Wkurza mnie...

koper

#4986525 Napisano: 31.01.2012 07:03:01
A mnie wkurza NFZ, a raczej całe Ministerstwo Zdrowia, te ich chrzanione listy leków refundowanych, standardy leczenia inne koszyki świadczeń gwarantowanych. Po prostu wkurza mnie bezsilność i brak zrozumienia, że za kolejnym przypadkiem medycznym kryje się człowiek...
0 0

slonecznik1309

#4986751 Napisano: 31.01.2012 08:37:21
wkurza mnie, że mamy kontrolę z kuratorium emotka i 8 lutrgo wraz z panią dyrektor przyjdą do mnie na lekcję na obserwację emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4986756 Napisano: 31.01.2012 08:39:18
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, że mamy kontrolę z kuratorium emotka i 8 lutrgo wraz z panią dyrektor przyjdą do mnie na lekcję na obserwację emotka

Mam wtyki w Opolu, jakby cóś, ale nie wiem, gdzie mieszkasz... emotka
0 0

Gość: gracet

#4986769 Napisano: 31.01.2012 08:46:18

cokolwiek się wydarzy zawsze twierdź że tak zaplanowałaś i tak właśnie miało być a zamierzone cele zrealizowałaś
wiem co mówię:)

a mnie wqrza papierkowa robota!
0 0

slonecznik1309

#4986776 Napisano: 31.01.2012 08:49:21
mariolakal napisał(a):

wkurza mnie, że mamy kontrolę z kuratorium emotka i 8 lutego wraz z panią dyrektor przyjdą do mnie na lekcję na obserwację emotka

Mam wtyki w Opolu, jakby cóś, ale nie wiem, gdzie mieszkasz... emotka

niestety nie ten region ;(
0 0

slonecznik1309

#4986784 Napisano: 31.01.2012 08:51:55
gracet napisał(a):

cokolwiek się wydarzy zawsze twierdź że tak zaplanowałaś i tak właśnie miało być a zamierzone cele zrealizowałaś
wiem co mówię:)

a mnie wqrza papierkowa robota!

papierów po dziurki w nosie też mam emotka dziś była rada klasyfikacyjna do 18:30, jutro powtórka, bo rada szkoleniowa o Ipetach emotka , no a w piątek kolejna, bo rozpoczyna się kontrola właśnie radą... emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4986842 Napisano: 31.01.2012 09:09:52
no popatrz! a ile to ja sie złośliwych komentarzy naczytam na różnych forach jak to sie w oswiacie krótko,lekko i przyjemnie pracuje za duuuże pieniądze emotka
i to mnie tak wku...a ze emotka
0 0

Gość: jolcia12

#4986852 Napisano: 31.01.2012 09:14:08
czarnygreg napisał(a):

no popatrz! a ile to ja sie złośliwych komentarzy naczytam na różnych forach jak to sie w oswiacie krótko,lekko i przyjemnie pracuje za duuuże pieniądze emotka

Tymczasowo również pracuję w oswiacie, i widzę jaki ciezki mają żywot. Współczuję nauczycielom i nie tylko cieżko zapracowanego chleba emotka
Ja swoje odbebnię i juz tam nie wracam emotka
0 0

slonecznik1309

#4986881 Napisano: 31.01.2012 09:28:09
jolcia12 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Tymczasowo również pracuję w oswiacie, i widzę jaki ciezki mają żywot. Współczuję nauczycielom i nie tylko cieżko zapracowanego chleba emotka

kto pracuje w szkole ten wie, że wcale nie jest łatwo emotka bo nauczanie dzieci to jedno, a drugie to biurokracja: analizy, sprawozdania, raporty, plany pracy, dostosowania itp. a te zarobki nasze, które podają w mediach to są jakies z kosmosu...to tak samo jak ze średnią krajową emotka mało kto ją widział emotka kto pracuje w szkole, ten wie, że sprawdza się powiedzenie: obys cudze dzieci uczył emotka
0 0

mkrzysiek

#4986920 Napisano: 31.01.2012 09:41:41
amif napisał(a):

Nie dośc że zimno to jeszcze listek nie chodzi na wygrane musze czekac bo ten co go zastępuje nie zna rejonu emotka emotka

