Wkurza mnie...

ziolko

#4987891 Napisano: 01.02.2012 01:31:49
może nie tyle wkurza, ale trochę mi smutno, że próbując utrzymać porządek na forum dostaje mi się za nieobiektywizm

na forum jestem dość często, ale jednak nie całą dobę. Więc czasami z opóźnieniem reaguję.
Tak jak było teraz.
Zaczytałam się w innym temacie, po czym wchodzę do inne mniejsze markety i co widzę??

dyskusje o gramatyce, złośliwości... jak to się ma do tego tematu??

i od razu się ruszyło, że za co karniaki..
powód jest podany, staram się nie dawać ot tak sobie, nawet jak ktoś się ogłasza w konkursach na fb czy teraz to najpierw sprawdzam, czy to jednorazowy wyskok, czy więcej razy się zdarzało coś podobnego i wtedy daję tyle karniaków, na ile dana osoba zasłużyła.
Jesli jeden raz wpis jest - to często kasuję bez konsekwencji, ale jesli dana osoba ponownie pisze to samo w tym samym temacie, to cóż...

0 0

Gość: kambria

#4987892 Napisano: 01.02.2012 01:32:14
Wciekły, mam nadzieję zę jak dojdziesz do tych 10 tys postów, wypijesz wygrana wódke to moze na trochę choć z tego forum znikniesz i zrobi sie tu znów normalnie, jak to kiedys bywało,

0 0

ziolko

#4987895 Napisano: 01.02.2012 01:32:57
wsciekly napisał(a):

A propos BAB - często używam tego słowa w haselkach i jest OK emotka

wściekły, już nie pisz więcej, możesz wyłączyć funkcję automatycznego odpowiadania emotka

bo tylko merdasz w tej szklance i merdasz emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4987900 Napisano: 01.02.2012 01:34:25
ziolko napisał(a):

czy to jednorazowy wyskok, czy więcej razy się zdarzało coś podobnego i wtedy daję tyle karniaków, na ile dana osoba zasłużyła.
Jesli jeden raz wpis jest - to często kasuję bez konsekwencji, ale jesli dana osoba ponownie pisze to samo w tym samym temacie, to cóż...

oo tak, z ilością postów wściekłego w tematach, on jest na pewno jednorazowym wyskokiem
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4987902 Napisano: 01.02.2012 01:34:49
bip napisał(a):

wkurza mnie nagonka na wściekłego, choć jego apele 'dla potrzebujących' na początku też mnie wkurzały to wydaje mi się, ze czego by teraz nie robił to i tak będzie źle... nie wiedziałem że coś zaczyna się w Stokrotce więc DZIÊKUJÊ! wolę żeby ktoś 5 razy napisał o konku niż trzymał go w tajemnicy (w bazie nie zawsze mam czas grzebać).

co do nagonki i zachowania niektórych osób z tego forum, nie maja co robić, wiec szukają dziury w całym,

a susza konkursowa wzmaga frustracje emotka
0 0

klaudia011

#4987906 Napisano: 01.02.2012 01:36:38
wsciekly napisał(a):

Mam automatycznie zakodowana funkcje odpowiadania na wszystkie posty

79magda napisał(a):

Czy znajdzie się na forum post, na który nie odpowiesz?

emotka

to może wyłącz tą funkcje...Ciebie to chyba bardzo bawi....a mnie jakoś wkurza...
emotka
0 0

ziolko

#4987909 Napisano: 01.02.2012 01:37:16
rafi323raf napisał(a):

ziolko napisał(a):

czy to jednorazowy wyskok, czy więcej razy się zdarzało coś podobnego i wtedy daję tyle karniaków, na ile dana osoba zasłużyła.

oo tak, z ilością postów wściekłego w tematach, on jest na pewno jednorazowym wyskokiem
emotka

nie wyciągaj fragmentu mojej wypowiedzi, bo wtedy zmienia się całe znaczenie

pisałam o ogłaszaniu się w teraz i konkursy na fb - jak ktoś zbiera tam głosy
0 0

#4987911 Napisano: 01.02.2012 01:38:13
Ziolko, ja naprawde staram sie ciebie zrozumiec i właściwie ten karniak to juz mi nie przeszkadza i tak sie wynoszę....
wydaje mi sie jednak ze czytasz albo bardzo wybiórczo albo to co co podsyłaja do przeczytania, zastanów sie kto tak naprawde miesza i to nie jeden raz,
teraz, w tym wątku, wiem ze ja, ale serio to ostatni raz,daj sie powkurzać bo i ten watek do tego i tak mi sie zabrało,
jak wścieły szalał bo mu sie wydawało ze przed nim konkurs ukrywają z nagrodami i krzyczał we wszystkich wątkach to dobrze było, prawda?
nie zmienie zdania ze wtedy nie tylko sie wygłupił ale i pokazał swoja prawdziwą twarzyczkę,
teraz nagle uwaga ad gramatyki jest zbędna i w watku przeszkadza, no, faktycznie, wielki grzech
0 0

Gość: wsciekly

#4987912 Napisano: 01.02.2012 01:38:21
ziolko napisał(a):

wsciekly napisał(a):

A propos BAB - często używam tego słowa w haselkach i jest OK emotka

wściekły, już nie pisz więcej, możesz wyłączyć funkcję automatycznego odpowiadania emotka

bo tylko merdasz w tej szklance i merdasz emotka emotka

Takiej grzecznej prośby emotka nie sposób nie spełnić emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

melissa

#4987913 Napisano: 01.02.2012 01:38:59
Odechciewa się wchodzić na to forum - już strach lodówkę otworzyć, żeby z niej wściekły nie wyskoczył emotka Niektórzy chyba nie mają w ogóle życia poza forum - jak dla mnie - żałosne...

