Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#4991708 Napisano: 03.02.2012 11:33:39
barszcz napisał(a):

Może jestem naiwna,ale ciągle mam nadzieję ,że to dziecko żyje.I nie obchodzi mnie kto ,co i jak,bo najważniejsze ,żeby znalazła się żywa dziewczynka!Kalisto,może Twój mąż ma racje,może pod wpływemgry operacyjnejpomieszaŁy się dziewczynie zmysły!!

a może sprzedali dziecko....
0 0

monia24

#4991722 Napisano: 03.02.2012 11:38:53
kalisto1986 napisał(a):

Rutkowski na konferencji mówił, że prokuratura zakazała pokazywania jej twarzy początkowo

ale w uwadze już było że się o swoje bezpieczeństwo bała
kotek11 napisał(a):

Mojemu TŻ nie pasowało że ona twarzy nie pokazuje.. ale ja tłuamczylam to, że sama siebie obwinia o to co sie stało... jest jej wstyd.. nie chce zeby ludzie na ulicy ja poznali i mieli pretensje

iwonciaaa napisał(a):

ja też właśnie o tym myślałam...
ale z drugiej strony gdyby porwali np. moje dziecko (którego nie mam)
to chyba też bym nie chciała żeby się wszyscy gapili na moje spuchnięte oczy od płaczu i w ogóle...

a ja myślę żebym skakała przed kamerą, żeby każdy mnie widział, mógł skojarzyć że to ja szłam i ewentualnie kto szedł za mną. Jej twarz mogła pomóc przypomnieć coś sobie ewentualnym świadkom.
0 0

Gość: iwonciaaa

#4991739 Napisano: 03.02.2012 11:46:36
katrin22 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Może jestem naiwna,ale ciągle mam nadzieję ,że to dziecko żyje.I nie obchodzi mnie kto ,co i jak,bo najważniejsze ,żeby znalazła się żywa dziewczynka!Kalisto,może Twój mąż ma racje,może pod wpływemgry operacyjnejpomieszaŁy się dziewczynie zmysły!!

szczerze to pierwsze moje przypuszczenia były takie... że je sprzedali, albo na organy, albo po prostu.
Kurcze:( takie słodkie, zdrowe maleństwo.
0 0

Gość: gimikiss

#4991743 Napisano: 03.02.2012 11:47:11
monia24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Rutkowski na konferencji mówił, że prokuratura zakazała pokazywania jej twarzy początkowo

ale w uwadze już było że się o swoje bezpieczeństwo bała
kotek11 napisał(a):

Mojemu TŻ nie pasowało że ona twarzy nie pokazuje.. ale ja tłuamczylam to, że sama siebie obwinia o to co sie stało... jest jej wstyd.. nie chce zeby ludzie na ulicy ja poznali i mieli pretensje

iwonciaaa napisał(a):

ja też właśnie o tym myślałam...
ale z drugiej strony gdyby porwali np. moje dziecko (którego nie mam)
to chyba też bym nie chciała żeby się wszyscy gapili na moje spuchnięte oczy od płaczu i w ogóle...

a ja myślę żebym skakała przed kamerą, żeby każdy mnie widział, mógł skojarzyć że to ja szłam i ewentualnie kto szedł za mną. Jej twarz mogła pomóc przypomnieć coś sobie ewentualnym świadkom.

Dokładnie..
0 0

#4991829 Napisano: 03.02.2012 12:28:39
iwonciaaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

barszcz napisał(a):

szczerze to pierwsze moje przypuszczenia były takie... że je sprzedali, albo na organy, albo po prostu.
Kurcze:( takie słodkie, zdrowe maleństwo.

Moja wersja jest taka, że mogli sprzedać dziecko, kłamać, że porwali, a w razie czego ugadali się, że jak to nie wypali to powiedzą o wypadku, bo przecież usprawiedliwi się matkę, która była w szok. Wolałabym się nie mylić, bo wtedy dziecko by żyło
0 0

Gość: goralecka

#4991837 Napisano: 03.02.2012 12:31:30
teraz na konferencji mieli byc dziadkowie a jest sam rutkowski. Myslalam, ze oni sie odetna jakos od tej matki, powiedza,, ze nic nie wiedzieli itd. A tu sam Rutkowski. Dziwna ta sprawa nadal emotka I po prostu szkoda dziecka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4991841 Napisano: 03.02.2012 12:33:55
Rutkowski na razie wyjaśnia swój sposób prowadzenia śledztwa, dokłada policji i tłumaczy sie z zarzutów
0 0

efelinkaaa

#4991848 Napisano: 03.02.2012 12:36:57
żeby chwilowo zmienić temat, to wkurza mnie moje dziecko, które upodobało sobie jedną piosenkę Seleny Gomez i teraz każe sobie ją non stop właczać...

I tak nam mija dzień z i, i love you like a love song baby w tle...

