Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeśli ktoś ma wątpliwości, lepiej zadzwonić - pani udziela wyczerpujących odpowiedzi i wszystko skrupulatnie sprawdza. Esków już pewnie nie będzie; kto nie dostał, niech dzwoni
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Ktoś mi zmiótł cytowanie, znaczy grzebał w moim poście
Gość: kochaniutka
Jeszcze zdziwiony , że chciałabym przez jeden dzień w roku nie czuć się jak służąca i maszynka do robienia pieniędzy.
Monika11
Postów 7742
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie odwrotnie, rano dwa razy mąż chciał mi złożyć życzenia, a ja tylko mu powiedziałam, nie teraz bo się spieszę
Gość: kochaniutka
Gość: jenny21
ale pewnei kapcie byly - tak se tlumacze
Gość: vilemo
też tak sobie tłumaczę moją stratę sprzed dwóch tygodni
Gość: amif
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam pocieszyć, że może to miasto nieduże, ale już widzę.... że duże
Gość: goralecka
polecam na drugi rok wydrukowac z samego rana i przypiąć w widocznym dla siebie miejscu - dostałam te zyczenia dzis rano i zaden brak zyczen od jakiegokolwiek faceta nie popsuje mi humoru
Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech z okazji Naszego Święta każda kobieta pamięta: aby się spić do upadłego i nie słuchać chłopa swojego, aby zobaczył gad jaki smutny bez nas świat!. Niech dzień cały będzie radosny, bądź Babo zdrowa, aby do wiosny!!!
Gość: gracet
ja dla odmiany kupiłam dziś produkty na konkurs a pani tak mnie przy kasie milutko zagadala, że w domu dopiero sie skapłam, że mi paragonu nie dała
wrrrr
Gość: a_buziaczek
Gość: lukaszroony1989
Wkurza mnie to, że zawsze sobie powtarzałem iż najważniejsze w życiu jest to by być a nie mieć, a by coś osiągnąć trzeba tak naprawdę to odwrócić
Mam kilka ciekawych ale niepewnych pomysłów na życie i biznes ale strasznie boję się o to by nie zadłużyć się i przekreślić swojego startu...
wnioski:
Myślę, że dałbym sobie świetnie rade gdybym urodził się w czasach dużo gorszych miałbym motywację i postawiłbym wszystkie karty na jeden cel, gdybym urodził się w normalnym (nie korupcyjnym kraju) miałbym szansę na normalny start i spokojne życie jak w krajach zachodnich..
Niestety mieszkam w Polsce coś mam (chodź tak naprawdę to prawie nic) ale boje się zaryzykować żeby tego nie stracić
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do reszty, to niestety... był czas, ze znajomości nic nie dawały, bo nikt nie chciał brać odpowiedzialności za kogoś kogo poleca, ale chyba znów to wróciło
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet mi nie mów
osoba, która ma mniejsze zdolności niż inna, ale za to ma plecy, ma zapewnioną pracę.
A ta inna osoba nie. Brak pleców ;/
nie mówię o czymś z sufitu, tylko znam sytuację
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kobiety na dzień dobry mają przesrane, właśnie z powodu płci. I niech nikt nie mówi, że jest inaczej.
Pracodawca mający do wyboru kobietę i mężczyznę o tych samych kwalifikacjach itp. w większości przypadków wybiera mężczyznę.
Bo faceci nie będą w ciąży, nie pójdą na zwolnienia, nie będą musieli brać tak często zwolnień na chore dziecko.
Owszem, zdarzają się wyjątki urlopów tacierzyńskich, ale to wyjątki.
Wkurza mnie polityka prorodzinna, a jak przychodzi co do czego, to pracodawcy wypinają się tyłkami
kobiety zarabiają o 16% mniej, niż faceci.
Czyli to, co faceci zarobią w ciągu 12 mcy, one zarobią w ciągu 14.
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Osobiscie wiem dobrze jak to wyglada w praktyce.
Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma...
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
Gość: lukaszroony1989
Daj Boże bym dożył czasów gdy w Polsce będzie jak we Francji jeśli chodzi o zarobki i poziom życia ludzi, którzy chcą pracować i mają wykształcenie chęci a nie jak obecnie po skończeniu szkoły w Polsce nie dostaną stażu z urzędu na 4 miechy za 720zł bo trzeba... mieć znajomości\ znać kogoś lub komuś dać łapówkę (Rzeszów)
zaczytana-pola
Postów 11603
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane