Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4996561 Napisano: 05.02.2012 08:00:37
i jeszcze wam powiem ze sie ukazało mnóstwo filmików na youtube, też zgłaszane są do usunięcia,
częsc to jakieś łzawe wierszyki ku czci ze zdjęciami małej, to jeszcze pół biedy, ale jest też film -instruktaż w którym użyte są słowa:jak zabić bachora...
też ludzie zgłaszaja naruszenie,
zeby choć trochę net ze śmieci wyczyscić
0 0

Gość: katrin22

#4996562 Napisano: 05.02.2012 08:01:15
ludzka_istota napisał(a):

Przecież to założył jakiś chory... I tacy sami się wypowiadają. Co za idioci

Chorzy, niereformowalni ludzie.
Powiedzcie mi jak można polubić taką stronę i wypisywać takie rzeczy.
0 0

#4996568 Napisano: 05.02.2012 08:03:29
czarnygreg napisał(a):

i jeszcze wam powiem ze sie ukazało mnóstwo filmików na youtube, też zgłaszane są do usunięcia,
częsc to jakieś łzawe wierszyki ku czci ze zdjęciami małej, to jeszcze pół biedy, ale jest też film -instruktaż w którym użyte są słowa:jak zabić bachora...
też ludzie zgłaszaja naruszenie,
zeby choć trochę net ze śmieci wyczyscić

Powinni takich założycieli wyłapać i kary im dowalić i jeszcze na jakąś resocjalizację przymusowo zgłosić.
0 0

#4996570 Napisano: 05.02.2012 08:04:26
katrin22 napisał(a):

wiesz, jak na forum kobitka napisała zeby zgłaszać do usunięcia też mi sie nie chciało wierzyc, ale sprawdziłam i okazało sie ze stronę LUBI ileś tam osób, poczytałam nawet bo zachowania stade ludzi od zawsze mnie interesują, ale...
a juz myslałam ze kładąc miśki, laki i paląc znicze ludzie dostatecznie sie nachapali tą sprawą
0 0

jokan

#4996575 Napisano: 05.02.2012 08:06:30
katrin22 napisał(a):

masakra emotka
też zgłosiłam już emotka
0 0

#4996589 Napisano: 05.02.2012 08:12:42
czarnygreg napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wiesz, jak na forum kobitka napisała zeby zgłaszać do usunięcia też mi sie nie chciało wierzyc, ale sprawdziłam i okazało sie ze stronę LUBI ileś tam osób, poczytałam nawet bo zachowania stade ludzi od zawsze mnie interesują, ale...
a juz myslałam ze kładąc miśki, laki i paląc znicze ludzie dostatecznie sie nachapali tą sprawą

Jednak się nie napchali jak widać. Mam wrażenie, że żyjemy w średniowieczu i jakby tą matkę wystawili publicznie, to ludzie by ją zlinczowali, aż boję się pomyśleć co by było, skoro życzą jej takich rzeczy, że mi nawet przez myśl nie przyszło. Ja też nie usprawiedliwiam jej zachowania, ale nie wiadomo co się stało. Może ojciec taki sam winny jak matka, może ono jej spadło, wpadła w amok i tak postąpiła, bo jest chora, może obydwoje są chorzy. Ten ojciec też dziwny wg. mnie, ale mogę się mylić. Jasne jest tylko to, że niewinne dziecko nie żyje, ale nikt tego nie uszanuje. W PL rocznie ginie 3,5 tyś dzieci i jest cicho sza, bo nie jest to tak nagłośnione.
0 0

#4996599 Napisano: 05.02.2012 08:17:19
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

masakra emotka
też zgłosiłam już emotka

A może to ma związek z tatusiem emotka

Też tak wnioskuję, że może to osoba, która chce publicznie wybielić ojca.
0 0

dolly

#4996944 Napisano: 05.02.2012 11:49:03
katrin22 napisał(a):

To przeszło już wszystko!!!
Czy 90% społeczeństwa to idioci? bo mi na to wygląda.

Podobno, tylko 20% ludzi na całym świecie można zakwalifikować jako normalnych
emotka
0 0

smsowicz

#4996956 Napisano: 06.02.2012 12:41:22
Wszyscy jesteśmy chorzy, tylko nie wszyscy zdiagnozowani.
Wystarczy nie wpisywać do wyszukiwarek Madzia itp. i po sprawie. Trochę dystansu do idiotów. emotka
0 0

