Wkurza mnie...

tereniagno

#4994276 Napisano: 04.02.2012 05:36:02
wall.e napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie wierzę, że wśród nas nie ma twórczych i utalentowanych osób.
W poniższym konkursie nie przyznano ani pierwszej, ani drugiej nagrody. I to mnie wkurza!
https://www.e-kon...rticles-2-89736.html
http://fruktus.pl...s/pdf/1328283826.pdf

To drugi ich konkurs w którym nie przyznali pierwszych nagród emotka
Wkurza mnie firma FRUKTUS i ich cwaniactwo zgodne z regulaminem konkursu który piszą pod siebie emotka Trzeci raz się nie dam nabrać i ominę szerokim łukiem .

Wniosek taki,że nie warto u nich brać udziału emotka
0 0

Gość: annaszura

#4994288 Napisano: 04.02.2012 05:42:39
asiabuczkowska napisał(a):

mi też się robi biała strona i pojawia się coś
delivery.way2traffic.com ????tez tak macie?

rano tak miałam, pisałam do pionasa i teraz mam już ok
0 0

Gość: l0ginka

#4994292 Napisano: 04.02.2012 05:44:40
Wkurza mnie boląca głowa...to z nerwów, bo.. nie działał mi net..u sąsiadów router ok , a u mnie nic... i tak szukałam, zmieniałam, tworzyłam nowe połączenia...i nic... w końcu stwierdziłam,ze to wina tego wtyku i postanowiłam go zmienić...niestety najpierw ucięłam kabel, a potem zobaczyłam ,ze wszystkie nowe końcówki nie sa nowe emotka
Wpadłam w panikę (sobota..niedziela.. jak żyć..tym bardziej, że ferie ..a potem w poniedziałek jazda do powiatu, bo u nas nie ma takich rzeczy...
Jestem katastrofistką niestety.
Ale...w desperacji przeszukałam inne miejsce i znalazłam 4 nowiutkie rj45...
Zrobiłam i net zadziałał. W sumie to była jednak wina tej wtyczki (starość nie radość), ale głowa jeszcze boli.
0 0

Gość: wsciekly

#4994298 Napisano: 04.02.2012 05:48:39
tereniagno napisał(a):

wall.e napisał(a):

radosna napisał(a):

Nie wierzę, że wśród nas nie ma twórczych i utalentowanych osób.
W poniższym konkursie nie przyznano ani pierwszej, ani drugiej nagrody. I to mnie wkurza!
https://www.e-kon...rticles-2-89736.html
http://fruktus.pl...s/pdf/1328283826.pdf

To drugi ich konkurs w którym nie przyznali pierwszych nagród emotka
Wkurza mnie firma FRUKTUS i ich cwan
iactwo zgodne z regulaminem konkursu który piszą pod siebie emotka Trzeci raz się nie dam nabrać i ominę szerokim łukiem .

Wniosek taki,że nie warto u nich brać udziału emotka

Fruktus + Gosia = mniej niż... zero emotka emotka
0 0

dolly

#4994305 Napisano: 04.02.2012 05:51:40
l0ginka napisał(a):

Wkurza mnie boląca głowa...to z nerwów, bo.. nie działał mi net..u sąsiadów router ok , a u mnie nic... i tak szukałam, zmieniałam, tworzyłam nowe połączenia...i nic... w końcu stwierdziłam,ze to wina tego wtyku i postanowiłam go zmienić...niestety najpierw ucięłam kabel, a potem zobaczyłam ,ze wszystkie nowe końcówki nie sa nowe emotka
Wpadłam w panikę (sobota..niedziela.. jak żyć..tym bardziej, że ferie ..a potem w poniedziałek jazda do powiatu, bo u nas nie ma takich rzeczy...
Zrobiłam i net zadziałał. W sumie to była jednak wina tej wtyczki (starość nie radość), ale głowa jeszcze boli.

ważne, ze sobie poradziłaś SAMA emotka emotka emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4994341 Napisano: 04.02.2012 06:10:50
dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Potrzeba matką wynalazków...
to się tyczy i do mnie poniekąd
Ale głowa nadal boli emotka , za bardzo przeżywam chyba, jak pojawia się jakiś problem.
0 0

dolly

#4994345 Napisano: 04.02.2012 06:12:42
l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Ale głowa nadal boli emotka , za bardzo przeżywam chyba, jak pojawia się jakiś problem.

kobiety tak mają emotka
0 0

#4994358 Napisano: 04.02.2012 06:18:18
l0ginka napisał(a):

dolly napisał(a):

l0ginka napisał(a):

dobrego drinka sobie zrób emotka
0 0

dolly

#4994394 Napisano: 04.02.2012 06:33:22
wsciekly napisał(a):

hehe Wsciekły ja po tym drinku dopiero bym miała ból głowy emotka
0 0

#4994403 Napisano: 04.02.2012 06:36:44
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

hehe Wsciekły ja po tym drinku dopiero bym miała ból głowy emotka

a chłopom kielonek pomaga emotka
0 0

cudaczek121

#4994430 Napisano: 04.02.2012 06:45:33
slibeer napisał(a):

Wkurza mnie że ta matka nie mówi prawdy.Od początku jakoś dziwnie się zachowywała no i w końcu się wydało,ale wydaje mi się że znowu nie mówi prawdy.Jakby się kogoś bała była zastraszona lub nie wiem co.Ojciec w mojej ocenie nie miał raczej nic z tym wspólnego lub nie daje po sobie poznać ale raczej to pierwsze.

