Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: klisza
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mnie przestraszyłaś!Od razu pobiegłam oglądać moje paragony,ale na moich wyraźnie piszeprincessa mleczna lub baton Nesquik,ale skoro masz potwierdzenie ze sklepu to jaja sobie robią!Przecież to nie nasza wina,że w sklepie mają tak na kasie!
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:(
Niestety już w regulaminie jest zastrzeżenie, że na paragonie musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego.
Współczuję.
Gość: emilka1705
mnie tez! świeciło słonce ubrałam siebie, dziciaki zeby wyjsc na plac zabaw, a w tym czasie zaczęło lać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlatego byłam u kierowniczki po pieczątkę i wyraźnie opisała paragon baton nestle princessa i przybiła pieczątke
i to mnie wkurza
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie już taki leń obleciał, że prawdopodobnie gdybym już miała gdzie , to pakować by mi się nie chciało
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Co za łajzy, takim działaniem dyskryminują mieszkańców niewielkich miejscowości!
klaryska
Postów 289
Data rejestracji 20.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja to mam a ile kasy na leki!
visserarthur
Postów 4210
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
reklama w telewizji, aby uzywac jezyka polskiego:
ojczysty- dodaj do ulubionych
Masz 100% rację, ja mieszkam w małym miasteczku i praktycznie wszedzie piszą albo baton albo słodycze. Nigdy do tąd nie miałam problemu z żadnym konkursem.Poprostu prosiłam o opisanie paragonu z tyłu i było ok do dziś.
ale jestem zła
Gość: kubatbg
niby zapis w regulaminie jest ale skoro jest opisany + pieczątka to powinni to przyjąć (moim zdaniem)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj się może dogadać, że doślesz im inny paragon...
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie daj się! Możesz napisać do mnie na PW, razem sklecimy jakieś pismo, jeśli termin na składanie reklamacji jeszcze nie minął
400 zł
Gość: iwonciaaa
Wychodzę sobie rano w sobotę na uczelnie.
Godzina 5... leci na mnie wielki pies.
Uderza o moje nogi z taką siłą, że zostawia siniaki.
Przerażona cofam się w inną drogę: pies jeszcze gorszy;/ ostatecznie biegnę 3 km z wywieszonym jęzorem, na autobus gdzie indziej...
Boże jak ja nienawidzę takich sytuacji.
dziękuje
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
walczą, bo w tym konkursie nie ma rezerwy i czego nie rozdadzą, to zostaje u nich
wanderlust
Postów 855
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18752
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Trzymam kciuki
PS: Ciekawe, co by Nestle powiedziało na to, że część miłośników ich produktów jest wykluczonych z brania udziału w tej akcji promocyjnej ze względu na miejsce zamieszkania...
Gość: moniaainom