Jak zażyczy sobie słuchania Justina Biebera, to chyba ucieknę z domu..
0 0

#4991858 Napisano: 03.02.2012 12:44:19
efelinkaaa napisał(a):

żeby chwilowo zmienić temat, to wkurza mnie moje dziecko, które upodobało sobie jedną piosenkę Seleny Gomez i teraz każe sobie ją non stop właczać...

u mnie w domu teraz festiwal Queens, i Freddiego M,
ale ja ten gust podzielam,
co prawda za 20 razem We are the champions już tak nie wzrusza ale pewnie sie wkurzę dopiero po 50 razie
0 0

Gość: xoo_xoo_xoo

#4991862 Napisano: 03.02.2012 12:45:15
efelinkaaa napisał(a):

emotka

nie rozumiem.. nie rozumiem dlaczego nikt jej nie pomógł. jeżeli miała jakieś problemy z dzieciństwa, nie chciała się opiekować dzieckiem, oddała go na dwa tygodnia do dziadków, nie interesując się - no do cholery, czy musi zawsze stać się jakiś wypadek?!
Jak mogła zaproponować Bartkowi w dzień konferencji wyjście do kina na horror? Horror to jest teraz! No patologia.
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, czy Bartek nie widział, że Katarzynie trzeba pomóc?
0 0

privatedo

#4991863 Napisano: 03.02.2012 12:46:36
czarnygreg napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

u mnie w domu teraz festiwal Queens, i Freddiego M,
ale ja ten gust podzielam,
co prawda za 20 razem We are the champions już tak nie wzrusza ale pewnie sie wkurzę dopiero po 50 razie

u mnie tysieczny raz halo dziadku bebe lilly i gummy bear, chyba musze sie przyzwyczaic albo stopery w uszy emotka
0 0

klaudia011

#4991864 Napisano: 03.02.2012 12:46:42
efelinkaaa napisał(a):

hehe

u mnie szał na mój jest ten kawałek podłogi i nową Maleńczuka...

no jak słyszę -Mamusi jesce raz-..to mnie trzęsie hehe

a wkurza mnie nadal mróz emotka
0 0

kalisto1986

#4991875 Napisano: 03.02.2012 12:49:44
goralecka napisał(a):

teraz na konferencji mieli byc dziadkowie a jest sam rutkowski. Myslalam, ze oni sie odetna jakos od tej matki, powiedza,, ze nic nie wiedzieli itd. A tu sam Rutkowski. Dziwna ta sprawa nadal emotka I po prostu szkoda dziecka emotka

ja dziwiłam sie, że dziadkowie biorą pod uwagę obecność na konferencji. To nic sprawie nie przyniesie, a da jedynie pożywkę dla mediów...

Rutkowski nie wyklucza, pomocy innej osoby, wszyscy mówią o Bartku, a co z bratem matki, który niby czekał, żeby pomóc wniesć wózek
0 0

#4991877 Napisano: 03.02.2012 12:51:37
hmm, fajnie musi być usłyszeć takie-jesce raz,
mój to juz stary koń emotka
czekam na te problemy wychowawcze co sie powinny teraz pojawić, na razie cisza,ufff
niech tam słucha,
ostatnio odkrył Sapkowskiego, którego kocham,
mam więc nadzieję ze sie dogada ze starą matką
0 0

#4991878 Napisano: 03.02.2012 12:52:51
kalisto1986 napisał(a):

goralecka napisał(a):

ja dziwiłam sie, że dziadkowie biorą pod uwagę obecność na konferencji. To nic sprawie nie przyniesie, a da jedynie pożywkę dla mediów...

Rutkowski nie wyklucza, pomocy innej osoby, wszyscy mówią o Bartku, a co z bratem matki, który niby czekał, żeby pomóc wniesć wózek

Słyszałam, że ten Bartek w necie określał się jak LYKANIN, a to ktoś który UWAZA SIE ZA JAKIEGOS WILKOLALAKA CZY COS TYM PODOBNEGO CO JAKIEMUS BOGU SKLADA DZIECKO JAKO OFIARE, zresztą na FB miał fotki z cmentarza i przebranie za wampira
0 0

#4991886 Napisano: 03.02.2012 12:55:30
Kalisto, fakt, nie wiem co obecność dziadków może wnieść, chyba ich łzy jako pożywka,
sama zresztą oglądam i aż się krepuje tego, mam wrażenie ze włażę z kapciami...
denerwuje mnie ten RUTKOWSKI, z jednej strony go rozumiem, z drugiej powinien mniej się przechwalać i ważyć słowa
0 0

kalisto1986

#4991887 Napisano: 03.02.2012 12:55:35
ludzie przestańcie z tymi likanami, miał zdjęcie na nk i wcale nie było to żadne bulwersujące zdjęcie, pod fotką był podpis o likanach, ale co z tego ...
fotka dodana 3 lata temu, kiedy nawet nie śnił, że będzie Madzia, zresztą kto z nas nie robił głupich rzeczy i zdjęć w młodości.
Miał też zdjęcia z rycerstwa itp co raczej na plus działa, a są dużo świeższe
0 0

#4991891 Napisano: 03.02.2012 12:57:11
Katrin, ludzie młodzi graja w rózne gry, identyfikuja się z nimi sama wiesz,
ja sama jestem wielbicielką Sapkowskiego i p.Rowling a daleko mi od uprawiania czarów i rozpraw mieczowych,
0 0

#4991893 Napisano: 03.02.2012 12:58:08
Wiesz to o niczym nie świadczy, że on maczał w tym palce, ale jaki normalny człowiek robi sobie fotki na cmentarzu....nie znam nikogo takiego
0 0

kalisto1986

#4991899 Napisano: 03.02.2012 01:01:17
to nie było zdjęcie typowego cmentarza, bardziej uznałabym to albo za jakiś porzucony, a prędzej lapidarium - a z takiego mam mase zdjęć za gówniarza emotka
sama robiłam różne głupie rzeczy i jakby ktoś mnie miał na ich podstawie oceniać to dziękuje ...

Mam nadzieje, że nie okaże się że (o ile dziecko nie żyje na prawde) przyczyną śmierci nie jest upadek, a np zamarznięcie emotka
0 0