Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
aż chciałoby się kliknąć Lubię to
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jak nic powinien Cię zaprosić do Paryża na weekend
jola29k
Postów 2324
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
oj mój mąż jest nie lepszy jak kiedyś zadzwonili do niego z konkursu z jakieś gazety to powiedział ze on w nic nie grał i tyle
joan
Postów 18756
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to jak chcę się z mężem pokłócić to prosze go by coś na konkurs kupił, dostaje wtedy białej gorączki, tylko jak kurier lub listonosz dzwoni to pierwszy przy drzwiach stoi,
Gość: nocti
Ja nie mogę narzekać. Mąż ostatnio ładnie zakupy konkursowe przynosi, wszystkie paragony prawidłowo oddzielone. No i jest przeszkolony, że ktokolwiek by nie dzwonił to oczywiście potwierdza, że brał udział w konkursie
zaczytana-pola
Postów 11606
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na mojego też narzekać nie mogę, bo zakupy konkursowe robi. Ale jest strasznie roztrzepany, 150 razy muszę mu powtarzać co i jak
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
joan
Postów 18756
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
W tragikomediach gustujesz?
Gość: katrin22
bidulek mały.
Gość: gosia16
Mnie mąż też rozumie ,jak mówię że na konkurs zakupy to nawet chętnie wstaje z kanapy.Jednak sam to jednak ma trochę obawy pojechać
Wkurza mnie moja siostra ,bierze udział w konkursach a mnie każe pilnować wyników,bo ona nie wie w czym bierze udział.A ciekawe skąd ja mam to wiedzieć
lucynka20
Postów 440
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie mój synek też 2 dni chodził za chwile zapalenie oskrzeli i inne choroby podziękowaliśmy na jakiś czas edukacji przedszkolnej
joan
Postów 18756
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
BTW, zaraz zabieram się do tworzenia instrukcji obsługi do męskich zakupów w Tesco
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż niechętnie jeździ na zakupy konkursowe, ale paragony zawsze dobre przywozi. Kiedyś nawet wszystkie Groszki w mieście objechał, by kupić produkty konkursowe, bo chciał bym mu wygrała konsolę. Udało się wówczas wygrać, ale kamerę. Nie jest zachwycony dużą ilością nagród, które do nas przychodzą, ale przed świętami zrobił wśród nich porządki i ładnie wszystkie poukładał, robiąc tym samym miejsce na kolejne. A co do siostry to też mam siostrę, która jest zalogowana na forum, lecz rzadko tu zagląda, a zarazem chciałaby by ją informować na bieżąco o każdym nowym fajnym konkursie.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: pola731
a ja mam szwagra , który zagląda raz na ruski rok - z reguły jak zagląda to wychodzi ,że coś trafił a nie ma paragonu , bo albo źle kupił (nagminne), albo nie w tym sklepie , albo nie wziął ze sklepu - albo po prostu nie kupił ...
na mnie się obraził bo nie chciałam szukać dla niego paragonu
Gość: eveliina
Gość: mrilka
Gość: anielka
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sport...._siedmioletnich.html
Jestem radosna jak wiosna!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz