Wkurza mnie...

Gość: niiika

#4987485 Napisano: 01.02.2012 11:02:44
jak jedna szyba to szklarz od reki wymieni na szybko , jak stare okna bo to na kit sie trzyma emotka
0 0

Gość: ivisia

#4987492 Napisano: 01.02.2012 11:05:07
efelinkaaa napisał(a):

ivisia napisał(a):

w sklepach z oknami można zamówić same formatki, czyli szyby pojedyncze. ale może warto zapytać bezpośrednio u szklarza emotka

aha, czyli wymiana jest możliwa emotka to najważniejsze. Jednak i tak muszę poczekać aż się ociepli, bo nie dam rady wysiedzieć w domu bez okna w taki mróz...

Powiem Ci tak - najlepiej zapytać bezpośrednio szklarza, bo tak najszybciej. w sklepie z oknami - pewnie na szyby trzeba będzie dłużej poczekać. ale okna nie trzeba wyciągać do wymiany samej szyby emotka przy nowszych oknach pcv wymiana szyby to z 10 min trwa, a jak jest w starych drewnianych to nie wiem emotka
0 0

efelinkaaa

#4987497 Napisano: 01.02.2012 11:06:36
dzięki bardzo dziewczyny. Te okna i tak nie trzymają ciepła już niestety.. A ja po prostu nie chcę płacić za wymianę całego okna na nowe, bo to wynajmowane mieszkanie... I tak musimy obklejać ramy na zimę, bo wieje emotka
0 0

ziolko

#4987794 Napisano: 01.02.2012 01:02:37
wkurza mnie, że niedaleko Nowego Tomyśla porzucono dziewczynkę noworodka, w dodatku wcześniaka (waży ok 1,2 kg) - własnie mówili w radio

masakra emotka emotka

co za bestia bez serca wyrzuciła takie maleństwo??
0 0

Gość: bip

#4987818 Napisano: 01.02.2012 01:09:43
wkurza mnie nagonka na wściekłego, choć jego apele 'dla potrzebujących' na początku też mnie wkurzały to wydaje mi się, ze czego by teraz nie robił to i tak będzie źle... nie wiedziałem że coś zaczyna się w Stokrotce więc DZIÊKUJÊ! wolę żeby ktoś 5 razy napisał o konku niż trzymał go w tajemnicy (w bazie nie zawsze mam czas grzebać).
0 0

Gość: grzegorz543

#4987827 Napisano: 01.02.2012 01:10:44
pogoda za oknem minus 20 masakra czlowiek nawet z domu nie wyjdzie bo by zamarzl tylko w domu siedziec
0 0

Gość: katrin22

#4987831 Napisano: 01.02.2012 01:11:27
Wkurzają mnie prośby o kliki! czasem kliknę i odpisuję, że kliknięte, a ten ktoś nawet nie raczy odpisać słowa dzięki
KONIEC z dobrymi uczynkami.
0 0

79magda

#4987835 Napisano: 01.02.2012 01:12:26
bip napisał(a):

wkurza mnie nagonka na wściekłego, choć jego apele 'dla potrzebujących' na początku też mnie wkurzały to wydaje mi się, ze czego by teraz nie robił to i tak będzie źle... nie wiedziałem że coś zaczyna się w Stokrotce więc DZIÊKUJÊ! wolę żeby ktoś 5 razy napisał o konku niż trzymał go w tajemnicy (w bazie nie zawsze mam czas grzebać).

Wpisanie Stokrotka do wyszukiwarki to chyba nie jest wielkie grzebanie...
emotka emotka

Mnie natomiast wkurza, że wściekły pojawia się wszędzie, w każdym wątku tysiące razy, a jak ktoś Mu coś odpowie, dostaje karniaka emotka
0 0

Gość: kambria

#4987841 Napisano: 01.02.2012 01:14:34
Ostatni raz sie tutaj wpisuje, dostałam punkt karny bo ośmieliłam sie obrazic swiętą krowe tego forum Jaśnie pana Wsciekłego nijakiego który moze obrazac ile chce, pisać złosliwosci i wszędzie sie wtrącać nazywac użytkowniczki babami itp, wysyłac je go garów,wyśmiewac i drwić
Wściekłemu wolno, od Wsciekłego wara bo to forumowa świeta krowa,jak Wściekły sie wpisuje i komentuje w MDW to sie jego wpis kasuje a karniaka brak, jak Wsiekły wzywa to wszystko ok, ciekawe czemu?
I co sie nagle tak karniaki posypały? w watku mniejsze markety tylko mój wpis i wpis POlec był nie na temat? No, sorry, bez przesady!
I skad sie tak Ziolko o tym dowiedziałaś? Tak wnikliwie czytasz to forum,nie wydaje mi sie, a moze mały donosik? to mi do Wściekłego pasuje jak ulał emotka

A komentarz do majonezu? tutaj pan W ukazał swoja prawdziwą naturę, zawistnika i pieniacza i nazwanie go majoneziarzem nie było doprawdy obraźliwe, gorsze słowa powinno sie znaleźć,

mam tylko nadzieje że kiedys sie dowiecie kim W jest naprawdę, nim czy nią raczej bo ja pamietam jak na poczatku swojego istnienia na tym forum wysyłał wiadomosci na PW do niektórych osób żeby sie pokłocić, nabił teraz postów i czuje sie panem na włosciach,
no i ok,spadam stad,
atmosfery na forum nie zazdroszczę, niedługo zanim posta napiszecie to będziecie Wściekłemu do zatwierdzenia wysyłać bo sie moze obrazi biedaczek, wrażliwy taki, który tylko do innych przypieprzac sie potrafi a jak jemu się dogada to na skargę leci, szkoda tylko zę jeszcze paru paragrafów nie przytoczyłeś, juz tak robiłaś kiedyś, prawda?
0 0

Gość: asiasia

#4987847 Napisano: 01.02.2012 01:16:38

bip napisał(a):

Myślę że to zarzut skierowany w stosunku do mojej osoby, wybacz, ale zapytałam grzecznie dlaczego umieszcza informację o konkursie dopiero co rozpoczynającym się w topie który jest przeznaczony na konkursy kończące się niebawem. Wiec gdzie widzisz atak na wściekłego z mojej strony?
emotka

0 0

#4987849 Napisano: 01.02.2012 01:16:49
aha, i mogę jeszcze karniaka dostać bo to zadnego znaczenia nie ma, żałosne to jest w sumie co sie tutaj wyprawia,
pozdrawiam , szczęscia w konkursach zyczę miłym uzytkownikom których nie brak, szkoda tylko ze tu można tylko na PW normalnie pogadać,
0 0

zarania

#4987850 Napisano: 01.02.2012 01:17:05
bip napisał(a):

A mnie wkurza i nagonka na wściekłego i wściekły przez którego się robi bałagan i zamieszanie na forum. Zamiast produkować posty powinien raz a porządnie napisać, że wynalazł nowe konki i podać linki do nich, a nie czekać aż ktoś będzie prosił. A najlepiej niech wrzuci do zapowiedzi konkursów, skoro jeszcze się nie zaczęły. A co do Ciebie bip to baza jest właśnie od tego by w niej szukać. emotka
Poza tym wiele rzeczy mnie wkurza, bo jestem w pracy i chcę już do domu wrócić, więc nie bierzcie tego do siebie. emotka
0 0

Gość: bip

#4987852 Napisano: 01.02.2012 01:17:29
79magda napisał(a):

bip napisał(a):

emotka emotka

Mnie natomiast wkurza, że wściekły pojawia się wszędzie, w każdym wątku tysiące razy, a jak ktoś Mu coś odpowie, dostaje karniaka emotka

