Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
Dżasmino, moja Piękna, u nas w redakcji pekla rura w lazience i wszystkich od razu wymiotlo, zeby pracowac w domu
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przestań, bo jeszcze ktoś pomyśli, że o mnie tak mówisz, a nie o avatarze
mnie to chyba bardziej mąż wkurza, bo jaka pierdoła by się nie zepsuła, to zaraz leci do mechanika, a tam za samo sprawdzenie 50zł
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłosiłam że mam wygwizd w łazience i rurki w junkersie zamarzają...przez to brak ciepłej wody , a oni na to żebym miała cały czas jakieś okno uchylone.
wrrrr dziękuję za takie rady
Gość: rafi323raf
tylko problem w tym, że nie ma tam okna
Gość: czarnygreg
czytałam, jak byk było napisane ze trzeba słać w dniu zakupu, teraz inaczej jest
i jeszcze kogoś na PW w błąd wprowadziłam, przepraszam bardzo
Gość: nocti
mia
Postów 17591
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 34
No to w końcu który regulamin obowiązuje?
Bo nie wiem, kiedy mam kupić i słać - skoro raz zmienili, to mogą i z powrotem
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: czarna2318
A,bo jak się siedzi i myśli to się nic nie wymyśli.Najlepsze hasła powstają jak się obiad gotuje albo zmywa naczynia,przynajmniej u mnie tak jest.Zeszyt zawsze musi leżeć na wierzchu i jak coś wymyślę to szybko muszę zapisać
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
zamieszałam, ale na pewno było napisane ze w dniu zakupu, nie tylko ja to widziałam przecież, a teraz wyraźnie widac-data zakupu musi być wcześniejsza, i tyle
assal
Postów 3022
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie gorzej, bo najlepsze hasła wymyślam jak jestem pod prysznicem i jak tam wchodzić z kartką? Stoję i wołam kto jest najbliżej żeby zapisał złotą myśl
A wkurzające jest że zanim przyjdzie i zapisze to ja już ją zapominam
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: nocti
Że nie wysłałam zgłoszeń, paragony się zmarnowały bo konkurs się skończył, a byłam przekonana, że jeszcze trwa.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak też mam często dlatego zawsze jak idę spać leży przy mnie kartka i ołówek, nie długopis, bo długopis często nie pisze jak go trzymam w poziomie a po ciemku tego nie widzę, piszę i piszę i piszę a rano....
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
połowy moich też jeszcze nie ma
pewnie do worka z potencjalnymi wrzucili
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle rozwiązanych
Gość: vilemo
Gość: goralecka
podpiszę się pod tym samym chociaż ściereczki do mnie dotarły ale marne to pocieszenie patrząc na wcześniejsze punkty