Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama nie wiem kiedy to się stało, to musiał być moment.
nie wiem czy sobie z tym poradzę, dobrze, że mam inne problemy, to przynajmniej przez chwilę będę mogła myśleć o czymś innym
postscript będzie ciężko
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: postscript
juz lepsza była Żanet Kaleta ;D
Gość: marielu
Drogie Panie , i uwierzcie że nie tylko mnie to kłuje w oczy
o nie Żanetki nikt nie przebije,do dziś mi kanapka wypada z ust na samą myśl...
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łącze się z Tobą w bólu!Mnie też zablokował
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ad1 Pocieszaj się myślą, że jak pójdzie do dzieci nie przedszkolowe będą chorowały, a ona nie
ad2 pociesz się tym, że to nie ty do sąsiadki, tylko sąsiadka do Ciebie musi przychodzić ogrzewać się
ad3 mogę, mogę walnąć ?
a w temacie nic mnie nie wkurza, mam świetny humor i nic mi dzisiaj go nie zepsuje
wkurza mnie że jak dyplomatycznie napisze to udajeta ze nie wieta o co cho....
Ziółko , czuje że to Twoja robota (krecia zresztom)
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: xagadee
a ja nie sprawdzałam, boję się sprawdzić, bo jak się okaże, że mnie przypadkiem zapomniał zablokować, to się tylko będę wkurzać
Gość: czarnygreg
hmm, a jak to się sprawdza?
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie idźcie, bo drogi oblodzone i ten na motorze może nie wyhamować!
PS: Od uścisku mi się cieplej zrobiło, powinnaś to opatentować i zrobić biznes, np. Uścisk Premium za 9,90 netto
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzieci wyrosną z tego zobaczysz mój syn jak chodził do przedszkola to wszystko zaliczył a chory był co dwa tygodnie i ciągle antybiotyki w szpitalu też był .Tu na forum nie pamiętam kto polecił mi Imunoglugan na wzmocnienie dzieci i pomogło nie chorują już tak często .
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tu się nie zgodzę - lepsza najgorsza prawda niż ta niepewność
czarnygreg piszesz 1, 2, 3, 1, 2, 3, jak mnie słychać? i wysyłasz. jak dojdzie, to masz szczęście, jak pojawi się komunikat, że osoba do której piszesz ma Cię w zablokowanych, no to pozostaje tylko współczuć
aurorcia czy ja wyglądam na zołzę?
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: czarnygreg
myślałam ze jakoś da się inaczej sprawdzić, nie tak empirycznie zaraz
Gość: pola731
i nawet zrezygnować z nich nie mam jak , bo nie wygaduję pieniędzy a to chyba ostatni operator , który ma tak beznadziejnie z terminem ważności konta ; niby Plus a ma więcej minusów niż plusów
Gość: justyna93
nie ma to jak rodzina
Gość: goralecka
http://www.facebook.com/czekolada
choc i tak zawsze uważałam że laciate alpejskie mleczko Milki jest dużo lepsze
Ale wkurza mnie to, ze sie zaczytalam w ta sprawe zamaist cos pozyteczniejszego zrobic