Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4991900 Napisano: 03.02.2012 01:01:18
zdjęcie na cmentarzu też nie jest dla mnie normą ale patrząc na rózne zdjęcia zamieszczane na NK i FB to chyba nie odbiega znacząco od przeciętnej,
chyba ludzie za bardzo się identyfikują teraz ze swiatem filmu i słabej lektury,
mnie z wyglądu sie ten młody człowiek bardzo nie podoba prawde mówiac,ale to za mało zebym go oskarżała
0 0

sonata

#4991904 Napisano: 03.02.2012 01:04:03
katrin22 napisał(a):

Wiesz to o niczym nie świadczy, że on maczał w tym palce, ale jaki normalny człowiek robi sobie fotki na cmentarzu....nie znam nikogo takiego

Moim zdaniem nie świadczy to o niczym. Teraz jest moda na sagę Zmierzch i połowa nastolatków uwielbia wampiry itp. Jednak ok 95% osadzonych za gwałty, morderstwa itd deklaruje przynależność do wiary chrześcijańskiej...
0 0

Gość: xoo_xoo_xoo

#4991907 Napisano: 03.02.2012 01:04:42
kalisto1986 napisał(a):

Mam nadzieje, że nie okaże się że (o ile dziecko nie żyje na prawde) przyczyną śmierci nie jest upadek, a np zamarznięcie emotka

To chyba najbardziej prawdopodobne, jeżeli na pewno ją tam zostawiła. Wypowiadało się wielu specjalistów, mówiąc, że sam upadek nie spowodowałby śmierci dziecka.

Zdjęcia ojca, o których mowa, były dodane 3 lata temu. To i niczym nie świadczy..
0 0

Gość: katrin22

#4991912 Napisano: 03.02.2012 01:06:07
Cmentarz to dla mnie cmentarz, nie ważne czy porzucony, czy nie...
Może i on identyfikuje się ze swoimi bohaterami z gier stąd te fotki, aczkolwiek to dziwne.
Można mieć fotki z balu przebierańców Ok, ale żeby iść na cmentarz i robić se fotki to przesada.

Obym się myliła co do niego.
A to, że ona oddała dziecko do matki na 2 tygodnie?, to jemu to chyba pasowało...
0 0

privatedo

#4991921 Napisano: 03.02.2012 01:11:36
Katrin22, ja uwielbiam np. chodzic po cmentarzu, wyciszam sie tam i odnajduje jakis spokoj wewnetrzny, nie mowie, ze robie to kilka razy w roku, ale ilekroc przechodze obok cmentarza to po prostu mam pozytywne odczucia co do tego miejsca.
Normalna raczej jestem, swojemu dziecku krzywdy bym nie zrobila nigdy!

Zastanawia mnie inna rzecz w tej sprawie, dlaczego nie przeprowadzono rozmowy z pielegniarka srodowiskowa, ktora powinna znac rodzine, odwiedzic dom... przeciez w jednym z wywiadow bylo powiedziane, ze Katarzyna po urodzeniu dziecka miala problemy, ktore przeszkodzily w zawarciu slubu koscielnego... czyzby depresja? zatem pielegniarka juz powinna jakos zadzialac. Ja po urodzeniu dziecka, po prostu bylam zmeczona, mialam do tego prawo i moja pielegniarka od razu powiedziala - no a teraz tatus sie wykarze jakim jest tatusiem i pomoze chocby przez 2 dni A na brak Jego pomocy nie moglam narzekac, wykonczyl mnie stres i pobyt z mala w szpitalu.
Z pierwszym dzieckiem niejednokrotnie kobieta nie wie jak postapic, jesli byla typem latawca to poczula zapewne tylko obowiazek, a nie milosc.

Na moje oko wyglada to typowo - wpadka - slub - jakos to dalej bedzie
zabraklo prawdziwego uczucia
0 0

Gość: hittmanka

#4991927 Napisano: 03.02.2012 01:13:56
eeee...tam.... widziałam to zdjęcie i nie było tam nic dziwnego... co prawda sama nie mam takich fotek ale podobają mi się i szczerze podziwiam kunszt i historię starych nagrobków... robienie sobie zdjęcia na ich tle nie wydaje mi się czymś niedopuszczalnym. On tam nie beszcześcił tych grobów, stał daleko od nich... były w tle... już bardziej chore wydaje mi się robienie zdjęć otwartej trumy przed pogrzebem przez członków rodziny a prawie każdy ma takowe w swojej kolekcji... emotka
0 0

Gość: katrin22

#4991942 Napisano: 03.02.2012 01:21:15
Eh, to może ja w takim razie nie normalna jestem, bo mnie drażnią takie fotki z cmentarza, a już o fotkach przy otwartej trumnie nie wspomnę.
Jak napisałam, to o niczym nie świadczy, bo może faktycznie był fanem tych klimatów.
Ja nie mam takich fotek, nie mam też takich znajomych, moi znajomi co najwyżej mają jakieś przebieranki z imprez i to jest fajne.