Gość: grusia

#4997019 Napisano: 06.02.2012 08:17:12
Ludzie uwielbiaja takie sprawy i uwielbiaja kopac lezacego - hasla ze matka zabila dziecko tak latwo przechodza im przez palce. Jesli faktycznie byl to nieszczesliwy wypadek to ja za morderczynie jej nie uwazam - sama nie jestem w stanie wyobrazic sobie wlasnego zachowania widzac ze pod moja opieka dziecko cos sobie zrobilo i zmarlo - zadzialala irracjonalnie to fakt chowajac cialo dziecka ale do psychiki nikt nie wejdzie. Zamiast rozdmuchiwac sprawe.zamiast tworzyc kolejne teorie spiskowe, pomilczeli by przez chwile ,modlac sie za dusze dziecka i za rodzicow bo oni zostali tu na ziemi, tylko oni wiedza co sie stalo,to co czuja po stracie dziecka jest z pewnoscia niepojete, a matka - na zawsze bedzie miala swiadomosc ze byc moze przez jej jakies niedopatrzenie dziecko stracilo zycie.
0 0

kaczord

#4997143 Napisano: 06.02.2012 09:10:47
Na tamtej stronie brakuje jeszcze numeru konta na datki... emotka Ludzie...
0 0

Gość: postscript

#4997712 Napisano: 06.02.2012 12:38:50
gracet napisał(a):

kaczord napisał(a):

swibek napisał(a):

errorr napisał(a):

Basta ! Kurna ! Dosyć ! Starczy ! Tragedia ! Rutkowski ! Rodzice ! Matka ! Ojciec ! Babka ! Zwłoki ! Madzia ! --------------
Mnie też to WKURZA i tysiące Polaków też jest wku....onych ,po co tutaj mieszać ?

Jest taki zapomniany wątek WC który kiedyś służył do dyskusji każdej... -od złamanego paznokcia do picia śmietany przez rurę od odkurzacza.

Jak przekręty są w konkursach i zbrodnie doskonałe w świetle ,,regulaminów''organizatorów ,to pisać i wkurzać się Tutaj jak najbardziej.Na pogodę też,i na współmałżonka i zły humor w sprawach ,,przyziemnych''itp .

PS.Założyć jakiś wątek wkurzania na ...rząd..podatki..policje..rybaków.. czy to ma sens na e-konkach emotka error

Ty żyjesz tylko w świecie e-konków?? emotka jeśli tak to.. miłego dnia!! emotka

no wkurza mnie podejście ludzi do życia.. co to się porobiło!! emotka

A ja zgadzam się z errorr .... i też mnie to wkurza emotka

i ja jestem po stronie error
ale już kiedyś, dawno temu mnie za to samo zjedzono tu na forum więc się nie odzywam

a wkurza mnie posucha, nic grubszego nie wpada

naprawde w watku wc bylo o piciu smietany przez rure odkurzacza? chyba zaczne tam zagladac (do watku, nie do rury) emotka emotka
0 0

klaudia011

#4997738 Napisano: 06.02.2012 12:46:40
brak weny mnie wkurza...
siedzę, myślę nad hasłem i pustka emotka emotka
0 0

#4997747 Napisano: 06.02.2012 12:49:28
dolly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

To przeszło już wszystko!!!
Czy 90% społeczeństwa to idioci? bo mi na to wygląda.

Podobno, tylko 20% ludzi na całym świecie można zakwalifikować jako normalnych
emotka

w takim razie, jako mniejszosc, to oni sa nienormalni emotka
0 0

Gość: aka

#4997759 Napisano: 06.02.2012 12:53:03
Wkurza mnie brak pracy emotka
0 0

anialistopad

#4997997 Napisano: 06.02.2012 02:11:34
wkurza mnie , że nic nie mogę wygrać czekam na wyniki a ich nie ma i jeszcze kur..... tak zimno na dworze masakra -18 stopni i taki wiaterek bez słońca w domu 24 stopnie mam a mi nadal zimno coś emotka emotka
0 0

#4998022 Napisano: 06.02.2012 02:17:33
aka napisał(a):

Wkurza mnie brak pracy emotka

mnie wkurza jej nadmiar emotka
0 0

#4998038 Napisano: 06.02.2012 02:22:34
Postscript, nawet twój avatar pokazuje jaki jesteś zapracowany emotka
weź no wyluzuj troche emotka
szkoda mi tego kota, moje od rana śpią, popiły mleka(podgrzanego) i leniuchują sobie, a ten Twój biedaczysko emotka
0 0

dzasmina

#4998072 Napisano: 06.02.2012 02:30:13
kotek fajny emotka

wkurza mnie mróz, który najpierw zepsuł wodę, a dziś coś w samochodzie emotka jakby nie było na co wydawać emotka
0 0

#4998132 Napisano: 06.02.2012 02:46:04
czarnygreg napisał(a):

Postscript, nawet twój avatar pokazuje jaki jesteś zapracowany emotka
weź no wyluzuj troche emotka
szkoda mi tego kota, moje od rana śpią, popiły mleka(podgrzanego) i leniuchują sobie, a ten Twój biedaczysko emotka

:) Piotrek pracuje, a kot mu pierze. Dobrze, ze gotowac umiem sam i pewnie lepiej od niego emotka
0 0