Wkurza mnie...

Gość: jkkp

#4980054 Napisano: 27.01.2012 06:36:53
anielka napisał(a):

goralecka napisał(a):

http://www.wysoki...ie_ma_plodzika_.html emotka emotka

Aż się poryczałam... sama poroniłam kilka lat temu emotka

do tego artykułu, dodałabym jeszcze kilka innych jeszcze gorszych sytuacji, które sama też przeżyłam, tylko jeszcze po tych torturach, po 6 godzinach i tak poszłam na stół operacyjny z zapaleniem otrzewnej emotka
Więc cieszę się, że tym tematem ktoś się zainteresował
0 0

petunija1

#4980479 Napisano: 27.01.2012 09:40:08
Wkurza mnie,że nigdzie nie ma tych głupich promocyjnych tic-taców.
Schodzę na psy Minus 12 stopni a ja biegam na poszukiwania -jakby jeszcze był za czym.
Ale tak mam, jak coś niemożliwe tym bardziej mam hopla. emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4980486 Napisano: 27.01.2012 09:43:07
petunija1 napisał(a):

Schodzę na psy Minus 12 stopni a ja biegam na poszukiwania -jakby jeszcze był za czym.

Zamów u kogoś na forum i po klopocie emotka
0 0

barszcz

#4980494 Napisano: 27.01.2012 09:46:21
goralecka napisał(a):

Niestety od ponad 40 lat nic się nie zmieniło!
emotka Moja teściowa jak straciła córeczkę,to przynieśli jej dziecko innej kobiety,żeby nakarmiła piersią ,bo matka tego dziecka nie miała pokarmu emotka
0 0

jola29k

#4980504 Napisano: 27.01.2012 09:53:37
wsciekly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Zamów u kogoś na forum i po klopocie emotka

mój syn też chce te tic-taci ciągle marudzi kupiłas mi już on juz planuje ze wygra tą karte i co sobie kupi , a mój mąz marudzi ze już i dzieci mają fioła z tymi konkursami i promocjami
0 0

Gość: aneti

#4980509 Napisano: 27.01.2012 09:55:35
Z takimi sprawami trzeba iść do sądu a nie do gazety. Koleżanka jest po trzeciej rozprawie, kosztuje ją to masę stresu, kosztów mniej bo wszystko prowadzi fundacja Rodzic po ludzku, ale po otrzymaniu odpowiedzi od dyrektora szpitala stwierdziła że im nie odpuści. Sprawa jest w toku a w szpitalu już wprowadzono nowe zasady!
0 0

#4980511 Napisano: 27.01.2012 09:56:23
No to w topie ZAKUPY NA ... szukacie osoby, która Wam kupi zapas promocyjnych Tik Takow i albo zje cukierki i poda same kody emotka , albo za dopłata paczkę przysle
0 0

Gość: katrin22

#4980530 Napisano: 27.01.2012 10:05:42
jkkp napisał(a):

anielka napisał(a):

goralecka napisał(a):

Aż się poryczałam... sama poroniłam kilka lat temu emotka

do tego artykułu, dodałabym jeszcze kilka innych jeszcze gorszych sytuacji, które sama też przeżyłam, tylko jeszcze po tych torturach, po 6 godzinach i tak poszłam na stół operacyjny z zapaleniem otrzewnej emotka
Więc cieszę się, że tym tematem ktoś się zainteresował

emotka emotka
0 0

jola29k

#4980552 Napisano: 27.01.2012 10:21:29
i już koniec ferii od poniedziałku znowu sie zacznie bieganie do szkoły po syna bo sam nie wróci bo psy biegają a on się bardzo boi , nawet byłam z nim u psychologa i też nic nie wymyślił ,
w domu nie mam psa bo dzieci mają alergie i to mocną
0 0

Gość: pewnastudentka

#4980602 Napisano: 27.01.2012 10:47:14
wszystko mnie wkurza - a najbardziej to chyba santander - coś mnie się wydaje, że brali pod uwagę wysokośc kredytu, jaki się zaciągało, a że małż mi poskąpił... emotka ech, do d*** to wszystko dziś emotka
0 0

Gość: katrin22

#4980633 Napisano: 27.01.2012 11:22:22
jola29k napisał(a):

i już koniec ferii od poniedziałku znowu sie zacznie bieganie do szkoły po syna bo sam nie wróci bo psy biegają a on się bardzo boi , nawet byłam z nim u psychologa i też nic nie wymyślił ,

A jakbyście sprawili sobie psa antyalergicznego? ja mam sznaucera miniaturkę, ich sierść nie uczula emotka
Jorka czy shitzu też włosie nie uczula.
0 0

Gość: annaszura

#4980667 Napisano: 28.01.2012 06:12:05
katrin22 napisał(a):

jola29k napisał(a):

A jakbyście sprawili sobie psa antyalergicznego? ja mam sznaucera miniaturkę, ich sierść nie uczula emotka
Jorka czy shitzu też włosie nie uczula.

