Wkurza mnie...

Gość: mrilka

#4995115 Napisano: 05.02.2012 09:15:41
wkurza mnie, że mnie nic dzisiaj nie wkurza emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4995164 Napisano: 05.02.2012 09:41:03
mrilka napisał(a):

wkurza mnie, że mnie nic dzisiaj nie wkurza emotka

do wieczora daleko emotka
0 0

Gość: swibek

#4995227 Napisano: 05.02.2012 10:11:43
errorr napisał(a):

Basta ! Kurna ! Dosyć ! Starczy ! Tragedia ! Rutkowski ! Rodzice ! Matka ! Ojciec ! Babka ! Zwłoki ! Madzia ! --------------
Mnie też to WKURZA i tysiące Polaków też jest wku....onych ,po co tutaj mieszać ?

Jest taki zapomniany wątek WC który kiedyś służył do dyskusji każdej... -od złamanego paznokcia do picia śmietany przez rurę od odkurzacza.

Jak przekręty są w konkursach i zbrodnie doskonałe w świetle ,,regulaminów''organizatorów ,to pisać i wkurzać się Tutaj jak najbardziej.Na pogodę też,i na współmałżonka i zły humor w sprawach ,,przyziemnych''itp .

PS.Założyć jakiś wątek wkurzania na ...rząd..podatki..policje..rybaków.. czy to ma sens na e-konkach emotka error

Ty żyjesz tylko w świecie e-konków?? emotka jeśli tak to.. miłego dnia!! emotka

no wkurza mnie podejście ludzi do życia.. co to się porobiło!! emotka
0 0

ludzka_istota

#4995243 Napisano: 05.02.2012 10:18:19
smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

wkurza mnie mróz - ja rozumiem zima ale u mnie teraz -18 lekka przesada

Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno, tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury. Czy ja palę? Pani kierowniczko, ja palę przez cały czas, na okrągło. emotka emotka emotka

Ja powiem tyle: upał zelżał w ostatnim czasie emotka
0 0

kaczord

#4995836 Napisano: 05.02.2012 02:35:18
swibek napisał(a):

errorr napisał(a):

Basta ! Kurna ! Dosyć ! Starczy ! Tragedia ! Rutkowski ! Rodzice ! Matka ! Ojciec ! Babka ! Zwłoki ! Madzia ! --------------
Mnie też to WKURZA i tysiące Polaków też jest wku....onych ,po co tutaj mieszać ?

Jest taki zapomniany wątek WC który kiedyś służył do dyskusji każdej... -od złamanego paznokcia do picia śmietany przez rurę od odkurzacza.

Jak przekręty są w konkursach i zbrodnie doskonałe w świetle ,,regulaminów''organizatorów ,to pisać i wkurzać się Tutaj jak najbardziej.Na pogodę też,i na współmałżonka i zły humor w sprawach ,,przyziemnych''itp .

PS.Założyć jakiś wątek wkurzania na ...rząd..podatki..policje..rybaków.. czy to ma sens na e-konkach emotka error

A ja zgadzam się z errorr .... i też mnie to wkurza emotka
0 0

#4995842 Napisano: 05.02.2012 02:42:20
a mnie już nic nie jest w stanie wkurzyć emotka

jezdem emotka happy emotka
0 0

Gość: gracet

#4995853 Napisano: 05.02.2012 02:48:08
kaczord napisał(a):

swibek napisał(a):

errorr napisał(a):

i ja jestem po stronie error
ale już kiedyś, dawno temu mnie za to samo zjedzono tu na forum więc się nie odzywam

a wkurza mnie posucha, nic grubszego nie wpada
0 0

kaczord

#4995876 Napisano: 05.02.2012 02:57:33
gracet napisał(a):

kaczord napisał(a):

swibek napisał(a):

errorr napisał(a):

ale już kiedyś, dawno temu mnie za to samo zjedzono tu na forum więc się nie odzywam

Ech ta poprawność polityczna...
0 0

cudaczek121

#4995880 Napisano: 05.02.2012 02:59:02
gracet napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że przed chwilą po 7 latach zginął pod kołami auta owczarek niemiecki mojego Taty,bo Mama z siostrą wyjeżdżając z domu nie zauważyły jak pies uciekł przez niedomkniętą bramę wjazdową emotka

no to ktoś ma auto do klepania po takim owczarku

Wiesz, akurat nie, tylko lampę miał lekko stłuczoną,ale nie chciał wzywać policji.Mało tego,ten pan nawet sam zaoferował się,że pojedzie z moim ojcem do weterynarza, niestety na pomoc było już za późno,eh.
Wkurza mnie,że wczoraj były mąż mojej siostry zabrał po raz pierwszy na noc do domu swoich rodziców ich półtorarocznego syna.Nic nie powiedział mojej siostrze,bo by się nie zgodziła emotka Nie dość,że młody przez to nie poszedł na basen,bo jego ojciec się na to nie zgadza,to jeszcze nie mógł mieć kontynuacji zakropienia Atropiny przed planowaną na jutro wizytą emotka
0 0

