Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na forum jestem dość często, ale jednak nie całą dobę. Więc czasami z opóźnieniem reaguję.
Tak jak było teraz.
Zaczytałam się w innym temacie, po czym wchodzę do inne mniejsze markety i co widzę??
dyskusje o gramatyce, złośliwości... jak to się ma do tego tematu??
i od razu się ruszyło, że za co karniaki..
powód jest podany, staram się nie dawać ot tak sobie, nawet jak ktoś się ogłasza w konkursach na fb czy teraz to najpierw sprawdzam, czy to jednorazowy wyskok, czy więcej razy się zdarzało coś podobnego i wtedy daję tyle karniaków, na ile dana osoba zasłużyła.
Jesli jeden raz wpis jest - to często kasuję bez konsekwencji, ale jesli dana osoba ponownie pisze to samo w tym samym temacie, to cóż...
Gość: kambria
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wściekły, już nie pisz więcej, możesz wyłączyć funkcję automatycznego odpowiadania
bo tylko merdasz w tej szklance i merdasz
Gość: rafi323raf
oo tak, z ilością postów wściekłego w tematach, on jest na pewno jednorazowym wyskokiem
Gość: wsciekly
co do nagonki i zachowania niektórych osób z tego forum, nie maja co robić, wiec szukają dziury w całym,
a susza konkursowa wzmaga frustracje
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może wyłącz tą funkcje...Ciebie to chyba bardzo bawi....a mnie jakoś wkurza...
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wyciągaj fragmentu mojej wypowiedzi, bo wtedy zmienia się całe znaczenie
pisałam o ogłaszaniu się w teraz i konkursy na fb - jak ktoś zbiera tam głosy
wydaje mi sie jednak ze czytasz albo bardzo wybiórczo albo to co co podsyłaja do przeczytania, zastanów sie kto tak naprawde miesza i to nie jeden raz,
teraz, w tym wątku, wiem ze ja, ale serio to ostatni raz,daj sie powkurzać bo i ten watek do tego i tak mi sie zabrało,
jak wścieły szalał bo mu sie wydawało ze przed nim konkurs ukrywają z nagrodami i krzyczał we wszystkich wątkach to dobrze było, prawda?
nie zmienie zdania ze wtedy nie tylko sie wygłupił ale i pokazał swoja prawdziwą twarzyczkę,
teraz nagle uwaga ad gramatyki jest zbędna i w watku przeszkadza, no, faktycznie, wielki grzech
Gość: wsciekly
Takiej grzecznej prośby
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jednak udałoby się wprowadzić nową funkcję, która pozwalałaby oznaczyć posty pewnych osób jako niewidoczne - od razu byłoby na forum spokojniej i przejrzyściej:)
Gość: jolcia12
słyszałam że w nowej wersji forum bedzie taka funkcja,
czekam na to jak na zmiłowanie bo odechciewa mi się od jakiegoś czasu zagladać na forum
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kochaniutka
Jeśli ma to mu poprawić nastrój to niech sobie pisze, zróbmy to charytatywnie dla niego. Po co ma się chłopak zamknąć w sobie.
ojej! rzeczywiscie! a ja sie tak przyczepiam, no sama nie wiem czemu, do takiej niewinnej osoby, która pisze tylko we właściwych watkach, zawsze uprzejmie odpowiada na kazdy post, nikomu żadnych przykrych uwag nie robi, cud, miód i orzeszki!
co tam ze powtarza swje posty po 1000 razy, przeciez tu nie potrafimy czytac ze zrozumieniem, a moze to Wściekły nie potrafi? Majonez
i szukamy wściekle paragonu
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee dziewczyny, ale to tylko kilka osób szuka dziury w całym.
Normalnie mamy powtórkę z rozrywki ...
Też czekam z umiłowaniem na nową funkcję i aż micha mi się cieszy na myśl jak większość z forum jej użyje
Gość: asiasia
Nie nie jesteś, i nie muszę tego na PW pisać!
Wkurza mnie że nie wiedziałam o tej cudownej funkcji o której Jolcia pisała wyżej, wspaniała sprawa
fryteczka
Postów 4303
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
toż niektóre watki siegną do listopada, np wymienie sie....większosc sie powtarza,
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane