Wkurza mnie...

slonecznik1309

#5008969 Napisano: 10.02.2012 07:27:10
a mnie wkurza, ze tyle haseł z palette, dove tesco i nic....zero wygranych emotka a zawsze miałam dobrą skuteczność w konkursach na hasła emotka
0 0

mia

#5008977 Napisano: 10.02.2012 07:30:52
asiabuczkowska napisał(a):

a mnie wkurza, ze tyle haseł z palette, dove tesco i nic....zero wygranych emotka a zawsze miałam dobrą skuteczność w konkursach na hasła emotka

To znaczy u mnie nie było tyle, ale ostateczny efekt ten sam. emotka
Koniecznie potrzebuję cokolwiek z sensem wygrać, żeby przełamać tę passę, bo już do cna zwątpiłam... emotka
0 0

masza

#5008980 Napisano: 10.02.2012 07:31:32
mia napisał(a):

Koniecznie potrzebuję cokolwiek z sensem wygrać, żeby przełamać tę passę, bo już do cna zwątpiłam... emotka

przyłączam się do Waszego szacownego grona emotka
0 0

aurorcia

#5008984 Napisano: 10.02.2012 07:33:44
dzasmina napisał(a):

marielu napisał(a):

nie idźcie do światła !!!!

i tu się nie zgodzę - lepsza najgorsza prawda niż ta niepewność emotka

czarnygreg piszesz 1, 2, 3, 1, 2, 3, jak mnie słychać? i wysyłasz. jak dojdzie, to masz szczęście, jak pojawi się komunikat, że osoba do której piszesz ma Cię w zablokowanych, no to pozostaje tylko współczuć emotka

aurorcia czy ja wyglądam na zołzę? emotka emotka

No właśnie ty wyglądasz bosko,bo ja wogóle nie wyglądam emotka czarnygregwystarczy spróbować wysłać wiadomość na pw i jak ktoś cię zablokjował to wiadomości nie wyśle i taką informację dostaniesz emotka Ale nie wiem,czy też znalazłaś się wśród wybrańców emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5009031 Napisano: 10.02.2012 07:51:49
A mnie wkurza Alpro soya i poczta bo jeszcze deserków nie dostałam
0 0

sambolera

#5009058 Napisano: 10.02.2012 08:06:00
kamila10001 napisał(a):

A mnie wkurza Alpro soya i poczta bo jeszcze deserków nie dostałam

dopiero zaczęli wysyłać
0 0

Gość: pola731

#5009085 Napisano: 10.02.2012 08:17:44
mia napisał(a):

dopiszę tylko- echh emotka więcej nie narzekam tylko się biorę za ołówek
0 0

Gość: minka77

#5009103 Napisano: 10.02.2012 08:31:12
wkurza mnie znieczulica na forum i to aby zawsze brać niż z siebie cos dać, i wkurzaja mnie kapusie i donosiciele emotka
0 0

79magda

#5009119 Napisano: 10.02.2012 08:38:28
minka77 napisał(a):

wkurza mnie znieczulica na forum i to aby zawsze brać niż z siebie cos dać, i wkurzaja mnie kapusie i donosiciele emotka

Na forum nie panuje znieczulica, znam tu całkiem sporo wspaniałych, przesympatycznych i bezinteresownych osób...

Ale po tym, jak rzuciłam okiem na Twoje posty, nie sądzę, że takie znajdziesz, skoro najlepiej Ci wychodzi narzekanie
emotka
0 0

#5009137 Napisano: 10.02.2012 08:44:35
79magda napisał(a):

minka77 napisał(a):

Na forum nie panuje znieczulica, znam tu całkiem sporo wspaniałych, przesympatycznych i bezinteresownych osób...

Ale po tym, jak rzuciłam okiem na Twoje posty, nie sądzę, że takie znajdziesz, skoro najlepiej Ci wychodzi narzekanie
emotka

dobrych ludzi też znam i wiem na kogo liczyc, ale sa inni którzy chca a potem Ci zapomną, a wolnośc słowa chyba jest i moge napisac co mi leży na sercu albo?
0 0

monia676

#5009145 Napisano: 10.02.2012 08:46:19
justyna93 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie ze mam lenia powinnam wypisywac zaproszenia na komunie a mi się nie chce , najchętniej to bym rodzinny męza nie zaprosiła emotka emotka emotka idealne siostrunie i to ich gadanie bo u nas w niemczech psy cenzurami szczekają , a czemu tak zrobiłaś to jest zle tak będzie lepiej szlag mnie trafi w maju

nie ma to jak rodzina emotka ja od mojej na razie trzymam się z daleka, bo mam dość życiowych i mądrych rad moich ciotek, które wtykają nos w nie swoje sprawy. Mam im ochote powiedzieć żeby mnie wszystkie pocałowały w d... emotka ale przecież Justynce nie wypada tak powiedzieć

mnie też wkurza cała rodzina mojego męża, nie dość, że sześcioro dzieci, łącznie z moim mężem wychowało się w domu dziecka to jeszcze teraz z nimi problemy, a moja teściową to bym najchętniej za fraki wytargała i przez balkon wyrzuciła emotka
0 0

