Wkurza mnie...

joan

#5061088 Napisano: 08.03.2012 01:46:14
dolly napisał(a):

a nie wiesz, czy beda jeszcze dzwonić z piłkami, znaczy słać eski, czy juz rzeczywiście wszystkim wczoraj poprzychodziły?

Jeśli ktoś ma wątpliwości, lepiej zadzwonić - pani udziela wyczerpujących odpowiedzi i wszystko skrupulatnie sprawdza. Esków już pewnie nie będzie; kto nie dostał, niech dzwoni emotka Trzeba mieć przygotowany numer komórki + datę przesłania zgłoszenia.
0 0

dolly

#5061094 Napisano: 08.03.2012 01:48:25
dziękuję za info

Ps. Ktoś mi zmiótł cytowanie, znaczy grzebał w moim poście emotka i dopisał nick z MaŁeJ litery emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#5061123 Napisano: 08.03.2012 02:06:08
Wkurza mnie mój durnowaty mąż. Pracuję, sprzątam, wychowuję dzieci, wygrywam w konkursach, a ten dureń nie potrafi mi nawet życzeń złożyć w dzień kobiet, nie wspominając o jakimś kwiatku. Wiem, że to głupie ale aż chce mi się płakać ze złości. Głupie święto ale mógł by cokolwiek powiedzieć, a ten nie potrafi nawet oderwać tyłka od swojego głupiego komputera.
Jeszcze zdziwiony , że chciałabym przez jeden dzień w roku nie czuć się jak służąca i maszynka do robienia pieniędzy. emotka emotka
0 0

Monika11

#5061125 Napisano: 08.03.2012 02:07:47
kochaniutka napisał(a):

Wkurza mnie mój durnowaty mąż. Pracuję, sprzątam, wychowuję dzieci, wygrywam w konkursach, a ten dureń nie potrafi mi nawet życzeń złożyć w dzień kobiet, nie wspominając o jakimś kwiatku. Wiem, że to głupie ale aż chce mi się płakać ze złości. Głupie święto ale mógł by cokolwiek powiedzieć, a ten nie potrafi nawet oderwać tyłka od swojego głupiego komputera.
Jeszcze zdziwiony , że chciałabym przez jeden dzień w roku nie czuć się jak służąca i maszynka do robienia pieniędzy. emotka emotka

emotka Fakt ze jestem kobietką ale to chyba nie przeszkadza emotka Nie ma co sobie nerwów szarpać
0 0

picola

#5061133 Napisano: 08.03.2012 02:10:18
kochaniutka napisał(a):

Jeszcze zdziwiony , że chciałabym przez jeden dzień w roku nie czuć się jak służąca i maszynka do robienia pieniędzy. emotka

emotka emotka kochaniutka, może na wieczór szykuje Ci niespodziankę?

u mnie odwrotnie, rano dwa razy mąż chciał mi złożyć życzenia, a ja tylko mu powiedziałam, nie teraz bo się spieszę emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#5061135 Napisano: 08.03.2012 02:10:57
Dzięki dziewczynki emotka Musiałam się wyładować, bo inaczej chyba bym go grzmotnęła w ten głupi łeb.
0 0

Gość: jenny21

#5061137 Napisano: 08.03.2012 02:12:38
ze wyrzucilam w ramach porzadkow paragon na nutelke a wczoraj zadzwonili .. wrr a myslalam ze juz sie nie przyda emotka
ale pewnei kapcie byly - tak se tlumacze emotka
0 0

Gość: vilemo

#5061148 Napisano: 08.03.2012 02:16:54
jenny21 napisał(a):

ze wyrzucilam w ramach porzadkow paragon na nutelke a wczoraj zadzwonili .. wrr a myslalam ze juz sie nie przyda emotka

też tak sobie tłumaczę moją stratę sprzed dwóch tygodni emotka
0 0

Gość: amif

#5061155 Napisano: 08.03.2012 02:20:20
pół miasta przejechałam żeby się dowiedzieć że nie ma moich kodów i nie odebrałam puszek Burna emotka
0 0

dolly

#5061256 Napisano: 08.03.2012 03:07:45
amif napisał(a):

pół miasta przejechałam żeby się dowiedzieć że nie ma moich kodów i nie odebrałam puszek Burna emotka

chciałam pocieszyć, że może to miasto nieduże, ale już widzę.... że duże emotka
0 0

