Wkurza mnie...

Gość: errorr

#4966930 Napisano: 20.01.2012 11:07:05
kortez napisał(a):

Wkurza mnie ACTA , SOPA , PIPA

Jak ACTA przejdzie w uni ,to wszystko zwalą na Polskę,bo była wtedy u ,,władzy...
emotka .Wkurzają mnie amerykańce co zaczęli kryzys a teraz mówią że NIE emotka
Wkurzają mnie amerykańce co zaczęli przejmować ropę innych krajów a teraz mówią że NIE emotka .Wkurzają mnie amerykańce co zaczęli przejmować internet i blokować serwery a potem powiedzą TO NIE MY,TO WY europejczycy zaczęliście emotka

PS.Portal o konkach a ja tu pieprzę bzdury emotka . Ale to mnie teraz wkurza i nic nie poradzę.error
0 0

Gość: postscript

#4967119 Napisano: 21.01.2012 09:11:40
dzasmina napisał(a):

o rany, teraz to już jestem wściekła emotka mam nadzieję, że się mylę i nie mam powodu, bo w przeciwnym razie chyba się załamię emotka (o konkurs chodzi)

o ktory?
0 0

Gość: wsciekly

#4967161 Napisano: 21.01.2012 09:36:45
ludzie, szukając pomocy u Wściekłego Mikołaja, podajcie prawidłowe adresy emotka emotka emotka

ja nie mam czasu ani kasy na telefony, żeby do każdego człowieka dzwonić i sprawdzać wszystkie dane emotka emotka

zamawiam kalosze, potem je reklamuje, bo nie wiadomo dlaczego przesyłka nie doszła do adresatki i chyba kurier nawalił
paczka na usilne prośby zostaje wysłana ponownie i... znowu nie zostaje odebrana

powód emotka zmiana jednej cyferki w adresie emotka

ludzie - szkoda mojej fatygi, paragonów i wygranych numerów telefonu, które ktoś oddał z dobrego serca

to po prostu niepoważne emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#4967184 Napisano: 21.01.2012 09:51:31
i już nie wyślę żadnych kaloszy, kosmetyków, itd. itp. do żadnej schorowanej emerytki, do której dodzwonić się nie sposób emotka emotka emotka
0 0

Gość: nocti

#4967193 Napisano: 21.01.2012 09:54:41
wsciekly napisał(a):

ludzie, szukając pomocy u Wściekłego Mikołaja, podajcie prawidłowe adresy emotka emotka emotka

ja nie mam czasu ani kasy na telefony, żeby do każdego człowieka dzwonić i sprawdzać wszystkie dane emotka emotka

zamawiam kalosze, potem je reklamuje, bo nie wiadomo dlaczego przesyłka nie doszła do adresatki i chyba kurier nawalił
paczka na usilne prośby zostaje wysłana ponownie i... znowu nie zostaje odebrana

ludzie - szkoda mojej fatygi, paragonów i wygranych numerów telefonu, które ktoś oddał z dobrego serca

No i masz...
emotka emotka emotka
0 0

majonez

#4967210 Napisano: 21.01.2012 10:05:05
ewikewik napisał(a):

Właśnie sie ogłasza osoba, która pańskim gestem chce zapłacić 100zł za wycieczkę do Barcelony za 5000zł. A cenzurazy z paragonami wakacje spędzą w domu...

Jak masz swoją cenę za paragon to śmiało możesz zaoferować. Ja czekam na wszystkie propozycje póki mam czas.

aurorcia napisał(a):

Więc trzeba jej zaoferować paragonik za 1.000zł emotka emotka emotka

Takie oferty też dostałem. Nie powiedziałem, że czekam aż ktoś zaoferuje 100zł bo takiej kwoty się nie doczekam.
Jak ktoś chce zarobić to niech poda swoją propozycję.

0 0

#4967215 Napisano: 21.01.2012 10:08:02
a co to za zarobek - zwrot kosztów zakupów emotka emotka emotka emotka

żeby chociaż cały zwrot emotka
przykład - gość, który chce Wedla z Kafla za pół ceny emotka emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4967219 Napisano: 21.01.2012 10:10:31
a mnie wkurza, że złą wodę na żywiec real kupiłem wrrr

tak się wkurzyłem, że muszę rozbić bank w jakimś konkursie i się odegrać
0 0

#4967220 Napisano: 21.01.2012 10:12:09
rafi323raf napisał(a):

a mnie wkurza, że złą wodę na żywiec real kupiłem wrrr

tak się wkurzyłem, że muszę rozbić bank w jakimś konkursie i się odegrać

więc podaruj wygrany numer Wściekłemu Mikołajowi emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4967230 Napisano: 21.01.2012 10:18:57
szukam nadal paragonu, a jak nie znajdę to odeślę na gazowaną wodę, może nie zwrócą uwagi ;dq
0 0

#4967237 Napisano: 21.01.2012 10:25:50
rafi323raf napisał(a):

szukam nadal paragonu, a jak nie znajdę to odeślę na gazowaną wodę, może nie zwrócą uwagi ;dq

zwrócą - kiedyś pomyliłem paragony i dzwonili, żeby dosłać właściwy
0 0

dzasmina

#4967482 Napisano: 21.01.2012 01:05:51
postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

o rany, teraz to już jestem wściekła emotka mam nadzieję, że się mylę i nie mam powodu, bo w przeciwnym razie chyba się załamię emotka (o konkurs chodzi)

o ktory?

