Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dziwne to, SMS na pewno doszedł, nawet dzwonek przysłali. Szkoda tylko osób spoza forum - nawet nie wiedzą, że eski z prośbą o przesłanie docsów już poszły...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się udało za pierwszym razem, za drugim już nie. Dzisiaj dałam z siebie wszystko. Najlepsze teksty, proza, wierszyki, z humorem, do wyboru, do koloru. Lepiej już nie potrafię. I zonk. Wielkie zero. Z gorszym tekstem trafiłam duuużą nagrodę w innym konku.
masza
Postów 7697
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan, 1 mi teraz doczłapał
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Łaaa, siedzą teraz na forum
masza
Postów 7697
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: vilemo
wydaje mi się, że dawali tym, którzy jeszcze nie wygrali - sami pisali, że mają dużo zgłoszeń na fb i nie mogą się zdecydować, więc zadecydowało to, czy ktoś wygrał, czy nie
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieprawda
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, drugi raz pod rząd wygrała osoba, która nazywa się dokładnie tak jak ja (i imię i nazwisko) za panieńskich czasów.
Na fb wręcz płaczą, że dostają te same osoby.
Gość: vilemo
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj apetyt zdecydowanie rośnie w miarę jedzenia. Mi wydawało się, że po 1 podejściu mam patent. Mają fajne pytania, odpowiadało mi się wyjątkowo lekko i z humorem. Ale się rozczarowałam.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mówi się trudno, żyje się dalej
na pawełku świat się nie kończy
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, jestem na takim etapie, że niby się wkurzam, ale tak naprawdę zaczyna to po mnie spływać. To są zupełnie niepotrzebne nerwy. Im więcej gram, tym statystycznie mam więcej szans na wygranie. Tylko odczuwam już zmęczenie materiału... i chęci już nie te.
jokan
Postów 8822
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieprawda, ja juz biore udzial po raz trzeci w ichnym maratonie i tez wielkie nic
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: quaqua
Ja brałam drugi raz i tez nic
Gość: pola731
do mnie na 2 play też nie weszły smsy - z pierwszych dni konkursu
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
U mnie również brak 1x właśnie na PLAY. Ale nie wkurzajcie się, dziś Dzień Kobiet
aerdna
Postów 5252
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba tyle prac im się podobało z ogólnej puli. I z 340 wybrali jeszcze 100 najlepszych z najlepszych...
Gość: kala405
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Odnośnie brakującego eska z ADIDASA:
Dzwoniłam na 22/ 412-73-27. Bardzo miła pani wyjaśniła mi, co i jak. Nie będzie piłki -> pomyliłam jedno jedyne słowo na początku eska i system odrzucił go przy weryfikacji zwycięzców. Mea culpa, biję się goździkiem po klacie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie wiesz, czy beda jeszcze dzwonić z piłkami, znaczy słać eski, czy juz rzeczywiście wszystkim wczoraj poprzychodziły?