Wkurza mnie...

Gość: klisza

#5068314 Napisano: 12.03.2012 11:09:52
wkurza mnie że nie chcą mi uznać paragonu z konkursu szybko i słodko. Miałam pozycję słodycze i na odwrocie potwierdzone przez sklep jaki to baton a oni nie chcą go uznać. Nie wiem co teraz mam zrobić i to mnie wkurza!
0 0

aurorcia

#5068323 Napisano: 12.03.2012 11:12:25
klisza napisał(a):

wkurza mnie że nie chcą mi uznać paragonu z konkursu szybko i słodko. Miałam pozycję słodycze i na odwrocie potwierdzone przez sklep jaki to baton a oni nie chcą go uznać. Nie wiem co teraz mam zrobić i to mnie wkurza!

Ale mnie przestraszyłaś!Od razu pobiegłam oglądać moje paragony,ale na moich wyraźnie piszeprincessa mleczna lub baton Nesquik,ale skoro masz potwierdzenie ze sklepu to jaja sobie robią!Przecież to nie nasza wina,że w sklepie mają tak na kasie! emotka
0 0

ismena

#5068324 Napisano: 12.03.2012 11:12:27
klisza napisał(a):

:(
Niestety już w regulaminie jest zastrzeżenie, że na paragonie musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego.
Współczuję.

0 0

Gość: emilka1705

#5068330 Napisano: 12.03.2012 11:14:48
agusia222 napisał(a):

Wkurza mnie pogoda za oknem...... emotka emotka emotka

mnie tez! świeciło słonce ubrałam siebie, dziciaki zeby wyjsc na plac zabaw, a w tym czasie zaczęło lać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0

#5068331 Napisano: 12.03.2012 11:14:53
ismena napisał(a):

klisza napisał(a):

:(
Niestety już w regulaminie jest zastrzeżenie, że na paragonie musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego.
Współczuję.

dlatego byłam u kierowniczki po pieczątkę i wyraźnie opisała paragon baton nestle princessa i przybiła pieczątke
i to mnie wkurza
0 0

dolly

#5068337 Napisano: 12.03.2012 11:16:03
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze nie mam pomyslu gdzie by tu uciec. A tak bym chciala zostawic wszystko i wszystkich i chor raz pomyslec o sobie i swoim spokoju emotka

mnie już taki leń obleciał, że prawdopodobnie gdybym już miała gdzie , to pakować by mi się nie chciało emotka
0 0

joan

#5068344 Napisano: 12.03.2012 11:18:47
klisza napisał(a):

Co za łajzy, takim działaniem dyskryminują mieszkańców niewielkich miejscowości! emotka Niech teraz organizatorzy wsiądą w PKSa, jadą na wieś i stamtąd przywiozą prawidłowy paragon - życzę powodzenia emotka
0 0

klaryska

#5068346 Napisano: 12.03.2012 11:18:58
barszcz napisał(a):

wkurza mnie szpital w moim domu-wszyscy chorzy emotka

i ja to mam a ile kasy na leki!
0 0

visserarthur

#5068352 Napisano: 12.03.2012 11:21:33
nie wkurza mnie to, ale nie wiem gdzie to napisac...
reklama w telewizji, aby uzywac jezyka polskiego:

ojczysty- dodaj do ulubionych emotka emotka emotka emotka
0 0

#5068354 Napisano: 12.03.2012 11:21:45
joan napisał(a):

klisza napisał(a):

Co za łajzy, takim działaniem dyskryminują mieszkańców niewielkich miejscowości! emotka Niech teraz organizatorzy wsiądą w PKSa, jadą na wieś i stamtąd przywiozą prawidłowy paragon - życzę powodzenia emotka

Masz 100% rację, ja mieszkam w małym miasteczku i praktycznie wszedzie piszą albo baton albo słodycze. Nigdy do tąd nie miałam problemu z żadnym konkursem.Poprostu prosiłam o opisanie paragonu z tyłu i było ok do dziś.
ale jestem zła
0 0

