Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
hmm, a mój syn jak czytał w szkole na przerwach to było to źle widziane, również przez nauczycieli, bo on, proszę pani GRUBE książki czyta, i podobno się separował od kolegów w ten sposób
nie czyta sie teraz, nieczytanie trendy jest,
tylko dziewczyny czytają, im wolno jeszcze, niestety w klasie syna czytaja Zmierzch a to nie jego bajka
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: postscript
Queen jest moim ulubionym zespolem odkad skonczylem 6 lat. nawet Pink Floyd nie mogli ich przeskoczyc w moim prywatnym rankingu. Mercury mial najgenialniejszy glos na swiecie, a do tego ogromna charyzme sceniczna. i cos, co kocham: caly zespol swietnie sobie radzil z tzw. kampem. wszystko bylo u nich z przymrozeniem oka. jak sie slucha Nocy w operze lub Dnia na wyscigach - burleska na zmiane z hard rockiem, pitu pitu o obijaniu sie w niedzielne popoludnie, a zaraz potem plomienne wyznanie milosci swojemu samochodowi. no szal po prostu! tego nawet Prince, ktorego tez ubostwiam, nie umial powtorzyc
rozpisalem sie hehehe
a te panienki z Queens to takie biedne piosenki nagrywaly (nie wiem, czy zespol jeszcze istnieje), ze zal bylo sluchac.
ucieszy się,
kiedys na fizyce w siodmej klasie pani przylapala mnie na czytaniu pod lawka jakiegos kryminalu Agaty Christie. wziela, obejrzala z wszystkich stron, upewnila sie, ze dobrze widzi. po lekcjcah zadzwonila do miejskiej biblioteki z rzadaniem zakazu wypozyczania mi ksiazek innych niz lektury szkolne. w bibliotece akurat pracowala moja ciotka, wiec wiem, ze babki tam z krzesel pospadaly ze smiechu
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Graba
o moj Boże, zebym to ja komus jeszcze humor poprawil? nie wierze
niech syn pielegnuje gust muzyczny. takiego drugiego zespolu nigdy juz nie bedzie. a plyt wydali tyle, ze wystarczy na lata szczegolowego ich odkrywania. ja np. myslalem, ze wiem o tym zespole juz absolutnie wszystko, a od jakiegos czasu dokupuje wydane w czterech boxach zestawy singli (wczesniej nigdy niedostepne w Polsce) i co? okazalo sie, ze na stronach B znalazlo sie kilka (tylko kilka) utworow nigdy nie publikowanych na zadnej ich plycie. niesamowite uczucie, gdy zdawalo sie, ze o zespole wiemy juz wszystko.
polecam rowniez zakochac sie w ich drugiej plycie. cala stanowi niesamowita calosc, nie ma na niej znanych z radia hitow (te przyszly dopiero z czasem). to byly czasy, jak wszyscy w zespole mieli dlugie wlosy, a Freddie nie mial wasow
Gość: ewikewik
nosz kurcze, nie tylko ja o tym starym dziadzie z Wojsławic czytam!
nie wiem, czy juz widzialas jakubowa nowosc:
http://fabrykaslo...php?id=4167#searchkk
zastanawiam sie, jak w ogole mozna po czyms takim pisac? ja kupie i postawie na polce obok calej serii
Sonata, pozdrów córkę ode mnie, jak fankę od fanki, Uwielbiam Sapkowskiego i wiedźmina, mam gdzieś jeszcze nr fantastyki w którym opublikował pierwsze opowiadanie...ehhh
mój syn go teraz czyta, troche musiał dojrzeć a ja czytam po raz n=-ty bo za kazdym razem znajduje coś nowego,
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za link. Jakub to mój idol, mąż prawie o niego zazdrosny i obiecuje, że taki będzie miał image na starość
no wlasnie, powinno mnie wkurzac, a teraz mysle o dziadku w gumofilcach, z linka hamulcowa w rekawie i powrozem przewiazanym w pasie. i smieje sie, zamiast wkurzac. ajj, dzieki dziewczyny!
a co do gadzetow, to na stronie fabryka.pl mozna kupic tez jakubowe koszulki
madzia34
Postów 1742
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
od poniedziałku z młodym w szpitalu bez kompa wiec troche sie odstresuje
Gość: pola731
muszę się zebrać wreszcie, segregatory to nie, ale stówki owszem, działają mobilizująco
Gość: ewaewa
Tego dnia matka Magdy chciała obejrzeć horror i fragment artykułu:
rozbiła mężowi głowę drzwiami, czuła, że może być coś co wykaże jej winę - wydaje mi się, że jak ją nerwy ponoszą to się robi wtedy agresywna, mało brakowało i byłby kolejny nieszczęśliwy wypadek
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misiulka