świąteczny emotka w ogóle, to wkurzający jest zapis w regulaminie, że podejmą 2 próby kontaktu i podejmują... minuta po minucie emotka pierwszy raz się z takim 'czymś' spotkałam.
pół nocy nie spałam emotka
0 0

#4967488 Napisano: 21.01.2012 01:10:12
dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

o ktory?

świąteczny emotka w ogóle, to wkurzający jest zapis w regulaminie, że podejmą 2 próby kontaktu i podejmują... minuta po minucie emotka pierwszy raz się z takim 'czymś' spotkałam.

podaj linka
0 0

dzasmina

#4967493 Napisano: 21.01.2012 01:14:42
nieaktywny już, a sprawa nieaktualna emotka
0 0

Gość: magma6

#4967518 Napisano: 21.01.2012 01:28:44
nocti napisał(a):

wsciekly napisał(a):

No i masz...
emotka emotka emotka

wsciekły sie stara, poświęca swój czas i srodki, ludzie oddaja wygrane numery zeby pomóc a tu niektórzy niezle olewaja sprawę

emotka
0 0

Gość: postscript

#4967523 Napisano: 21.01.2012 01:35:19
dzasmina napisał(a):

postscript napisał(a):

dzasmina napisał(a):

o ktory?

czemu nie spalas? w nocy dzwonili minuta po minucie? emotka
zapis taki, zeby organizator klopotu mial mniej. on ma rece czyste, ze zrobil, co bylo w jego mocy.
0 0

#4967650 Napisano: 21.01.2012 03:01:29
a Wściekłemu zrobiło się przed chwilą niezmiernie przykro jak ktoś napisał, że ma nadzieję, że naprawdę pomagasz a nie walisz ściemy, bo... ludzie są zdolni do wszystkiego

świat według Wściekłego ma trochę inny wymiar i chyba niejednokrotnie dałem temu wyraz emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#4967663 Napisano: 21.01.2012 03:13:31
wsciekly napisał(a):

a Wściekłemu zrobiło się przed chwilą niezmiernie przykro jak ktoś napisał, że ma nadzieję, że naprawdę pomagasz a nie walisz ściemy, bo... ludzie są zdolni do wszystkiego

świat według Wściekłego ma trochę inny wymiar i chyba niejednokrotnie dałem temu wyraz emotka emotka emotka

No to ja mogę potwierdzić wszystkie rodziny z chorymi dziećmi których adresy przekazałam do wscieklego mikołaja otrzymały kalosze,kosmetyki męskie i damskie.Te rodziny są naprawdę ogromnie wdzieczne tym którzy oddali swoje numery,tym którzy oddali paragony i przeogromnie wdzieczni wścieklemu za pokierowanie akcją:)
0 0

cudaczek121

#4967710 Napisano: 21.01.2012 03:37:03
Wkurza mnie gfk.Dziś dostałam na 1 konto 2 ankiety- remonty i telefony komórkowe.Za obie dali tylko po 10 punktów emotka Gdyby chociaż wysłali te 2 ankiety na drugiego maila, gdzie mam już zgromadzone 325 punktów, to mogłabym chociaż uzbierać na doładowanie Heyah 20 zł emotka
0 0

Gość: marielu

#4967726 Napisano: 21.01.2012 03:42:00
wsciekly napisał(a):

a Wściekłemu zrobiło się przed chwilą niezmiernie przykro

Wydaje mi się że to normalne, że wiele ludzi nie ma do Ciebie zaufania - wcześniej dałeś się poznać z ... nieco innej strony i taka nagła przemiana może budzić dystans i wątpliwości.

Ale jeśli jest tak jak piszesz, a przecież wiele osób Ci zaufało i powierzyło swoje wygrane lub paragony to mając na wskroś czyste sumienie nie powinieneś mieć wątpliwości i poczucia krzywdy. Wszak jesteś w sieci , na forum - i kontaktując się z obcymi ludźmi musisz mieć świadomość że ludzie są różni . Jeśli robisz to z czym sie deklarujesz to nie powinieneś mieć problemu z przyjęciem niesłusznej krytyki.
0 0