Gość: goralecka

#5061819 Napisano: 08.03.2012 07:45:36
kochaniutka napisał(a):

polecam na drugi rok wydrukowac z samego rana i przypiąć w widocznym dla siebie miejscu - dostałam te zyczenia dzis rano i zaden brak zyczen od jakiegokolwiek faceta nie popsuje mi humoru emotka
Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech z okazji Naszego Święta każda kobieta pamięta: aby się spić do upadłego i nie słuchać chłopa swojego, aby zobaczył gad jaki smutny bez nas świat!. Niech dzień cały będzie radosny, bądź Babo zdrowa, aby do wiosny!!!
0 0

Gość: gracet

#5061846 Napisano: 08.03.2012 07:58:25
vilemo napisał(a):

jenny21 napisał(a):

też tak sobie tłumaczę moją stratę sprzed dwóch tygodni emotka

ja dla odmiany kupiłam dziś produkty na konkurs a pani tak mnie przy kasie milutko zagadala, że w domu dopiero sie skapłam, że mi paragonu nie dała
wrrrr
0 0

Gość: a_buziaczek

#5062079 Napisano: 08.03.2012 09:53:48
wkurzyła mnie dziś baba z infolinii wydzwaniał z 10 razy w celu jakieś ankiety emotka mam polokowane na 0800 i 0700 to się wycwanili dzwonią ze stacjonarnych k...y można dostać emotka
0 0

Gość: lukaszroony1989

#5062148 Napisano: 08.03.2012 10:49:15
cenzuraarza mnie system w tym chorym kraju... Kończę szkołę (studia) dowiaduje się, że trzeba mieć znajomości by dostać robotę ok nie mam doświadczenia postaram się o staż.. staram się o staż a tu dowiaduję się, że by dostać staż z urzędu pracy trzeba mieć tam wtyki lub kogoś znajomego emotka emotka emotka emotka emotka JEB ana korupca emotka

Wkurza mnie to, że zawsze sobie powtarzałem iż najważniejsze w życiu jest to by być a nie mieć, a by coś osiągnąć trzeba tak naprawdę to odwrócić emotka Jestem wychowany w wierze katolickiej sprawiedliwości, moi rodzice są naprawdę w porządku dla wszystkich a tak naprawdę z życia nie mają nic prócz ciężkiej pracy... Zawsze byłem przeciwny znajomością układom itd.. ale teraz dostrzegam to że to droga do nikąd w tym cudownie granym maskami fałszu krajem emotka

Mam kilka ciekawych ale niepewnych pomysłów na życie i biznes ale strasznie boję się o to by nie zadłużyć się i przekreślić swojego startu...

wnioski:

Myślę, że dałbym sobie świetnie rade gdybym urodził się w czasach dużo gorszych miałbym motywację i postawiłbym wszystkie karty na jeden cel, gdybym urodził się w normalnym (nie korupcyjnym kraju) miałbym szansę na normalny start i spokojne życie jak w krajach zachodnich..
Niestety mieszkam w Polsce coś mam (chodź tak naprawdę to prawie nic) ale boje się zaryzykować żeby tego nie stracić emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5062163 Napisano: 08.03.2012 11:07:15
Lukaszroony1989 a o dotacji z UP nie myslałeś, moze warto spróbować, jak masz pomysły...
co do reszty, to niestety... był czas, ze znajomości nic nie dawały, bo nikt nie chciał brać odpowiedzialności za kogoś kogo poleca, ale chyba znów to wróciło emotka
0 0

ziolko

#5062164 Napisano: 08.03.2012 11:10:35
dolly napisał(a):