Ja też się boję psów .. dużych
0 0

Gość: postscript

#4980775 Napisano: 28.01.2012 09:21:19
petunija1 napisał(a):

w Tesco sa. ale to chyba konkurs dla hurtownikow. ja swoich szans w nim nie widze, a tych wygranych dzwonkow na komorke nawet nie sciagalem.
0 0

Gość: kala405

#4980909 Napisano: 28.01.2012 10:36:59
jola29k napisał(a):

te latanie do szkoły też mnie wkurza niemiłosiernie emotka
0 0

Gość: nocti

#4980934 Napisano: 28.01.2012 10:47:09
postscript napisał(a):

petunija1 napisał(a):

w Tesco sa. ale to chyba konkurs dla hurtownikow. ja swoich szans w nim nie widze, a tych wygranych dzwonkow na komorke nawet nie sciagalem.

Dlaczego dla hurtowników? Kod jest w środku opakowania i trzeba wysypać połowę cukierków, żeby go przeczytać.
Hurtownik nie sprzeda otwieranego wcześniej pudełka...

Mnie tylko wkurza to, że kody już zostały przypisane do nagród zanim się zaczął konkurs. Można grać i grać, a właściwe kody mogą być nieosiągalne.
0 0

#4980940 Napisano: 28.01.2012 10:51:08
loczeq napisał(a):

mrilka napisał(a):

loczeq napisał(a):

mrilka napisał(a):

wkurzył mnie pewien gościu z allegro, od którego kupiłam buty, chciałam 38 (podawało się w e-mailu rozmiar), a dostałam 37 - i jeszcze mi napisał że wymiana na inny rozmiar jest na mój koszt emotka
Istne naciągactwo!!!!

a jaki numer buta byl na aukcji w tytule na ktorej zalicytowalas? taki jak chcialas czy taki jak wyslal?

nie było nr buta w tytule, trzeba było w e-mailu podać nr buta i długość stopy (ma wszystkie rozmiary dostępne i wybiera się e-mailowo)

po pierwsze napisz do Allegro - nie mozna tak sprzedawac - 1 aukcja = 1 rozmiar

po drugie napisz do goscia zze zglaszasz niezgodnosc towaru z umowa

Dokładnie tak. Rozmiar wybrałaś i masz na to mail. Wysłał inny to jego pomyłka więc nie może Cie naciągać na koszty. Tylko z takim gościem to nie wiem czy bym dalej się bawiła w wymianę. Zaraz będziesz czekać miesiąc na wysyłkę emotka
Albo wymiana, albo zwrot - ale nie daj się naciągnąć na koszty. Zaznacz w mailu, że przy okazji chciałaś go powiadomić, że wystawianie takich aukcji z rozmiarem do wyboru jest niezgodne z regulaminem allegro.
0 0

#4980954 Napisano: 28.01.2012 11:01:34
nocti napisał(a):

postscript napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dlaczego dla hurtowników? Kod jest w środku opakowania i trzeba wysypać połowę cukierków, żeby go przeczytać.

Mnie tylko wkurza to, że kody już zostały przypisane do nagród zanim się zaczął konkurs. Można grać i grać, a właściwe kody mogą być nieosiągalne.

i w końcu nikt nie wygra emotka
0 0

#4980975 Napisano: 28.01.2012 11:15:36
wsciekly napisał(a):

nocti napisał(a):

postscript napisał(a):

petunija1 napisał(a):

i w końcu nikt nie wygra emotka

Ktoś pewnie wygra, ale mogą nie zejść wszystkie nagrody... ile opakowań wyląduje w koszu bo ktoś nie gra w konkursy? A ile się nie sprzeda w czasie promocji?
emotka
0 0

Gość: postscript

#4981069 Napisano: 28.01.2012 11:58:43
nocti napisał(a):

postscript napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mialem na mysli tych, co kupia od razu po kilka kartonow. dla osoby wysylajacej po jednym , dwa kody - nieosiagalne
0 0

joan

#4981072 Napisano: 28.01.2012 12:01:01
Szanse uczestników są takie same, jak w każdej loterii. Jedynie organizator na tego typu promocji lepiej wychodzi, bo nie musi wszystkich nagród przydzielić.
0 0