Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mrilka
dzięki
niektórzy to mają naprawdę tupet, już czasem ręce opadają jak tak można
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma psa, który nie uczula. Faktycznie niektóre rasy nie mają sierści, tylko włos. Ale od sierści o wiele bardziej uczula np. ślina zwierząt lub odchody, więc jeżeli ktoś ma alergię na sierść to ok, ale jeśli nie o sierść chodzi to klapa.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: nocti
Nie wiem czy z psami jest tak samo jak z kotami, ale u kotów najbardziej uczula ślina, a nie sama sierść. Sierść po prostu lata w powietrzu (bardziej lub mniej) i te alergeny rozprowadza stąd krótkowłose mniej uczulają niż długowłose.
Nie do końca bym się z tym zgodziła. Jeśli mówimy o klasycznej loterii to jest losowanie co jakiś czas i biorą udział zgłoszone kody czyli mam powiedzmy szansę 1 na kilka tysięcy.
Jeśli nagrody są przypisane do kodów to szansa na znalezienie właściwego stanowi ilość nagród do ilości wszystkich kodów...czyli kiepsko.
U nas za każdym razem PUDŁO...
Agnes
Postów 3089
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
niekoniecznie bo tiktaki z wygranym kodem może kupic przypadkowa osoba która konkursy nie interesują i kodu nie wyśle
ja póki co kupiłam 3
i na 3 kody mam jeden wygrany brelok
Agnes
Postów 3089
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wkurza mnie mróz
Gość: debere
http://www.facebook.com/OgryMusic
Gość: moderatorek
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tym samym wytłumaczył od czego służy owy temat
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to znaczy z tą śliną to jest chyba tak, że ona uczula i u psiaczków i kotków w równym stopniu. Częściej mówi się o kotach, ponieważ one bardzo się liżą i dlatego bardziej uczulają, bo tej śliny na samym kocie, a nie tylko w pyszczku jest bardzo dużo.
Gość: postscript
no wlasnie. mnostwo opakowan bedzie jeszcze w lipcu na polkach sklepowych i pewnie duzo nagrod przepadnie. sam tydzien temu na otwarciu nowego marketu kupilem zupki vifona te z wakacyjnym konkursem (!). to tictaki beda lezaly do grudnia spokojnie
Gość: nineczka17
a ja na 3 kody same pudła
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Taki mały piesek to nie dla mnie ja mam córke 2 latka jeszcze to by takiego pieska zamęczyła . A córka (9 Lat ) ma taką dużą alergie jak się wiosna zaczyna to córka od razu choruje na płuca
lekarka mówi ze to alergiczne zapalenie płuc . Więc w domu jest tylko rybka i patyczaki nic więcej wole nie ryzykować . Córka też bardzo kocha konie nawet nie daleko jest stadnina . Na siersc konia też uczulona . Syn też ma alergie tylko trawy i nie które drzewa . U mnie w rodzinie nie ma alergików u męża też skąd się to bierze . Mam tylko nadzieje ze ta malutka nie będzie miała alergi ma mają krew czyli od złosliwej jędzy jak mówi mój mąż .
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja też się boje ale tego przy dzieciach nie pokazuje jak ide wieczorem z nimi na zajęcia dodatkowe to mam pod wózkiem laske od tescia ,
Gość: wsciekly
moja znajoma ma fajne urządzonko, które sprawdza się w okolicy, gdzie jest masa bezpańskich psów
przywiezione co prawda z Niemiec, ale u nas są już podobne
http://www.nokaut...kaj/odstraszacz.html
Czy ktoś widział ten konkurs w bazie?
Gość: rafi323raf
no chyba rekord
Agnes
Postów 3089
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wszędzie to samo: wymyśl randkę, napisz życzenia
trzeba przywyknąć
zapewne to jeden z tych 50 %, które pojawiają się potem w MDW i DZIŚ DOTARŁA NAGRODA...