Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5304
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wniosek taki,że nie warto u nich brać udziału
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: annaszura
rano tak miałam, pisałam do pionasa i teraz mam już ok
Gość: l0ginka
Wpadłam w panikę (sobota..niedziela.. jak żyć..tym bardziej, że ferie ..a potem w poniedziałek jazda do powiatu, bo u nas nie ma takich rzeczy...
Jestem katastrofistką niestety.
Ale...w desperacji przeszukałam inne miejsce i znalazłam 4 nowiutkie rj45...
Zrobiłam i net zadziałał. W sumie to była jednak wina tej wtyczki (starość nie radość), ale głowa jeszcze boli.
Gość: wsciekly
Fruktus + Gosia = mniej niż... zero
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ważne, ze sobie poradziłaś SAMA
Gość: l0ginka
Potrzeba matką wynalazków...
to się tyczy i do mnie poniekąd
Ale głowa nadal boli
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kobiety tak mają
dobrego drinka sobie zrób
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe Wsciekły ja po tym drinku dopiero bym miała ból głowy
a chłopom kielonek pomaga
cudaczek121
Postów 6834
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A mnie wkurza,że ta dziewucha ciągle coś kręci i zapewne w imię źle pojętej miłości chroni swojego męża
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: rafi323raf
Gość: ewaewa
Ktoś jeszcze pisał, że gdyby porwanie było prawdą to ktoś widziałby tego niby porywacza, że ktoś by jednak skojarzył osobę z portretu pamięciowego. A pamiętacie sprawę Iwony Wieczorek z Gdańska bodajże? Też był podany jakiś portret pamięciowy podejrzanego, nawet zdjęcie z monitoringu i też nie było świadków, nikt gościa nie znał i sprawa nie została wyjaśniona, dziewczyna się nie odnalazła do tej pory.
cudaczek121
Postów 6834
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja pamiętam sprawę Iwony Wieczorek.I bardzo mnie dziwi,że nie została ona odnaleziona do tej pory mimo podobnej akcji jak z Madzią
Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową
Gość: gracet
no to ktoś ma auto do klepania po takim owczarku
Gość: errorr
Mnie też to WKURZA i tysiące Polaków też jest wku....onych ,po co tutaj mieszać ?
Jest taki zapomniany wątek WC który kiedyś służył do dyskusji każdej... -od złamanego paznokcia do picia śmietany przez rurę od odkurzacza.
Jak przekręty są w konkursach i zbrodnie doskonałe w świetle ,,regulaminów''organizatorów ,to pisać i wkurzać się Tutaj jak najbardziej.Na pogodę też,i na współmałżonka i zły humor w sprawach ,,przyziemnych''itp .
PS.Założyć jakiś wątek wkurzania na ...rząd..podatki..policje..rybaków.. czy to ma sens na e-konkach
Gość: katrin22
Gość: iva321
Gość: rafi323raf
konkursy na ostatnią chwilę, nauka... teraz siedzę i sobie rysuję do egzaminu, bo mi się wcześniej nie chciało, a tu jutro egzamin już
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno, tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury. Czy ja palę? Pani kierowniczko, ja palę przez cały czas, na okrągło.