Wkurza mnie...

Gość: tato999

#5013919 Napisano: 13.02.2012 09:40:41
anus napisał(a):

pola731 napisał(a):

natalia151125 napisał(a):

Denerwuje mnie też jak ludzie biorą udział w każdym konkursie i nie ma dla nich znaczenia jaka jest nagroda. Niektórzy nie robią nic innego tylko grają w konkursy, co jest uwłaczające.

dokładnie tak - nie robię nic innego tylko gram, gram , gram - o wszystko co na drzewo nie ucieka , nie śpię, nie jem tylko gram emotka emotka emotka
a tak na poważnie - rozumiem ,że może Cię to wkurza - ale nie rozumiem co jest uwłaczającego w graniu...
(dla ścisłości - gram w to, co mnie interesuje i gdzie oceniam ,ze mogę mieć szansę na wygraną i w te konkursy na które mnie stać - ale nie zazdroszczę i nie wkurza mnie jesli ktoś gra dużo, inwestuje dużo i czasu i pieniędzy i wygrywa )

pola, nic dodać, nic ująć emotka

aż chciałoby się kliknąć Lubię to emotka
0 0

joan

#5013928 Napisano: 13.02.2012 09:46:51
renatak0 napisał(a):

a mnie wkurzył mój mąż, napisałam cos na konkurs rmfmaxx 'uszkowe ekscesy' bo mi nawijał ,ze ramka by sie przydała i jakiś wyjazd a tam i ramka do wygrania i Paryż , powiedziałam mu że wysłałam zgłoszenie i być może zadzwonia. No i zadzwonili do niego, a on mówi mi że się rozłaczył, bo ktoś sobie jaja robił i chciał cos nagrywać i że niby z rmfmaxx .No i co tu z takim zrobić? emotka

Jak nic powinien Cię zaprosić do Paryża na weekend emotka
0 0

jola29k

#5013951 Napisano: 13.02.2012 09:57:57
renatak0 napisał(a):

a mnie wkurzył mój mąż, napisałam cos na konkurs rmfmaxx 'uszkowe ekscesy' bo mi nawijał ,ze ramka by sie przydała i jakiś wyjazd a tam i ramka do wygrania i Paryż , powiedziałam mu że wysłałam zgłoszenie i być może zadzwonia. No i zadzwonili do niego, a on mówi mi że się rozłaczył, bo ktoś sobie jaja robił i chciał cos nagrywać i że niby z rmfmaxx .No i co tu z takim zrobić? emotka

oj mój mąż jest nie lepszy jak kiedyś zadzwonili do niego z konkursu z jakieś gazety to powiedział ze on w nic nie grał i tyle
0 0

joan

#5013958 Napisano: 13.02.2012 10:00:15
Fajni Ci Wasi mężowie emotka A już zaczynałam psioczyć, że się przed Moim produkty konkursowe w sklepach ukrywają emotka Ale chyba jednak nie mam najgorzej emotka
0 0

renatak0

#5013984 Napisano: 13.02.2012 10:16:39
joan napisał(a):

Fajni Ci Wasi mężowie emotka A już zaczynałam psioczyć, że się przed Moim produkty konkursowe w sklepach ukrywają emotka Ale chyba jednak nie mam najgorzej emotka

Ja to jak chcę się z mężem pokłócić to prosze go by coś na konkurs kupił, dostaje wtedy białej gorączki, tylko jak kurier lub listonosz dzwoni to pierwszy przy drzwiach stoi,
0 0

Gość: nocti

#5014005 Napisano: 13.02.2012 10:26:05
renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

Ja to jak chcę się z mężem pokłócić to prosze go by coś na konkurs kupił, dostaje wtedy białej gorączki, tylko jak kurier lub listonosz dzwoni to pierwszy przy drzwiach stoi,

Ja nie mogę narzekać. Mąż ostatnio ładnie zakupy konkursowe przynosi, wszystkie paragony prawidłowo oddzielone. No i jest przeszkolony, że ktokolwiek by nie dzwonił to oczywiście potwierdza, że brał udział w konkursie
emotka Tylko coś dzwonić nie chcą hehehe emotka
0 0

zaczytana-pola

#5014010 Napisano: 13.02.2012 10:27:46
nocti napisał(a):

renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

Ja nie mogę narzekać. Mąż ostatnio ładnie zakupy konkursowe przynosi, wszystkie paragony prawidłowo oddzielone. No i jest przeszkolony, że ktokolwiek by nie dzwonił to oczywiście potwierdza, że brał udział w konkursie

Ja na mojego też narzekać nie mogę, bo zakupy konkursowe robi. Ale jest strasznie roztrzepany, 150 razy muszę mu powtarzać co i jak emotka
0 0

sambolera

#5014013 Napisano: 13.02.2012 10:29:15
lubie czytac opowiesci pt wyslalam emza na zakupy konkursowe emotka
0 0

joan

#5014024 Napisano: 13.02.2012 10:34:33
sambolera napisał(a):

lubie czytac opowiesci pt wyslalam emza na zakupy konkursowe emotka

W tragikomediach gustujesz? emotka U mnie ostatnio nawet wątki fantastyczne się pojawiły (czytaj: UFO krąży po mieście) emotka Podobno wszystkie Nuggetsy zniknęły, produkty Adidasa dla kobiet nie są wymieszane z męskimi, a w Rossmannie to się nawet trzeba schylić, bo żele pod prysznic są na najniższej półce. SZOK! Czasem też mnie korci, żeby przeżyć marketową przygodę, ale gdy ja idę na zakupy, to akurat nic się nie dzieje emotka
0 0

