Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
papryczka20
Postów 120
Data rejestracji 21.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mąż właśnie pojechał zgłosić... chociaż wątpie czy się znajdzie. Jakaś plaga ostatnio u nas w bloku, najpierw sąsiadowi podpaliła się piwnica, tydzień temu im się włamali do mieszkania przez balkon, teraz u nas wózek...
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja jestem świeżo po studiach, pracy szukam już pół roku, tragedia, zaczynam popadać w depresję
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Izby skarbowe mają twoje dane i historię transakcji. Informacje o sprzedawcach dostarcza wyłoniona w przetargu firma.
Z tego wychodzi, że oni już mają dane??
I teraz nie wiem czy mogę sprzedawać rzeczy po synku (niektóre udowodnię, że nasze, bo mam zdjęcia z maleńkości dziecka, ale nie wszystko przecież...)
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Przeszłości zmienić się nie da. Ale lepiej niech Allegro o nas zawalczy, bo inaczej ludzie przerzucą się na portale z darmowymi ogłoszeniami, na których nie trzeba przy rejestracji wpisywać danych osobowych
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
woda nam chyba zamarzła, albo jakiś inny
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: pola731
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuje się pod tym i to przychodzą smsy w momencie kiedy człowiek nasłuchuje info o jakiejkolwiek wygranej a tu masz ...
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też bo przed chwilą dostałam na 2 telefony
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie w kwestii spamu smsowego??
sugeruję zapisać sobie o smsach pdf i korzystać w razie potrzeby - pierwszy link
7353 SMS Teleaudio Sp. z o.o. reklamacje@teleaudio.pl; tel. (22) 514-41-91
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7742
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak i przychodzą dwa takie same pod rząd
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki.. do męża też przychodzą a on skasował bez czytania, więc zaraz wyślę maila, żeby usunęli numer z bazy danych
fryteczka
Postów 4303
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: pola731
no ja skorzystałam już kilka razy
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też usunąłem już po samym numerze nadawcy. Nie biorę udziału w konkursach, w których nie biorę udziału.
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli sms odsyła do regulaminy.net to organizatorem spamu jest Media Contact z Dąbrowy Górniczej.
W celu zablokowania, trzeba wysłać bezpłatny sms o treści NIE na numer 80555
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego mnie się marzy domek pasywny. Na razie poza zasięgiem...
fragles
Postów 1476
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
http://www.polski...yki.org/konkursy/17/
a babka z marketingu stwierdziła dzisiaj, że moje zgłoszenie z dnia 1.02.12 jest po terminie, bo konkurs był do 31.01.12
pewnie zgłupiała od grających i świecących makiet
Gość: barcza
dlaczego Wsciekly nie dostaje karniaka za wpisy w topie paragony np dzisiaj
Szukam nadprogramowych wygranych Palmolive Leclerc
Prosba skierowana jest do osob bez paragonow
Podanie danych w rozmowie telefonicznej z agencja nie stanowi problemu
to top do wymiany paragonow tak a nie do szukania wygraych moim zdaniem powinien za takie wpisy dostawac karnikai jest top pomocy albo oddam za darmo i niech tam pisze Wsciekly o pomoc w nadprogramowych wygranych wszyscy jestesmy chyba rowni ja dostalam karniaka kiedys tylko ze w topie MDW pogratulowalam wygranej