Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
nie wiem do czego pijesz
Gość: czarnygreg
na rózne rzeczy można sie wkurzać, pewnie, ale ty sie chłopie tak miotasz i rzucasz....i bardzo często robisz zgryźliwe uwagi, jak choćby ta powyżej do której podstaw nie miałeś żadnych, i nie pisz czegoś w rodzaju -przepraszam, królowo bo to dla mnie mega wkurzające(kojarzy mi sie z podpitymi panami tytułujących wszystkich:kierowniczko)
jakoś nie przypominam sobie, aby coś miał do krzysza
pół forum oburzało się, że ma 500 kont na FB, nie ja to wyniuchałem, a nagle ktos na mnie chce zwalić czyjąś winę
Gość: xagadee
poczekaj chwilę, poświęcę swój czas dla Ciebie i znajdę Twoje wypowiedzi...
Gość: pola731
dziękuję
najlepsze wypowiedzi to te wyrwane z kontekstu
owocnej pracy
sorki, królowo
Gość: marielu
Mary myśli... ze wsiekly nie wje czy jezd chłopcem czy dziefczynkom wjenc łatwiej pisac w osobie trzeciej by nie wpaść
wjenc apeluje se by sie określił - jezdes krycha , janus cy marycha?
https://www.e-kon...g-1939.html#f4573962
mogę być nawet królowa angielską, tylko nie wstawiona marielu
https://www.e-kon...g-1939.html#f4573887
przez wątek Rossmannowy już mi się nie chce przedzierać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie atakował tego, że pomagasz, a jedynie to, że wiecznie narzekasz.
Powinieneś już dawno wiedzieć, że jeśli pomagasz to zawsze znajdą się osoby którym coś się nie podoba, nie raz i nie dwa dostałam solidnego kopa za pomoc i to tutaj na forum, nie raz się poryczałam, ale nie użalałam się, nie atakowałam, tylko po prostu drugi raz takiej osobie nie pomogłam.
W tym wszystkim chodzi o to, że po pierwsze czasem chyba za dużo i dosłownie wszędzie zaznaczasz co ty nie robisz, a jak coś nie wyjdzie jacy to ludzie są źli. Jeśli ktoś o cokolwiek zwróci ci uwagę, to od razu musisz tej osobie coś dowolić, czasem jak skończony cham
Pisałeś jak to aneczka mało robi, nawet nie wiedząc nic na jej temat, marielu też za grzecznie nie potraktowałeś, a nawet nie potrafisz przyznać się do tego, tylko odwracasz kota ogonem.
Mówisz, że ktoś chciał przywłaszczyć sobie kalosze - podaj nik, niech ta osoba odniesię się do tego, bo na same słowo ludzie przestają wierzyć.
W tej chwili, po twoim zachowaniu, jak dla mnie przestajesz być wiarygodny i nie chodzi tu o pomoc, bo czy pomagasz czy nie, szczerze to mi wisi, twoje sumienie, ale twoje zachowanie dyskwalifikuje cię w moich oczach jako dobrą osobę.
Nie jednokrotnie Cię broniłam, ale teraz jak na moje oko chyba bez sensu,
Może i nie zrobiłeś nie wiem jakiej rzeczy, ale człowieku jeśli pomagasz rób to, ale nie obnoś się z tym wszędzie, a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości wyjaśniej je grzecznie a nie atakując.
I myśle, że dużo osób chciało ci po prostu zasugerować, ze już każdy na tym forum wie, że jeśli ma taką ochote to może oddać ci wygraną, czy paragon, a pisanie o tym w większości wątków, non stop jest zwykłym spamowanie.
Jest wątek pomoc potrzebującym, tam pisz, w szukam i paragonach jak raz napiszesz po ogłoszeniu wyników każdy to zobaczy
A teraz możesz zacząć mnie obrażać ...
miałam pisać na konkurs ale odechciało mi się, idę upiec pyszne mufinki
A w temacie, kurka normalnie wkurzyła mnie marielu
wiesz co, w sumie to mnie też ona wkurza i to już od dawna...
co gorsza dobrze o tym wie i nie zamierza przestać...
kufa sie uparły na bjednoł Mary . Przeca ja tylko wiejski gupek jestem , nie ma sie co takim gupkiem przejmować
Gość: czarnygreg
trzeba to zgłosić adminom jako sugestię, zrobi się jakoś tak przejrzyściej?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm a te przygruchanie na czym polega ?
sex różne ma imię .....