Gość: katrin22

#5014027 Napisano: 13.02.2012 10:35:24
efelinkaaa napisał(a):

pierwszy raz mąż odprowadzał ze mną synka do przedszkola (ma dzisiaj wolne) i mały wpadł w taką histerię jak musiał się żegnać z tatą... emotka do taty, ja chce do taty, nie chce pekola.. zabrałabym Go do domu, ale dzisiaj mają dokańczać układ taneczny, bo jutro bal karnawałowy emotka
a już było tak dobrze i z uśmiechem na buzi chodził.. echh...

bidulek mały.
0 0

Gość: gosia16

#5014063 Napisano: 13.02.2012 10:50:58
ilonar2301 napisał(a):

nocti napisał(a):

renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

Ja na mojego też narzekać nie mogę, bo zakupy konkursowe robi. Ale jest strasznie roztrzepany, 150 razy muszę mu powtarzać co i jak emotka

Mnie mąż też rozumie ,jak mówię że na konkurs zakupy to nawet chętnie wstaje z kanapy.Jednak sam to jednak ma trochę obawy pojechać emotka
Wkurza mnie moja siostra ,bierze udział w konkursach a mnie każe pilnować wyników,bo ona nie wie w czym bierze udział.A ciekawe skąd ja mam to wiedzieć emotka
0 0

lucynka20

#5014095 Napisano: 13.02.2012 11:05:58
kasia89tn napisał(a):

Wkurza mnie to, że moje dziecko jest znowu chore (po ostatnich dwóch tygodniach choroby mały był zdrowy AŻ przez cały tydzień emotka )
Szkoda, że przedszkolanki nie zwracają uwagi na to, że dziecko wychodzi na spacer bez szalika i w niezapiętej pod szyją kurtce emotka

Dokładnie mój synek też 2 dni chodził za chwile zapalenie oskrzeli i inne choroby podziękowaliśmy na jakiś czas edukacji przedszkolnej emotka
0 0

joan

#5014106 Napisano: 13.02.2012 11:08:45
Oj, wygląda na to, że to panowie robią zakupy na konkursy emotka Oni są od kupowania, my jesteśmy od wygrywania emotka

BTW, zaraz zabieram się do tworzenia instrukcji obsługi do męskich zakupów w Tesco emotka
0 0

zarania

#5014126 Napisano: 13.02.2012 11:13:36
gosia16 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

nocti napisał(a):

renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie mąż też rozumie ,jak mówię że na konkurs zakupy to nawet chętnie wstaje z kanapy.Jednak sam to jednak ma trochę obawy pojechać emotka
Wkurza mnie moja siostra ,bierze udział w konkursach a mnie każe pilnować wyników,bo ona nie wie w czym bierze udział.A ciekawe skąd ja mam to wiedzieć emotka

Mój mąż niechętnie jeździ na zakupy konkursowe, ale paragony zawsze dobre przywozi. Kiedyś nawet wszystkie Groszki w mieście objechał, by kupić produkty konkursowe, bo chciał bym mu wygrała konsolę. Udało się wówczas wygrać, ale kamerę. Nie jest zachwycony dużą ilością nagród, które do nas przychodzą, ale przed świętami zrobił wśród nich porządki i ładnie wszystkie poukładał, robiąc tym samym miejsce na kolejne. A co do siostry to też mam siostrę, która jest zalogowana na forum, lecz rzadko tu zagląda, a zarazem chciałaby by ją informować na bieżąco o każdym nowym fajnym konkursie.
0 0

Gość: pola731

#5014140 Napisano: 13.02.2012 11:17:52
zarania napisał(a):

A co do siostry to też mam siostrę, która jest zalogowana na forum, lecz rzadko tu zagląda, a zarazem chciałaby by ją informować na bieżąco o każdym nowym fajnym konkursie.

a ja mam szwagra , który zagląda raz na ruski rok - z reguły jak zagląda to wychodzi ,że coś trafił a nie ma paragonu , bo albo źle kupił (nagminne), albo nie w tym sklepie , albo nie wziął ze sklepu - albo po prostu nie kupił ...

na mnie się obraził bo nie chciałam szukać dla niego paragonu
0 0

Gość: eveliina

#5014165 Napisano: 13.02.2012 11:26:21
A mnie wkurza wczorajsza porażka Wybrzeża w PNA emotka
0 0

Gość: mrilka

#5015181 Napisano: 13.02.2012 04:34:54
wkurzają mnie nieuczciwi sprzedawcy na allegro (już po raz n-ty)- chyba zrezygnuję z tej stronki emotka
0 0

Gość: anielka

#5015214 Napisano: 13.02.2012 04:44:35
Gerber -konkurs pokój marzeń mnie wkurza, miałam odpuścić ale wciąż próbuję wygrać stolik dla synka,ale by się ucieszył mały łobuziak gdyby kurier zawitał z takim podarunkiem emotka
0 0

radosna

#5015456 Napisano: 13.02.2012 05:49:36
Jest mocniejsze słowo niż wkurza, ale przez grzeczność nie użyję go.
http://www.sport...._siedmioletnich.html
0 0

monia24

#5015477 Napisano: 13.02.2012 06:00:58
radosna napisał(a):

Jest mocniejsze słowo niż wkurza, ale przez grzeczność nie użyję go.
http://www.sport...._siedmioletnich.html

emotka
0 0