Gość: kubatbg

#5068356 Napisano: 12.03.2012 11:22:23
klisza faktycznie masakra emotka ile wygrałaś (jesli można wiedzieć) ze tak ostro walczą emotka

niby zapis w regulaminie jest ale skoro jest opisany + pieczątka to powinni to przyjąć (moim zdaniem)
0 0

dolly

#5068358 Napisano: 12.03.2012 11:23:01
klisza napisał(a):

joan napisał(a):

klisza napisał(a):

Masz 100% rację, ja mieszkam w małym miasteczku i praktycznie wszedzie piszą albo baton albo słodycze. Nigdy do tąd nie miałam problemu z żadnym konkursem.Poprostu prosiłam o opisanie paragonu z tyłu i było ok do dziś.
ale jestem zła

spróbuj się może dogadać, że doślesz im inny paragon...
0 0

joan

#5068361 Napisano: 12.03.2012 11:23:24
klisza napisał(a):

ale jestem zła

Nie daj się! Możesz napisać do mnie na PW, razem sklecimy jakieś pismo, jeśli termin na składanie reklamacji jeszcze nie minął emotka
0 0

#5068364 Napisano: 12.03.2012 11:24:05
kubatbg napisał(a):

klisza faktycznie masakra emotka ile wygrałaś (jesli można wiedzieć) ze tak ostro walczą emotka

niby zapis w regulaminie jest ale skoro jest opisany + pieczątka to powinni to przyjąć (moim zdaniem)

400 zł
0 0

Gość: iwonciaaa

#5068365 Napisano: 12.03.2012 11:24:20
i psy, cholerne psy mnie wkurzają...
Wychodzę sobie rano w sobotę na uczelnie.
Godzina 5... leci na mnie wielki pies.
Uderza o moje nogi z taką siłą, że zostawia siniaki.
Przerażona cofam się w inną drogę: pies jeszcze gorszy;/ ostatecznie biegnę 3 km z wywieszonym jęzorem, na autobus gdzie indziej...
Boże jak ja nienawidzę takich sytuacji.
0 0

#5068368 Napisano: 12.03.2012 11:25:06
joan napisał(a):

klisza napisał(a):

ale jestem zła

Nie daj się! Możesz napisać do mnie na PW, razem sklecimy jakieś pismo, jeśli termin na składanie reklamacji jeszcze nie minął emotka

dziękuje emotka pewnie sie odezwe wieczorkiem, czekam bo mają jeszcze arz do mnie oddzwaniać
0 0

ismena

#5068371 Napisano: 12.03.2012 11:25:43
klisza napisał(a):

kubatbg napisał(a):

400 zł

walczą, bo w tym konkursie nie ma rezerwy i czego nie rozdadzą, to zostaje u nich emotka bezsensu
0 0

wanderlust

#5068378 Napisano: 12.03.2012 11:27:24
Wkurza mnie, że nie mogę wygrać walizki w Marsie emotka
0 0

joan

#5068384 Napisano: 12.03.2012 11:29:13
klisza napisał(a):

dziękuje emotka pewnie sie odezwe wieczorkiem, czekam bo mają jeszcze arz do mnie oddzwaniać

Trzymam kciuki emotka Niech wreszcie organizatorzy zrozumieją, że nie każdy mieszka obok Reala/ Tesco/ Carrefoura. Jak im się nie podobają paragony z pozostałych sklepów, to niech zorganizują konkursy tylko w wybranej sieci i będzie ok.

PS: Ciekawe, co by Nestle powiedziało na to, że część miłośników ich produktów jest wykluczonych z brania udziału w tej akcji promocyjnej ze względu na miejsce zamieszkania...
0 0

Gość: moniaainom

#5068406 Napisano: 12.03.2012 11:34:26
To i ja się powkurzam. Wkurza mnie, że w przedszkolu mojej córy panuje ospa i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że za 1,5 tygodnia wylatujemy do Londynu. Własciwie wyglada na to, że nie wylatujemy emotka Wierząc statystykom, ospa powinna pojawić się lada dzień u mojej córki.
0 0