A Rutkowski dobrze że się reklamuje bo u niego przynajmniej większość akcji kończy się powodzeniem,czego niestety o policji nie można powiedzieć.Ale no wiadomo że policja ma jakieś ograniczenia,procedury a Rutkowski się nie przejmuje i dobrze skoro tak skonstruowane jest prawo..

A mnie wkurza,że ta dziewucha ciągle coś kręci i zapewne w imię źle pojętej miłości chroni swojego męża emotka Bo to nie do pomyślenia,że on znosząc wózek nie wiedział,że mała nie żyje emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4994487 Napisano: 04.02.2012 07:10:44
też mnie głowa boli i uczyć mi się nie chce...
0 0

Gość: ewaewa

#4994527 Napisano: 04.02.2012 07:30:38
Ja już się zmieszałam z tą sprawą Madzi emotka dziecko upadło po kąpieli i chwilkę później matka wyszła z wykąpanym dzieckiem na mróz? i to nikogo nie dziwiło? zwłaszcza ojca? emotka

Ktoś jeszcze pisał, że gdyby porwanie było prawdą to ktoś widziałby tego niby porywacza, że ktoś by jednak skojarzył osobę z portretu pamięciowego. A pamiętacie sprawę Iwony Wieczorek z Gdańska bodajże? Też był podany jakiś portret pamięciowy podejrzanego, nawet zdjęcie z monitoringu i też nie było świadków, nikt gościa nie znał i sprawa nie została wyjaśniona, dziewczyna się nie odnalazła do tej pory.
0 0

cudaczek121

#4994558 Napisano: 04.02.2012 07:45:40
ewaewa napisał(a):

Ja już się zmieszałam z tą sprawą Madzi emotka dziecko upadło po kąpieli i chwilkę później matka wyszła z wykąpanym dzieckiem na mróz? i to nikogo nie dziwiło? zwłaszcza ojca? emotka

Ktoś jeszcze pisał, że gdyby porwanie było prawdą to ktoś widziałby tego niby porywacza, że ktoś by jednak skojarzył osobę z portretu pamięciowego. A pamiętacie sprawę Iwony Wieczorek z Gdańska bodajże? Też był podany jakiś portret pamięciowy podejrzanego, nawet zdjęcie z monitoringu i też nie było świadków, nikt gościa nie znał i sprawa nie została wyjaśniona, dziewczyna się nie odnalazła do tej pory.

Ja pamiętam sprawę Iwony Wieczorek.I bardzo mnie dziwi,że nie została ona odnaleziona do tej pory mimo podobnej akcji jak z Madzią emotka
Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową emotka
0 0

Gość: gracet

#4994566 Napisano: 04.02.2012 07:48:52
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową emotka

no to ktoś ma auto do klepania po takim owczarku
0 0

Gość: errorr

#4994748 Napisano: 04.02.2012 08:58:19
Basta ! Kurna ! Dosyć ! Starczy ! Tragedia ! Rutkowski ! Rodzice ! Matka ! Ojciec ! Babka ! Zwłoki ! Madzia ! --------------
Mnie też to WKURZA i tysiące Polaków też jest wku....onych ,po co tutaj mieszać ?

Jest taki zapomniany wątek WC który kiedyś służył do dyskusji każdej... -od złamanego paznokcia do picia śmietany przez rurę od odkurzacza.

Jak przekręty są w konkursach i zbrodnie doskonałe w świetle ,,regulaminów''organizatorów ,to pisać i wkurzać się Tutaj jak najbardziej.Na pogodę też,i na współmałżonka i zły humor w sprawach ,,przyziemnych''itp .

PS.Założyć jakiś wątek wkurzania na ...rząd..podatki..policje..rybaków.. czy to ma sens na e-konkach emotka error
0 0

Gość: katrin22

#4994863 Napisano: 04.02.2012 09:45:54
a kto powiedział, że na e-konkach gada się tylko o konkursach...
0 0

Gość: iva321

#4994994 Napisano: 04.02.2012 11:03:47
Wkurza mnie, że nawet jak mam kupę wolnego czasu to i tak zawsze muszę wszystko zostawiać na ostatnią chwilę,ehh... z tego to się już chyba nie da wyleczyć
0 0

Gość: rafi323raf

#4995025 Napisano: 05.02.2012 12:21:51
noo nie da emotka

konkursy na ostatnią chwilę, nauka... teraz siedzę i sobie rysuję do egzaminu, bo mi się wcześniej nie chciało, a tu jutro egzamin już emotka
0 0

smsowicz

#4995033 Napisano: 05.02.2012 01:53:08
emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie mróz - ja rozumiem zima ale u mnie teraz -18 lekka przesada

Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno, tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury. Czy ja palę? Pani kierowniczko, ja palę przez cały czas, na okrągło. emotka emotka emotka
0 0