Madzia, to nie chodzi akurat o Stokrotkę. każdy sklep mozna wrzucać po kolei i pewnie się coś znajdzie. stokrotka, intermarche, billa, groszek, real, eko, DC... sporo tego! ja gram ostatnio okazjonalnie bo czasu brak, jak jakiś konkurs rzuci mi się w oczy to biorę udział. akurat to nie jest jak sądzę powód zeby kogoś atakowac bo bardzo dużo ludzi działa w odwrotną stronę i jak znajdzie mniej popularny konk to zostawia info dla siebie emotka
a to, że wściekły jest wszedzie to inna sprawa!
0 0

Gość: wsciekly

#4987856 Napisano: 01.02.2012 01:19:26
ja tez miałem karniaki i żyje

A Majonez (nie ten ze sloika) zna się na żartach, czego wielu osobom na tym forum brakuje

Majoneziarzem nikogo nie nazywam, a słowo baby nie jest żadnym wulgaryzmem

Podobnie jak chłopi , chłop itd. Itp.

Nawet w hasłach konkursowych te slowa akceptują emotka
0 0

79magda

#4987862 Napisano: 01.02.2012 01:21:31
wsciekly napisał(a):

A Majonez (nie ten ze sloika) zna się na żartach, czego wielu osobom na tym forum brakuje

Czy znajdzie się na forum post, na który nie odpowiesz?
0 0

#4987865 Napisano: 01.02.2012 01:22:12
wulgaryzmem słowo baby nie jest ale ty wiele razy tak pisałeś i to było obraźliwe, w watku paragony mnóstwo jest wpisów nie na temat i karniaków jakos brak a ty sie tak wtedy wygłupiłeś i juz nie ma co udawać ze to specjalnie było,ciekawe że jak sie ciebie ktoś czepi to admini natychmiast ruszaja z odsieczą a ty mozesz sobie pisać co chcesz, tobie wolno.....
0 0

kalisto1986

#4987867 Napisano: 01.02.2012 01:22:42
bip napisał(a):

79magda napisał(a):

bip napisał(a):

emotka emotka

Madzia, to nie chodzi akurat o Stokrotkę. każdy sklep mozna wrzucać po kolei i pewnie się coś znajdzie. stokrotka, intermarche, billa, groszek, real, eko, DC... sporo tego! ja gram ostatnio okazjonalnie bo czasu brak, jak jakiś konkurs rzuci mi się w oczy to biorę udział. akurat to nie jest jak sądzę powód zeby kogoś atakowac bo bardzo dużo ludzi działa w odwrotną stronę i jak znajdzie mniej popularny konk to zostawia info dla siebie emotka
a to, że wściekły jest wszedzie to inna sprawa!

ale przecież od tego mamy bazę, żeby do niej dodawać konkursy emotka
Gdyby każdy kto znalazł jakiś konkurs wrzucał go na forum to byłby całkowity bałagan.
Wkurza mnie, że tylko niektórzy mogą robić bajzel gdzie się da bez żadnych konsekwencji emotka
0 0

#4987877 Napisano: 01.02.2012 01:28:08
a niektórzy karniaka dostają, i siebie tu mam na mysli,
uwazam ze niesłusznie dostałam
jeśli moja wypowiedź była obraźliwa to poprosze żeby Wściekły też dostał karniaka za nazywanie uzytkowniczek babami i odsyłanie ich do wymyslania haseł kulinarnych-dla mnie to obraźliwe,
ale niektórym wolno więcej.....
0 0

#4987884 Napisano: 01.02.2012 01:30:00
Mam automatycznie zakodowana funkcje odpowiadania na wszystkie posty

79magda napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Czy znajdzie się na forum post, na który nie odpowiesz?

emotka
0 0

#4987890 Napisano: 01.02.2012 01:31:34
A propos BAB - często używam tego słowa w haselkach i jest OK emotka
0 0