Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może nie? moja młoda miała kontakt z dzieckiem dwa dni przed wysypaniem, ja już nawet receptę na Heviran dostała. A ospa się nie pojawiła. Starsza też już po trzech sytuacjach kontaktowych z ospą jest, więc.. różnie to bywa!
Gość: moniaainom
Słyszałam o takich przypadkach, ale znając moje szczęście u nas będzie na przekór. Też już mam wszystko pod ręką i czekam jak szalona. Mała ma już dosyć mojego przygladania się i szukania krostek
Dzięki za wiarę, że jednak cuda się zdarzają
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja idę dzisiaj do lekarza, bo u nas też szpital.. jakiś wirus nowy panuje, w przedszkolu pustki, a mój trzylatek znowu chory... już widze te kolejki do lekarza..
ale bardziej wkurza mnie BIUROKRACJA!!!!!!
Zarejestrowałam się w Urzędzie pracy, dostałam zasiłek dla bezrobotnych i teraz zaczyna się latanie ze wszystkimi świstkami..
jak wezmę pierwszą wypłatę mam biec do UP po zaświadczenie ile mi daję netto, bo mopr sobie tego zażądał (to oczywiście jest mój dochód).
Potem do mopru ze wszystkimi papierami z pracy (po kiego im świadectwo pracy?) bo będą na nowo obliczać czy należy mi się 68zł rodzinnego (chociaż rodzinne pobieram za rok poprzedni, nie rozumiem co mają do tego dochody z tego roku?)..
I tak dalej, i tak dalej..
Gość: pola731
Gość: goralecka
u mnie to niestety nie sprawa lenia ale przytłaczającej masy problemów z których nie ma za bardzo wyjścia poza jednym - finansowym. Także gdybym mogła to byłabym skłonna nawet wyjść tak jak stoję bez pakowania. No ale nie zawsze ma sie to czego się chce
A z tych bardziej konkursowych spraw to wkurza mnie wysyłka bransoletek yes. Jedni dostają tą samą nagrodę dwa razy a inni wcale
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Goralecka, leń jest skutkiem, a nie przyczyną
Trzymam kciuki, żeby Ci sie te problemy szybko porozwiązywały
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18752
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Będzie lepiej!
Wkurza mnie, że wieśniactwo nie ma co robić, jak tylko prace plastyczne słać, gdzie nie trzeba & potem się tym lansować, a przecież pola zalane i wodę trzeba odpompować, bocianie gniazda naprawić, Marzannę uszyć... do jasnej ciasnej, wkurza mnie robienie wiochy na wsi
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to marne pocieszenie, ale dzięki Tobie jestem przeszczęśliwa
i nawet boląca głowa mi nie przeszkadza i niekończąca się opowieść o sprawie, która już dawno powinna być zakończona.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie to jeszcze Garnier mnie wkurzył kompletnie
Gość: wsciekly
Podaj linka
Gość: rafi323raf
Gość: klisza
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Szanowni Państwo,
W nawiązaniu do wiadomości, którą otrzymali Państwo przed chwilą z informacją o niezakwalifikowaniu się do konkursu MATRICIUM® informujemy, że w wiadomości umieszczony został załącznik, który błędnie został wygenerowany przez system informatyczny. Adresaci maila nie byli zamierzonymi odbiorcami załącznika. Osoby, które otrzymały załącznik, proszone są o usunięcie tego załącznika z wiadomości, nie kopiowanie i nie ujawnianie osobom trzecim.
Ze swojej strony po uzyskaniu informacji o zaistniałej awarii poczyniliśmy również wszelkie kroki, aby usunąć wiadomości z naszych serwerów i znaczną część z nich udało nam się zablokować. Zapewniamy Państwa, że BIODERMA chroni dane osobowe Państwa i nie udostępnia ich osobom trzecim. Zaistniała sytuacja jest skutkiem awarii sytemu informatycznego i BIODERMA dołoży najwyższej staranności, aby podobna awaria nie powtórzyła się w przyszłości.
Ani słowa przepraszam ani pocałuj się w tyłek. Zapewniają mnie, że drugi raz nie udostępnią moich danych. Też mi wielkie pocieszenie.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam to samo!Zamiast zakwalifikowania się,dostałam gratis dane ponad 2,5 tyś osób
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: wera
Co to jest MATRICIUM® i na czym polega jego innowacyjność?
ktos sie w ogole dostał
Gość: sarsaparilla
Gość: kala405
Gość: gracet
oni może nie, ale dane są teraz w rękach tysięcy potencjalnych dawców