jola29k

#5009160 Napisano: 10.02.2012 08:52:25
monia676 napisał(a):

justyna93 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie ze mam lenia powinnam wypisywac zaproszenia na komunie a mi się nie chce , najchętniej to bym rodzinny męza nie zaprosiła emotka emotka emotka idealne siostrunie i to ich gadanie bo u nas w niemczech psy cenzurami szczekają , a czemu tak zrobiłaś to jest zle tak będzie lepiej szlag mnie trafi w maju

nie ma to jak rodzina emotka ja od mojej na razie trzymam się z daleka, bo mam dość życiowych i mądrych rad moich ciotek, które wtykają nos w nie swoje sprawy. Mam im ochote powiedzieć żeby mnie wszystkie pocałowały w d... emotka ale przecież Justynce nie wypada tak powiedzieć

mnie też wkurza cała rodzina mojego męża, nie dość, że sześcioro dzieci, łącznie z moim mężem wychowało się w domu dziecka to jeszcze teraz z nimi problemy, a moja teściową to bym najchętniej za fraki wytargała i przez balkon wyrzuciła emotka

u mojego męza jest ich 9 rodzenstwa mąz jest 3 od konca
tesciowie nie zyją jego mamy to nawet nie znałam bo bardzo chorowała ale urodzic tyle dzieci to tez trzeba miec zdrowie , a z tesciem to pół roku mieszkałam ale poszedł na operacje i już nie wrócił . A najgorzej ze to dom rodzinny
a jego siostrunie to teraz wielkie panie nie pamiętaja jak jest w polsce
0 0

79magda

#5009179 Napisano: 10.02.2012 08:58:38
minka77 napisał(a):

dobrych ludzi też znam i wiem na kogo liczyc, ale sa inni którzy chca a potem Ci zapomną, a wolnośc słowa chyba jest i moge napisac co mi leży na sercu albo?

Nic nie rozumiem z tego, co napisałaś, ale jestem dziś w słabszej formie, przepraszam.
0 0

jola29k

#5009188 Napisano: 10.02.2012 09:03:17
minka77 napisał(a):

jest pare fajnych osob na forum
0 0

#5009215 Napisano: 10.02.2012 09:11:19
ja tych fajnych na myśli nie miałam
0 0

Gość: zeida

#5009275 Napisano: 10.02.2012 09:32:09
Proszę Was, nawet błagam , nie rozsiewajcie tu propagandy, że dzieci, które chodzą do przedszkola, to się wychorują i w podstawówce będą zdrowe, a te, które nie wychorowały sie w przedszkolu bedą chorowały w podstawówce. To kompletna bzdura!
Mam 3 siostrzeńców (o czym już niektórzy wiedzą) i znam kilkoro dzieci znajomych, które NIE chodziły do przedszkola i w klasach 1-3 nie opuściły ani jednego dnia z powodu choroby !
Siostrzeńcy stali się nastolatkami.
A moje dziecko chodzi do przedszkola i bez przerwy tam spotykamy jakieś zasmarkane dzieci, które zarażają innych, ale to chyba nie wina wieku, nieprawdaż???
0 0

ewka656

#5009653 Napisano: 11.02.2012 09:07:57
jola29k napisał(a):

minka77 napisał(a):

Mnie wkurzają osoby które gdy czegoś chcą to są milutkie i udają dobrych znajomych a jak ja czegoś potrzebuje albo o coś pytam to udają, że nie widzą i olewają emotka
0 0

vikkaj

#5010841 Napisano: 11.02.2012 05:34:51
wkurzają mnie na Brise nie można na mnie oddać głosu, ale ja myślę ,że po prostu zablokowali osoby które w ciągu dnia nazbierali 150 głosów!!!Czy można normalnie w cokolwiek wygrać!!!Jak można tyle nazbierać???
0 0

Gość: wsciekly

#5010874 Napisano: 11.02.2012 05:51:25
ewka656 napisał(a):

jola29k napisał(a):

minka77 napisał(a):

Mnie wkurzają osoby które gdy czegoś chcą to są milutkie i udają dobrych znajomych a jak ja czegoś potrzebuje albo o coś pytam to udają, że nie widzą i olewają emotka

to się ciesz, że udają, że nie widzą i olewają emotka

jest i tak, że mieszają z błotem, na każdym kroku krytykują, że jesteś człowieku na forum

i nikt wtedy nie pamięta ile razy uzyskał pomoc, nikt nie myśli, że jeszcze może czegoś potrzebować...
0 0

Gość: natalia151125

#5010876 Napisano: 11.02.2012 05:51:32
Wkurzają mnie oszuści konkursowi, a także zawodowi wygrywacze konkursów. I nie dają nikomu normalnemu wygrać. Wkurzają mnie konkursy na lajki, czy na głosy, żeby zdobyć jak najwięcej. Wkurzają mnie ludzie, którzy oszukują że niby głosowali na mnie w konkursie. Denerwuje mnie też jak ludzie biorą udział w każdym konkursie i nie ma dla nich znaczenia jaka jest nagroda. Niektórzy nie robią nic innego tylko grają w konkursy, co jest uwłaczające.
0 0