Wkurza mnie...

Gość: marielu

#4998672 Napisano: 06.02.2012 06:04:28
vilemo napisał(a):

nic nie wygrywam,

ale też nie przegrywasz emotka

vilemo napisał(a):

jest zimno

ale nie zamarzasz emotka

vilemo napisał(a):

jestem chora

każdy jest ino nie każdy o tym wie emotka

vilemo napisał(a):

magisterka się nie pisze

magisterka sie napisze jak przyjdzie wena w jedną noc ( przy pełni to mało możliwe)

vilemo napisał(a):

i nawet cholerne ściereczki z Kasi nie chcą przyjść... - d... emotka

ha! masz powód by nie sprzątać emotka

tera ja:
- zimno mi w moje wielkie włochate stopy
- mam brwi zarośnięte jak Breżniew przez co wyglądam na ciągle wkur...rzoną , a moja kosmetyczka grzeje cenzura na jakiś Seszelach ( nie wygranych)
- włosy mam oklapnięte jak spaniel i wyglądam niefartownie , przez co staremu tyż oklapnął i wcale mu sie nie dziwie
- przy pełni dzwonio do mje same świry
- kurierzy udajo ze mnie nie znajo
- w skrzynce znalazłam jedynie reklamówke medycyny estetycznej ( kufa ktoś mi coś sugeruje? )
- w płatkach musli z Bjedrony znalazłam kolonie robali a kierownik sklepa chciał mi wmówić że je sama wyhodowałam
- koliżanka mi wysłała 16 zł z opisem kup se co ładnego ( a co ja niby mam se kupić za 16 zeta? majty barchanowe z golfem? )

a jak bym zaczeła podawać prawdziwe powody wkurzania, to byśta zaczeli udawać ze nie widzita emotka

0 0

Gość: gosia16

#4998674 Napisano: 06.02.2012 06:05:11
goralecka napisał(a):

vilemo napisał(a):

nic nie wygrywam, jest zimno, jestem chora, nikt mnie nie kocha, magisterka się nie pisze i nawet cholerne ściereczki z Kasi nie chcą przyjść... - d... emotka

podpiszę się pod tym samym chociaż ściereczki do mnie dotarły ale marne to pocieszenie patrząc na wcześniejsze punkty emotka

również jestem chora -zatoki z antybiotykiem,ból głowy nieziemski,ściereczki narazie w postaci awiza -leża na poczcie emotka
0 0

inka113

#4998677 Napisano: 06.02.2012 06:06:26
usunełam sobie avatar emotka i nie potrafie naprawic emotka
0 0

malutka456

#4998679 Napisano: 06.02.2012 06:06:47
marielu napisał(a):

vilemo napisał(a):

nic nie wygrywam,

ale też nie przegrywasz emotka

vilemo napisał(a):

jest zimno

ale nie zamarzasz emotka

vilemo napisał(a):

jestem chora

vilemo napisał(a):

magisterka się nie pisze

magisterka sie napisze jak przyjdzie wena w jedną noc ( przy pełni to mało możliwe)

vilemo napisał(a):

tera ja:
- mam brwi zarośnięte jak Breżniew przez co wyglądam na ciągle wkur...rzoną , a moja kosmetyczka grzeje cenzura na jakiś Seszelach ( nie wygranych)
- włosy mam oklapnięte jak spaniel i wyglądam niefartownie , przez co staremu tyż oklapnął i wcale mu sie nie dziwie
- w skrzynce znalazłam jedynie reklamówke medycyny estetycznej ( kufa ktoś mi coś sugeruje? )
- w płatkach musli z Bjedrony znalazłam kolonie robali a kierownik sklepa chciał mi wmówić że je sama wyhodowałam
- koliżanka mi wysłała 16 zł z opisem kup se co ładnego ( a co ja niby mam se kupić za 16 zeta? majty barchanowe z golfem? )

a jak bym zaczeła podawać prawdziwe powody wkurzania, to byśta zaczeli udawać ze nie widzita emotka

dziwie sie, ze nie grzejesz swych stop na Szeszelach, za ta wene tworcza naleza sie Tobie
emotka emotka emotka
0 0

Gość: vilemo

#4998680 Napisano: 06.02.2012 06:07:02
marielu uwielbiam Cię - jak mieszkasz w pobliżu Bydgoszczy to brwi Ci mogę wyregulować - jestem w tym całkiem niezła:)
0 0

joan

#4998687 Napisano: 06.02.2012 06:10:25
agamaty napisał(a):

wkurza mnie, że nie wiem po co pani Kinga Baranowska szuka co poniedziałek od 4 tygodni pani Teresy Jagielskej, dzwoniąc na mój numer telefonu z numeru zastrzeżonego. Jak ktoś wie to proszę o PW.

Spróbuj to wyjaśnić poprzez nk.pl emotka Bo to chyba nie himalaistka dzwoni, tylko zakręcona babka, co źle numer zapisała...

bartula - hihi, zabawna ta historia z długopisem emotka Mnie też wena nawiedza pod prysznicem, pewnie dlatego takie rachunki za wodę przychodzą emotka Oprócz natchnienia, pod prysznicem dopadają mnie również myśli na temat tego, co miałam/mam zrobić, ale zapomniałam; pływam w akwarium spychanych w niepamięć obowiązków i ambitnych planów... A na końcu to wszystko i tak spływa do rynsztoka, bo zakręcam kurek i głowa pusta emotka
0 0

agamaty

#4998916 Napisano: 06.02.2012 08:15:26
joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

wkurza mnie, że nie wiem po co pani Kinga Baranowska szuka co poniedziałek od 4 tygodni pani Teresy Jagielskej, dzwoniąc na mój numer telefonu z numeru zastrzeżonego. Jak ktoś wie to proszę o PW.