Może jednak udałoby się wprowadzić nową funkcję, która pozwalałaby oznaczyć posty pewnych osób jako niewidoczne - od razu byłoby na forum spokojniej i przejrzyściej:)
0 0

Gość: jolcia12

#4987917 Napisano: 01.02.2012 01:40:10
melissa napisał(a):

Odechciewa się wchodzić na to forum - już strach lodówkę otworzyć, żeby z niej wściekły nie wyskoczył emotka Niektórzy chyba nie mają w ogóle życia poza forum - jak dla mnie - żałosne...

Może jednak udałoby się wprowadzić nową funkcję, która pozwalałaby oznaczyć posty pewnych osób jako niewidoczne - od razu byłoby na forum spokojniej i przejrzyściej:)

słyszałam że w nowej wersji forum bedzie taka funkcja,
czekam na to jak na zmiłowanie bo odechciewa mi się od jakiegoś czasu zagladać na forum emotka
0 0

melissa

#4987922 Napisano: 01.02.2012 01:41:07
jolcia12 napisał(a):

melissa napisał(a):

czekam na to jak na zmiłowanie bo odechciewa mi się od jakiegoś czasu zagladać na forum emotka

emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#4987923 Napisano: 01.02.2012 01:41:08
Dziewczyny, zwyczajnie go olejcie. Nie czytajcie. Chłopak nie ma życia prywatnego więc siedzi cały dzień na forum i szuka przyjaciół/poparcia/uwagi.
Jeśli ma to mu poprawić nastrój to niech sobie pisze, zróbmy to charytatywnie dla niego. Po co ma się chłopak zamknąć w sobie.
0 0

#4987926 Napisano: 01.02.2012 01:42:28
rafi323raf napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka

ojej! rzeczywiscie! a ja sie tak przyczepiam, no sama nie wiem czemu, do takiej niewinnej osoby, która pisze tylko we właściwych watkach, zawsze uprzejmie odpowiada na kazdy post, nikomu żadnych przykrych uwag nie robi, cud, miód i orzeszki!
co tam ze powtarza swje posty po 1000 razy, przeciez tu nie potrafimy czytac ze zrozumieniem, a moze to Wściekły nie potrafi? Majonez emotka
i szukamy wściekle paragonu emotka
0 0

kalisto1986

#4987931 Napisano: 01.02.2012 01:43:54
jolcia12 napisał(a):

melissa napisał(a):

eee dziewczyny, ale to tylko kilka osób szuka dziury w całym.
Normalnie mamy powtórkę z rozrywki ...

Też czekam z umiłowaniem na nową funkcję i aż micha mi się cieszy na myśl jak większość z forum jej użyje emotka
0 0

#4987933 Napisano: 01.02.2012 01:44:27
dobra, powywsciekałam sie, przepraszam jak było za dużo ale musiałam trochę pary spuscic, emotka mam nadzieje ze nie jestem odosobniona w swoich poglądach, na PW wiem ze nie
0 0

Gość: asiasia

#4987937 Napisano: 01.02.2012 01:47:23
kambria napisał(a):

dobra, powywsciekałam sie, przepraszam jak było za dużo ale musiałam trochę pary spuscic, emotka mam nadzieje ze nie jestem odosobniona w swoich poglądach, na PW wiem ze nie

Nie nie jesteś, i nie muszę tego na PW pisać!

Wkurza mnie że nie wiedziałam o tej cudownej funkcji o której Jolcia pisała wyżej, wspaniała sprawa
emotka
0 0

fryteczka

#4987938 Napisano: 01.02.2012 01:47:24
nie wspominajac o poscie nie w temacie skad te kredki? w dzis dotarła nagroda z... ,ktory bardzo szybko bez konsekwencji zniknal. wkurzylo mnie to bo inni za takie cos dostaja punkcik
0 0

#4987944 Napisano: 01.02.2012 01:48:50
Kalisto, ale jak to sobie wyobraZasz? nie będą sie wyswietlały posty osób które zaznacze?
toż niektóre watki siegną do listopada, np wymienie sie....większosc sie powtarza, emotka
0 0

ziolko

#4987945 Napisano: 01.02.2012 01:49:43
o kredkach nic nie wiem, jeszcze nie byłam dziś w tamtym temacie (nawet nie wiem, z którego dnia ten wpis)
0 0