Wkurza mnie...

agamaty

#5068416 Napisano: 12.03.2012 11:38:09
moniaainom napisał(a):

To i ja się powkurzam. Wkurza mnie, że w przedszkolu mojej córy panuje ospa i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że za 1,5 tygodnia wylatujemy do Londynu. Własciwie wyglada na to, że nie wylatujemy emotka Wierząc statystykom, ospa powinna pojawić się lada dzień u mojej córki.

a może nie? moja młoda miała kontakt z dzieckiem dwa dni przed wysypaniem, ja już nawet receptę na Heviran dostała. A ospa się nie pojawiła. Starsza też już po trzech sytuacjach kontaktowych z ospą jest, więc.. różnie to bywa!

0 0

Gość: moniaainom

#5068437 Napisano: 12.03.2012 11:44:23
agamaty napisał(a):

moniaainom napisał(a):

To i ja się powkurzam. Wkurza mnie, że w przedszkolu mojej córy panuje ospa i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że za 1,5 tygodnia wylatujemy do Londynu. Własciwie wyglada na to, że nie wylatujemy emotka Wierząc statystykom, ospa powinna pojawić się lada dzień u mojej córki.

a może nie? moja młoda miała kontakt z dzieckiem dwa dni przed wysypaniem, ja już nawet receptę na Heviran dostała. A ospa się nie pojawiła. Starsza też już po trzech sytuacjach kontaktowych z ospą jest, więc.. różnie to bywa!

Słyszałam o takich przypadkach, ale znając moje szczęście u nas będzie na przekór. Też już mam wszystko pod ręką i czekam jak szalona. Mała ma już dosyć mojego przygladania się i szukania krostek emotka O tyle jest źle, że stracimy sporo kasy za bilety, bo przebukowanie bedzie kosztowało prawie tyle co same bilety (to też jest absurd).
Dzięki za wiarę, że jednak cuda się zdarzają emotka
0 0

barszcz

#5068455 Napisano: 12.03.2012 11:51:38
klaryska napisał(a):

barszcz napisał(a):

wkurza mnie szpital w moim domu-wszyscy chorzy emotka

i ja to mam a ile kasy na leki!

Ja musiałam do dzieciaków wezwać prywatnego lekarza,bo żeby dostać się na rejon,musiałabym z nimi tam siedzieć od 8 do 17 i liczyć na litość lekarza!!
emotka
0 0

efelinkaaa

#5068532 Napisano: 12.03.2012 12:20:49
barszcz napisał(a):

klaryska napisał(a):

barszcz napisał(a):

wkurza mnie szpital w moim domu-wszyscy chorzy emotka

i ja to mam a ile kasy na leki!

Ja musiałam do dzieciaków wezwać prywatnego lekarza,bo żeby dostać się na rejon,musiałabym z nimi tam siedzieć od 8 do 17 i liczyć na litość lekarza!!
emotka

ja idę dzisiaj do lekarza, bo u nas też szpital.. jakiś wirus nowy panuje, w przedszkolu pustki, a mój trzylatek znowu chory... już widze te kolejki do lekarza..

ale bardziej wkurza mnie BIUROKRACJA!!!!!!
Zarejestrowałam się w Urzędzie pracy, dostałam zasiłek dla bezrobotnych i teraz zaczyna się latanie ze wszystkimi świstkami..
jak wezmę pierwszą wypłatę mam biec do UP po zaświadczenie ile mi daję netto, bo mopr sobie tego zażądał (to oczywiście jest mój dochód).
Potem do mopru ze wszystkimi papierami z pracy (po kiego im świadectwo pracy?) bo będą na nowo obliczać czy należy mi się 68zł rodzinnego (chociaż rodzinne pobieram za rok poprzedni, nie rozumiem co mają do tego dochody z tego roku?)..
I tak dalej, i tak dalej..
0 0

Gość: pola731

#5068848 Napisano: 12.03.2012 02:14:14
a mnie Prymat wkurza , kasa potrzebna a im schodzi ...znając moje szczęście dostanę kasę w ostatnim mozliwym terminie
0 0

Gość: goralecka

#5068861 Napisano: 12.03.2012 02:20:17
dolly napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze nie mam pomyslu gdzie by tu uciec. A tak bym chciala zostawic wszystko i wszystkich i chor raz pomyslec o sobie i swoim spokoju emotka

mnie już taki leń obleciał, że prawdopodobnie gdybym już miała gdzie , to pakować by mi się nie chciało emotka

u mnie to niestety nie sprawa lenia ale przytłaczającej masy problemów z których nie ma za bardzo wyjścia poza jednym - finansowym. Także gdybym mogła to byłabym skłonna nawet wyjść tak jak stoję bez pakowania. No ale nie zawsze ma sie to czego się chce emotka

A z tych bardziej konkursowych spraw to wkurza mnie wysyłka bransoletek yes. Jedni dostają tą samą nagrodę dwa razy a inni wcale emotka taki tam mają porządek

0 0

dolly

#5068876 Napisano: 12.03.2012 02:25:53
goralecka napisał(a):

u mnie to niestety nie sprawa lenia ale przytłaczającej masy problemów z których nie ma za bardzo wyjścia poza jednym - finansowym. Także gdybym mogła to byłabym skłonna nawet wyjść tak jak stoję bez pakowania. No ale nie zawsze ma sie to czego się chce emotka

Goralecka
, leń jest skutkiem, a nie przyczyną emotka
Trzymam kciuki, żeby Ci sie te problemy szybko porozwiązywały emotka
0 0

merynosek

#5068893 Napisano: 12.03.2012 02:30:45
Nic mi nie idzie ostatnio... emotka
0 0

joan

#5068925 Napisano: 12.03.2012 02:41:26
merynosek napisał(a):

