Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jkkp
do tego artykułu, dodałabym jeszcze kilka innych jeszcze gorszych sytuacji, które sama też przeżyłam, tylko jeszcze po tych torturach, po 6 godzinach i tak poszłam na stół operacyjny z zapaleniem otrzewnej
Więc cieszę się, że tym tematem ktoś się zainteresował
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Schodzę na psy Minus 12 stopni a ja biegam na poszukiwania -jakby jeszcze był za czym.
Ale tak mam, jak coś niemożliwe tym bardziej mam hopla.
Gość: wsciekly
Zamów u kogoś na forum i po klopocie
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mój syn też chce te tic-taci ciągle marudzi kupiłas mi już on juz planuje ze wygra tą karte i co sobie kupi , a mój mąz marudzi ze już i dzieci mają fioła z tymi konkursami i promocjami
Gość: aneti
Gość: katrin22
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w domu nie mam psa bo dzieci mają alergie i to mocną
Gość: pewnastudentka
Gość: katrin22
A jakbyście sprawili sobie psa antyalergicznego? ja mam sznaucera miniaturkę, ich sierść nie uczula
Jorka czy shitzu też włosie nie uczula.
Gość: annaszura
Ja też się boję psów .. dużych
Gość: postscript
w Tesco sa. ale to chyba konkurs dla hurtownikow. ja swoich szans w nim nie widze, a tych wygranych dzwonkow na komorke nawet nie sciagalem.
Gość: kala405
te latanie do szkoły też mnie wkurza niemiłosiernie
Gość: nocti
Dlaczego dla hurtowników? Kod jest w środku opakowania i trzeba wysypać połowę cukierków, żeby go przeczytać.
Hurtownik nie sprzeda otwieranego wcześniej pudełka...
Mnie tylko wkurza to, że kody już zostały przypisane do nagród zanim się zaczął konkurs. Można grać i grać, a właściwe kody mogą być nieosiągalne.
Dokładnie tak. Rozmiar wybrałaś i masz na to mail. Wysłał inny to jego pomyłka więc nie może Cie naciągać na koszty. Tylko z takim gościem to nie wiem czy bym dalej się bawiła w wymianę. Zaraz będziesz czekać miesiąc na wysyłkę
Albo wymiana, albo zwrot - ale nie daj się naciągnąć na koszty. Zaznacz w mailu, że przy okazji chciałaś go powiadomić, że wystawianie takich aukcji z rozmiarem do wyboru jest niezgodne z regulaminem allegro.
i w końcu nikt nie wygra
Ktoś pewnie wygra, ale mogą nie zejść wszystkie nagrody... ile opakowań wyląduje w koszu bo ktoś nie gra w konkursy? A ile się nie sprzeda w czasie promocji?
Gość: postscript
mialem na mysli tych, co kupia od razu po kilka kartonow. dla osoby wysylajacej po jednym , dwa kody - nieosiagalne
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9