Lukaszroony1989 a o dotacji z UP nie myslałeś, moze warto spróbować, jak masz pomysły...
co do reszty, to niestety... był czas, ze znajomości nic nie dawały, bo nikt nie chciał brać odpowiedzialności za kogoś kogo poleca, ale chyba znów to wróciło emotka

nawet mi nie mów

osoba, która ma mniejsze zdolności niż inna, ale za to ma plecy, ma zapewnioną pracę.
A ta inna osoba nie. Brak pleców ;/

nie mówię o czymś z sufitu, tylko znam sytuację
0 0

ziolko

#5062166 Napisano: 08.03.2012 11:15:53
Lukasz - wiem, że wkurza Cię ta sytuacja, ale masz jeden duży plus - nie jesteś KOBIET¡

kobiety na dzień dobry mają przesrane, właśnie z powodu płci. I niech nikt nie mówi, że jest inaczej.

Pracodawca mający do wyboru kobietę i mężczyznę o tych samych kwalifikacjach itp. w większości przypadków wybiera mężczyznę.

Bo faceci nie będą w ciąży, nie pójdą na zwolnienia, nie będą musieli brać tak często zwolnień na chore dziecko.
Owszem, zdarzają się wyjątki urlopów tacierzyńskich, ale to wyjątki.

Wkurza mnie polityka prorodzinna, a jak przychodzi co do czego, to pracodawcy wypinają się tyłkami emotka emotka

kobiety zarabiają o 16% mniej, niż faceci.
Czyli to, co faceci zarobią w ciągu 12 mcy, one zarobią w ciągu 14.
0 0

privatedo

#5062180 Napisano: 08.03.2012 11:59:17
Lukasz, zyles na zachodzie, ze stwierdzasz, ze jest latwiej? tam tez idzie po protekcji, urzedy pracy i inne instytucje nie daja zapomogi ani nic materialnego, by pomoc na start, co najwyzej wysla Cie na szkolenie jak zarzadzac firma.. a co Ci to da? jak np. w glupiej Francji, by dostac lokal komercyjny, musisz wplacic kaucje w wysokosci od 30 000 do 250 0000 euro emotka a gdzie kasa na zatowarowanie, na zakup sprzetu...
Osobiscie wiem dobrze jak to wyglada w praktyce.

Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma...
0 0

Gość: lukaszroony1989

#5062182 Napisano: 09.03.2012 12:08:26
privatedo napisał(a):

Lukasz, zyles na zachodzie, ze stwierdzasz, ze jest latwiej? tam tez idzie po protekcji, urzedy pracy i inne instytucje nie daja zapomogi ani nic materialnego, by pomoc na start, co najwyzej wysla Cie na szkolenie jak zarzadzac firma.. a co Ci to da? jak np. w glupiej Francji, by dostac lokal komercyjny, musisz wplacic kaucje w wysokosci od 30 000 do 250 0000 euro emotka a gdzie kasa na zatowarowanie, na zakup sprzetu...
Osobiscie wiem dobrze jak to wyglada w praktyce.

Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma...

Daj Boże bym dożył czasów gdy w Polsce będzie jak we Francji jeśli chodzi o zarobki i poziom życia ludzi, którzy chcą pracować i mają wykształcenie chęci a nie jak obecnie po skończeniu szkoły w Polsce nie dostaną stażu z urzędu na 4 miechy za 720zł bo trzeba... mieć znajomości\ znać kogoś lub komuś dać łapówkę (Rzeszów)
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5062186 Napisano: 09.03.2012 12:20:34
lukaszroony1989 czasami myślę podobnie jak Ty... Fajnie mieć dobrą pracę, ale... trzeba mieć znajomości/ wtyki/ kontakty. Własny biznes? Super! Ale czasami wychodzi z tego jedno wielkie g****. Człowiek się stara, a okazuje się, że robi źle. Tak źle i tak niedobrze. Człowiek kończy studia i często nic z tego nie ma emotka
0 0