Przez tą sytuację mam doła, bo to dzieciątko być może nie żyje, ledwo z życiem uszło, bo wcześniak, a do tego matka/rodzice nienormalni.
0 0

Gość: iskierka

#4991962 Napisano: 03.02.2012 01:29:48
Mi od samego początku coś w niej nie pasowało.Zbyt opanowana. Ja pewnie bym słowa nie mogła wymówić tylko bym bełkotała w szoku coś pod nosem.Moja mama tłumaczyła że przecież jest na prochach uspokajających to może się tak wydawać...eh
skoro taką ściemę wymyśliła to nie zdziwię się że jeszcze się okaże te to ona coś temu dziecku zrobiła bo np nie chciało przestać płakać czy coś.Upozorowała porwanie to ewentualne zostałby posądzony o śmierć tajemniczy porywacz.
Chciałabym mieć nadzieję że to dziecko żyje a matka je...chociażby sprzedała emotka
0 0

tusiek

#4991966 Napisano: 03.02.2012 01:33:31
jestem wściekła na to co wyszło w sprawie Madzi.Jakim trezba byc człowiekiem aby coś takiego zrobic.Zrtesztą wydaje mi się że każdy człowiek w wyniku takiego wypadku o jakim mówią w sprawie Madzi zadzwoniłby po pomoc a ona sama stwierdziła zgon.Wiem,że to wstrętne ale wzbiera we mnie agresja jak myślę o tym babsku
0 0

bartula

#4991978 Napisano: 03.02.2012 01:40:06
najgorsze jest to, że my tutaj i inni w całym kraju sobie coś snujemy, analizujemy. Jaka jest prawda może nigdy nikt się nie dowie, ale to dziecko.....nie mogło zrobić nic, nic nie wiedziało, nic nie przeczuwało, po prostu urodziło się w niewłaściwym czasie i miejscu emotka
0 0

privatedo

#4991995 Napisano: 03.02.2012 01:46:51
a Bog juz dawno chcial Madzie miec u siebie, po co o Nia wtedy walczyli? Lepiej dla niej by bylo umrzec przed narodzeniem albo tuz po nim... niz z rak najblizszych.
Nawet jesli to byl wypadek i Madzia jej wypadla, to kolejne czyny matki nie usprawiedliwi sie niczym, nawet szokiem.
Czolowiek w szoku nie umie tak wszystkiego przemyslec, zaplanowac!
Pierwszy odruch ludzki to jest ratowac dziecko i nie mysli sie wtedy, ze posadza mnie o zabicie dziecka!
0 0

kalisto1986

#4992058 Napisano: 03.02.2012 02:17:30
privatedo psychika ludzka jest niepojęta, nie da się wszystkiego wytłumaczyć.
Ja czekam z osądem do czasu wyjaśnienia sprawy
0 0

efelinkaaa

#4992086 Napisano: 03.02.2012 02:25:34
http://www.fakt.p...tykuly,144686,1.html

w sumie to fakt napisał, ale oglądałam ten reportaż (uwaga)..
oni się wszyscy plączą w zeznaniach, połowe dopowiadają sobie media..
no nic, ja również czekam na koniec sprawy, aż znajdą Madzię..
0 0

Gość: postscript

#4992277 Napisano: 03.02.2012 03:59:35
czarnygreg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

żeby chwilowo zmienić temat, to wkurza mnie moje dziecko, które upodobało sobie jedną piosenkę Seleny Gomez i teraz każe sobie ją non stop właczać...

I tak nam mija dzień z i, i love you like a love song baby w tle...

Jak zażyczy sobie słuchania Justina Biebera, to chyba ucieknę z domu..

u mnie w domu teraz festiwal Queens, i Freddiego M,
ale ja ten gust podzielam,
co prawda za 20 razem We are the champions już tak nie wzrusza ale pewnie sie wkurzę dopiero po 50 razie

Queens czy Queen? bo powiem Ci, ze to szalona roznica emotka
0 0

#4992292 Napisano: 03.02.2012 04:01:50
katrin22 napisał(a):

Wiesz to o niczym nie świadczy, że on maczał w tym palce, ale jaki normalny człowiek robi sobie fotki na cmentarzu....nie znam nikogo takiego

polowa gimbusow sie tak bawi. nic niezwyklego
0 0

#4992294 Napisano: 03.02.2012 04:01:57
fakt emotka o męski zespól mi chodziło emotka
mój Ipad wie lepiej co chce napisać albo sama sie myknęłam emotka
0 0

#4992302 Napisano: 03.02.2012 04:04:24
czarnygreg napisał(a):

fakt emotka o męski zespól mi chodziło emotka
mój Ipad wie lepiej co chce napisać albo sama sie myknęłam emotka

jak pracowalem w radiu to mialem sciane plyt i byly ulozone alfabetycznie. Queens staly kolo Queen i niedobrze mi sie robilo z powodu tego sasiedztwa emotka
0 0

Gość: pola731

#4992313 Napisano: 03.02.2012 04:08:06
wkurza mnie brak sił do nauki - powinnam teraz kuć a ja wciąż szukam wymówki - stara a głupia , a jutro będzie mi wstyd emotka
poproszę motywacyjnego kopa
0 0

sonata

#4992316 Napisano: 03.02.2012 04:08:31
postscript napisał(a):

katrin22 napisał(a):

polowa gimbusow sie tak bawi. nic niezwyklego

Czemu to określenie gimbus wydaje mi się pejoratywne? Kurczę, moja gimnazjalistka czyta np. Lovercrafta, którego uwielbia i klasyków, a obecnie zbieram fundusze na zakup tomów Anatomii profesora Bochenka, bo zwykłe atlasy są już nudne emotka
0 0

#4992319 Napisano: 03.02.2012 04:08:59
a którą opcje wolisz? ja jestem muzycznie bardzo cienka, tych kobitek nawet nie brałam pod uwagę, tylko pan F!
i wkurza mnie bardzo kiedy ktoś mówi ze to przestarzałe, uważam że był genialnym wokalistą i nawet osoba której słoń na ucho nadepnał(ja) może docenić jego talent
0 0