#4995886 Napisano: 05.02.2012 03:00:45
gracet, może tak lubią... avatarowe truskawki emotka

a co do nagonek, linczow i palenia na przysłowiowym stosie, to na forum już norma i standard emotka emotka
0 0

#4995976 Napisano: 05.02.2012 04:13:47
kaczord napisał(a):

gracet napisał(a):

kaczord napisał(a):

swibek napisał(a):

errorr napisał(a):

Ech ta poprawność polityczna...

ja nie piszę czy się z nim zgadzam czy nie.. tylko poprostu trochę więcej tolerancji.. nie każdy żyje tylko konkursami i czasem ktoś chce z siebie wyrzucić ten żal czy złość po tragedii.. normalny ludzki odruch.. a że żyje się tu na e-konkach jak w rodzinie przyjaciół i dobrych znajomych to też logiczne, że właśnie tu dyskutujemy.. w końcu kilka dni i wszystko minie.. i znowu będzie pięknie i bez komentarzy do czasu następnej tragedii.. mnie bardziej wkurza medialny cyrk wokół tej sprawy niż komentarze tu na forum.. było minęło.. a bardziej mnie wkurza inny osobnik, który był, jest i chyba szybko nie minie.. mu to upierdliwe komentowanie wszystkiego i wszystkim.. emotka zainteresowani domyślą się o co tupta.. emotka
0 0

#4996008 Napisano: 05.02.2012 04:38:58
swibek, Ty też mnie nie trawisz emotka emotka emotka
0 0

#4996032 Napisano: 05.02.2012 04:53:15
wsciekly napisał(a):

emotka nie mów mi o trawieniu.. emotka od wczoraj mam zgage!! emotka ale nic z tych rzeczy... nooo..

wsciekly... czasem jak kobieta ma okres (czyt: trudne chwile w życiu) to wszystko ją wkurza.. i życie, i dom, i rodzina, i Ty, i Twoje komentarze.. emotka a faceci też okres miewają.. a objawia się to dużo gorzej.. emotka rzadko na forum zaglądam teraz więc powiedzmy, że rzadko Cię widzę.. emotka
0 0

Gość: marielu

#4996038 Napisano: 05.02.2012 04:55:30
dyplomatka emotka

jak kcesz możesz mnie uderzyć śfibkófna gazetom w ramach odreagowania stresa emotka
0 0

#4996046 Napisano: 05.02.2012 04:58:17
swibek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka nie mów mi o trawieniu.. emotka od wczoraj mam zgage!! emotka ale nic z tych rzeczy... nooo..

wsciekly... czasem jak kobieta ma okres (czyt: trudne chwile w życiu) to wszystko ją wkurza.. i życie, i dom, i rodzina, i Ty, i Twoje komentarze.. emotka a faceci też okres miewają.. a objawia się to dużo gorzej.. emotka rzadko na forum zaglądam teraz więc powiedzmy, że rzadko Cię widzę.. emotka

królowo, a ja mimo górek i dołków, zawsze ciepło o Tobie myślę emotka
0 0

#4996094 Napisano: 05.02.2012 05:12:48
wsciekly napisał(a):

królowo, a ja mimo górek i dołków, zawsze ciepło o Tobie myślę emotka

emotka to ja już wiem dlaczego mam takie uderzenia gorąca.. emotka myślałam, że to wczesne przekwitanie emotka mordo Ty moja wsciekle wkurzajaca, nooo.. emotka sprowadziłeś mnie na ziemię! emotka

0 0

#4996114 Napisano: 05.02.2012 05:18:13
marielu.. no wiesz co!! tak za darmo masaż gazetom?? i tak bez kolejki?? nie wiem czy NFZ zrefunduje.. emotka
0 0

Gość: marielu

#4996116 Napisano: 05.02.2012 05:19:09
wiedzialam wiedzialam wiedzialam emotka , no nic zawsze było warto spróbować emotka
0 0

#4996117 Napisano: 05.02.2012 05:19:14
wkurzyłam się, że znowu śnieg zaczyna prószyć.. emotka a tak było pięknie!!!
0 0

#4996127 Napisano: 05.02.2012 05:22:32
i kto tu Paniom (użyłem ostatnio słowa Baby, emotka ale mi się oberwało) dogodzi emotka emotka
0 0