Wkurza mnie...

Gość: mrilka

#4979425 Napisano: 27.01.2012 01:17:22
loczeq napisał(a):

mrilka napisał(a):

wkurzył mnie pewien gościu z allegro, od którego kupiłam buty, chciałam 38 (podawało się w e-mailu rozmiar), a dostałam 37 - i jeszcze mi napisał że wymiana na inny rozmiar jest na mój koszt emotka
Istne naciągactwo!!!!

a jaki numer buta byl na aukcji w tytule na ktorej zalicytowalas? taki jak chcialas czy taki jak wyslal?

nie było nr buta w tytule, trzeba było w e-mailu podać nr buta i długość stopy (ma wszystkie rozmiary dostępne i wybiera się e-mailowo)
0 0

dolly

#4979446 Napisano: 27.01.2012 01:30:54
gocha542 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

joan napisał(a):

http://www.prolin...bowej&grupa=news
emotka

ja pierdziu...
na każdym kroku chcą nas kontrolować emotka

poważnie zastanawiam się nad ucieczką z tego kraju..

i po co ja to czytałam emotka jestem w szoku i taka wkurzona,że masakra!

ale czemu się wkurzacie, przecież to juz dawno było wiadomo, a chyba trzeba się cieszyc, że allegro sie postawiło... emotka
0 0

joan

#4979450 Napisano: 27.01.2012 01:33:09
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie fotki gołych bab, które dostaję jako SMS-owy spam emotka wraz z zaproszeniami... Ta dzisiejsza chce nawet sama opłacić hotel emotka
Czy ktoś miał taki przypadek? Zastanawiam się, która firma przehandlowała numery i teraz mam ten sprośny badziew emotka emotka

A pożyczałaś komuś telefon na chwilkę? Szwagrowi, kumplowi itp.? Bo za darmo chyba raczej nagich fotek nie wysyłają.

Wkurza mnie, że staram się niczego na siebie nie wygrywać, min. dlatego, że listonosz jest bardzo zainteresowany tym, co przynosi, a tam wszędzie w opisach jak byk nagroda. I się dorobiłam obsesji, że mnie za konkursową drobnicę zabiją. Za bibeloty i pasty do zębów...
I wszystko byłoby git, ale dziś listonosz wszedł u mnie na klatkę (dla nas niczego nie miał), popatrzył i nagle... EUREKA! Olśniło go emotka Wystraszyłam się, trochę gupek ze mnie emotka Chyba muszę go zabić emotka
0 0

dolly

#4979460 Napisano: 27.01.2012 01:38:15
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurzają mnie fotki gołych bab, które dostaję jako SMS-owy spam emotka wraz z zaproszeniami... Ta dzisiejsza chce nawet sama opłacić hotel emotka
Czy ktoś miał taki przypadek? Zastanawiam się, która firma przehandlowała numery i teraz mam ten sprośny badziew emotka emotka

A pożyczałaś komuś telefon na chwilkę? Szwagrowi, kumplowi itp.? Bo za darmo chyba raczej nagich fotek nie wysyłają.

Wkurza mnie, że staram się niczego na siebie nie wygrywać, min. dlatego, że listonosz jest bardzo zainteresowany tym, co przynosi, a tam wszędzie w opisach jak byk nagroda. I się dorobiłam obsesji, że mnie za konkursową drobnicę zabiją. Za bibeloty i pasty do zębów...
I wszystko byłoby git, ale dziś listonosz wszedł u mnie na klatkę (dla nas niczego nie miał), popatrzył i nagle... EUREKA! Olśniło go emotka Wystraszyłam się, trochę gupek ze mnie emotka Chyba muszę go zabić emotka

emotka Joan, ale przy napisie nagroda, zazwyczaj jest dopisek jaka, to za pastę nie zabije, najwyżej sobie zakamufluje emotka
0 0

Gość: czarna2318

#4979473 Napisano: 27.01.2012 01:41:30
79magda napisał(a):

Mi też to przysyłają,a zaczęło się od tego,że wysyłałam smsa na konkurs unimilu z tesco emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4979480 Napisano: 27.01.2012 01:43:57
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

toporek czy cykuta emotka emotka emotka
0 0

joan

#4979488 Napisano: 27.01.2012 01:47:00
dolly napisał(a):

emotka Joan, ale przy napisie nagroda, zazwyczaj jest dopisek jaka, to za pastę nie zabije, najwyżej sobie zakamufluje emotka

Przeważnie jest napis nagroda i listonosz pyta A co tam Pan znowu wygrał? albo od razu w drzwiach mówi Znów coś Państwo wygraliście! emotka Tak kule, zupki Knorra i kosmetyki, normalnie szał ciał... Eh.

wsciekly - nie mogę napisać, wiesz, ACTA emotka
0 0

#4979515 Napisano: 27.01.2012 01:55:54
e tam emotka adidasem go emotka
0 0

joan

#4979525 Napisano: 27.01.2012 01:59:00
wsciekly napisał(a):

Pokojowa wersja: dam mu dam kosmetyk Adidasa i zapomni, kogo u mnie widział emotka
0 0

ziolko

#4979548 Napisano: 27.01.2012 02:04:56
czarna2318 napisał(a):

