Wkurza mnie...

dzasmina

#5008395 Napisano: 10.02.2012 03:07:39
agamaty napisał(a):

dzasmina napisał(a):

wsciekly mnie zablokował emotka emotka
także nie narzekajcie, bo zawsze może być gorzej.

o rany, aleś się musiała narazić! emotka

sama nie wiem kiedy to się stało, to musiał być moment.
nie wiem czy sobie z tym poradzę, dobrze, że mam inne problemy, to przynajmniej przez chwilę będę mogła myśleć o czymś innym emotka
postscript będzie ciężko emotka
0 0

Gość: postscript

#5008406 Napisano: 10.02.2012 03:09:56
wkurzaja mnie reklamy cos tam cos tam jedyny taki. co za zryty glos. w kolko to puszczaja w radiu. mam wrazenie, ze czas sie wtedy zatrzymuje i trwaja jeszcze dluzej, niz faktycznie. grrr
juz lepsza była Żanet Kaleta ;D
0 0

Gość: marielu

#5008604 Napisano: 10.02.2012 04:34:23
wkurza mnie sezon ochronny na pojedyncze medyczne przypadki .

Drogie Panie , i uwierzcie że nie tylko mnie to kłuje w oczy emotka
0 0

#5008606 Napisano: 10.02.2012 04:35:25
postscript napisał(a):

wkurzaja mnie reklamy cos tam cos tam jedyny taki. co za zryty glos. w kolko to puszczaja w radiu. mam wrazenie, ze czas sie wtedy zatrzymuje i trwaja jeszcze dluzej, niz faktycznie. grrr
juz lepsza była Żanet Kaleta ;D

o nie Żanetki nikt nie przebije,do dziś mi kanapka wypada z ust na samą myśl... emotka
0 0

aurorcia

#5008621 Napisano: 10.02.2012 04:40:30
dzasmina napisał(a):

ania1234 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a mnie wkurw........ , ze jak bym się nie starała i jakie hasło nie wysłała to i tak du.....pa nie wygrywam emotka emotka emotka

To tak samo jak ja emotka

i mnie to wkurza, ale dziewczyny zawsze może być gorzej emotka do całej masy powodów do wkurzania (konkursowych i innych) dziś doszedł mi jeszcze jeden. w sumie to nie jestem wkurzona, ale załamana i bliska depresji emotka

łącze się z Tobą w bólu!Mnie też zablokował emotka emotka Czy aż takie zołzy jesteśmy??Nie wiem jak tobie,ale mnie to nawet pochlebia emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5008644 Napisano: 10.02.2012 04:51:51
izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie:
- że moje dziewuszki od października średnio co 1,5 tygodnia chorują (uroki pierwszego roku w przedszkolu), masakra młodszej pulmonolog przepisał jakieś inhalacje i gów.. one dają, znów zaczął się kaszel i będzie zapalenie oskrzeli albo płuc - już nie wiem co robić w końcu w szpitalu wyląduje, bo ile można brać antybiotyki wrrrrr
starsza z kolei od jakiegoś czasu marudzi, że ją brzuszek boli, nie cały czas ale często - mam nadzieję że żadnych robaków itp. nie załapała
- że są taki mrozy i stary mało pracuje i znów mało wypłaty będzie i w chacie zimno (nie ma to jak po niemieckie budownictwo)
- że prawie nic nie udaje się wygrać - kasa, której i tak brak tylko na paragony idzie i lipa nawet się zwrócić nie chce emotka
- że z tego wszystkiego nic mi się nie chce psychicznie i fizycznie, czuję się jak taki pusty worek, który najlepiej walnąć do kąta i nie ruszać
emotka emotka emotka emotka emotka

ad1 Pocieszaj się myślą, że jak pójdzie do dzieci nie przedszkolowe będą chorowały, a ona nie

ad2 pociesz się tym, że to nie ty do sąsiadki, tylko sąsiadka do Ciebie musi przychodzić ogrzewać się
emotka (dobra rada sąsiadki to skarb, dbaj o nią emotka emotka )
ad3 mogę, mogę walnąć ?

a w temacie nic mnie nie wkurza, mam świetny humor i nic mi dzisiaj go nie zepsuje emotka
0 0

#5008677 Napisano: 10.02.2012 05:09:53
marielu napisał(a):

wkurza mnie sezon ochronny na pojedyncze medyczne przypadki .