Będzie lepiej! emotka Kwiatka se kup, może tulipana na dobry humor emotka

Wkurza mnie, że wieśniactwo nie ma co robić, jak tylko prace plastyczne słać, gdzie nie trzeba & potem się tym lansować, a przecież pola zalane i wodę trzeba odpompować, bocianie gniazda naprawić, Marzannę uszyć... do jasnej ciasnej, wkurza mnie robienie wiochy na wsi emotka
0 0

dzasmina

#5068947 Napisano: 12.03.2012 02:50:10
merynosek napisał(a):

może to marne pocieszenie, ale dzięki Tobie jestem przeszczęśliwa emotka mam nadzieję, że to do Ciebie wróci z podwójną siłą.

i nawet boląca głowa mi nie przeszkadza i niekończąca się opowieść o sprawie, która już dawno powinna być zakończona.
0 0

merynosek

#5068956 Napisano: 12.03.2012 02:54:53
joan napisał(a):

merynosek napisał(a):

dzasmina napisał(a):

merynosek napisał(a):

może to marne pocieszenie, ale dzięki Tobie jestem przeszczęśliwa emotka mam nadzieję, że to do Ciebie wróci z podwójną siłą.

emotka emotka emotka emotka

A w temacie to jeszcze Garnier mnie wkurzył kompletnie emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5068961 Napisano: 12.03.2012 02:57:06
joan napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurza mnie, że wieśniactwo nie ma co robić, jak tylko prace plastyczne słać, gdzie nie trzeba & potem się tym lansować, a przecież pola zalane i wodę trzeba odpompować, bocianie gniazda naprawić, Marzannę uszyć... do jasnej ciasnej, wkurza mnie robienie wiochy na wsi emotka

Podaj linka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5068965 Napisano: 12.03.2012 02:57:39
jest mi smutno bo nic nie wygrywam i nic nie umiem na zajęcia, a nie gram i się nie uczę bo mi zbyt smutno emotka
0 0

Gość: klisza

#5069431 Napisano: 12.03.2012 05:41:48
klisza napisał(a):

joan napisał(a):

klisza napisał(a):

Masz 100% rację, ja mieszkam w małym miasteczku i praktycznie wszedzie piszą albo baton albo słodycze. Nigdy do tąd nie miałam problemu z żadnym konkursem.Poprostu prosiłam o opisanie paragonu z tyłu i było ok do dziś.
ale jestem zła

Nie daj się! Możesz napisać do mnie na PW, razem sklecimy jakieś pismo, jeśli termin na składanie reklamacji jeszcze nie minął emotka

nawkurzałam się bardzo, ale okazało się że wszytsko zostało pomyslnie rozwiazane - w ostateczności paragon został zaakceptowany. Dziękuję wszytskim za wsparce a szczególnie joan :*

0 0

isiulka

#5069444 Napisano: 12.03.2012 05:45:47
Wkurzyła mnie BIODERMA!!

Szanowni Państwo,

W nawiązaniu do wiadomości, którą otrzymali Państwo przed chwilą z informacją o niezakwalifikowaniu się do konkursu MATRICIUM® informujemy, że w wiadomości umieszczony został załącznik, który błędnie został wygenerowany przez system informatyczny. Adresaci maila nie byli zamierzonymi odbiorcami załącznika. Osoby, które otrzymały załącznik, proszone są o usunięcie tego załącznika z wiadomości, nie kopiowanie i nie ujawnianie osobom trzecim.

Ze swojej strony po uzyskaniu informacji o zaistniałej awarii poczyniliśmy również wszelkie kroki, aby usunąć wiadomości z naszych serwerów i znaczną część z nich udało nam się zablokować. Zapewniamy Państwa, że BIODERMA chroni dane osobowe Państwa i nie udostępnia ich osobom trzecim. Zaistniała sytuacja jest skutkiem awarii sytemu informatycznego i BIODERMA dołoży najwyższej staranności, aby podobna awaria nie powtórzyła się w przyszłości.

Ani słowa przepraszam ani pocałuj się w tyłek. Zapewniają mnie, że drugi raz nie udostępnią moich danych. Też mi wielkie pocieszenie. emotka
0 0

aurorcia

#5069461 Napisano: 12.03.2012 05:51:50

Ja mam to samo!Zamiast zakwalifikowania się,dostałam gratis dane ponad 2,5 tyś osób emotka emotka
0 0

Gość: wera

#5069517 Napisano: 12.03.2012 06:11:20
Po dokładnej i ostatecznej weryfikacji nadesłanych zgłoszeń, z przykrością informujemy, że niestety nie znaleźli się Państwo w gronie 1000 osób, które jako pierwsze udzieliły prawidłowej odpowiedzi na pytanie:

Co to jest MATRICIUM® i na czym polega jego innowacyjność?

ktos sie w ogole dostał

emotka moim zdaniem oni tylko dane zbieraja emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5069530 Napisano: 12.03.2012 06:15:33
Dostała się koleżanka, ja w pierwszej edycji. Ciekawe kiedy oni to w ogóle wyślą.
0 0

Gość: kala405

#5069774 Napisano: 12.03.2012 07:33:29
wkurza mnie os czasu na fb,ku....cy permanentnej można dostać emotka emotka emotka
0 0

Gość: gracet

#5069786 Napisano: 12.03.2012 07:39:50
isiulka napisał(a):

Wkurzyła mnie BIODERMA!!

Ani słowa przepraszam ani pocałuj się w tyłek. Zapewniają mnie, że drugi raz nie udostępnią moich danych. Też mi wielkie pocieszenie. emotka

oni może nie, ale dane są teraz w rękach tysięcy potencjalnych dawców
emotka
0 0