79magda napisał(a):

Mi też to przysyłają,a zaczęło się od tego,że wysyłałam smsa na konkurs unimilu z tesco emotka

polecam przeczytanie mojej stopki i skorzystanie z niej emotka

tam są właściciele różnych numerów i jak pozbyć się spamu, wysłać odpowiednią komendę albo napisać do zarządcy/właściciela o usunięcie numeru z bazy danych

nie raz tak robiłam emotka
0 0

dolly

#4979562 Napisano: 27.01.2012 02:08:48
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

Przeważnie jest napis nagroda i listonosz pyta A co tam Pan znowu wygrał? albo od razu w drzwiach mówi Znów coś Państwo wygraliście! emotka Tak kule, zupki Knorra i kosmetyki, normalnie szał ciał... Eh.

wsciekly - nie mogę napisać, wiesz, ACTA emotka

powiedz, że to trutki na szczury emotka
hehe, no to troche wścibski ten Twój listonosz emotka
0 0

#4979594 Napisano: 27.01.2012 02:23:00
joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Pokojowa wersja: dam mu dam kosmetyk Adidasa i zapomni, kogo u mnie widział emotka

listonosz też człowiek emotka
0 0

Gość: goralecka

#4979597 Napisano: 27.01.2012 02:23:16

Gość: anielka

#4979649 Napisano: 27.01.2012 02:46:18
goralecka napisał(a):

http://www.wysoki...ie_ma_plodzika_.html emotka emotka

Aż się poryczałam... sama poroniłam kilka lat temu emotka
0 0

martu18

#4979667 Napisano: 27.01.2012 02:54:34
wkurza mnie, że zgubiłam paragon na ORSAY!

jakiś trefny ten konkurs emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4979681 Napisano: 27.01.2012 03:00:21
goralecka napisał(a):

http://www.wysoki...ie_ma_plodzika_.html emotka emotka

u nas było dokłądnie to samo.. oddział patologii ciąży, a na nim: kobiety przed porodem, kobiety po terminie i kobiety w tarkcie poronienia..

Kiedyś pojechałąm z koleżanką, bo myślała, że to już, położyli ją na patologii, podłaczyli pod ktg. 39 tydzień. Wszystko pięknie.. a obok Pani w 21 tygodniu, która właśnie traciła ciążę.. Przychodzili, zaglądali Jej w majtki i czekali.. zamiast przenieść do osobnej sali. Nikt nawet nie przyniósł Jej wody, ja leciałam do sklepu.. chociaż tyle mogłam zrobić emotka
Okropność.. leżeć i tracić dziecko, a ktoś obok się nim cieszy i słucha właśnie bicia serca.. Mam nadzieję, że dużo się od tego czasu zmieniło emotka
0 0

Gość: quaqua

#4979784 Napisano: 27.01.2012 03:41:52
Okropne! Niesamowite, że ta kobieta odważyła się do wszystko opisać, a tym samym przeżyć to jeszcze raz emotka
Jak leżałam na patologii ciąży to była też dziewczyna, której dziecko miało wady genetyczne i morfologiczne i wiadomo było, że zaraz po porodzie odejdzie niezdolne do samodzielnego funkcjonowania. Miała tyle siły w sobie, pogodzona ze wszystkim, ale po porodzie położyli ją na położnictwie ze świeżo upieczonymi mamami i ich zdrowymi dziećmi. No tak, za jedynkę trzeba było zapłacić.
0 0

Gość: emilka1705

#4979804 Napisano: 27.01.2012 03:53:00
jak ja leżałam na patologii tydzień przed porodem codziennie na jednym z łóżek leżała inna kobieta po poronieniu. Najpierw czekały na zabieg, a póżniej dochodziły do siebie po wszystkim. WIeczorem wypisywano je do domu. Na moją ostatnią noc na oddziale położyli z nami trzema ciężarnymi kobiete która w 8 miesiącu urodziła marywego dzidzia. Okropna sytuacja.
0 0

Gość: bc14

#4980020 Napisano: 27.01.2012 06:20:36
wygralam bilety na rmfmaxx,
zaprosilam znajomych na dzis do kina
a seans był wczoraj emotka GLUPIA emotka
0 0

Gość: loczeq

#4980048 Napisano: 27.01.2012 06:34:44
mrilka napisał(a):

loczeq napisał(a):

mrilka napisał(a):

wkurzył mnie pewien gościu z allegro, od którego kupiłam buty, chciałam 38 (podawało się w e-mailu rozmiar), a dostałam 37 - i jeszcze mi napisał że wymiana na inny rozmiar jest na mój koszt emotka
Istne naciągactwo!!!!

a jaki numer buta byl na aukcji w tytule na ktorej zalicytowalas? taki jak chcialas czy taki jak wyslal?

nie było nr buta w tytule, trzeba było w e-mailu podać nr buta i długość stopy (ma wszystkie rozmiary dostępne i wybiera się e-mailowo)

po pierwsze napisz do Allegro - nie mozna tak sprzedawac - 1 aukcja = 1 rozmiar

po drugie napisz do goscia zze zglaszasz niezgodnosc towaru z umowa
0 0