Drogie Panie , i uwierzcie że nie tylko mnie to kłuje w oczy emotka

wkurza mnie że jak dyplomatycznie napisze to udajeta ze nie wieta o co cho....

Ziółko , czuje że to Twoja robota (krecia zresztom)
emotka
0 0

joan

#5008679 Napisano: 10.02.2012 05:11:27
marielu - teraz zrozumiałam. Ino jak tak można przed weekendem trudne zagadki zadawać? emotka I w ogóle, to bedzie dla mie jakaś nagroda? emotka
0 0

Gość: xagadee

#5008684 Napisano: 10.02.2012 05:14:26
aurorcia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ania1234 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a mnie wkurw........ , ze jak bym się nie starała i jakie hasło nie wysłała to i tak du.....pa nie wygrywam emotka emotka emotka

i mnie to wkurza, ale dziewczyny zawsze może być gorzej emotka do całej masy powodów do wkurzania (konkursowych i innych) dziś doszedł mi jeszcze jeden. w sumie to nie jestem wkurzona, ale załamana i bliska depresji emotka

łącze się z Tobą w bólu!Mnie też zablokował emotka emotka Czy aż takie zołzy jesteśmy??Nie wiem jak tobie,ale mnie to nawet pochlebia emotka emotka emotka

a ja nie sprawdzałam, boję się sprawdzić, bo jak się okaże, że mnie przypadkiem zapomniał zablokować, to się tylko będę wkurzać emotka
0 0

#5008685 Napisano: 10.02.2012 05:15:19
trza trenować umysł dzoan ! w nagrode dostaniesz uścisk prezesa emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5008709 Napisano: 10.02.2012 05:28:26
xagadee napisał(a):

aurorcia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

ania1234 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a ja nie sprawdzałam, boję się sprawdzić, bo jak się okaże, że mnie przypadkiem zapomniał zablokować, to się tylko będę wkurzać emotka

hmm, a jak to się sprawdza?
0 0

#5008724 Napisano: 10.02.2012 05:36:24
nie idźcie do światła !!!!
0 0

joan

#5008748 Napisano: 10.02.2012 05:47:17
marielu napisał(a):

Nie idźcie, bo drogi oblodzone i ten na motorze może nie wyhamować!

PS: Od uścisku mi się cieplej zrobiło, powinnaś to opatentować i zrobić biznes, np. Uścisk Premium za 9,90 netto emotka
0 0

jola29k

#5008767 Napisano: 10.02.2012 05:54:45
kalisto1986 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

wkurza mnie:
- że moje dziewuszki od października średnio co 1,5 tygodnia chorują (uroki pierwszego roku w przedszkolu), masakra młodszej pulmonolog przepisał jakieś inhalacje i gów.. one dają, znów zaczął się kaszel i będzie zapalenie oskrzeli albo płuc - już nie wiem co robić w końcu w szpitalu wyląduje, bo ile można brać antybiotyki wrrrrr
starsza z kolei od jakiegoś czasu marudzi, że ją brzuszek boli, nie cały czas ale często - mam nadzieję że żadnych robaków itp. nie załapała
- że są taki mrozy i stary mało pracuje i znów mało wypłaty będzie i w chacie zimno (nie ma to jak po niemieckie budownictwo)
- że prawie nic nie udaje się wygrać - kasa, której i tak brak tylko na paragony idzie i lipa nawet się zwrócić nie chce emotka
- że z tego wszystkiego nic mi się nie chce psychicznie i fizycznie, czuję się jak taki pusty worek, który najlepiej walnąć do kąta i nie ruszać
emotka emotka emotka emotka emotka

ad1 Pocieszaj się myślą, że jak pójdzie do dzieci nie przedszkolowe będą chorowały, a ona nie

ad2 pociesz się tym, że to nie ty do sąsiadki, tylko sąsiadka do Ciebie musi przychodzić ogrzewać się
emotka (dobra rada sąsiadki to skarb, dbaj o nią emotka emotka )
ad3 mogę, mogę walnąć ?

