Wkurza mnie...

radosna

#4993675 Napisano: 04.02.2012 11:04:49
wall.e napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie wierzę, że wśród nas nie ma twórczych i utalentowanych osób.
W poniższym konkursie nie przyznano ani pierwszej, ani drugiej nagrody. I to mnie wkurza!
https://www.e-kon...rticles-2-89736.html
http://fruktus.pl...s/pdf/1328283826.pdf

To drugi ich konkurs w którym nie przyznali pierwszych nagród emotka
Wkurza mnie firma FRUKTUS i ich cwaniactwo zgodne z regulaminem konkursu który piszą pod siebie emotka Trzeci raz się nie dam nabrać i ominę szerokim łukiem .

Nie wiedziałam, że to już drugi konkurs! A czy macie może link do pierwszego i do rozwiązania tego pierwszego? W takim razie, gdy się odezwą - wzięłam z ich strony trzy adresy e-mailowe i wysłałam na nie swoje zażalenie - to im napiszę o pierwszym konkursie i ich cwaniactwie!

0 0

radosna

#4993677 Napisano: 04.02.2012 11:06:31
radosna napisał(a):

wall.e napisał(a):

radosna napisał(a):

W poniższym konkursie nie przyznano ani pierwszej, ani drugiej nagrody. I to mnie wkurza!

To drugi ich konkurs w którym nie przyznali pierwszych nagród emotka
Wkurza mnie firma FRUKTUS i ich cwaniactwo zgodne z regulaminem konkursu który piszą pod siebie emotka Trzeci raz się nie dam nabrać i ominę szerokim łukiem .

Nie wiedziałam, że to już drugi konkurs! A czy macie może link do pierwszego i do rozwiązania tego pierwszego? W takim razie, gdy się odezwą - wzięłam z ich strony trzy adresy e-mailowe i wysłałam na nie swoje zażalenie - to im napiszę o pierwszym konkursie i ich cwaniactwie!

Czy ten konkurs masz na myśli?
http://www.konkur...sa-na-sztabke-zlota/
0 0

Gość: wsciekly

#4993694 Napisano: 04.02.2012 11:15:27
radosna napisał(a):

ale pewnie nikt nie wysłał makiety ze światełkami emotka emotka
0 0

Gość: nocti

#4993739 Napisano: 04.02.2012 11:43:00
delfinka101 napisał(a):

Ojciec dziecka też kreci..jak nie widział,ze w wózku jest martwe dziecko?On doskonale wiedział.Matka z pustym wozkiem wysiadła a on pojechał autem ukryc zwłoki malenstwa..Matka jest zastraszona.Ja jakos przewiduje jeszcze gorszy,czarniejszy scenariusz..Moze ojciec zrobił krzywde i matce i dziecku.Teraz matka do jakiegoś czasu bedzie go broniła a raczje ukrywała prawdę a potem wszystko powie..zacznie sie wzajemne oskarżanie..

A ja właśnie mam nadzieję, że w tej całej rodzinie tylko ona miała problemy i reszta nie ma z tym nic wspólnego bo chciałabym wierzyć, że tacy ludzie się zdarzają, a nie zakładają rodzin. Nadal w całej tej dyskusji nie chcę zajmować stanowiska. Miałam nadzieję, że jednak dziecko zostało sprzedane, ale tak się nie stało i mamy tragedię.
Mam teraz nadzieję, że choć jedno z rodziców jest niewinne w tej sytuacji.

A co do Rutkowskiego... dla mnie człowiek jest żenujący. Policja działa jak działa, ale zazwyczaj nie są na bieżąco ujawniane szczegóły śledztwa aby go nie zakłócać. Rutkowski na konferencjach powie natomiast, że tylko on coś robił w sprawie, a reszta się obijała i jadła pączki. Jego współpracownicy wszechobecni na każdym zdjęciu jeszcze bardziej sprawiają, że mam gościa serdecznie dość.
0 0

tusiek

#4993759 Napisano: 04.02.2012 11:53:42
Nie mieści mi się w głowie jakim trzeba byc człowiekiem,żeby zabic córkę a później wymyślic sobie porwanie.jestem przekonana że zabiła Madzię.Zresztą nawet gdyby zdarzył się wypadek o jakim mówiła to nie wzywając pomocy jest dla mnie zwykłą dzieciobójczynią.I mam nadzieję że w piekle się bedzie smażyc.A najlepiej wystawic ją na plac i ludzie niech z nią robią co chcą.Dla mnie ta laska to zwykła....
0 0

mia

#4993771 Napisano: 04.02.2012 11:59:49
nocti napisał(a):

A ja właśnie mam nadzieję, że w tej całej rodzinie tylko ona miała problemy i reszta nie ma z tym nic wspólnego bo chciałabym wierzyć, że tacy ludzie się zdarzają, a nie zakładają rodzin. Nadal w całej tej dyskusji nie chcę zajmować stanowiska. Miałam nadzieję, że jednak dziecko zostało sprzedane, ale tak się nie stało i mamy tragedię.
Mam teraz nadzieję, że choć jedno z rodziców jest niewinne w tej sytuacji.

Obawiam się jednak, że to jest po prostu nierealne, żeby nikt z rodziny o tym nie wiedział...

nocti napisał(a):

A co do Rutkowskiego... dla mnie człowiek jest żenujący. Policja działa jak działa, ale zazwyczaj nie są na bieżąco ujawniane szczegóły śledztwa aby go nie zakłócać. Rutkowski na konferencjach powie natomiast, że tylko on coś robił w sprawie, a reszta się obijała i jadła pączki. Jego współpracownicy wszechobecni na każdym zdjęciu jeszcze bardziej sprawiają, że mam gościa serdecznie dość.

Dokładnie. I to jego oplatanie, że za darmo.
Ciekawa jestem, czy za darmo też oddał film z akcji operacyjnej TVN?
Poza tym, ile kosztuje kilka minut reklamy w TV? A facet właśnie dokładnie za darmo lansował się przez kilka dni non stop na ekranie...
Poza tym tego bredzenia o zapachu rozkładającego się ciała (na mrozie!) nie sposób zapomnieć. No ale czego się nie robi, żeby podnieść temperaturę akcji i własne znaczenie emotka

A policja pewnych rzeczy po prostu proceduralnie nie może zrobić, przeciwnie niż pan R., który jest sam sobie sternikiem, żeglarzem i okrętem...
0 0

lilithbb

#4993800 Napisano: 04.02.2012 12:24:23
Ciekawe teraz kto jej pomagał emotka Ten mąż też jest dziwny emotka
0 0

dolly

#4993809 Napisano: 04.02.2012 12:28:49
wkurza mnie, że o 3 w nocy nie załapałam sie na kod rossmanna,
wkurza mnie, że ostatnio czyta się tu tylko o nagonkach,
wkurza mnie, że sprawa z niemowlakiem zakończyła się nieszczęśliwie,
wkurza mnie, że tylu mamy pseudo-psychiatrów, psychologów i jasnowidzów, każdy wszystko wie,
wkurza mnie, że na dworze jest ponad minus 10stopni i siedzę w domu
0 0

Gość: ola2493

#4993830 Napisano: 04.02.2012 12:45:05
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza najeżdżanie na Rutkowskiego że źle przesłuchiwał, że jest gwiazdorem że zrobił show

matko to logiczne że nasunął jej słowa bo nie chodziło o to jak ale czy ona w tym maczała palce (co i jak później policja wyjaśni)

On poniósł koszta związane ze sprawą zrobił to NIEODPŁATNIE więc chyba logiczne że się lansuje - bo to że on nie zabrał za sprawę ani złotówki nie oznacza że jego ekipa pracowała za 0zł czy jeździli na paliwo za 0zł czy że mieli hotele za 0zł emotka
a nie miał pewności że sprawę wyjaśni więc nie był pewien że będzie to dla niego reklama (udało się wyjaśnić więc potraktował sprawę jako reklamę - ludzie jego koszta poniesione to nie żaden tysiąc złotych a wiele wiele większe koszta )
sama policja do dnia w którym matka pękła ocenia się że wydała ponad 100 tyś zł (tak tak to nasza kasa - podatników)
jedno jest pewne gdyby nie On nadal byłyby rozwieszane plakaty i ten cały cyrk trwałby nadal - bo sam podkreślał że matka tylko raz w tym czasie była przesłuchana przez policje

Popieram Twoje słowa w 100%. Ludzie powinni być mu wdzięczni, dzięki niemu ta sprawa została rozwiązana.Szlag mnie trafia jak słyszę dziennikarzy którzy mówią,że miał pracować dla rodziny,a obrócił się przeciwko Nim, bo wskazał matkę jako winną emotka
0 0

slibeer

#4993857 Napisano: 04.02.2012 01:00:05
Wkurza mnie że ta matka nie mówi prawdy.Od początku jakoś dziwnie się zachowywała no i w końcu się wydało,ale wydaje mi się że znowu nie mówi prawdy.Jakby się kogoś bała była zastraszona lub nie wiem co.Ojciec w mojej ocenie nie miał raczej nic z tym wspólnego lub nie daje po sobie poznać ale raczej to pierwsze.

A Rutkowski dobrze że się reklamuje bo u niego przynajmniej większość akcji kończy się powodzeniem,czego niestety o policji nie można powiedzieć.Ale no wiadomo że policja ma jakieś ograniczenia,procedury a Rutkowski się nie przejmuje i dobrze skoro tak skonstruowane jest prawo..
0 0

radosna

#4993981 Napisano: 04.02.2012 02:23:02
Wkurza mnie to, że nie mamy odwagi pogonić rządu!
http://demotywato...ie-dajmy-sie-zrzucic
0 0

ela

#4994001 Napisano: 04.02.2012 02:33:49
wkurza mnie stronka e konki cały czas jakiś błąd nawet do wiadomości nie moge sie dostać emotka emotka
0 0

okrysia

#4994037 Napisano: 04.02.2012 03:00:36
ela napisał(a):

wkurza mnie stronka e konki cały czas jakiś błąd nawet do wiadomości nie moge sie dostać emotka emotka

mnie też, a myślałam,że to u mnie jakiś problem.
0 0

slonecznik1309

#4994042 Napisano: 04.02.2012 03:04:28
mi też się robi biała strona i pojawia się coś
delivery.way2traffic.com ????tez tak macie?
0 0

magdus8

#4994077 Napisano: 04.02.2012 03:23:03
mnie też wkurza strona startowa e-konki, wyskakuje jakaś głupia reklama i nic poza tym nie można zrobić. Strasznie mnie to wnerwia emotka
0 0

visserarthur

#4994089 Napisano: 04.02.2012 03:29:31
dokładnie, jakas pionowa reklama sie pojawia i nie mozna wejsc w ostatnio poruszane watki, bo ich nie widac!
0 0

monia24

#4994164 Napisano: 04.02.2012 04:26:54
ola2493 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza najeżdżanie na Rutkowskiego że źle przesłuchiwał, że jest gwiazdorem że zrobił show

matko to logiczne że nasunął jej słowa bo nie chodziło o to jak ale czy ona w tym maczała palce (co i jak później policja wyjaśni)

On poniósł koszta związane ze sprawą zrobił to NIEODPŁATNIE więc chyba logiczne że się lansuje - bo to że on nie zabrał za sprawę ani złotówki nie oznacza że jego ekipa pracowała za 0zł czy jeździli na paliwo za 0zł czy że mieli hotele za 0zł emotka
a nie miał pewności że sprawę wyjaśni więc nie był pewien że będzie to dla niego reklama (udało się wyjaśnić więc potraktował sprawę jako reklamę - ludzie jego koszta poniesione to nie żaden tysiąc złotych a wiele wiele większe koszta )
sama policja do dnia w którym matka pękła ocenia się że wydała ponad 100 tyś zł (tak tak to nasza kasa - podatników)
jedno jest pewne gdyby nie On nadal byłyby rozwieszane plakaty i ten cały cyrk trwałby nadal - bo sam podkreślał że matka tylko raz w tym czasie była przesłuchana przez policje

Popieram Twoje słowa w 100%. Ludzie powinni być mu wdzięczni, dzięki niemu ta sprawa została rozwiązana.Szlag mnie trafia jak słyszę dziennikarzy którzy mówią,że miał pracować dla rodziny,a obrócił się przeciwko Nim, bo wskazał matkę jako winną emotka

to nie o to chodzi, że obrócił się przeciwko. Przecież nie mógł zataić, że matka zabiła, musiał o tym powiedzieć. Ale miał im pomóż, powinien wyjawić i skomentować wszystko inaczej. Wylansował się jak diabli, ale aż brzydko wygląda jego zachowanie w telewizji.
0 0

dolly

#4994240 Napisano: 04.02.2012 05:16:27
magdus8 napisał(a):

mnie też wkurza strona startowa e-konki, wyskakuje jakaś głupia reklama i nic poza tym nie można zrobić. Strasznie mnie to wnerwia emotka

visserarthur napisał(a):

dokładnie, jakas pionowa reklama sie pojawia i nie mozna wejsc w ostatnio poruszane watki, bo ich nie widac!

wystarczy odświeżyć stronę i zniknie
0 0

Gość: awi

#4994242 Napisano: 04.02.2012 05:16:35
mia napisał(a):

Obawiam się jednak, że to jest po prostu nierealne, żeby nikt z rodziny o tym nie wiedział...

nocti napisał(a):

Dokładnie. I to jego oplatanie, że za darmo.
Ciekawa jestem, czy za darmo też oddał film z akcji operacyjnej TVN?
Poza tym, ile kosztuje kilka minut reklamy w TV? A facet właśnie dokładnie za darmo lansował się przez kilka dni non stop na ekranie...
Poza tym tego bredzenia o zapachu rozkładającego się ciała (na mrozie!) nie sposób zapomnieć. No ale czego się nie robi, żeby podnieść temperaturę akcji i własne znaczenie emotka

A policja pewnych rzeczy po prostu proceduralnie nie może zrobić, przeciwnie niż pan R., który jest sam sobie sternikiem, żeglarzem i okrętem...

Tak, może robić co mu się podoba, zwłaszcza, że nie ma licencji detektywa.

Też z zażenowaniem oglądałam tę długą konferencję, w której nie oceniał, nie krytykował i nie stawiał zarzutów policji.
Czemu służyły te szczegółowe opowieści o byłych i obecnych akcjach w Norwegii, Syrii, Turcji zajmujące większą część konferencji

0 0

slonecznik1309

#4994261 Napisano: 04.02.2012 05:26:26
dolly napisał(a):

wystarczy odświeżyć stronę i zniknie

tak, ale za chwilę znowu się pojawia i tak w kółko emotka
0 0