oczy chcą, a ...
0 0

#4968023 Napisano: 21.01.2012 06:35:01
wiesz co... gdybym była na prawde bardzo biedna, i nie miała pieniędzy na rachunki , jedzenie to po pierwsze :

nigdy w życiu bym nie chciała by ktoś o mnie pisał (mówił) biedna
po drugie:

martwiła bym się jak opłacić rachunki lub kupić jedzenie, pieluchy, leki.... a nie czy dotrze do mnie dvd czy kalosze.

PS. Nawet bez pieniędzy , miała bym aktywny nr telefonu - bo szukała bym pracy i liczyła bym że ktoś w końcu zadzwoni?

Zaraz napiszesz że sie czepiam
ALE WIDAÆ że raczej nigdy Ci bieda w oczy nie zajrzała..
0 0

isiulka

#4968025 Napisano: 21.01.2012 06:36:42
kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

ha mary to tutaj powinnam ... wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci emotka
WKurza mnie za to sajgon rosnącu wprost proporcjonalnie do ilości mufinek emotka
oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka
0 0

#4968028 Napisano: 21.01.2012 06:41:47
marielu napisał(a):

wiesz co... gdybym była na prawde bardzo biedna, i nie miała pieniędzy na rachunki , jedzenie to po pierwsze :

nigdy w życiu bym nie chciała by ktoś o mnie pisał (mówił) biedna
po drugie:

martwiła bym się jak opłacić rachunki lub kupić jedzenie, pieluchy, leki.... a nie czy dotrze do mnie dvd czy kalosze.

PS. Nawet bez pieniędzy , miała bym aktywny nr telefonu - bo szukała bym pracy i liczyła bym że ktoś w końcu zadzwoni?

Zaraz napiszesz że sie czepiam
ALE WIDAÆ że raczej nigdy Ci bieda w oczy nie zajrzała..

wiesz co marielu, tylko Ty znasz życie, tylko Ty masz prawo się wypowiadać, każdy musi żyć jak Ty sobie wymyślisz, tylko Ty i tylko TY...

ale świat nie jest w pełen klonów marielu...

sorki, że taki jeden bezczelny Wściekły wszedł Ci w paradę emotka
0 0

#4968029 Napisano: 21.01.2012 06:43:11
czarnygreg napisał(a):

chciałam tylko dodac, bez zadnego wkurzania sie że jestem płci żeńskiej emotka
nick gwiznęłam męzowi emotka

biedny mąż emotka emotka
0 0

kalisto1986

#4968033 Napisano: 21.01.2012 06:45:46
isiulka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

marielu napisał(a):

oczy chcą, a ...

Ehhh mi smaka narobiłaś tymi muffinami, niestety piec mi się spalił psia mać emotka A mam specjalny dodatek z gazety o muffinkach z marchewka albo z serem feta emotka

isiaaaa wyobraź sobie takie pyyyyyszne z rodzynkami i nutellą mmmm
a zaraz będą kokosowe mniam

hihi a zaraz będzie, że kali wkurza isie emotka
0 0

#4968034 Napisano: 21.01.2012 06:45:50
nie, wsciekły nie wlazł mi w parade, wściekły myśli że jedynie jego prawda jest słuszna i sie sie wścieka że ktoś rości sobie prawo do innego myslenia. Bo wsciekły nie pomyślał że człowiek ma prawo myśleć co myśli i ma prawo to powiedzieć. Wściekły zapomniał że wolnośc słowa gwarantuje mu Konstytucja.
0 0

#4968035 Napisano: 21.01.2012 06:46:17
postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

o rany, teraz to już jestem wściekła emotka mam nadzieję, że się mylę i nie mam powodu, bo w przeciwnym razie chyba się załamię emotka (o konkurs chodzi)

o ktory?

świąteczny emotka w ogóle, to wkurzający jest zapis w regulaminie, że podejmą 2 próby kontaktu i podejmują... minuta po minucie emotka pierwszy raz się z takim 'czymś' spotkałam.
pół nocy nie spałam emotka

czemu nie spalas? w nocy dzwonili minuta po minucie? emotka
zapis taki, zeby organizator klopotu mial mniej. on ma rece czyste, ze zrobil, co bylo w jego mocy.

pierwszy raz słyszę, żeby organizator po nocach dzwonił emotka

seks-loteria czy ki licho emotka emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#4968036 Napisano: 21.01.2012 06:47:17
To ja tylko pragnę jeszcze nadmienić w sprawie p. Wściekłego, że moim zdaniem wściekły mikołaj powinien być pisany z małej litery, tak samo jak święty mikołaj (mając na myśli przebierańca a nie tego konkretnego świętego). To tak z ciekawostek emotka
0 0