Nie dziwię się -15stopni pracować w takich warunkach
0 0

Gość: jolcia12

#4986939 Napisano: 31.01.2012 09:55:51

jolcia12 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

kto pracuje w szkole ten wie, że wcale nie jest łatwo emotka bo nauczanie dzieci to jedno, a drugie to biurokracja: analizy, sprawozdania, raporty, plany pracy, dostosowania itp. a te zarobki nasze, które podają w mediach to są jakies z kosmosu...to tak samo jak ze średnią krajową emotka mało kto ją widział emotka kto pracuje w szkole, ten wie, że sprawdza się powiedzenie: obys cudze dzieci uczył emotka

Joasia, doskonale wiem co masz na mysli niestety emotka zdarzyło mi się juz kilka razy mieć zastepstwo z uczniami gimnazjum, te dzisiejszsze dzieciaki to jakaś makabra emotka
0 0

Gość: aneti

#4986945 Napisano: 31.01.2012 10:00:16
efelinkaaa napisał(a):

jakiś młot (na usta cisną się zupełnie inne słowa) strzelił nam w okno.. nie wiem czym.. wiatrówka? gnat?
Mamy w szybie dziurę... taką maleńką. Dobrze, że nie poszła cała emotka

Nie wiecie czy można wymienić jedną szybę w oknie dwukomorowym??

taniej i szybciej wymienić cały pakiet szybowy, chyba że bardzo chcesz zostać z dziurą po szybie na parę dni emotka
0 0

efelinkaaa

#4986957 Napisano: 31.01.2012 10:10:17
aneti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

jakiś młot (na usta cisną się zupełnie inne słowa) strzelił nam w okno.. nie wiem czym.. wiatrówka? gnat?

taniej i szybciej wymienić cały pakiet szybowy, chyba że bardzo chcesz zostać z dziurą po szybie na parę dni emotka

mogę zostać z dziura po szybie...
wynajmuję mieszkanie, okna sa stare i tak nie trzymają ciepła, więc chciałabym to zrobić jak najmniejsyzm kosztem i nie wiem czy wymieniają tylko jedną szybę? emotka
0 0

barszcz

#4987198 Napisano: 01.02.2012 08:50:02
Wkurza mnie mróz i pęknięta rura na osiedlu emotka Woda z beczkowozów jak na Alternatywy4,jeszcze tylko brakuję lokomotywy emotka
0 0

dolly

#4987416 Napisano: 01.02.2012 10:38:40
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie mróz i pęknięta rura na osiedlu emotka Woda z beczkowozów jak na Alternatywy4,jeszcze tylko brakuję lokomotywy emotka

rany nawet nie strasz emotka emotka emotka
0 0

Gość: ivisia

#4987443 Napisano: 01.02.2012 10:46:30
efelinkaaa napisał(a):

aneti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wynajmuję mieszkanie, okna sa stare i tak nie trzymają ciepła, więc chciałabym to zrobić jak najmniejsyzm kosztem i nie wiem czy wymieniają tylko jedną szybę? emotka

jeżeli okna masz z PCV i zamontowany jest pakiet 2-szybowy - szyby zespolone to nie da się wymienić jednej szyby... w przestrzeni pomiędzy szybami jest gaz...
0 0

efelinkaaa

#4987448 Napisano: 01.02.2012 10:48:11
ivisia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

aneti napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

jeżeli okna masz z PCV i zamontowany jest pakiet 2-szybowy - szyby zespolone to nie da się wymienić jednej szyby... w przestrzeni pomiędzy szybami jest gaz...

to są okna drewniane, jakieś 15 letnie emotka
i są dwukomorowe, czyli 3 szyby. Tylko zewnętrzna jest naruszona
0 0

Gość: czarnygreg

#4987454 Napisano: 01.02.2012 10:50:38
barszcz napisał(a):

zapraszam do mnie emotka
adres znasz, cieplutko, woda jest, zaraz napalę w kominku...
0 0

Gość: ivisia

#4987457 Napisano: 01.02.2012 10:51:23
w sklepach z oknami można zamówić same formatki, czyli szyby pojedyncze. ale może warto zapytać bezpośrednio u szklarza emotka
0 0

efelinkaaa

#4987464 Napisano: 01.02.2012 10:52:27
ivisia napisał(a):

w sklepach z oknami można zamówić same formatki, czyli szyby pojedyncze. ale może warto zapytać bezpośrednio u szklarza emotka

aha, czyli wymiana jest możliwa emotka to najważniejsze. Jednak i tak muszę poczekać aż się ociepli, bo nie dam rady wysiedzieć w domu bez okna w taki mróz...
0 0