Spróbuj to wyjaśnić poprzez nk.pl emotka Bo to chyba nie himalaistka dzwoni, tylko zakręcona babka, co źle numer zapisała...

No kurczę, ale ona z takim uporem mnie pyta, czy nie znam takiej osoby, że aż zwątpiłam. A na moje pytanie po co jej szuka to odpowiedziała, że jeśli to pomyłka to ona przeprasza emotka
0 0

Gość: goralecka

#4999110 Napisano: 06.02.2012 09:24:44
wkurza mnie mentos...oj jak mnie wkurza. Już z trzeci raz przekładają podanie wyników i ciągle obiecują, że już zaraz. A jeszcze bardziej się wkurzam na siebie bo byłam daleko za rankingiem wygrywających a czekam na wyniki jakbym co najmniej auto wygrać miała emotka
0 0

dolly

#4999307 Napisano: 06.02.2012 10:58:04
monia24 napisał(a):

Wy to macie fajnie, moje najlepsze hasła powstają jak... kimam sobie już, nie mam siły wstać, jak modlitwę powtarzam hasło co by nie zapomnieć, wstaję i masz, nie pamiętam nic.

ja mam przy łóżku komórę- jak hasło to zapiszę, jak coś dłuższego to kicha, tez powtarzam sobie w myślach a rano nie pamiętam

bartula napisał(a):

.............

Tak też mam często dlatego zawsze jak idę spać leży przy mnie kartka i ołówek, nie długopis, bo długopis często nie pisze jak go trzymam w poziomie a po ciemku tego nie widzę, piszę i piszę i piszę a rano.... emotka ...pusta kartka
emotka

ja długopisem zapisywałam, częśc miałąm na kartce, częśc na prześcieradle emotka

marielu napisał(a):

vilemo napisał(a):

jestem chora

vilemo napisał(a):

tera ja:

emotka emotka emotka emotka Marielu, wymiatasz emotka emotka
0 0

luk1990

#4999317 Napisano: 06.02.2012 11:09:07
100* pudło w nestlach emotka
0 0

dolly

#4999327 Napisano: 06.02.2012 11:14:21
alaalex40 napisał(a):

100 razy????
0 0

mia

#4999352 Napisano: 06.02.2012 11:40:47
alaalex40 napisał(a):

Aż mi się humor poprawił, że u mnie tylko 5 razy emotka

Niemniej wkurza mnie, że w tym konkursie nie idzie wygrać zwykłemu śmiertelnikowi, bo tak lubię Princessy emotka
0 0

dolly

#4999357 Napisano: 06.02.2012 11:54:54
mia napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

Niemniej wkurza mnie, że w tym konkursie nie idzie wygrać zwykłemu śmiertelnikowi, bo tak lubię Princessy emotka

eee to ja tylko jedno puściłam emotka
tam inne batony też są przecież emotka
0 0

mkrzysiek

#4999359 Napisano: 06.02.2012 11:57:55
Mnie wkurza że pomyliłem cyfre w numerze tel i kaska przepadnie
Ale wiem że da rade wygrac emotka
0 0

dolly

#4999361 Napisano: 06.02.2012 11:59:12
mkrzysiek napisał(a):

Mnie wkurza że pomyliłem cyfre w numerze tel i kaska przepadnie
Ale wiem że da rade wygrac emotka

jeszcze maila podałeś, także może sie uda skontaktować emotka
0 0

Gość: postscript

#4999758 Napisano: 07.02.2012 10:19:35
czarna2318 napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

brak weny mnie wkurza...
siedzę, myślę nad hasłem i pustka emotka emotka

A,bo jak się siedzi i myśli to się nic nie wymyśli.Najlepsze hasła powstają jak się obiad gotuje albo zmywa naczynia,przynajmniej u mnie tak jest.Zeszyt zawsze musi leżeć na wierzchu i jak coś wymyślę to szybko muszę zapisać emotka

i pod prysznicem emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4999770 Napisano: 07.02.2012 10:24:57
magnus napisał(a):

wkurza mnie tlen od wczoraj emotka

też mi nie działa
0 0

aneta411

#4999782 Napisano: 07.02.2012 10:29:47
vilemo napisał(a):

marielu uwielbiam Cię - jak mieszkasz w pobliżu Bydgoszczy to brwi Ci mogę wyregulować - jestem w tym całkiem niezła:)

ja również (wielbiam marielu) emotka
myślałam że czytam wkurza mnie a to jednak popraw sobie humor, czyżby topy się zmieszały?
0 0

henryczka62

#4999785 Napisano: 07.02.2012 10:30:47
mia napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

śmiertelnik też może wygrać emotka
0 0

dolly

#4999910 Napisano: 07.02.2012 11:09:33
19790411 napisał(a):

vilemo napisał(a):

ja również (wielbiam marielu) emotka
myślałam że czytam wkurza mnie a to jednak popraw sobie humor, czyżby topy się zmieszały?

też czasami mam wrażenie, że się różne wątki mieszają emotka

przez te Wasze miejsca na wenę pisałam piosenkę na komórce o 3-ej w nocy emotka
0 0