a w temacie nic mnie nie wkurza, mam świetny humor i nic mi dzisiaj go nie zepsuje emotka

dzieci wyrosną z tego zobaczysz mój syn jak chodził do przedszkola to wszystko zaliczył a chory był co dwa tygodnie i ciągle antybiotyki w szpitalu też był .Tu na forum nie pamiętam kto polecił mi Imunoglugan na wzmocnienie dzieci i pomogło nie chorują już tak często .
0 0

dzasmina

#5008776 Napisano: 10.02.2012 05:57:49
marielu napisał(a):

i tu się nie zgodzę - lepsza najgorsza prawda niż ta niepewność emotka

czarnygreg piszesz 1, 2, 3, 1, 2, 3, jak mnie słychać? i wysyłasz. jak dojdzie, to masz szczęście, jak pojawi się komunikat, że osoba do której piszesz ma Cię w zablokowanych, no to pozostaje tylko współczuć emotka

aurorcia czy ja wyglądam na zołzę? emotka emotka
0 0

jola29k

#5008782 Napisano: 10.02.2012 06:00:43
wkurza mnie ze mam lenia powinnam wypisywac zaproszenia na komunie a mi się nie chce , najchętniej to bym rodzinny męza nie zaprosiła emotka emotka emotka idealne siostrunie i to ich gadanie bo u nas w niemczech psy cenzurami szczekają , a czemu tak zrobiłaś to jest zle tak będzie lepiej szlag mnie trafi w maju
0 0

Gość: czarnygreg

#5008785 Napisano: 10.02.2012 06:03:24
Dzasmina, dzięki za info, to za duży hardcore żebym wiadomość miała wysyłać emotka
myślałam ze jakoś da się inaczej sprawdzić, nie tak empirycznie zaraz emotka jakieś ustawienia w profilu czy cóś emotka
0 0

Gość: pola731

#5008790 Napisano: 10.02.2012 06:04:43
a mnie wkurza ,że plus mi poblokował telefony ...znowu trzeba je doładować , bo nie ma z czego wysłać smsa

i nawet zrezygnować z nich nie mam jak , bo nie wygaduję pieniędzy a to chyba ostatni operator , który ma tak beznadziejnie z terminem ważności konta ; niby Plus a ma więcej minusów niż plusów
0 0

Gość: justyna93

#5008800 Napisano: 10.02.2012 06:10:27
jola29k napisał(a):

wkurza mnie ze mam lenia powinnam wypisywac zaproszenia na komunie a mi się nie chce , najchętniej to bym rodzinny męza nie zaprosiła emotka emotka emotka idealne siostrunie i to ich gadanie bo u nas w niemczech psy cenzurami szczekają , a czemu tak zrobiłaś to jest zle tak będzie lepiej szlag mnie trafi w maju

nie ma to jak rodzina emotka ja od mojej na razie trzymam się z daleka, bo mam dość życiowych i mądrych rad moich ciotek, które wtykają nos w nie swoje sprawy. Mam im ochote powiedzieć żeby mnie wszystkie pocałowały w d... emotka ale przecież Justynce nie wypada tak powiedzieć
0 0

Gość: goralecka

#5008960 Napisano: 10.02.2012 07:21:44
w Wedlu chyba powariowali emotka
http://www.facebook.com/czekolada

choc i tak zawsze uważałam że laciate alpejskie mleczko Milki jest dużo lepsze emotka

Ale wkurza mnie to, ze sie zaczytalam w ta sprawe zamaist cos pozyteczniejszego zrobic emotka
0 0